NADETT erotikus masszázs
ISTENNŐ
erotikus masszázs

NADETT-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-01-06 10:01:00

D4v3
Megbízható
szerint retusált képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

NADETT beszámoló erotikus masszázs Budapest 2021-01-07

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon, szerencsére sikerült kétszer is számomra megfelelő időpontot találni. Ez a nap végét jelentette. A parkolás, munka, egyebek miatt. Kétszer is jártam Nadettnél, az események nagyon hasonlóak voltak, ezért némiképp egybeolvasztva örökítem meg.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Parkolás egyáltalán nem sima ügy. Esőben, szutyok időben a környéken helyet találni nem egyszerű. 4-5 kör a háztömb körül a környező utcákban kellett ahhoz, mire meg tudtam állni. Villamos ellenben igen közel tesz le, arra nem lehet panasz. Metró is egy kisebb séra távra elérhető.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Nagyon szép lakás, minden rendezett, a fürdőben hatalmas zuhanyzó, kád méretű, ügyes megoldás. Nadi mondta is, hogy szexelni a legjobb ilyen zuhanyzóban. Beneveznék rá, ha profilt váltana. A szobában a földön, matracon helyezkedtünk el. Bár állva-térdelve is zajlott az akció néha.
NADETT külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képek szerintem nem valami jók. Vannak szögek amik hasonlítanak az élőben fogadó látványhoz, de gyenge eresztés mind ahhoz képest ahogy Nadett valóban kinéz. A haja egy picit hosszabb, mint a képeken, kicsit össze is lehet fogni. De csak kicsit. A teste pedig hibátlan, selymes, feszes, szolizott nagyon szép finom bőr. A popsit rajzolni sem lehetne, annyira kerek és formás. Én az ilyen popsit szeretem, ami kerek, de bele lehet markolni. A cicik nem nagyok, de nem is illene Nadetthez, mert annyira energikus és izgága, hogy valahogy jobban is passzol ez hozzá. Könnyen jönnek izgalomba a bimbik, a punci szintén. A szája nagyon-nagyon csókos és használja is. Az egész lány egy szexi kis démon, nem masszázs jut eszembe róla.

Erotikus masszázs
Erről nem tudok semmit írni. Lehet, hogy a kémia miatt vagy csak mert estére ehhez nem volt kedve, de a másfél órás szeánszok alatt egy pici nyomásnyi masszázs sem volt.
Levezetés
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Zuhany után mondta, hogy ki is nyírt volna :) ha nem megyek el, mert miattam maradt bent eddig, amúgy nem volt egy ideje dolga. Megnyugtattam, ilyen előbsem fordulhat, sőt, a kocsiban szoktam várni, rászámolok inkább, hogy ne késsek.
Állva egy pici óvatos felmérő csók után bevadultak az események. Talán láttuk egymásban, hogy szeretjük a néha vadabb de amúgy finom dolgokat ezért hosszas csókolózás következett, közben markolászás, simogatás, a határok kitapogatása.
Nem mondanám, hogy franciázni kezdett, inkább hogy rendesen, energikusan de mégsem durvulósan leszopott. Nagyon kitartóan művelte, néha úgy tekerte a cica testét, hogy hozzáférjek a puncihoz, nyalatta magát. Amit ritkán teszek, csak értő partner felé, aki szereti is. Nadett nagyon szereti, de itt még nem élvezett el, csak élvezte. Kicsi incselkedés és cicázás után ismét franciázott, közben néha feljött csókért, majd egy kiváló és felejthetetlen popsi kényeztetésbe kezdett. Itt kezdett elszakadni a cérna nálam, de próbáltam kiélvezni amíg csak lehet. Végül a szájába élveztem. Nagyon nem volt idő szusszanni, éreztem Nadin, hogy ő nem végzett. Élvezésig nyaltam, óvatosan ujjaztam is, előtte kitapogatva a határokat, hogy érezze, biztonságban van, nem fogom az egész felkaromat hirtelen belé tenni. Miután elélvezett, jó kedvűen beszélgettünk, de nagyon itt sem lankadt a figyelem, újra hosszas csók, majd francia következett. Úgy gondoltam, hogy még “éhes”, újra örömet okozol neki. Ekkor említette, hogy ujjazás nélkül, mert azt előbb csak véletlenül engedte meg, nem tudott ellenállni és időben szólni. Úgy is lett. Újabb franciázás, cicázás, majd ismét a szájában végeztem. Zuhi, puszi, inkább csók, majd el.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Utólag tettem le. Értelmes, okos és kivételes szexuális kultúrával és energiákkal bíró lány. Sajnálom, hogy nem tudom naponta meglátogatni és hogy nem hirdet a sötét oldalon.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Maximális pont és maximális minden mindenre.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés NADETT erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2021-01-09 01:04:00
Sok jót hallottam Nadettről. Látom te is beálltál a sorba. A lila szalag mindig árulkodó. Kihagyhatatlannak tűnik a hölgyike! Előbb utóbb át fogok esni a küszöbjén...

2021-01-07 20:43:28
Nagyon jól rátapintottál a lényegre, Nadett egy szexi kis démon, egy erotikus energia bomba. Nagyon jó helyre került az a lila cimke :)

D4v3
Megbízható
2021-01-07 16:12:40
Egyet kell értenem ebben :D

2021-01-07 11:27:39
Most megint visszaállt Istennőre, de Nadettnél a besorolás lényegtelen, hiszen tudjuk, hogy Nála minden program Istennős. :-)

D4v3
Megbízható
2021-01-07 10:09:57
Nem értem miért állt vissza felejthetetlenre. Istennőre állítottam.

FunkciókNADETT legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2020-10-16) : Ez a rész teljesen kimaradt a programunkból, már tudja, hogy én a masszt nem annyira kedvelem de azért egyszer felvetette az ötletet. Nem tehetek róla nekem sokkal jobba esett Nadett bújása, simogatása és a beszélgetés közben elszórt csókjai. Istenien csókol, már abba is beleremegtem mikor a nedves ajkai az enyémet érintették. Bújni sem hétköznapian tud, közben gondoskodik róla, hogy a cerka valami kellemes részhez simuljon.

(2020-02-28) : A magamhoz térésemet úgy segítette, hogy a fejemet a térdei közé véve helyezkedett el felettem és simogatta a fejemet, hajamat borzolta, a fülemet masszírozta.

(2019-12-11) : Egész mélyen bevette, bár nem emlékszem a mások által megénekelt mélytorkos elemekre, inkább a pornós, szemkontaktussal fűszerezett heves szopás volt a műsor, mellyel igen magasra tornázta az izgalmi faktort.

felejthetetlen: 14db
(2020-11-09) : Zuhanyzás utána ismételten beléptem a szobába, ahol Nadett ott állt meztelenül és azt éreztetve Velem, hogy alig várta már hogy megérkezzek (fantasztikus érzés volt) :) Mondtam neki, hogy a látványa miatt kicsit zavarban érzem magamat és idő kell, hogy feloldódjak. Ekkor kedvesen mosolygósan, de mégis szexisen odalépet hozzám átölelt és megcsókolt. Innentől teljesen a hatása alá kerültem és folytatom a kényeztetés résznél.

(2020-10-23) : A csipkèt ledobta magàròl magamhoz húztam fenekèt markolva faltam nyakàt melleit... Hasra feküdtem ő krèmet hasznàlva a vàdliammal kezdve masszirozni kezdett,a combjaimat hàtsòmat majd a hàtam egèszen a tarkòmig. A fenekemen ült èreztem finom puncijàt,nagyon izgatò volt. Ràm feküdt izgató csúszkàt abszolvàlt. Megkèrtem h.harapjon a tarkòmba amit teljesìtett is. Èrzete hogy nagyon èlvezem egyre durvàbban bele mèlyült az izgatàsomba.

(2020-03-16) : A lábamtól kezdve végig gyúrt a fejem búbjáig, kértem a vállamat és a tarkómat kicsit jobban nyomja meg, aminek eleget is tett. A masszás végén mellém feküdt és simogatott egy kicsit,amit én viszonoztam aztán mikor kellőképpen felcsigáztuk egymást jött a harmadik rész.

nagyon jó: 7db
(2020-12-22) : Könnyű volt megtalálni a közös hangot vele. Erősen is tud masszírozni, erre sok lány nem képes. A mozdulataival elérte a feszült izmokat a mélyebb zónákban is. A válla és a kezei is elég izmosak letapadt izmok fellazításához. Nem írhatom, hogy szakszerűek a mozdulatai, de elérték a céljukat és nagyon jól esett. Ledobta ruháit majd a derekamra és a lábaimra ült.

(2020-05-17) : Lágyan bő nyállal nyalta a golyókat, körbe szívogatva, vissza-vissza térve mindkét golyó érzékenyen el lett varázsolva, majd fel-le járatta nyelvét a szerszámon, csókolta, szívta, ízlelgette míg a tetejére ért.

(2020-02-16) : Egy olajos masszázzsal kezdtünk Nadett bekente a hátamat egy közepes erősségű kényeztető masszázst kaptam,mindenhol alaposan végig gyúrt,majd a derekamra ült és onnan maszírozta a hátam,majd a vállam nyakam is jól átlazította.

: 6db
(2020-12-09) : Úgyhogy egyre inkább elkezdtünk sodródni a program második része felé, de mint később megtudtam ezt ő sem bánta, mert nem igazán a masszázs a kedvence, de én sem emiatt járok ilyen helyekre, úgyhogy én kifejezetten örülök neki, mikor lehet skippelni ezt a részt és rögtön a program fő részére ugrani, ami miatt jöttem is.

(2019-12-31) : Utána csókok, majd valahogy megint finom kis kelyhénél találtam magam, így ismét bevetettem francia nyelvtudásom, amelynek hatására Nadett még nagyobbat élvezett, mint az előbb. Kis frissítő, majd újra a farkamnak esett.

(2019-12-26) : hátamra feküdtem az ágyon, 1-2 pillanat múlva Szépségünk is megérkezett. Ledobta magáról azt a pár látványos rucit, hosszába rám feküdt és csókolt azonnal. Mint minden, nála a csókjai is rendkívüliek néha lendületesek, néha lágyak, érzékiek