4
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Nóri a szomszédlány szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Nóri a szomszédlány-

V.I.P hirdető
95/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-01-05 14:41:19

budioka
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Nóri a szomszédlány beszámoló szexpartner Budapest 2021-01-06

Egyeztetés
Telefonon történt. Pár szóban egyeztettük a részleteket még tegnap. Megegyeztünk, hogy ma pontosítjuk a találkát. Megtettük és a mai nap meg is jelentem ahogy kell, illedelmesen.
Megközelítés
Villamos, busz a közelben. Autóval voltam. A közelben egyszerűen találtam parkolót, ami normál helyzetben is ingyenes.
Helyszín
Új építésű háztömbben egy szépen berendezett lakás. A fürdő is szépen felszerelve minden jóval, csemegével. Tusi, szájvíz miegymás bőven rendelkezésre áll. A helyszín tökéletesen megfelel a célnak.
Nóri a szomszédlány külseje
Jaj, hát nagyon cuki! Tényleg találó a Szomszéd Lány titulus. Tényleg az a szomszédban lakó csendes halk szavú lány akiért elepekedsz, hogy a tiéd legyen, csak nem tudod hogy kezdj hozzá. Fiatal, kedves lány. Gyönyörű cicik, izmos test, jó popó, bájos arc. A fogszabályozó pedig még aranyosabb külsőt biztosít. Nekem bejött.

Action
Megérkezésemkor sötét színű bikiniben fogadott, amiben jól látszottak a gyönyörű ikrek. Egyből beizgultam rájuk.
Bevezetett a szobába, ahol megkaptam a törölközőmet és irány zuhizni. Amikor visszaértem akkor kiadós simogatással és puszikkal melegítettünk be. Nagy élvezettel csodáltam fiatal testének minden porcikáját, miközben lekerült róla minden textil. Elkalandoztam mindenfelé a korpuszán. Lekerültem délre is. Kimondottan élvezte, hogy játszom a csiklójával, nyalogatom, szívogatom, közben ujjaimmal is bekerültem a résbe. Kedvesen szaporázta a lélegzetvételét és nyögdécselt, ezzel is kimutatta, hogy tetszik amit teszek vele.
Váltottunk és Ő kezdett a kényeztetésembe. Izgató kézmozdulatokkal kényeztette a golyóimat és lingámat. Szépen hozzákezdett az NF-hez is.Eleinte csak puszilgatások a bőrös makkomra, majd aztán lehúzta a fitymám és már a szájában fickándoztam. Csodálatosan használta a száját és nyelvét. Kértem egy kis ciciszexet is csak úgy hobbiból. Álltam mint a cövek, így kértem a védelmet, és irány befelé a csodalyukba.
Kértem, hogy lovagoljon meg. Amikor beleült a szerszámomba akkor a rózsaszínű arca kipirult és teljesen átadta magát a jónak. Fogtam a csípőjét és a ciciket és ütemesen mozogtunk, párszor jobban megemeltem a csípőmet, hogy jobban behatolhassak a Szomszéd Lányba. Váltottunk kutyusba. Rendesen megadagoltam hátulról és Ő egyértelműen tudatomra adta, hogy tetszik neki ez a póz. Váltás misszibe. Varázslatos volt ahogyan vonaglott a kéjtől a csodálatos teste alattam. A végén egy nagy rohammal vertem be a velemegykorút és durrantottam a gumiba egy jókorát. Másodpercekig ziháltunk még együtt, amíg a testünk megnyugodott és kigabalyodtunk egymásból.
Megtisztálkodtunk, én még lecsapattam a szennyet a testemről és felöltözésem után kimentem a hideg téli időbe.
Elszámolás
Az aktus előtt történt a pesti átlag alatt egy szállal kevesebb csokor átadása. Mindent megkaptam amit a hirdetésében bevállalt és mindezt jó minőségben. Nagyon élveztem a vele eltöltött fél órát. Minden kedves MT-nek ajánlom.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nagyon kellemes fél óra volt a képeken látható aranyos, fiatal, kedves Szomszéd Lánnyal. Mindent megkaptam amiért mentem.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Nóri a szomszédlány szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2021-01-06 13:01:17
Abból is látszik hogy elvarázsoltak, mert a tőled megszokottól bővebben írtál.

2021-01-06 09:50:06
Erre mondják, hogy tömör de minden benne van. Köszi hogy megírtad, én ma megyek hozzá randira!

FunkciókNóri a szomszédlány legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 2db
(2021-01-06) : Nóri finoman, de határozottan tövig beleült a meredező Ezredesbe, majd némi csukott szemes sóhajtozás után ringatózni kezdett rajtam. Egyik kezét a vénuszdombjára téve, picit a bőrt felhúzva engedte, hogy ágyékommal a megduzzadt csiklóját ingereljem, másikkal pedig újfent melleit markolta. Megtetszett ez az "emberi beleülős dildó" szerepkör

(2020-11-19) : Ahogy ez a tini a hatalmas, ugráló melleivel tekergeti magát az ágyékodon az maga a mámor! Nóri a mellkasomra támaszkodva teljes erőből rányomta magát az ágyékomra (tövig beleült), majd "full gázzal" vágtázni kezdett; amikor elfáradt akkor klitoriszát az ágyékomhoz nyomva, csúszkálva stimulálta magát. Többszöri "vágta" és teljes kimerülés után Nórinak is be kellett látnia, hogy per pillanat nem fog sikerülni a csúcsra érnie...

: 2db
(2021-01-15) : Majd Nóri mutatta be felsőfokú francia tudását. Ezt is változatosan csinálta. Hol csak a makkot vette be, hol pedig mélyebbre engedte a bránert. Közben pedig bevetette párszor a szuper nyelvkörzős-nyelvpörgetős technikáját is. Egy eléggé bunkó, "beleülsz?" kérdéssel jeleztem neki a gumihúzási szándékomat.Olvastam,hogy a lovaglás a kedvenc póza.

(2020-11-17) : Jó volt látni/érezni, hogy a vastag dorong kitölti a száját! Ha hagyom folytatni ki is végzett volna hamarosan szerintem. Nem volt semmi extra cuppogás, öklendezés egy kellemes barátnős szopást kaptam. Ezután missziben belenyomultam a szűk puncijába és kellemesen dugtam lassan fokozva a tempót amit jól fogadott. Élvezte is a szexet vagy szeximádó vagy nem dugott pár napja -hétfő délelőtt volt- szóval lehet h a hétvégén pihent.