25
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 8-24
Tia szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Tia-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-01-08 18:38:01

Okuri
Már Valaki itt
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Tia beszámoló szexpartner Budapest 2021-01-11

Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
VTR segítségével egyeztettünk. Nagy rég nézegettem már a hirdetését, de sosem szántam rá magam. Most egy nappal előbb ráírtam, hátha...és meg is beszéltünk egy időpontot. Minden nagyon könnyen ment, egyszerű volt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Zugló egyik csendesebb utcájában rejtőzik Tia, a tündér. GPS odavisz, egyértelmű minden szerencsére. Parkolóhely pedig tényleg mindig van és valóban válogatni is lehet. Aki BKV-val érkezne, annak is nagyon könnyű, szinte a szomszéd utcában rak le a troli.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Átlagos panelben átlagos lakás, két szobával. Minden teljesen rendben van, tisztaság és rend uralkodik mindenhol. Egyedül voltunk, így ezzel sem volt gond. Az egyik szoba a tetthely, a másik pedig a titkok kamrája lehet, mert zárva volt és sötétség uralkodott benne. A fürdőben zuhanykabin van, tele mindenféle tusfürdővel. Mosdókagylónál szájvíz kis pohárkával kikészítve. Sehol egy koszfolt, szappanmaradék vagy vízkő. Patent minden.
Tia külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Nagyon sokan elmondták már előttem: Tia egy tündér, egy angyal. És tényleg....egy műalkotás. Arc nélkül hirdet, de nem kell tartani tőle. Nagyon szép, aranyos, kislányos arca van. Csodaszép mellei, pont úgy állnak ahogy kell, úgy reagálnak ahogy kell. A fenekét pedig lehet hogy körzővel rajzolták, mielőtt megszületett. Sima, szolizott bőre azonnal megfogja az ember orrát, olyan finoman illatozik. Azok a hosszú, kecses lábak pedig jó hosszú utat jelölnek, ha végig szeretné csókolni az ember fia. Szinte az összes képen magassarkúban van, szerencsére egy mamuszban fogadott. Nem vagyok magas srác, és nem szeretem ha sokkal magasabb a vendéglátóm. Egy szexi egyberuha volt rajta, nem néztem meg annyira hogy mit visel, annyira elkápráztatott a hangja, az arca és a csodaszép világító szemeiben is elvesztem. Semmiben sem csalódtam.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Lábimádat:
5
Pornós feeling:
3
Beinvitált, bemutatkozás után betessékelt a baszobába, majd beszélgetni kezdtünk, miközben és levetkőztem. Rettentő aranyos hangja van,mondtam már? :)
Gyors zuhany után már meztelenül várt az ágy mellett. Egy pillanatra megint lefagytam a mosolyától. De az óra ketyegett, ezért egyetlen pillanatot sem akartam elvesztegetni. Finoman csókolózni kezdtünk, felfedeztük egymás testét. Ő hamarabb váltott kicsit szenvedélyesebb tempóra, így tudtam hogy ennek már a fele se tréfa. Mondtam neki, hogy jobban szeretek adni, mint kapni. Így lefektettem a hátára és felfedező látogatásba kezdtem. Megálltam minden völgynél és dombnál, végül elértem a puha punciját. Közben kiderült hogy csikis a drága. Belenyaltam hát egy hatalmasat és elkezdtem falni. Nagyon finom volt, és a hanghatásokból ítélve nagyon szereti az Angyalunk. Szerintem el is élvezett, bár nem tudnám biztosra mondani. Feltérdeltem mellé és franciaórára invitált. Nem hagytam sokáig, mert eszméletlenül beindított. Nagyon jól beszéli a nyelvet, semmi kivetnivalót nem találtam a nyelvtani használatban sem. Kevés kézzel dolgozik, csak nagyon ritkán vesz igénybe segítséget.
Gumit kértem és lovacskázni kezdtünk, változott hogy ki irányított a tempón. Kértem, hogy forduljon meg, hát így tett. Csodálatos látvány volt a fenekét látni ahogy mozog a velem egykorúval. Nem is bírtam sokáig, óriásit élveztem a gumiba. Hagyott lenyugodni, nem ugrott le rögtön rólam. Amíg elment tisztálkodni, én kényelembe helyeztem magam, ezután nagyon sokak beszélgettünk. Kiváló beszélgetőpartner. Annyira elment az idő hogy végül Ő kérdezte, hogy van még 10 percünk és próbáljunk-e valami még jobbat kihozni a dologból. Természetesen igent mondtam és beleadott anyait meg apait. Aztán hátulról hatoltam be és így is lett végem. Mintha ezt jobban élvezné, mint a pacit, de megfejtettük az okát ennek is.
Utána gyorsan lezuhanyoztam és könnyes csókot vettünk egymástól.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extra nincs, minden amit vállal az fenomenális. A légvégén tettem le a szekrényre, egyszer sem jött szóba, ami kifejezetten tetszett hiszen első találkánk volt. Az új pesti átlagnak mondanám.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Tia tényleg egy tündér. Egy angyal, aki leszállt közénk hogy mindenkit boldoggá tegyen aki megfordul nála. Nem véletlenül örvend ekkora népszerűségnek. A hozzáállása pedig kifogástalan. Csodálatos órát töltöttem vele, mindenkinek ajánlom aki még nem látogatta meg. A többiek meg úgyis tudják. :)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Tia szexpartner beszámolójáról

A hirdető Billentyűbetyár rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Billentyűbetyár rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókTia legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2021-01-14) : Melleire cuppanok és bimbóit gyengéden szép nagyra, keményre szopogatom. Szeretik az alapos gondoskodást. Később mellé térdelek és ajkai ölésébe adom törődésre vágyó tettestársam, hol óvatosan tologatva hosszan élvezkedek a pazar érzésben, látványban, símogatom teste minden részét. Kijjebb húzom, nyelve buksin táncol, csókolózik vele. Nem akarnám ezt a képet megszakítani, de én is szeretnék adni.

(2021-01-04) : A kezdésünk úgy indul hogy megkérdezem az ágy mellett ha én állok és ő letérdel/guggol úgy mehet-e a francia? Igent mond, guggolva lát neki és szépen bekapja a farkamat, nyelvtechnikáját megkapom. Miközben a szájában vagyok pörgeti a nyelvét. Tudom sokáig nem kellemes így guggolni ezért ezt csak amolyan bevezetőnek szántam és az ágyon már picit szokásos volt, még ha a 69-e szuper is.

(2021-01-03) : Nyelvével makkom minden részét felfedezte. Kezét ritkán használja. Golyókat sem feledni simogatja nyalogatja játszik a nyelvével ott is. Nem bírtam sokat, kértem had kényeztessem mielőtt érkezésem célja ideje korán bevégeztetik. Párnára feküdt majd finoman puszilgatva vádlitól haladva, combja közt elértem a tökéletesen borotvált puncihoz.

felejthetetlen: 9db
(2020-12-07) : Ő pedig farkamat veszi kezelésbe, azaz szájba. A régi Tiás technikát alkalmazza, nem látom de érzem picit pörgeti a nyelvét a farkam körül a szájában, kellemes, finom nyelvmozdulatok. Én a punciját elősíkosítom, majd jön a rendes sikosító, de előbb a gumihúzás. 1 db volt kitéve az ágy mellett, azért Tia elnyúl és ő húzza rám, körme nem akadályozza

(2020-12-02) : Mikor rám hajol ízlelgetjük egymás ajkát vagy én mellbimbóit. Közben sem áll le. Mellkasomon támaszkodva tekeri csípöjét majd koppra rám csúszva mozog. Néha két kézzel megfogom és én tempózok alulról. Igencsak lövés közeli állapotba kerülök, ám mégis inkább visszafogom és egy fordulást javaslok, mit sikerül egybekelve véghez vinnünk.

(2020-10-26) : Eddig kimaradt a 69, mostanában ezzel kezdtünk, most sem hagyjuk ki, beszélgetés után belekezdünk, puncija gyönyörű, frissen borotvált és nagyon rendben van, én azt nyalom, Tia a farkamat éleszti újra. Megkérem hogy legyen olyan rész hogy csak nézem ahogy ő csinálja, közben a testében is gyönyörködöm oldalról, itt még szájbaélvezés a tervem, de módosítom és gumit kérek, az ágyhoz állok Tia bepucsít az ágyon

nagyon jó: 5db
(2021-01-11) : Ezután megkértem forduljunk klasszikus 69-be mert újra érezni akartam édes kelyhe ízét számban. Szopta farkam én meg közben nyaltam punciját hosszában néha bedugva nyelvem, amilyen mélyre csak tudtam majd kezemmel széthúzott popsija közé nyaltan ánusza rózsáját is érintve. Fantasztikus érzés volt, ahogy szopott, de nem így szerettem volna, ha elér a vég ezért kértem gumit,

(2021-01-09) : A 69 végeztével missziben szeretkeztünk, nekem ez a kedvencem, hiszen mehet a csók a fülbe lihegés, csókok a nyakra, az érzéki csípőmozgással pedig neki is iszonyatosan jó érzést lehet okozni. Nem biztos hogy ez a kedvenc póza, de a randi során nekünk ez működött a legjobban, el is ment a kis hamis. :) Csere, kértem lovagoljon meg,

(2020-09-03) : Megfordítottam háttal magamnak és így csókólgattam a nyakát, simogattam őt, legfőképp a melleit, míg ő tovább kényeztetett kézzel. De a száját akartam már érezni ezért kértem, hogy franciával folytassuk.

: 3db
(2020-12-15) : Egy órára mentem, maga az action már inkább szenvedélyes volt, itt érezhető a barátnő feeling - akinek ez fontos. Kipróbáltunk egy-két pózt, majd missziben lett végem. Gyors tusolás, majd visszahuppantam mellé beszélgetni. Jó beszélgető partnernek bizonyult, beszélgettünk kicsit róla, rólam, majd szoba jött a második menet. Mondtam, hogy remelem sikerülni fog, de mondta, hogy bízzam csak rá magát.

(2020-05-17) : Pillantások, érintések kíséretében lágy franciába kezdett. Finoman, lassan, szinte művészien táncolt nyelvével a "bohócon". Kellő előjáték után kértem, hogy lovagoljon meg. Lassan, finoman ereszkedett, nem engedtem hogy hirtelen huppanjon.

(2020-02-24) : Fantasztikus száj- és nyelvmunkával kényeztetett, kezei legkisebb használata nélkül. Változó magasságokban mesterien játszott hangszeremen. Miközben simogattam selymes bőrét és ízlelgettem mellei formáját, élvezettel figyeltem, ahogy feje fel-alá járkál,