6
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
25
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma NEM elérhető!
354
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VIP SZTÁR
25
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
52
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Natasha szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Natasha-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-01-08 11:40:33

botosjeti
Élő lexikon
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Natasha beszámoló szexpartner Budapest 2021-01-11

Egyeztetés
Elérhető:
5
Első alkalommal találkoztunk, így inkább telefonáltam aznap délelőtt. Kora délutánra lebeszéltük az időpontot. Utána még egy VTR-t is nyomtam, de ott enóónem volt aktív a kommunikáció, de ennek semmi hátrányát nem éreztem.
Natasha hangja meggyőzött. Vidám, határozott és egyben kedves is volt már a vonalon keresztül is.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Marina part, így ez számomra tökéletes helyszín a munkahelyem miatt. Ide mindig kocsival érkezem. A megadott címtól csak pár száz méterre tudtam letenni a verdát, de nem zavart. Úgy is rászámoltam pár percet, a séta is rám fért. BKV-val talán a metró a legegyszerűbb és onnan egy kis séta.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Randi helyszíne:
5
Új építésű tömb, így a lakás is rendben van. Fürdő tiszta, felszerelve a szükséges kellékekkel: tusfürdő, szájvíz, száraz kilépő stb.
Az ágy a szobához mérten nagy, a helység nagy részét betölti. A térérzetet és a vizuális élményt növeli a falon lévő hatalmas tükör. A hangulatot a kellemes, lágy fények és halk zene fokozza. Szóval hibátlan.
Natasha külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Natasha külseje nem titok, egy az egyen olyan mint a képeken. Nem vagyok én sem egy égi meszelő, de Natasha magassarkú nélkül még hozzám képest is kicsi...de formás, pont úgy ahogy a portfólióban is látszik.
A fogadóruha egy fekete combfix (betalált) és még valami volt, de nem emlékszem. Arca nem hivalkodik erős sminkkel, természetes és átlagos. Mosolya szép.
Bőre fehér, ápolt és illatos. Ami számomra plusz pontot jelent, hogy nincs tetoválása, ami a természetességet csak még inkább fokozza. Ugyan ez a szitu a cicikkel is. Nincs orvosi munka, minden naturális. Közepes méret, finom, lágy eséssel. Itt sincs hiba.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
4
Natasha igazi ereje belülről fakad. Hogy mi ez a szar duma? Be kel valljam, elsőre én is csak egy szimpla, "jó" randira számítottam, átlagos élménnyel. A szobában folytatott beszélgetés ismerkedős beszélgetés közben vendéglátómtól 1-2 őszinte, igaz és örök érvényű mondat hangzott el (pl: "A jó randihoz 2 ember kell"), amit elsőre nem tudtam tudtam hova tenni. Hajlamos vagyok túlgondolni a dolgokat, így ezen nem rugóztam és nem is paráztam be. Azért látszott Natasha-n, hogy nem fabábú, de vajon jó hangulatában kaptam el Őt? A következőkben ezt is megtudhatjuk. A lényeg, hogy minden állítását és apró tettét (gondosan ügyelt arra, hogy legyen becsukva az ablak) a későbbiekben igazolt. Ha Ő csinál valamit, azt okkal teszi és jól is végzi.
Kezdés képpen felajánlott masszázst, franciát, hogy döntsem el mit szeretnék. Mivel soha nem készülök forgatókönyvvel, így már nem is tudom mit zagyváltam...talán azt hogy kezdjünk hozzá lassan, vezessük fel a dolgokat. Tudom, ezzel nem válaszoltam a kérdésre, ez nekem is leesett. Natasha feltalálta magát, nem jött zavarba. Hozzám simult és elkezdett puszilgatni. Persze nem volt ez viszonzatlan és hamar magamba szívhattam bőrének kellemes illatát. Mikor a kezem a cicik és popsi felé vándorolt, sóhajai hangosabba lettek. Na, ez igen. Azt hiszem ez adta eg nekem a kezdő löketet és bátorítást. Éreztem, hogy itt ki fog valami bontakozni. Első körben egy térdelős francia. Nem akartam közbeszólni, hogy kemény lesz a padló a térdeinek, bolond lettem volna tiltakozni.Nagy lány, tudja mit csinál. :) Finom, érzéki és egyben kellően határozott mozdulatokkal, leginkább szájjal operált. Bármennyire is jó volt így, az ágy kényelmesebbnek bizonyult, így oda vándoroltunk. Immáron én vettem kezembe és számba az irányítást. Sokat időztem a ciciknél, de a kissé csikis bordák mentén lecsusszantam a kehelyhez. Mint a bőrének minden szeglete, ez is illatos és finom volt, így játékom kitartott egy jó ideig. Meg volt az oka, mert olyan érzéki rezzenéseket és egyre erősödő dorombolást kaptam, hogy már teljesen felajzott. Jött is egy nem várt, de nagyon kellemes fordulat. Amikor már tevékenységem közeledett a csúcshoz, Natasha közölte, hogy nem így akar elmenni. Rá akar ülni a farkamra és úgy akar elélvezni. Érted?! Ő akarja!!! Azt hittem rosszul hallok. Ilyet még nem hallottam "pillangótól". Úgy vigyorogtam magamba mint egy hülye gyerek! :) Ettől teljesen megvadított Nati és alig vártam, hogy a nyáltól és kéjtől nedves puncijával meglovagoljon.
Nem is kellett Őt biztatni. Nem csattogós, hanem jól rászorítós mozdulatokkal addig tekerte magát rajtam, míg el nem élvezett. Aranyosan mosolygott és kicsit kuncogott utána, ez biztos nem volt színjáték! Ült még rajtam és átadta a gyeplőt. Innentől nem volt finomkodás, egyenesen kérte-kívánta, hogy magamévá tegyem Őt, úgy igazán. Alámarkoltam a popsinak és ütemesen pumpáltam alulról. De nem ez az én műfajom, akkor már inkább szemből. Így sem kellett visszafognom magam, mi több, biztatott. Kedvencem volt, amikor mindkét lábát összezárva kicsit feltoltam. Így láthattam a fenekét és a punciját is, ahogy ki-be járok benne.
De ilyen popsit hátulról nem hagyok ki. Ágy szélére térdelt én pedig mögé álltam. Rámarkoltam a fenekére és ami szufla még volt bennem, azzal adtam a tempót. Egyik lábam fel az ágyra és közben moziztam. Néztem miként tépi, gyűri Natasha a lepedőt az arca mellett. Olyan hangosak voltunk már ekkor, hogy tényleg indokolt volt előzetesen meggyőződni az ablak csukott állapotáról. Nagyon elkapott a hév ebben a formációban és telelőttem a gumit.
Egymás mellé feküdtünk és jó néhány percig csak némán, le-le csukott szemmel pihentünk. Nem csak egyszerűen kifújtam magam, tényleg volt időnk teljesen ellazulni, pihenni. Olykor egymás szemébe nézve kicsit mosolyogtunk és láttuk, ez tényleg jó volt.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Telefonban megbeszéltük, hogy extra nem lesz, így a virágok száma a régi és az új átlag között van. Az együtt tölött idő és a minőségi szolgáltatás fényében ez több mint megéri, egyenesen ajánlott. De csak ha mindkét fél partner a randiban! ;)

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Szenzációs! Ekkora pozitív csalódás még nem igazán ért. Azt hittem, hogy egy egyszerű, két soros randi lesz. De nézzenek oda, ez rohadt jó lett! :) Ahogy szépen rákaptunk egymásra egy tökéletes felvezetéssel, majd Natasha megajándékozott egy hatalmas farokra élvezéssel+egy jó szexel, végül pedig nyugodtan kipihentük magunkat...hihetetlen. Számomra az igazán jó randi olyan, amikor a partnerem is átadja magát az élvezeteknek és az elején+végén is megadjuk a módját a pulzusszám fokozatos növelésére illetve csökkentésére.
Szóval Natasha-val ez nem hogy csak jó, felejthetetlen volt. Már csak abból az okból kifolyólag is, hogy megmutatta az igazi barátnő feelinget egy ilyen szituációban: fekszik veled, pihen Ő is, átölel, simogat, megpuszil. Búcsúzáskor sem fukarkodott a csókkal, öleléssel.
Szóval aki a hozzám hasonló együttléteket kedveli és megtalálja az összhangot Natashával, garantáltan jó fogja magát érezni.
Drága Nati! Ezúton is köszönöm a tartalmas, emlékezetes együttlétet. Puszi!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Natasha szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2021-01-12 08:17:30
Nagyon jó kis kalandban volt részed! Gratulálok Cimbora!

2021-01-11 16:38:50
Gratulálok a randitokhoz én is hasonlót éltem át vele.Köszi hogy megírtad

2021-01-11 10:58:13
Egy dolgot nehezen hiszek el. Mégpedig, hogy az idézett mondatnál csak magadban vigyorogtál. A többi nem csak, hogy valósághű, hanem olvasmányosan, hangulatosan megfogalmazott beszámoló. A javából.

FunkciókNatasha legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2020-11-08) : Elfeküdtem az ágyon és elkezdett franciázni. Egy lassabb tempóban csinálta, de mikor látta, hogy kellően merev vagyok akkor elkezdett egyre több nyálat, majd kérte, hogy a mellei között is járassam meg. Elfeküdt az ágyon én pedig terpeszben voltam fölötte és még egy kevés nyállal tovább síkosítva indult a kebel szex. A cicijeivel körbefogta a velem egykorút

felejthetetlen: 4db
(2020-12-29) : majd felhúzta rám a köpenyt és beleült egy fergeteges lovaglásba kezdett nagy élvezettel csinálta kérte,hogy markoljam a cíciket,nagyokat sóhajtott hangosan élvezettel lovagolta meg a szerszámot,majd a popsijával szinte hullámzott a farkamon én a két kézemmel megmarkoltam rászorítottam a farkamra szenzációs volt.

(2020-12-29) : Mikor ezzel végzett akkor elém térdelet és belekezdett a franciába. Mivel a méretem számára nagy több szempontból is, ezért a mélytorkot nem tudta abszolválni, de élveztem a szájmunkáját. Közben a szép hosszú hajával is foglalkoztam, mert élvezetes volt azt simogatni Később az ágyra kerültünk és itt folytattuk, majd váltottunk. Pár csók után a ciciket vettem kezelésbe.

(2020-06-16) : Miután beléptem az ajtón mindkét lánynak bemutatkoztam és egy-két puszi utána levettem a cipőmet és a szobába vezettek. Rövid csevegés mellett frissítővel kínáltak és ezt elfogadva folytattam a leöltözést. Mire végeztem addigra megkaptam a frissítőt, aminek a felét elfogyasztottam. Elvonultam fürdeni és az út porának lemosása után visszatértem a szobába. Itt az ágy fejtámlájához ültem és elkezdődött egy párosnak mondható sztriptíz.

nagyon jó: 3db
(2020-12-24) : Ha az ember megtalálja Natasha érzékeny pontjait, eléggé beindul a kisasszony és jelzi is, hogy mit és hogyan is szeretne. Szép ápolt, jól reagáló puncival találtam szembe magam. Ajkaival csodát tud művelni és síkosítót sem kell bevetni az előkészületek után. Nem variáltuk túl a dolgokat, voltunk alul-felül, majd felül-alul. A végefelé megjött rendesen az ő hangja is és biztatott is a folytatásra.

(2019-11-22) : Natasa a hátamat kezdte el olajat használva masszírozni nagyon finom apró kezeivel érzékien inkább simogatónak tűnt de igy is nagyon jó érzés volt ,közben Ayse a lábamat kezdte el masszírozni a tőle megszokott kellő erővel.

(2019-10-23) : Illatmentes krémmel történt főleg a nyakam, hátam és a derekam kapott kellemes simiket, ami hamarosan cirógatásba ment át, mintegy előfutáraként a végső kényeztetésnek. Kicsit beszélgettünk ezalatt korábbi munkáiról, de nem merültünk mélyebbre az élet nagy megoldatlan területeire

: 1db
(2020-01-19) : Fürdés után az ágyra feküdtem Natasha bekente a hátamat olajjal és finoman maszírozni kezdte a hátamat ekkor már csak a fekete combfix maradt rajta.Kérdezte,hogy megfelö az erösége mondta,hogy nem erős a keze nekem tökéletesen megfelelt