25
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 9-20
Mirjam szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Mirjam-

Prémium hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-01-02 16:08:22

Carlos001
Törzsvendég
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Mirjam beszámoló szexpartner Budapest 2021-01-04

Egyeztetés
Viber kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Először telefonon próbáltam elérni, de épp elfoglalt volt. VTR híján viber-en írtam rá.
Hamarosan jött is a válasz, hogy mikor tudunk telefonon egyeztetni.
Egyszóval flottul ment minden. Az időponttal kapcsolatban nagyon rugalmas volt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Cím könnyen megtalálható, parkolót is találtam közvetlenül a kapu előtt (mindkétszer, de erről később). BKK pár perc sétával abszolválható.
Előttem szólók megjegyezték, hogy nem a legjobb környék, szerintem csak átlag VIII.ker.
Kapucsengő kicsit trükkös, de erre előre felhívja a figyelmet :)
Körfolyosós ház, de a lakás közvetlenül a lépcsőforduló mellett van, ill. az ajtó mögül figyel és nyitja is azonnal, hogy egy pillanatig se kelljen szobrozni.
Egyszóval, bejutás diszkrét.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
4
Fürdő:
3
Hely diszkréció:
4
Randi helyszíne:
4
Régi épület, annak minden bájával, hibájával.
Életvitelszerűen ott lakik, így otthonos és ez ad egy szeretős/barátnő feelinges alaphangulatot.
Nem egy célirányos rendelő, ahol csak a legszükségesebb bútor(ok) törik meg a kopárságot.
A szoba nagy, az ágy bírja a gyűrődést (alaposan letesztelve). Az egyetlen kényelmetlenség a mikro méretű fürdő, de ezt csak a fetisiszták miatt említem. Ezzel kb. addig törődik az ember amíg ez a szőke ciklon kezelésbe nem veszi.
Mirjam külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Képek tökéletesen visszaadják adottságait, nem érhet csalódást. Átlagos termetű, természetes, minden műtől mentes piszkosul jó alakú MILF.
Szerintem a popsija tökéletes, mind formára, mind tapintásra. Mellei tinisen hetykék és nagyon értékelik a törődést. Nekem úgy ahogy van nagyon tetszett.
Külön rákérdezett van-e bármi kívánságom, hogy miben fogadjon. Először rábíztam, ekkor egy fekete csini tanga-melltartó kombóban és egy áttetsző, éppen csak popsijáig érő köntösben fogadott. Másodszor kértem a fekete hálós harisnya ruhát, amit a legutóbbi képein is látni (jelenleg a 2-3. kép)

Action
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Fenekelés:
4
Popó:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Ahogy fentebb már utaltam rá, ez két egymást követő látogatás közös beszije. Jó ideje nem fordult elő velem, hogy egy héten belül két látogatást is megejtek, az pedig, hogy ugyan ahhoz a lányhoz térjek vissza repetázni, olyan biztosan nem történt eddig.
Az első látogatás piszok jól sikerült és kíváncsi voltam ez csak a csillagok szerencsés állása miatt történt-e, de a második látogatásnál még tudtunk rátenni egy lapáttal, szóval nem. Ez nem véletlen. Szereti a szexet, szereti, ha törődnek és figyelmesek vele, és ezt kamatostul meghálálja. Nagyon nyitott személyiség, mindig mosolyog és élvezi amit csinál.
Kicsit gondban vagyok, hol is kezdjem mi minden történt, mert ha megnézitek az adatlapját, igen csak fullos és majd mindent szerencsém volt megélni vele. Amit nem azt csak azért mert az én érdeklődési körömön kívülre esik.

Igazi csókokkal kezdődik a szeánsz. Nem szájra puszi, de nem is mandula nyalogatás, hanem az a csók amire férfi ember vágyik. Hol finom, hol kicsit vadabb, de mindenképp az a fajta, hogy azt érezd ez a nő akar téged. Nem rossz kezdet ugye? Már a csók közben nem tudtak betelni a kezeim a testével, pláne a popsijával. Ahol végig simítottam ott ruhadarab nem maradt rajta. Le akartam fektetni az ágyra, hogy vízszintesben vegyem kezelésbe a testét, de gyorsabb volt és végig csókolva a nyakamtól a farkamnál kötött ki és mindenre kiterjedően kényeztette. Minden cm2 megkapta a neki járó kényeztetést, majd finoman bekapta és egyre mélyebbre és mélyebbre engedte. Olyan lelkesen próbálta tövig eltüntetni és lent tartani, hogy már-már az egészségéért aggódtam. :) Fergeteges franciát kaptam. Vérszemet kapott, hogy nem sikerült a hasamba fúrnia az orrát és onnantól afféle küldetésnek tekintette, hogy márpedig akkor is tövig be fogja kapni és a legváltozatosabb módon és pozícióban próbáltunk ennek a végére járni. A kényszer francia engem alapból hidegen hagy, de ez a játék kezdett felcsigázni és elkezdtem feszegetni a határokat. Közben vissza-vissza tért a gát-zacsi területhez, nehogy kiszáradjanak. Imádtam, ahogy megzabálja a farkam.
Ezután én kezdtem kényeztetni, mert ezt az odaadást meg kell hálálni. A nyakától dél felé indulva épp csak elértem a melleit -ahogy írtam, ez nagyon erős erogén zónája és én ezzel szépen vissza is éltem, ahogy kell- már akkor zihált és gyűrte a lepedőt azonban amikor elértem a puncijához akkor jött a tűzijáték. Élmény volt nyalni a rózsaszín forrón lüktető puncit. Mirjam remegett, tekerte a testét és boldog sikolyai néha már kényszeres nevetésbe csaptak át. Követelte, hogy hagyjam abba és azonnal dugjam meg, de én aljasul élveztem kéjét és tovább nyaltam amíg már ellenkezni sem tudott csak ernyedten feküdt és lihegett.
Ekkor gumit húztam és nyakamban a lábaival missziben behatoltam. Meglepően szűk volt, jó érzés volt ahogy rám feszült a puncija. Ahogy elkezdtünk mozogni a lihegését ismét felváltotta a kéjes nyögés/nevetés és kezdetét vette a nyers üzekedés. Minden létező pozíciót és figurát kipróbáltunk ami eszünkbe jutott és egyre csak biztatott, néha mocskosan, hogy dugjam és dugjam. Nem volt mit tenni, dugtam mint a lopott biciklit. Visított, hörgött, nevetett felváltva és élveztem, ahogy ő élvezi. Afrodiziákum volt számomra.
Doggy-ban elkezdetem játszani a VIP bejárattal is. Miközben pumpáltam a punciját hüvelykujjal masszíroztam majd egyre beljebb és beljebb, egy ujj, két ujj... és máris tele volt mindkét bejárat. Síkosító sem kellett mikor finoman betoltam a popsijába. Bár elő volt készítve a terep, nem vadultam. Én épp csak tartottam és hagytam, hogy ő húzza karóba magát. Mikor teljesen bent voltam, akkor is csak nagyon finoman kezdtem ki-be járni, de hamarosan fokozta tempót és csakhamar nagyon komoly csattogós popsi dugás vette kezdetét. Még mindig doggy-ban egyik kezével izgatta a csiklóját, én pumpáltam a popsiját, bal kézzel a mellbimbóján zongoráztam, mikor eszembe jutott, hogy szereti paskolást, így először csak finoman megpaskoltam a popsiját. Tetszett neki. Hmm... Nehezen de elváltam a cicijétől és kiegyenesedve mindkét kézzel rásóztam a fenekére. Nem fájdalmat okozva, csak annyira erősen, hogy csattanjon és megremegjen. Felnyögött. No nekem se kellett több. :) Meg volt, hogy hogy fogok én elmenni. Keményen dugtam a popsiját, néha egy, néha két kézzel paskolva a fenekét durrantam bele oroszlán üvöltéssel a gumiba.

Mint említettem kétszer voltam eddig Mirjamnál és ez csak egy akció volt, de szerintem átjön, hogy milyen szexcsatába lehet keveredni vele, mert imádja a szexet. Szereti a határozottságot. (Nem összekeverendő az agresszióval, A Szerk.) Beindul tőle, ha férfiként élvezetre használod a testét. Kicsi sub bejátszik nála.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Adatlapján is látható a virágszálak száma, ami az étlaphoz és az élményhez mérten igen csekélynek mondható.
Ottlétem alatt szóba sem került, a végén én helyzetem az íróasztalra a praliné alá.

Rózsacsokor
egy órás randira 28 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Imádom Mirjamot. Egy szőke ciklon. Mindkét alkalommal alig tudtam lebotorkálni a lépcsőn, mert úgy remegett a térdem.
Régebben volt egy kedvencem, mindig hozzá jártam, de sajnos ő már régóta visszavonult. Azóta kerestem a méltó utódot és sokáig nem találtam. Egészen eddig.
Amíg Ő itt lesz az oldalon, addig én törzsvendég leszek. "Old school" rendszerben a "feleségül venném" plecsnit kapná.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Mirjam szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2021-01-04 20:55:15
Ez a beszi vágyat ébresztett bennem... ;)

2021-01-04 11:08:45
Nagyon ott volt a talitok, ami jól meg is lett örökítve. Mirjamnak egy nagy puszit küldenék, neked pedig egy gratulációt. :-)

FunkciókMirjam legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2020-08-17) : Ő az agyon kutyusban én pedig az ágyelőt álltam és néztem amint a szájába veszi férfiasságom. istenien franciázik, mindent belead. Nyilván itt vannak fizikai korlátai mindenkinek, de azt kell mondanom, hogy ő ezeket amennyire csak lehetséges feszegeti egészséges határokon belül.

felejthetetlen: 5db
(2020-12-17) : Mirjam pedig a lábam közé térdelt és egy érzéki franciába kezdett. Nagyon élveztem, közben simogattam a haját és a fejét fogva tartottam a ritmust. Melltartóját le szerettem volna venni, ezért kicsit feljebb hajoltam, ő pedig szopott tovább , majd egy mozdulattal ki is kapcsoltam, amit le is dobott magáról egyből és folytatta tovább a szopást.

(2020-12-16) : Egyre mélyebbre engedte minden bólintással, mondtam, hogy remekül csinálja gyorsan élvezni fogok. Ezután többször lengedte teljesen kicsit gyorsított is a tempón, néha megfogtam a fejét és lenttartotam, majd egy hatalmasat élveztem a szájába. Nem engedte ki még játszott a farkamon, vákumot képzett, nyelvével ingerelt, hagyott a szájában lenyugodni. Kivettem és teliszájjal mormogta és mutatta még nem nyelte le, majd rámnézett és nyelt egy nagyot.

(2020-10-11) : Amint az adatlapjából kiderül sok minden van az alapban amit abszolut korrekt módon teljesít . Az érintésekre izgalommal reagál minden porcikája.A mélytorkos kényszerfranciánál sem affektál igyekszik feszegetni a határait könnyezve bőnyállal.A szexet úgy tünt minden pózban szereti és élvezi . a pópót óvatos kezdés után lehet tólni keményen és élvezi is aminek hangot is ad mint végig az együttlét alatt

nagyon jó: 2db
(2021-01-03) : Mondta hogy most szépen le fog szopni, aminek én nagyon megörültem. Az ágyon maradtam ülve, ő pedig a földre térdelt és elkezdett szopni. Szép lassan vezette fel én közben a fejét és haját simogattam. Elkezdte mélyebbre venni, magától húzta rá a fejét, én csak két kezemmel diktáltam az ő ütemét. Többször lent is tartotta, majd mikor feljött azért a szemembe nézett,

(2020-10-27) : Előtte állva vettem birtokba a száját, torkát. Remekül csinálta, rásegítés nélkül is próbálta teljesen letolni a torkára. Ebben azért nem hagytam magára, a fejét kétoldalt fogva segítettem a határokat átlépni. Ez időnként sikerült is amit a szexi öklendezés és halk nyögés jelzett. Ilyenkor egy-egy csók is járt a "jó kislánynak". Ezt a pózt a lábaim remegése miatt kellett feladnom, az ágyon hanyatt fekve folytattuk a francialeckét.

: 1db
(2020-10-09) : Hatalmas élmény amint a mesés feneke a szép ágyéka a szemed előtt ringatózó nyalod és közben élvezed az érzést, hogy egy ilyen fantasztikus teremtés torkosan falja a farkad nem kell erőltetni semmit ő magától feszegeti a határait!Kezdem is azt érezni, hogy itt már a kényszer-francia nem is játszik. Azért ezt nem hagyhattam kértem, hogy helyezkedtem az ágyszélére