14
Ellenőrzött, retusált képek
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 8-19
354
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-19
137
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-20
54
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
4
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
7
Éppen online
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 10-17
Klaudia szexpartner

szexpartner

Klaudia-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-01-08 11:28:28

Wini
Billentyűbetyár
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Klaudia beszámoló szexpartner Budapest 2021-01-11

Egyeztetés
Elérhető:
5
Viber kommunikáció:
5
Voltam már Nála igy tudtam, hogy ha lesz ideje vissza ír Viberen,igy is tett.Írtam, ráér-e másnap minden jól ment.Másnap induláskor kérte hogy hívjam fel,ez is meg volt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Tömegközlekedést ajánlom én most is azzal érkeztem ferenciek teréhez onnan egy ár perc séta.Még mindig jobb mint autóval parkolót keresni.Kapuból hívtam és kaptam az infót bár még emlékeztem mindenre.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Karácsonyi fényben úszik még a lépcsőház is,Klaudiánál olyan mintha csak egy leszálló pálya lenne(szereti a karácsonyi hangulatot és ezt nem titkolja kívül belül díszítve van.Karácsonyi hangulathoz karácsonyos illatosító is jár,kellemes volt.Fürdőben a múltkori találkozásunkhoz hasonlóan minden patika tiszta,teljes kiszolgálással,kispohárba szájvíz elkészítve(nekem nagyon bejön az e fajta odafigyelés.
Klaudia külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Hogy nyílt az ajtó és megpillantottam Klaut újból ,hevesebben vert a szívem,mosolyától csillogó nagy szemétől teljesen elolvadok.Hófehér szexi badyban volt ,ami egyszerűen tökéletesen állt barna bőrén,Nem sokat takartak a gyönyörű cicikből kedvem lett volna már ott megérinteni őket de hideg volt a kezem.Körbe forgott előttem hogy változott e valamit (sok finomságot fogyasztott:)de megnyugtattam sehol semmi nem látszik bomba formában van.Nagyon szép, mosolygós, bújós, elbűvölő, Gyönyörű a haja arca s a teste.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Aktus:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
5
Tusolás után a szobában várakoztam még Klau is megérkezett,itt már csak a bady volt rajta amiből a cicik a számba estek ahogy fölém hajolt.Be melegítésnek egy csodás franciát kaptam,amit elém térdelve művelt rajtam úgy hogy mindent lássak a tükörben,több volt mint izgató majdnem elsültem.Fel is ajánlottam a cserét meg hogy a kényelmesen helyezkedjen el az ágyon.majd én kényeztettem őt.
Nagyszerű érzés volt a kelyhét kényeztetni,jól reagált rá hosszan kényeztettem finoman de elkapta a fejem és húzta magába így diktált gyorsabb tempót és szót fogadva eleget tettem kérésének és kis segítséggel ( újaimat használva hamarosan egy nullra vezetem.Klau nem tétlenkedett már fölém is kerekedett és ismét végig csókolta testemet egészen a szerszámomig,amit rögtön kézbe majd szájba vett,elég volt kétszer végig szánkázni a nyelvével rajta már éreztem is hogy itt inkább húzzunk óvszert.sajnos nekem attól egy kicsit lenyugszik így ahogy Klau szájjal felhelyezte éreztem össze is esett de Klau is mert így kezdett kényeztetni én közbe simogattam ciciket .meg is lett az eredménye ténykedésének jól álltam , innentől fogva gyakorlatilag végig szexeltül az órát, mindenféle pózban. Kedvencem mindegyik közül talán az volt, amikor nekem háttal ült bele, és simogatni tudtam azt a gyönyörű, kerek, popsit. Még így a randi után is előttem van a látvány... a gyönyörű popsi, a vékony dereka, és a gyönyörű tetoválásai és ahogy élvez a drága,Fogta a cicijeit majd éreztem hogy be nyúl a lába közé és ott is simogatja magát tükörből oldalról láttam ahogy a cicik mozognak....nagyon jó volt és egyszerre jutottunk a csúcsra.
Elmondása szerint ez mind az én érdemem, egy őstehetség vagyok :) ,Ahogy én elmentem tusolni már készítette nekem a kávét s még arra is emlékezett hogy hogy iszom.Ezúton is köszönöm a bókokat, az együttlétet, és a jó beszélgetést,szeretnék mihamarabb visszatérni hozzád addig is nagy ölelés !
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Borítékba elkészítve Konyhapultra helyeztem ahogy megérkeztem,ami végig ott is maradt.Pesti átlagtól picit magasabb virágszálat.Természetesen megérte!

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nagy elégedettséggel távoztam, biztosan jövök még :)gyönyörű odaadó teremtés,tudja mi kell a férfi nemnek,kedves barátságos,jó beszélgető partner,nem utolsó sorban fantasztikus vele a Szex az Ő egy kincs amit ebben a világban nagyon nehéz találni.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Klaudia szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Klaudia nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókKlaudia legfrissebb beszámolói

istennő: 22db
(2021-01-12) : Csókolóztunk közben, kezével csiklóját izgatta, időnként pedig biztatott. Hátulról is megpróbáltuk de ez inkább a kivégző póz mert itt már nem lehet ellen állni Klaudia szépségének,a karcsú dereka bomba teste amit akár hova is nézel mindenhol látod a tükrök miatt,ezért újra póz csere.Kiadós misszionárius póz,majd felülve lábait nyakamba vettem utána egy rövid lovacskázás fordított megüléssel,ez is az a póz hogy nem lehet visszafogni magad,,ha csak nem csukva van a szemed végig:).

(2020-12-17) : Azután persze rajta volt a sor, és finoman, érzéki, kéz nélküli franciával és a cicikkel kényeztetett engem. Mint mindig, most is nagyon jó volt. De nem akartam, hogy így érjen a vég, ezért kértem a gumit, amit ismét szájjal rakott fel ügyesen. Sajnos az új ágyon alapból nem volt kivitelezhető a kedvenc pózom (hátamat megtámasztva ülök és ő szemből beleül az ölembe) a múltkor, de most előtte kipróbáltam, hogy hátha mégis megoldható valahogy.

(2020-11-04) : Én következtem...francia tudása még mindig a legjobb számomra,pattanásig tudja húzni az embert,meg már ki is voltam éhezve nagyon szóval csak óvatosan_)majd minden pózt kipróbáltunk, ami az eszünkbe jutott, nekem Klau olyan hajlékony hogy csak ámulok bámulok mindig:)a kutyus ,én szemből, ő oldalt pózok jöttek be a legjobban :D ,csúcs a hátulról lovagló,gondoltam ha ezt átvészelem

felejthetetlen: 64db
(2021-01-19) : Utána ő vett kezelésbe vagyis inkább szájalásba a puha ajkaival :) Isteni volt ismét, de többet szerettem volna :) Védőöltözet fel! Úgy voltunk, hogy most csak egy forduló, de az legyen tartalmas. Ö kerekedett felében és lassan kezdett szemből lovacskázni. Fogtam egyszer a derekát, ciciket, egymás kezét, néha ujjainkat egymásba fonva, máskor rámhajolva gyengéd csókok.

(2020-11-18) : Most ő csókolta végig testem fokozatosan délre haladva és lágyan a szájába is vett. Nehéz visszaadni, hogy pontosan mit és hogyan csinálta, csak élveztem a pillanat gyönyörűségét. Mert az volt. Nagyon is :) Egyszerre gondoltunk a gumira, amit megint szájjal helyzett fel. Tudja, hogy nem szeretem, ha kérdezi, hogy hogyan csináljuk, rábíztam most az irányítást. Engem ez nagyon felizgat.

(2020-10-22) : . Lovagolni is úgy lovagolt ahogy kényeztetett/ lassan érzékien, nagyon jól mozgott rajtam,közben én markoltam nyalogattam a melleit, egy egy csók is elcsattant, rámarkoltam a fenekére és húztam ütemesen magamba.Ezután fordulás misszionárius pózban ,nagyon izgató látvány volt, és ahogy rászorított a farkamra puncijával kész így is lett végem.

nagyon jó: 104db
(2020-09-09) : Ezután a hátamra lettem döntve és ő kezdett az én kényeztetésemhez, ami ismét isteni volt volt. Különböző fogásokkal, módokon, technikákkal, ciciszexszel is fűszerezte az élvezeteket. Nem is tudom teljesen visszaidézni, átadtam magam az érzésnek, de fantasztikus volt, az biztos. De ne érjen így véget, a gumi felkerült rám (most is profin, szájjal)

(2020-07-17) : félúton váltottunk sima lovaglásra. Először lágyabban, lasabban mozgott, miközben fogtam a derekát, popsiját vagy a ciciket, de később gyorsított és teljesen rámhajolt, hozzám simult.

(2020-06-12) : Egyből a lényegre tért.Hátra döntött az ágyon hogy kényelmesen legyek ,kezelésbe vett inkább szájba:)és hosszan lágyan elkezdett kényeztetni.

: 163db
(2020-12-09) : Majd elkezdet lefelé csúszni rajtam közbe végig kaptam egy egy csókot még elérte szerszámomat. nagyon jól csinálja , bő nyállal , szív amikor kell, nyalogatja mint egy nyalókát ,lent tarja és csak a nyelve mozog szerszámomon rendesen felhúzott már így,ezért csere én vettem nyelvem alá Klaut :) nyaltam isteni punciját (valami csoda), nagyajkait, kisajkait, csiklóját: föl-le, körbe-körbe, beszippantva, finoman, erősebben, lassítva,

(2020-12-02) : Kis idő után átadtam neki a lehetőséget, így az ágyra ült, közben húzott magával, majd a kezei mellett elkezdett a szájával is kényeztetni. Jó érzés volt ismét a szájában lenni, nagyon szeretem, ahogy kényeztet. Inkább barátnős, de az a határozottabb fajta, aki pontosan tudja, mi a jó a másiknak. Mindig elhatározom, hogy egyszer hagyom, hogy végig csinálja,

(2020-11-18) : A cicije pont a számhoz értek kénytelen voltam bekapni a bimbókat:)nagyon szépen megkeményedtek nyelvjátékomra.Klaudia felült teljesen,hátra nyúlt egyik kezével elkapta a golyóimat:)fogta simogatta és közben lovagolt szépen ütemesen.Mikor már nagyon közel jártam a véghez,szó nélkül megfordult ,rajtam (mert ugye az elején megbeszéltük hogy több pózt is szeretnék kipróbálni