25
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 9-20
Tia szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Tia-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-01-03 01:59:31

Simpson1
Élő lexikon
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Tia beszámoló szexpartner Budapest 2021-01-04

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Csak VTR - n keresztül egyeztettünk. Aznap reggel és szerencsémre volt szabad időpontja.
A ház előtt hívtam a belépés miatt.
Korábban odaértem (30 perc) nem volt gond belőle. (persze előtte kérdeztem KB 2 órával, hogy előbb odaérek mehetek e korábban)
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A megadott cím pontos. Waze segít a ház elé irányítani.
BKVval szintén könnyű lehet azÖrs vezér tere közel, trolibusz kozelben jár.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Zuglói panel. Világos folyosó, tiszta.sokat nem kell sétálni a megfelelő szinthez. Sem érkezésem kor, sem távozáskor nem találkoztam senkivel.
A hancur lakás igényes, tiszta. Fürdő baszoba szintén rendezett kulturált. Törülköző megfelelő. Sok felé fajta tusfürdő. Szájvíz nem hígított, pohár is van. Tökéletes összhangban Tiával(csillagos ötös)
Tia külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Tökéletes külső, vágygerjesztő megjelenés.
Valami falat ruhácska volt rajta. Mellei természetes szépsége egyből figyelmem központjába került. Mondtam vendéglátomnak, hogy külseje semmit sem változott nyár óta. (képei a valóságnak megfelelő)

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
5
Érkezés után előszobában (folyosó) lepakolás téli ruhákat cipőt. Usgyi a baszobaába. Sarokban levetköztem. Közben csevej az ikrek szilikonmentes feszességéről, sexy alakját dicsérve siettem tusolni. Turcsit a radiátorra fűztem, majd siettem a szobába.
Hát Tia ruha nélkül várt az ágy szélénél.

Hozzá simulva kezdetét vette a varázslatos órám Tiával.
Csókja kellemes, érzéki, nyelves. Ha a látvány nem lenne elég, ha a csók kevés lenne, bőre érintse, teste felfedezése, keményre duzzasztotta a szerszámom.
Leült az ágyra én meg előtte állva turtam hosszú haját miközben kezelésbe vett. Nyelvével makkom minden részét felfedezte. Kezét ritkán használja. Golyókat sem feledni simogatja nyalogatja játszik a nyelvével ott is.
Nem bírtam sokat, kértem had kényeztessem mielőtt érkezésem célja ideje korán bevégeztetik.
Párnára feküdt majd finoman puszilgatva vádlitól haladva, combja közt elértem a tökéletesen borotvált puncihoz. Próbáltam olyan ügyesen használni a nyelvem, valami hasonló élményt nyújtani Tiának. Érezhető volt kényeztetésem eredménye. Persze a kezem közben járt a teste minden részén amit értem. Feszes cicik, kemény popsi, mindent simogattam, markoltam.
Felkusztam mellé a párnára. Egymás mellett fekve simogattuk egymást. Majd mikor keze a lábam közé ért, feltérdeltem a fejéhez. Ütemesen elkezdet szopni. Ott feküdt előttem én terdeltem, egyik kezemmel tartottam a fejét a másikkal a haját rendeztem. Csodálatos érzés és látvány volt. Nyelve játéka, kéz nélküli kenyeztetése. Mélyre eresztette. Megint éreztem egyhamar végem lesz ígyhát kértem Gumit.
Én álltam ő térdelt az ágyon. Álló farkam alulról megfogta majd finoman magába igazította. Popsit simogattam, ciciket markoltam, miközben a haját copfba fogtam. Kutya pózban kezdtük és végeztük. Csodás puncija egyhamar eléri jöttöm célját.
Amíg Tia kimenet rendbeszedni magát
Én próbáltam feldolgozni azt a pozitív élményeket amit az eltelt percekben átéltem.
Beszélgettünk keveset, majd mikor magamhoz tértem (ismét jutott vér a fejembe) feloltoztem és fájó szívvel de hatalmas élménnyel elhagytam Tia rejtekhelyét.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Indulás előtt tettem le. Máshol mástól olvastam "az új Pesti átlag" megfogalmazást.
Nem kérte nem eset róla szó 1mp sem.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Lehet túl sok volt a dicséret.
Lehet nem sikerült objektíven írnom.
Viszont boldogsággal kielégűlve hiányérzet nélkül jöttem el és emlékeztem vissza arra a karácsony előtti utolsó kalandomra.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Tia szexpartner beszámolójáról

A hirdető Billentyűbetyár rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Billentyűbetyár rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókTia legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2021-01-14) : Melleire cuppanok és bimbóit gyengéden szép nagyra, keményre szopogatom. Szeretik az alapos gondoskodást. Később mellé térdelek és ajkai ölésébe adom törődésre vágyó tettestársam, hol óvatosan tologatva hosszan élvezkedek a pazar érzésben, látványban, símogatom teste minden részét. Kijjebb húzom, nyelve buksin táncol, csókolózik vele. Nem akarnám ezt a képet megszakítani, de én is szeretnék adni.

(2021-01-04) : A kezdésünk úgy indul hogy megkérdezem az ágy mellett ha én állok és ő letérdel/guggol úgy mehet-e a francia? Igent mond, guggolva lát neki és szépen bekapja a farkamat, nyelvtechnikáját megkapom. Miközben a szájában vagyok pörgeti a nyelvét. Tudom sokáig nem kellemes így guggolni ezért ezt csak amolyan bevezetőnek szántam és az ágyon már picit szokásos volt, még ha a 69-e szuper is.

(2020-11-03) : Tia nagyon ügyesen franciázik, igazi őstehetség, Volt hogy nyelvével izgatta a cerkám, volt hogy bekapta egészen tövig, és mindeközben kezével masszírozta a golyóimat. Kérésemre a golyókat nyelvvel is izgatta, és még azt is engedte, hogy fogjam a fejét és finoman egyre mélyebbre toljam a cerkám a szájacskájába. Húúú most is beleborzongok, ha rágondolok.

felejthetetlen: 10db
(2021-01-15) : Beöltöztetett majd lovaglás következett. Lágy poroszkálással indítottunk, mert sem akkor, sem később nem volt kedvem durvulni, maradtam a lágy szeretkezésnél. Misszionáriusban is vendégszerető volt, simogattam, ahol csak értem, majd amikor az ágy feletti órára nézve láttam, közeledik az óra vége, akkor a gyeplőt a lovak közé dobtam

(2020-12-07) : Ő pedig farkamat veszi kezelésbe, azaz szájba. A régi Tiás technikát alkalmazza, nem látom de érzem picit pörgeti a nyelvét a farkam körül a szájában, kellemes, finom nyelvmozdulatok. Én a punciját elősíkosítom, majd jön a rendes sikosító, de előbb a gumihúzás. 1 db volt kitéve az ágy mellett, azért Tia elnyúl és ő húzza rám, körme nem akadályozza

(2020-12-02) : Mikor rám hajol ízlelgetjük egymás ajkát vagy én mellbimbóit. Közben sem áll le. Mellkasomon támaszkodva tekeri csípöjét majd koppra rám csúszva mozog. Néha két kézzel megfogom és én tempózok alulról. Igencsak lövés közeli állapotba kerülök, ám mégis inkább visszafogom és egy fordulást javaslok, mit sikerül egybekelve véghez vinnünk.

nagyon jó: 6db
(2021-01-11) : Ezután megkértem forduljunk klasszikus 69-be mert újra érezni akartam édes kelyhe ízét számban. Szopta farkam én meg közben nyaltam punciját hosszában néha bedugva nyelvem, amilyen mélyre csak tudtam majd kezemmel széthúzott popsija közé nyaltan ánusza rózsáját is érintve. Fantasztikus érzés volt, ahogy szopott, de nem így szerettem volna, ha elér a vég ezért kértem gumit,

(2021-01-09) : A 69 végeztével missziben szeretkeztünk, nekem ez a kedvencem, hiszen mehet a csók a fülbe lihegés, csókok a nyakra, az érzéki csípőmozgással pedig neki is iszonyatosan jó érzést lehet okozni. Nem biztos hogy ez a kedvenc póza, de a randi során nekünk ez működött a legjobban, el is ment a kis hamis. :) Csere, kértem lovagoljon meg,

(2021-01-08) : Finoman csókolózni kezdtünk, felfedeztük egymás testét. Ő hamarabb váltott kicsit szenvedélyesebb tempóra, így tudtam hogy ennek már a fele se tréfa. Mondtam neki, hogy jobban szeretek adni, mint kapni. Így lefektettem a hátára és felfedező látogatásba kezdtem. Megálltam minden völgynél és dombnál, végül elértem a puha punciját. Közben kiderült hogy csikis a drága. Belenyaltam hát egy hatalmasat és elkezdtem falni.

: 3db
(2020-12-15) : Egy órára mentem, maga az action már inkább szenvedélyes volt, itt érezhető a barátnő feeling - akinek ez fontos. Kipróbáltunk egy-két pózt, majd missziben lett végem. Gyors tusolás, majd visszahuppantam mellé beszélgetni. Jó beszélgető partnernek bizonyult, beszélgettünk kicsit róla, rólam, majd szoba jött a második menet. Mondtam, hogy remelem sikerülni fog, de mondta, hogy bízzam csak rá magát.

(2020-05-17) : Pillantások, érintések kíséretében lágy franciába kezdett. Finoman, lassan, szinte művészien táncolt nyelvével a "bohócon". Kellő előjáték után kértem, hogy lovagoljon meg. Lassan, finoman ereszkedett, nem engedtem hogy hirtelen huppanjon.

(2020-02-24) : Fantasztikus száj- és nyelvmunkával kényeztetett, kezei legkisebb használata nélkül. Változó magasságokban mesterien játszott hangszeremen. Miközben simogattam selymes bőrét és ízlelgettem mellei formáját, élvezettel figyeltem, ahogy feje fel-alá járkál,