354
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VIP SZTÁR
42
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
25
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 8-20
Ashley szexpartner

szexpartner

Ashley-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-01-07 15:57:55

csabszky
Lehet adni a szavára
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Ashley beszámoló szexpartner Budapest 2021-01-08

Egyeztetés
Elérhető:
5
Délelőtt hívtam, egyből fel is vette. 1 óra múlva szerettem volna menni, tudott is fogadni. Voltam már nála, így ismertem a részleteket, egy SOS opciót vettem igénybe.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Nagyvárad tér közelében, így metróval is megközelíthető (vagy pótlóval), csendes utcában, egy újszerű társasházban hirdet. A parkolással nem volt gond, pont meg tudtam állni a lakás előtt, bár napközben voltam. Normál esetben fizetős.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás abszolút megfelel a célnak: a zuhanyzó rendben, többféle tusfürdő, az ágy is pont jó és a fényviszonok is kedveznek vizuális típusúaknak.
Ashley külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Ha cicizni szeretnék, csakis ő jöhet szóba. Pont ahogy a képeken: hatalmas, tengernyi keblek, nem finnyás, lehet őket gyömöszölni, persze csak óvatosan ;) Arca is bejövős, mosolygós, alkata teltkarcsú, egyébként szerintem fogyott (ő is mondta), meg ugye ekkora cickókhoz nem is nádszál alkat dukál.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Kebelszex:
5
Popó izgatás (férfiaknak):
5
SOS francia:
5
Pornós feeling:
3
Már egy ideje nem találkoztunk, de emlékezett rám és egyből úgy fogadott, mint egy régi haverját. Szóval nagyon közvetlen és egyébként humoros is. Az egész együttlét abszolút felszabadultan telt, ilyen az igazi BF. Azzal indított: mi is jön be neked? Mondtam, hogy természetesen a cicik, egy kis mélytorkos szopással, esetleg pospinyalással megfűszerezve. Mindre volt lehetőség, így ennek megfelelően telt az SOS-em. Egyébként SOS aktusra is lenne lehetőség, de ezt most nem vettem igénybe, nála más a központi téma ;) Először kezelésbe vettem a ciciket, csókolgattam, nyalogattam, masszíroztam ezerrel. Tudja is, hogy ettől döglik a légy és ez fajta elégedettség végig az arcára van írva. Utána jól felszopott, ügyesen, tempósan, olykor tövig bekapva, lent tartva. Közben a kezeim továbbra is a melleket kezelték. Mikor már kemény voltam, jöhetett a mellszex minden irányból. Végül az lett a nyerő póz, hogy a feje fölé térdeltem, úgy toltam a mellei közé, ő pedig a fenekemmel játszott. Néha kihúztam a cickók közül és a szájába adtam, de ezt már nem bírtam sokáig, és végül a mellei közé élveztem. Fantasztikus volt!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Sajnos elég gyorslövetű vagyok, így általában az SOS opciót veszem igénybe. Az alapban így is szinte minden benne van, így teljesen megéri, főleg a kapott élmény tükrében.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Abszolút ajánlott! Főleg ha szereted a hatalmas melleket. Oldott hangulat, barátnő feeling és isteni szex.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Ashley szexpartner beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Kezdő irogató rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókAshley legfrissebb beszámolói

istennő: 9db
(2020-02-19) : A vég kezdete felé hátamra fektetett és fantasztikus NF-ben részesített. Megkértem, hogy a dolgost tüntesse el a hatalmas cickóiban és egy mindenre kiterjedő ciciszexben részesültem.

(2020-01-10) : Franciája fantasztikus és ezen a pályán is maradtunk. Kérdezte nem e kapcsolnánk össze amink van, de tartva a gumi fóbiámtól inkább a francia nyelvtant erőltettem.

(2019-09-28) : Ezután kezébe vette az irányítást és csodás NF, cici és kézi munkával alaposan felhúzta a rugót. Már majdnem eldurrantam ezért kértem a gumit . Lovaglással szerettem volna kezdeni, ezért felszólítottam a nyeregbe ülésre.

felejthetetlen: 26db
(2020-08-13) : Mellé heveredek majd kérdezi hogy mit szeretnék? Én még mondtam hogy mélytorok vsz. Kombót. Mondta hogy oké és egy másodperc múlva úgy eltűntek a szájában hogy majd megállt a szívem. Azt se tudtam mit csináljak hogy ne robbantak fel azonnal. Na aztán eszembe jutott hogy kis pacizással nyerek egy kis időt így megkértem hogy csüccsenjen bele. Aztán így is lett, de cuki volt mert mondta hogy ő rácsüccsent. És most?

(2020-07-24) : Ahogy nyelvemmel finoman belenyaltam, illatos, húsos puncijába egy sóhaj hagyta el ajkát. A punci nedves volt, de egykettőre lucskos lett. Megduzzadt rendesen. Foglalkoztam mindennel. Hol a bejáratot nyelveltem, hol csiklóját.

(2018-10-17) : Nem csak a minaretet, hanem a körülötte elterülő tökföldet is bebarangolja, nyelvével szájával egyaránt.A kis tököcskék jojóznak és ekkor váratlanul tövig nyeli lompit.

nagyon jó: 19db
(2020-04-03) : Tusi után az ágyon várt már meztelenül, mellé feküdtem és már kezdte is simizni a farkam, majd megkérdezte, hogy szeretném és már rá is cuppant!:) Meg jegyezte viccesen hogy elég csendben vagyok, de hát mondtam, hogy csak élvezem a pillanatot még el nem durranok!:D

(2018-07-02) : Cuppogott és nyalakodott, mígnem farkom komótosan eltűnt szájában. lazán vette tövig és garaton tartotta mivel morzsolgatta a végét. Fantörpikus.

(2017-12-03) : Nagyon jó ,bő nyálas franciát kaptam.Mikor már feléledtem gumit rakott fel,és félre álltam ,mert Ashlay megigazította a lepedőt.Behajolva elém tárult az a nagy kerek popsi,

: 42db
(2021-01-18) : Gumi fel és Ashley nyeregbe ült na már az elém tárulkozó látványtól is kész voltam!! Két karjával összeszorította hatalmas melleit igy "lovagolt" még most is beleborzongok a gyönyörü látványos emlékbe. Hát igy viszonylag hamar végem is lett! Beszélgetünk pihi képpen. Jó beszélgető partner. Újra életet lehelt ahova kellett gumi fel "szeretem ha hátulról"

(2021-01-04) : A mi történetünk francia tanulással kezdődött, amit nagyon imádtam, így ott tulajdonképpen végem is lett. Ezt követően cirógattuk egymást, itt megvolt a klasszik barátnő feeling. Beszélgettünk, csókoloztunk majd újra kezelésbe vett. Nem kellett sokat várni és harcra kész voltam

(2020-12-22) : De előtte még megkértem vagy talán nem is kértem egyszerűen csak elkezdte szinte megenni a farkam egy szó nélkül persze tövig. Nagyon szeretem ahogy csinálja, mert néha abbahagyja és fél jön smárolni amit eszetlenül jól csinál. Kis idő múlva megkértem hogy dobja hanyatt magát hogy úgy tudjam dugni hogy közben lássam a melleit és tudjunk smárolni ami csak belefér.

egyeztetési probléma: 2db
(2016-01-23) : Én a megbeszéltek szerint el is indultam, már a környéken voltam, amikor 5 (!!!) perccel az időpont előtt küld egy smst, hogy sajnos dugóban áll, nem fog odaérni.

(2016-01-17) : A telefonbeszélgetések és SMS-ek alapján nem gondoltuk volna, hogy a napokkal ezelőtt megbeszélt randevúra nem jött el.