143
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
NATASA erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

NATASA-

V.I.P hirdető
80/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-01-05 20:06:29

Yossarian2
Nagytudású
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

NATASA beszámoló erotikus masszázs Budapest 2021-01-06

Egyeztetés
Elérhető:
5
Még ünnepek előtt hívtam, nem sokkal azután, hogy megjelent a hírdetése. Képei alapján hívtam, vele tudtam beszélni, egy közvetlen, jó fej csajszi benyomását keltette bennem. Randit akkor még nem beszéltünk meg, de a kedvencek közé mentettem Natasát.A mai nap erős indíttatást éreztem, egy kis lazulásra, így újra Natasa számát tárcsáztam. Egyik kolleganője vette fel, vele egyeztettem egy másfél órás randit, nem sokkal későbbre.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Budai főútvonal mentén található a cím, többféle tömegközlekedési lehetőség is szóba jöhet, én azt választottam. Autóval érkezőknek több mélygarázs is van a közelben. A házszám egyértelmű, bejutáskor ugyanazzal a kóddal két kapun is áthaladunk.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Miután a második kaput is letudtuk, az udvaron balra fordulva találjuk a felvonót. A megfelelő emeleten kilépve szintén balra van a kecó, ami kisvártatva kinyilik. Belépéskor az előszobából egy tágas amerikaikonyhás nappaliba érkezünk. Szalonfeeling, a jobbik fajtából, letisztult, egyszerű stílusban. Több lány rendel itt, de a diszkréció és a logisztika jól működik. Az egyik közepesnek mondható szobában rendelt Natasa. Jó nagy matrac, szépen előkészítve, a szoba végében egy kisebb kanapé, mellette szobainas a ruháknak. Hangulatos fények, halk zene és a matraccal párhuzamosan óriási tükör a falon. A fürdőszoba az előszobából nyílik, épített üvegfalas tusolóval, megannyi tusfürdővel, száraz kilépővel. Mosdónál minden van, amire szükség lehet. Szép tisztaság mindenhol a lakásban.
NATASA külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Natasát amatőr képei alapján választottam, amik hűen adták vissza a valóságot. Kevés sminkkel, élőben egy nagyon kedves ,,bociszemű"(bocs) csajszi fogadott. Kézfogással üdvözöltük egymást, mindketten lecsekkoltuk a másikat. Nagy zöld szemei szinte felfalják a körülötte lévő világot. Egy talán bordó? kis rövid köntösben fogadott. Nagyon helyes, valóban kicsit szlávos arc, szőke haj, érzéki száj, enyhén szolis selymes bőr, karcsú formás alak, kerek, kifogástalan cicik. De mint később kiderült, emellett Natasa egy vidám, jó fej csajszi, ami sokat számít egy randi során.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Volt masszázs, nem is akármilyen, nem alibi, egy fasza kis testregenáló féle, némi svédmasszázs elemekkel. Ekkor már eleve ellazult voltam az ezt megelőző ,,barátkozás" után. Miután hasra feküdtem, Natasa egy nagyon alapos talpmasszázsban részesített, még a lábújjaimat is egyenként megdörzsölgette. Valamilyen krémet használt, szép lassan haladt felfelé. Mivel már a randi elejétől, (fürdés után) egyformán voltunk öltözve, a derekam tájékán már érezhettem kemény popsiját, finom punciját, ahogy dolgozott rajtam. Hol újjaival, hol tenyerével, néha a könyökét és öklét is használva masszírozta gyarló testem. Közben sokat dumáltunk, röhögtünk sok baromságon, Natasa jó partner ebben is. A vállamnál megint nagyobb sebességre kapcsolt, puncija már erősen stimulálta fenekem, s derekam tájékát. Szerencsére a hő hatására tűz nem keletkezett, legalábbis testünk külső részein. Mivel még volt egy kis időnk, próbából újra hanyadt feküdtem, hátha.......
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Hát ez nem lesz túl izgalmas, de nekem roppant jól esett. Még az elején amikor megérkeztem Natasától kértem kávét, úgy vonultunk be a szobába. Miután visszajöttem a fürdőből, a kanapén elszürcsölgettem a kávét, közben beszélgettünk. Utána átöleltem a még fogadóruhában lévő Natasát és egy finom puszit leheltem nyakára. Azt hiszem egy pillanatra meglepődött, de itt már eldőlt, hogy nem a protokol szerint zajlanak majd az események. Vendéglátom is levette a maradék textiliát, testbeszédem elárulhatta vágyamat, mert rákérdezett, hogy szeretném-e őt masszírozni először. Ez már annyira sablonos, de igennel válaszoltam. Előszőr Natasa a hátára feküdt, úgy engedett utat kezemnek gyönyörű teste felfedezéséhez. Kevés krémet használva simogattam kivánatos testét, figyelvén reakcióit. A hatalmas tükör élőben közvetítette az eseményeket, az illuzió tökéletes volt. Eközben a farkam Natasánál ,,jó kezekben" volt, törődött vele. Egy idő után kértem, feküdjön hasra, egy kispárnával megemeltem, már csak célzottan simogattam lába közét. Kezével hátranyúlt, úgy szeretgette hímtagom. Finoman, csináltuk egymásnak, így volt jó mindkettőnknek. Natasa csípője egyszer csak megemelkedett, csavaró mozgással jelezte közelgő örömét, keze már szaporán mozgott farkamon. Aztán egy jó nagy bumm..... Nem állítom, hogy egyszerre szált ránk a boldogság madara, de nem sok hiányzott. Mivel Natasa hason feküdt és a feneke lett maszatos, én tettem rendbe mindkettőnket. Masszázs után volt még egy kis időnk, Natasa begugolt a lábam közé, combom majd a zacsim kezdte csókolgatni, elért a farkamig, megpróbált életet lehelni ,,kicsi én"-be, szopogatta, kényeztette, de az egylövetű már csak füstölt.
Natasa kedvesen hozzámbújt, kaptam egy csókot, ajkunk összetapadt, átöleltük egymást és egy pillanatra megállt az idő.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Ezen nem is gondolkodtam, rá sem kérdeztem. Egyszer mondjuk felajánlotta, hogy felvehetem a tangáját, de én nem éltem a lehetőséggel. A tiszteletdíjat ráért a végén rendeznem. Budai átlag.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Natasával egy finoman erotikus vidám másfél órát töltöttem, sokat dumáltunk, határozott, de konspiratív, jó fej csajszi. Érdemes felkeresni ha egy kis lazulásra vágysz.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés NATASA erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2021-01-09 21:12:33
Hangulatos, diszkrét, de erotikával jól átitatott írást kínáltál fel nekünk találkátokról, gyönyörű vendéglátódról, Natasáról. Méghozzá mindezt aranytálcán... Köszi és megfogadom az összképben leírt utolsó mondatot.

2021-01-06 20:45:53
Én is csak írom, hogy jól írtál...:), igazán művészi kép a “boldogság madarával és a maszatos popsival”. Oldódik a rozsda a szókincsemet fogvatartó ajtóról. Köszönet érte!

2021-01-06 18:25:47
Már nem is mondják a kollégák, hogy jót írtál, mert mindig jót írsz.

FunkciókNATASA legfrissebb beszámolói

Nincs több beszámolója.