Bianka erotikus masszázs
ISTENNŐ
erotikus masszázs

Bianka-

Nem prémium hirdető
94/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-01-02 15:08:54

Laci_Leo
Lehet adni a szavára
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Bianka beszámoló erotikus masszázs Budapest 2021-01-04

Egyeztetés
Elérhető:
5
A mai napon arra keltem, hogy szükségem lenne egy kellemes, izgalmas, huncut kicsapongásra, így keresgéltem a masszázs hirdetések között. Az elérhető lányok között láttam Biankát is, régóta szemezek vele - a mai napon felhívtam és nagyon kellemes hangon elmesélte, hogy milyen kellemes dolgokban lehet részem, ha felkeresem. Azonnal kértem időpontot, ami a hívástól számítva kb. fél óra volt:)
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Sokáig laktam a környéken, tudtam, hogy melyik utca lesz az, jár villamos, busz, valamint autó is, ezt választottam, mivel a házam előtt pont állt egy:) Tudtam, hogy a parkolással gond lehet, így siettem - nem is volt könnyű helyet találni a környéken - pár száz méterre. Innen már kocogva mentem, nehogy elkéssek:) A bejutásnál kicsit szerencsétlenkedtem, sajnos a zaj miatt nem hallottam mindent pontosan, de Bianka türelmesen harmadjára is elmondta, mit kell tennem - így sikerült.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
A lakáshoz egy sor lépcső vezet...le...Bianka az ajtóban fogadott, így máris nem néztem körül tüzetesen, kis földszint alatti lakás, szerintem egy szobás, konyhás, fürdőhelységes...a törcsi, zuhanyzó, kellékek, tusfürdők mind megfeleltek az elvárásoknak - biztosan szóvá tenném, ha valami gáz lenne. A masszír helyszíne is okés...praktikus tükrökkel, hála az égnek a zene sem volt meditatív:)
Bianka külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Ha most próbálom képzeletben összehasonlítani a képekkel, akkor a képek 100%-osan őt adják vissza - arc és tetkók kitakarva, ami a diszkréció miatt lehet, mert minden a helyén van. Rögtön levett a lábamról , mert kis mályvaszín pulcsiban és szemüvegben fogadott, puszival - gyorsan elnézést kértem a szerencsétlenkedések során, de ő ezen kuncogva továbblépett. Nagyon jó alakú lány, feszes-izmos lábak, amire amúgy is bukok, szép mellek, ami bár nem a természet szülötte, elsőre nem mondanám meg. Simogatni való szép arc, kellemes, vonzó illat. Illetve egy nagyon jó személyiség, cserfes, kicsit dumálós, céltudatos, boszorkányos, kis erotikus bomba (hozzám képest pici:)) Hamar feloldotta a gátlásaim...

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Masszázzsal kezdtünk, persze előtte zuhany - többféléből lehet választani, kinek mire van szüksége - én gyorsan rámondtam, hogy akkor svéd. Elhelyezkedtem hason ő pedig szakértő módon kikérdezett, majd profi módon elkezdte a masszázs részt, ott rontotta el, hogy a tükörben kívánatosnak mutatta magát, kis hamis mozdulatokkal kb. az első perctől belekeveredett az erotika, finom simítások, forró puszik képében, ezt nehezen lehet épp ésszel sokáig bírni. Pedig valószínű, hogy tanult masszőr - csak ez már itt pont nem érdekelt, önkéntes megfordulásban részesítettem magam, amit ő mosolyogva vett tudomásul:)
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
A masszázs ideális felvezetése volt annak, amit én erotikának gondolok. Megfordulva felültem, összenéztünk, simogattam az arcát - itt valami megtört, először puszi formájában, majd forró csókok özönében simogattuk egymást, akartam a testét, minden egyes részét, finom volt minden érintése, persze odalent is változást hozott ez nálam - de még jobban akartam őt, beszélgettünk a kölcsönösségről előtte, de itt nem kérdeztem, kértem, hogy feküdjön hátra - szemembe nézett, kérdezte, hogy jó vagyok-e benne - hamisan hátrafektettem és a combjai között kezdtem el játszadozni, csókolni - úgy láttam megjátszás nélkül élvezi az erotikát. A tükörben így is láttam a testét, ami gyönyörűen vonaglott sóhajok közben. Nem tudom, hogy múlt az idő, de egyre erősebben szorított - éreztem a megkönnyebbülését, örültem. Most ő kezdett engem simogatni, fogni, csípni - közben a farkam a szájába vette, egészen mélyen is néha, néha meg csak csókolta, mindenütt - sajnos nem vagyok az akaraterő nagymestere, így szimplán átadtam magam az élvezeteknek, közben formás idomait érintettem, ahol lehetett. Bezsongatott, na! Végül a szájában sültem el - nem volt kérdés, utána még maradt velem, simogatott, tovább őrjített a szemeivel a kezeivel - de hagyott lenyugodni, még beszéltünk az élet dolgairól, itt is látni, hogy különleges gondolkodása van -vízzel kínált. Óranézés nem volt, amikor úgy éreztem, már vége, akkor mentem zuhanyozni, öltözni - szerintem kicsit túl is csúsztunk.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
A pénzről nem esett szó csak a telefonban - utólag kérte csak - és lehet, hogy rosszul értettem, de kevesebbet mondott, mint a megbeszéltek, de én az előre fixált összeget tettem le egy kis asztalra. Szerintem a budai átlag lehet ez az összeg. Extrákat nem kértem, nem tudom van-e.

Rózsacsokor
fél órás randira 10, egy órás randira 16, másfel órás randira 22, két órás randira 35 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Milyen érzésekkel távoztam? Remegett a lábam:) Nem tudtam felejteni a rózsaszín kötött-pulcsis, szemüveges lányt, aki a valaha volt legjobb ilyen élményt adta nekem. Örültem, hogy megismerhettem és fűt a gondolat, hogy legközelebb is őt keressem fel - könnyű rákattanni:)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Bianka erotikus masszázs beszámolójáról

Ingyenes és normál hirdetők beszámolóiról szóló beszélgetésbe regisztráció után tudsz írni.

Ván-dor
Lehet adni a szavára
2021-01-04 19:18:19
Jó beszámoló, tömören benne van minden ami kedvet tud csinálni, ez meg is történt.

FunkciókBianka legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2018-05-15) : Én kicsit szentimentális hangulatban voltam és egyébként is szeretem ha gyengédebben kényeztetnek! Bianka erre maximálisan ráérzett és partner volt benne!

(2018-04-17) : Közepesen erős változatot kértem és kaptam. Jól átgyúrt, mindenre odafigyel, kértem, hogy itt most ne "hergeljen" mert akkor megint félbe fogjuk hagyni a dolgot.

felejthetetlen: 3db
(2019-08-29) : Mivel az elején tisztáztuk, hogy erősebb masszázst kérek, egy alapos átgyúrás indult a lábfejemtől hol marokkal, hol alkarral lazítva az izmaimat. Több éves kül- és belföldi tapasztalatának hála Blanka ügyesen iktatja be a programba a jelzés szerű benyúlásokat

(2018-05-23) : Ezt a kényeztetés utánra tartogattuk. Kellemes, pihentető, még órákon keresztül élveztem volna, de a forgalmi és parkolási káosz miatt késésben voltam

(2018-03-28) : Biankának nem volt kifogása, így azt kértem , hogy most legyen egy ilyen spec masszázs. Ehhez persze hasznos ha az ember a tatamit választja mert azért időnként bírkozás közben körbeforogtuk a tatamit végétől végéig,

nagyon jó: 7db
(2018-09-17) : Ezután a masszázs ágyra parancsolt és elkezdett kényeztetni.Olajos kezével finoman simogatta hímvesszőmet,amíg az meg nem adta magát.Megkönnyebbülten álltunk hozzá a masszázs részhez.

(2018-04-21) : Bianka nagyon igényli a kényeztetést de csak is magas színvonalon..nagyon oda kell figyelni rá és ez az ami az egész együttlétet különlegessé teszi vele..

(2016-11-28) : Szerintem ügyes volt. Ahol keményebben kellett masszírozni, ott keményebb volt, ahol inkább kényeztetni kellett, ott finom és puha volt. Először hasra feküdtem és a lábaimat masszírozta.

: 30db
(2018-07-17) : Egy szakszerű masszázst kaptam, amivel teljesen meg voltam elégedve. Megerősített benne, hogy tényleg be van állva a nyakam és a hátam. Volt ahol meg is könnyeztem a masszázst.

(2017-05-09) : De el kell mondjam, hogy minden porcikám megkapta a szokásos simogatós masszázst nulla hiányérzet ebből a szempontból sem. Szokásos módon a lábamtól felfelé haladva megdolgozta a testem,

(2017-04-19) : Bia először lábaimat vette kezelésbe,majd felfelé haladt a hát,vállak,nyak irányába.Jól masszíroz,van erő és tudás a mozdulataiban,érezni hogy nem ma kezdte-elmondása szerint ez a 4.éve,hogy ezzel foglalkozik

lehetne jobb: 1db
(2014-03-31) : Zuhanyzás után felfeküdtem a masszázságyra, ugyanúgy ahogy korábban, most is hátnál kezd, kellően erősen, és némi rutint szerezve. Kértem hagy forduljak meg korábban.