94
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-18
Vivien erotikus masszázs
ISTENNŐ
erotikus masszázs

Vivien-

V.I.P hirdető
96/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-01-07 22:00:18

nyelvész85
Törzsvendég
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Vivien beszámoló erotikus masszázs Budapest 2021-01-08

Egyeztetés
Elérhető:
5
Reggel 8 órakor láttam, hogy "Most hívhatod", de nem vette fel. Ellenben pár perc múlva írt sms-t, hogy inkább írjak, mert ép BKV-n van. Szóval sms-ben megbeszéltük az időpontot, majd még 9 óra után felhívtam, hogy megkapjam a címet és az egyéb tudnivalókat.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A Térképen megadott helyszíntől azért jó pár utcával odébb elérhető, de nincs is annyira kint a belvárostól, 1 villamossal könnyen megközelíthető. Az utcában volt jó pár szabad parkoló hely.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
4
Újépítésűház. Van pár szoba a lakásban. A szobában volt egy matrac a földön, egy polcos szekrény, ahová le lehet tenni ezt-azt (pl szemüveget), egy ruhainas , egy puff és még egy kisebb szekrény/asztal, ahol a zenét biztosító eszköz volt. Nekem teljesen megfelelt.
Vivien külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Ajtónyitás után nem ért csalódás. Gyönyörű arc, szép hajkorona, szexis alak, formás szilikon mellek. Piros fehérneműben fogadott, bár a 6. képen szereplő rózsaszín + fekete szettnek jobban örültem volna :D, de amúgy sem szóltam előre, így nem lehet panaszom.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
3
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
4
Szakszerűség:
3
Erotika:
4
Masszázs részre a randi közepén került sor. Valamilyen gyümölcsös illatú, talán citrus, masszázs olajat használt. A lábaimnál kezdte, és onnan haladt felfelé. Nem volt életem masszázsa, de azért ellazított, és az az igazság, hogy nem is ezért mentem. Próbáltam közben beszélgetni, de valahogy nehezen tudtam szóra bírni az elején. Aztán sikerült valami közös témát találni, monogámia, párkapcsolatok, és egész jó kis eszmecsere alakult ki belőle. 30 perce a randi vége előtt próbálta volna a gátat és a herezacskót simogatni hátulról, d ott nagyon csikis vagyok :D, így inkább gyorsan hátamre fordultam...
Levezetés
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
5
Megérkezésem után cipő le, majd szobába be. Itt megbeszéltük a részleteket, hogy milyen extrákat kérek, ha lehet, csók, NFVSZ és DT (az ujjazást nem vettem igénybe, így utólag már bánom), majd elmentem fürdeni.
Első menet:
Fürdőből visszatérve már a matracon várt, amikor mellé ültem, egy kis olajat tett a kezére, és elkezdte simogatni a farkamat. Közben elkezdtünk csókolózni. Csókja nem mondhatni visszafogottnak, szenvedélyes, használja a nyelvét rendesen, érezni, hogy szereti csinálni, nálam dobogón van. Mielőtt belekezdett volna a franciába, mondtam, hogy én szeretem kezdeni a nyalakodást. Ennek örömér gyorsan a hátára dobta magát, én pedig pár csókocska után a melleket szopikáztam, amik még egy kicsit érzékenyek a műtét miatt, de azért bírják a cirógatást. Ezután lejjebb merészkedtem, pár puszi a hasra, majd miközben a combok is kaptak, Ő felvette a "tehetetlen teknős" pózt (biztos tudjátok, mire gondolok :D). Ahogy a combjait puszilgattam úgy vettem észre, hogy már egyre türelmetlenebb, így kezelésbe vettem a puncusát. Először a csiklóját cirógattam, de úgy mozgolódott, hogy a vaginája is kapjon a törődésből (vagy az is lehet, hogy még délebbre akart irányítani). Szóval ahogy a csiklót faltam felváltva a vagina nyelvvel való dugásával, egyre jobban sóhajtozni kezdett, és izgett-mozgott. Megkért, hogy váltsunk egy kis helyzetet, mert el szeretné magát érni ujjal, és térült fordult, mire észbe kaptam már a popsiját ujjazta (ekkor bántam meg, hogy azt nemkértem :D). Egy darabig elvoltunk így, majd lyukat cseréltünk, és Ő játszott a puncusával, én pedig a popsit nyalogattam. Elég hosszan tartott (gondolom nem ez volt az aznapi első), mire csúcsra ért, ami nagyrészt magának köszönhető, de remélem, azért én is kicsit hozzásegítettem a dologhoz. Rövid szusszanás után, én következtem. Hadrendbe állított, át szép finoman mélyen franciázott. Én közben a könyökömön támaszkodva figyeltem (nem a tükrön keresztül, mert szemüveg nélkül abban nem látok semmit :D ). Első menetre nem szoktam sokáig bírni, ha valaki ilyen jól csinálja, kaptam párszor egy kis haladékot, ekkor a golyókat nyalogatta, de nem igazán volt menekvés, a szájába robbantam.

Második:
... és elkezdett újra franciázni. Kértem, hogy 69-es pózban folytassuk, nem kellett sok, gyorsan rám ült, és tolta a puncusát az arcomhoz, bár nem hiszem, hogy ekkor már bármi örömet tudtam szerezni neki. Ő ekkor elég pornósan mély torkozott, többször éreztem, hogy a garatjába ütközik a farkam. Megkértem, hogy a kezét is használja, mert olyan vagyok, mint a 40 éves szűzben a főszereplő, első menet 2 perc, második 2 óra :D. Szóval a mély torkozás és a punci nyalás, meg persze az illata megtette a hatását, és talán még nagyobbat élvezetm, mint az első menetben.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Bővebb infóban meg lehet tudni a lényeget. A kapott élményhez képest kedvezőnek mondanám. Ha igénybe vesz az ember extrát, maximálisan megkapja. Egyértelműen megéri kategória.
Nem hozta szóba egyszer sem., én pedig a a randi végére elfelejtettem, már épp távoznia akartam, amikor apró "rémületet" fedeztem fel az arcán :D, ekkor eszembe jutott a dolog, és kitettem a szekrényre.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Maximálisan elégedett voltam. Ritkán tapasztalhat meg az ember ilyen szenvedélyes együttlétet hirdetőknél (vagy, lehet általában én választok rosszul :D ).
Még biztosan visszatérek Vivienhez. Igazi nimfomán kiscsaj.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Vivien erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Vivien nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókVivien legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2021-01-15) : Fölém kerekedett és elindult lefelé, a terpeszbe rakott lábaim között elhelyezkedett és a tükörbe pucsítva érzékien nyalni, majd szopogatni kezdte a golyszikat. Jeleztem, hogy eddig tetszik a műsor, az élőkép és a tükör között pásztázott a szemem. Majd mellém telepedett és oldalról kezdte el nyalogatni a farkam, egyik kezével tartotta, másikkal szopogatta, majd jöhetett a kért

felejthetetlen: 2db
(2021-01-06) : A tett helyszíne egy franiaágy, amire megkért hogy helyezkedjek el és kezdetét vette a simogatós masszázs. Igen simogatós, hiszen nem szakképzett masszőr, de ezt el is mondta és nem is feltétlenül a masszázs miatt mentem hozzá :) Azonban nagyon kellemes barátnős masszázst kaptam és közben egész jót beszélgettünk és néhányszor meglepett egy-egy kis benyúlással fenéknél,

(2020-10-21) : Majd mikor a krém megfogyatkozott benyálazta az ujjait és azzal biztosította a kenőanyagot. Mindez különösebb megjátszás nélküli, de annál erotikusabb gesztus volt. Az eseményeket tükörből kísértem végig, mialatt fesztelen beszélgetésbe bocsátkoztunk, közben a legnagyobb természetességgel befigyelt egy kis gátsimi,

nagyon jó: 2db
(2021-01-01) : Szóval hasra fekve kaptam egy kellemes simogatós masszázst a lábtól felfelé haladva vállamig és a karokig. Valamit csak sejthet mert a fenékizmaimban érzem a masszírozás eredményét! :) Masszírozás közben derült ki hogy mennyire kellemes hangú jó beszélgetőtárs. Nekem olyan igazi barátnő érzésem lett tőle……..olyan egyszerű és őszintének tünő beszélgetés volt.

(2020-11-18) : Intenzívebb franciára számítottam valamiért, de Vivien szavak nélkül is nagyon jól ráérzett arra, hogy mit szeretnék és egy nagyon érzéki felvezető franciát produkált, kis idő elteltével tövig benyelős mélytorkos elemekkel. Nem vagyok kis méret, de tényleg koppanásig bevette, többször egymás után is, lenntartva, igazi tehetség. Ezután egy szintén nagyon érzéki golyókényeztetés következett, ami talán a legjobb volt, amit valaha kaptam.

: 3db
(2021-01-01) : nagyon finom szája van, ekkor finom nyögések hagyták el a hangját és jött egy érzés mintha lenne egy kölcsönös vonzalom köztünk, finoman csókoltam a nyakát, simogattam a mellét közben a farkam már állt, aztán lassan elkezdte lágyan a szájába venni, azok között az ajkak között lenni nagyon kellemes, Vivien tudja hogy kell orálisan kényeztetni, semmi fájdalmas dolog csak a lágy érzéki de elég erős francia,

(2020-10-29) : A masszázs most sajnos, késésem miatt összecsapott lett, ugyhogy ennek az értékelésébe nem nagyon mennék beleMár itt nem volt szerencsére senkin ruha, ugyhogy ez már plusz pont. :). Arra tökéletes volt hogy felkészítsen lelkileg minket a kényeztetésre. Picit a lábam a hátam lett megmasszirozva, talán inkább simogatva voltam, valahol a kettő között. A végére maradt a gát és here simi, ami ugye felhívás volt a keringőre.

(2020-09-24) : Krémet használt, ami nem csúszik annyira - cserébe könnyebben lemosható. Amikor a hátamhoz ért, akkor levette a bugyit is és úgy ült rám, szóval közben érezni a puncit is :) Mivel fáradt voltam, nem voltam annyira kiéhezve, ezért inkább élveztem a masszázst, de ettől még kifejezetten tetszett, hogy volt egy kis plussz is. Here érintés, ilyesmi az kimaradt. Elején inkább simogatás volt,