13
Ellenőrzött, retusált képek
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
4
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Legközelebb:
12:30-tól hívható
25
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 10-21
Isabell szexpartner

szexpartner

Isabell-

V.I.P hirdető
71/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-01-07 14:22:32

NyAlex
Élő lexikon
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Isabell beszámoló szexpartner Budapest 2021-01-08

Egyeztetés
Elérhető:
4
Még előző nap egyeztettünk telefonon, a másnapi időpontot. Megkaptam a címet és megeggyeztünk ha valami közbejön csak akkor hívom vagy írok.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
1
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Kocsival indultam, de az eső és néhány mazsola akik éppen egymásba mentek feltartottak így egy plázában pesten hagytam a verdát és metróval folytattam az utat. Közben SMS.-ben értesítettem Isabell-t, hogy késni fogok! Mivel végül metróval mentem, a Móricz Zsigmond térnél kell a felszínre jönni. 200m séta a megadott cím, nem nehéz megtalálni. A parkolás nem egyszerű!
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Késésem kb.10Perc volt, de nem okozott gondot, a lakás nemrég lehetett felújítva. A szoba és a fürdő is rendben volt, a szobában hangulatvilágítás,szobainas kanapé és egy nagy kényelmes ágy.
Isabell külseje
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
A képeknek megfelel, de mivel arc nélkül hirdet kis talány volt benne. Érkezésemkor belépve egy csinos szép arcú, mosolygós lány várt az ajtó mögött. Valami kétrészesben, nem arra figyeltem...Cipőmet az előszobában hagytam és bementünk a szobába, ahol vetkőzés után kaptam törcsit, és elmentem a fürdőbe.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
4
Natúr francia (előjátékként):
4
Natúr francia végig:
5
Csók:
4
Ujjazni:
4
Pornós feeling:
2
A szobába visszatérve alkalmi kedvesem meztelenül várt az ajtóban. Puszik, majd csókok is elcsattantak majd simogattam a testét még állva, és rövidesen az ágyon folytattuk az ismerkedést. Kértem hagy kezdjem én a kényeztetését, nem ellenkezett! Kispárna került a popó alá és csókok, simik, cicipuszik után elértem a puncihoz, amit először csak finoman nyelvel kényeztettem. Majd mikor kívül simogatva a puncit kellően nedvesnek ítéltem meg, egy ujjam is bevetettem a szűk nedves punciba... Rövid idő múlva érkeztek a jelek ,hogy közeledik a csúcs felé és halkan a teste megfeszült a punci összeszűkült satuba fogva az ujjam elröppent! Megköszönte és mondta ő nem egy kiabálós fajta, biztosítottam róla, hogy éreztem az örömét. Kis pihenő után ismét kényeztetni kezdtem, és láss csodát ismét sikerült elélveznie, ami után hiper érzékennyé vált. Kérte hogy ha lehet hagyjam pihenni a punciját, és ha nem gond akkor ő kényeztetne engem, nem lehet egy ilyen ajánlatot visszautasítani, ezért helycsere következett! Oldalról látott neki a kezelésemnek, minimális kezezéssel amit később el is hagyott. Szuper a franciája! Hol csak a makkon pörgette a nyelvét, majd végigszopta a rudamat az elejétől a végéig. Mikor elfáradt kicsit kézzel izgatott, majd ismét szájába vett, váltogatva a módokat amíg végül nem kis idő múlva a szájába nem élveztem. Nem kapkodott , megvárta míg lenyugszom és csak utána kelt fel mellőlem, nem tudom mi lett az utódokkal nem láttam szilviát nála... Majd kiment a fürdőbe rendbe tenni magát, mikor visszatért kértem és kaptam egy kis vizet. Az ágy mellett a falnak támasztva volt egy óra ami mutatta az időt, ami sajnos lejárt, így gyors fürdés öltözés búcsúcsók az ajtóban és távozás.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Én 1 extrát vettem igénybe a NFVSZ.-ba. Az elején kérdeztem az "ajándékot" mikor rendezzem? A válasz nem sürgős ráér a végén, ahogy nekem jó....

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nekem nagyon jól esett!!! Kiváló a franciája!! Mintha a barátnőmhöz ugrottam volna fel egy szeretkezésre. Távozáskor megegyeztünk, hogy legközelebb folytatjuk, azzal ami most kimaradt.... Kíváncsivá tett, vajon mit tudhat még amit nem sikerült idő hiányában megtapasztalnom? Ami késik az nem múlik....

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Isabell szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2021-01-08 09:40:22
Jó első írás, kedvcsináló ízelítő :-) kíváncsi vagyok mit tartogathat még a tarsolyában a szépség :-)

FunkciókIsabell legfrissebb beszámolói

Nincs több beszámolója.