4
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Mirjam szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Mirjam-

Prémium hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-01-03 18:43:56

Fabio
Becsben tartott
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Mirjam beszámoló szexpartner Budapest 2021-01-04

Egyeztetés
Elérhető:
5
Egy másik bebukott egyeztetés után kerestem telefonon Mirjamot, hogy van-e szabad ideje.
Kérdeztem tőle, hogy kb fél óra múlva tudna-e fogadni, szerencsére pont ráért, így le is csaptam egy 1 órás randira.
Később már nekem lett volna jó, de nagyon rugalmas volt.
Ugyanolyan kedves volt, mint az első találka előtti telefonáláskor.
Megközelítés
Odatalálás:
4
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
4
Nyugati pályaudvar környékén tartózkodtam, tömegközlekedéssel közelítettem meg a helyszínt.
4-6 villamos, majd baross körútjáról a füvészkert felé gyalog indultam fokozott tempóban, hogy időben odaérjek.
Emlékezetből mentem, de van 2 hasonló nevű utca, így egy kicsit bekavarodtam, ezért újból hívnom kellett, hogy pontosan melyik utca is az,ő jót mosolygott ezen. 5 perccel eltoltam a kezdést, mert tudtam, hogy így késni fogok.
Az utca még mindig nem valami bizalomgerjesztő, de nem volt semmi gond.
Parkolás akár a ház előtt és a körnéken is lehetséges.
Helyszín
Randi helyszíne:
4
Fürdő:
3
Régi épület 1. emeletén van a lakás. Mirjam itt is lakik, más nem tartózkodott rajtunk kívül a lakásban. Illetve de, van még egy aranyos cicája, aki nagyon játékos.
A szobában még mindig egy nagy franciaágy van az action-re. Az íróasztal előtti székre pakoltam a cuccaimat.
Sajnos a fürdőről nem tudok pozitívan nyilatkozni. Szűkös, alig lehet beállítani a hideg-meleg víz váltakozását és most még nyomás is alig volt. Szóval nem volt egyszerű lezuhanyoznom, de azért csak sikerült összehoznom.
Mirjam külseje
Tetszett:
5
Amiben fogadott:
5
Arc:
5
Ugyanolyan szép volt, mint az első talink alkalmával. Haja most hosszabb lett, ez látszik is az új képein. Azt mondta hogy ő szereti a hosszú hajat. Nekem is tetszett így, de én a rövidebb frizuráját is imádtam.
Alacsony, nagyon formás hölgy. Kis cicik, nagyon jófajta popsi és szép, bársonyos bőr.
Edzéssel tartja formában magát, és az étkezésre is odafigyel.
Fekete selyem köntösben fogadott, alatta fehér/átlátszó kis csík (vagy nem tudom mi volt az :D ) volt felül, ami csak a cicinél volt és amit a bimbók majd átszúrtak és egy fehér, oldalt fűzős bugyi.

Action
Aktus:
5
Csók:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Lakásba belépve üdvözöltük egymást, szobába be és vetkőzni kezdtem, közben beszélgettünk.
Megismert, bár nem volt olyan nehéz dolga, hiszen kb. 1 hónapja voltam nála.
Próbáltam sietni a zuhanyzással ami nem volt egyszerű és már spuriztam is befelé Mirjamhoz.
A köntös már nem volt rajta, leültem mellé és elkezdtünk smárolni. Igazi nyelves csókok voltak, közben simogattuk egymást és kezeink felfedező útra indultak. Én szép sima bőrét simogattam a combjánál, majd a hátát, végül azt a kis csíkot lehúzva elém is tárultak a cickók. A bimbók kőkemények voltak, szívogattam, szopogattam őket, ami nagyon jól esett neki. Mirjam keze gyorsan a farkam irányába tévedt és el is kezdett vele játszadozni.
Mondta hogy most szépen le fog szopni, aminek én nagyon megörültem. Az ágyon maradtam ülve, ő pedig a földre térdelt és elkezdett szopni. Szép lassan vezette fel én közben a fejét és haját simogattam. Elkezdte mélyebbre venni, magától húzta rá a fejét, én csak két kezemmel diktáltam az ő ütemét. Többször lent is tartotta, majd mikor feljött azért a szemembe nézett, látta, hogy mennyire jól esik nekem. Végig érzékien csinálta.
Majd magamhoz húztam, váltottunk pár csókot és az ágyra löktem, mondtam, hogy pucsítson be nekem, mert szeretném én is kényeztetni őt. Így hát négykézláb elhelyezkedett, a fűzős bugyit lehúzva róla elém tárult az gyönyörű punci és popsi, amibe én meg jól belenyaltam. Először a szép punciba, aztán a fenéklyukát is megnyalogattam, tetszett neki. Hátára fordítottam, loptam pár csókot tőle, majd szép lassan lefelé haladva, a ciciknél megállva csókolgattam. Puncijához érve ujjaimmal szétnyitva mélyeket nyaltam a kis mézes csuporba, ami nagyon finom volt. Mirjam már hangosan nyögött közben.

Gumiért nyúltam, gyorsan felhelyeztem magamnak és missziben kezdtünk. Kezeimmel fejét fogtam, ő pedig magasba emelte a lábait, majd átkulcsolta rajtam és így szexeltünk egy darabig. Pózváltást javasoltam, kértem, hogy üljön rám. Azt mondta, hogy nem biztos, hogy bírni fogja így sokáig, de azért megpróbálkoztunk vele. Szép lassan rám ült, és mozogni kezdett, néha én adtam neki az ütemet, de inkább ő mozgott rajtam. Mikor már kényelmetlen volt neki, akkor beleguggolt, na ez nagyon jó volt, először ő mozgott rajtam aztán pedig én. Ismét pózváltás, hátulról támadtam, szépen bepucsított nekem és ment is a menet.
Ezt élvezte a legjobban, egyre csak fokoztam a tempót, ő hangosan sikongatott és nyögött. Elég keményen adtam neki. Majd gondoltam egyet és a két kezét hátrafogtam, úgy hogy egymás tenyerébe belekapaszkodtunk. Mirjam először előredőlt és úgy pakoltam, aztán hátrahúzva a felső teste a levegőben volt én a kezét fogva pumpáltam. Aztán megfogtam a karját a könyöke felett és teljesen magamra húztam. Na ez volt a legkeményebb, itt aztán tényleg nagyon csattogtunk már, ő egyre hangosabban sikongatott, nevetésszerű nyögéseivel engem még jobban felspannolt. Kezdtem érezni hogy közeledik a vég, ezért szétkapcsoltunk, ő lefeküdt az ágyra, én mellé térdelve vertem a farkamat, ő pedig kinyújtott nyelvvel várta a nedűt. Mikor robbantam, akkor a szájába helyeztem a farkam és kilőttem a teljes tárat. Hagyott lenyugodni, majd nyelt egy nagyot és szépen nézett rám. Csodálatos volt.
Pihenésképp beszélgetni kezdtünk, annyira jól egymásra hangolódtunk, hogy már én kérdeztem rá, hogy mennyi az idő. Azt már tudtam, hogy 2. kör nem lesz, mert már az óránk vége felé járhatunk, mire mondja nekem az időt, csak néztem egyet...Már fél órával is túlcsúsztunk. Nem akartam tovább rabolni az idejét, ő még marasztalt volna, de inkább vettem egy gyors zuhanyt, majd elbúcsúztam. és jöttem is el.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Öltözés közben kérdeztem rá, hogy van-e változás. Volt egy kisebb emelés a legutóbbi találkánk óta, ami úgy alakult, hogy a jelenlegi pesti átlagot + 3 rózsaszálat kell leszurkolnunk.
Az íróasztalra tettem le, egész randi alatt szóba sem került. TP abszolút nincs, nagyon durván túl is léptük az időt, amiért ott elnézést kértem, de nem volt semmi gond :)

Rózsacsokor
egy órás randira 28 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Nem szoktam ilyen rövid időn belül visszatérni egy lányhoz, de most ez így alakult :)
Azért választottam őt újból, mert nála már az első alkalommal sem kellett csalódnom, így nekem garantált volt, hogy ez a randi is jó lesz vele. Ez így is történt.
Mirjam nagyon szereti és élvezi a szexet, ennek hangot is ad akció közben, nem is kicsit. Ez nekem nagyon tetszett.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Mirjam szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2021-01-04 11:32:28
Tetszett az élményed van minden benne amit szeretek,nálad a pont.

2021-01-04 10:29:32
Jó a beszid, tökéletesen kiderül belőle, hogy Mirjam egy ritka gyöngyszem. Bár rákérdeztél, de illet volna a másfél órát kompenzálnod, hiszen a lányok nem a két szép szemünkért fogadnak minket. :-(

2021-01-04 10:12:27
Azért a 30 perc időtúllépés nem kevés, ezt talán már illett volna kompenzálnod. Amúgy jó beszi.

FunkciókMirjam legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2020-08-17) : Ő az agyon kutyusban én pedig az ágyelőt álltam és néztem amint a szájába veszi férfiasságom. istenien franciázik, mindent belead. Nyilván itt vannak fizikai korlátai mindenkinek, de azt kell mondanom, hogy ő ezeket amennyire csak lehetséges feszegeti egészséges határokon belül.

felejthetetlen: 6db
(2021-01-02) : Minden cm2 megkapta a neki járó kényeztetést, majd finoman bekapta és egyre mélyebbre és mélyebbre engedte. Olyan lelkesen próbálta tövig eltüntetni és lent tartani, hogy már-már az egészségéért aggódtam. :) Fergeteges franciát kaptam. Vérszemet kapott, hogy nem sikerült a hasamba fúrnia az orrát és onnantól afféle küldetésnek tekintette, hogy márpedig akkor is tövig be fogja kapni

(2020-12-17) : Mirjam pedig a lábam közé térdelt és egy érzéki franciába kezdett. Nagyon élveztem, közben simogattam a haját és a fejét fogva tartottam a ritmust. Melltartóját le szerettem volna venni, ezért kicsit feljebb hajoltam, ő pedig szopott tovább , majd egy mozdulattal ki is kapcsoltam, amit le is dobott magáról egyből és folytatta tovább a szopást.

(2020-12-16) : Egyre mélyebbre engedte minden bólintással, mondtam, hogy remekül csinálja gyorsan élvezni fogok. Ezután többször lengedte teljesen kicsit gyorsított is a tempón, néha megfogtam a fejét és lenttartotam, majd egy hatalmasat élveztem a szájába. Nem engedte ki még játszott a farkamon, vákumot képzett, nyelvével ingerelt, hagyott a szájában lenyugodni. Kivettem és teliszájjal mormogta és mutatta még nem nyelte le, majd rámnézett és nyelt egy nagyot.

nagyon jó: 2db
(2021-01-19) : Én pedig kihasználva az alkalmat azonnal feltérdeltem a mellkasához és a fejét két kézzel a mereven álló farkamra húztam. Na itt nem volt kegyelem és rövid idő múlva a szájába lőttem miközben szegény majdnem megfulladt. Azt hittem kapok egy kis megfeddést mivel így elkapott a hév, ő azonban csak csábosan mosolygott majd nyelt egy nagyot. Isteni volt.

(2020-10-27) : Előtte állva vettem birtokba a száját, torkát. Remekül csinálta, rásegítés nélkül is próbálta teljesen letolni a torkára. Ebben azért nem hagytam magára, a fejét kétoldalt fogva segítettem a határokat átlépni. Ez időnként sikerült is amit a szexi öklendezés és halk nyögés jelzett. Ilyenkor egy-egy csók is járt a "jó kislánynak". Ezt a pózt a lábaim remegése miatt kellett feladnom, az ágyon hanyatt fekve folytattuk a francialeckét.

: 1db
(2020-10-09) : Hatalmas élmény amint a mesés feneke a szép ágyéka a szemed előtt ringatózó nyalod és közben élvezed az érzést, hogy egy ilyen fantasztikus teremtés torkosan falja a farkad nem kell erőltetni semmit ő magától feszegeti a határait!Kezdem is azt érezni, hogy itt már a kényszer-francia nem is játszik. Azért ezt nem hagyhattam kértem, hogy helyezkedtem az ágyszélére