94
Kedvenced
Éppen online
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-18
0
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
Prémium
Ma elérhető: 10-18
4
Ellenőrzött, retusált képek
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
143
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-17
48
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
ANDI erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

ANDI-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-01-02 14:00:21

Ván-dor
Lehet adni a szavára
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

ANDI beszámoló erotikus masszázs Budapest 2021-01-04

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Andi kedves ismerősöm, többször élveztem vendégszeretetét, levelezésben is szoktunk kapcsolatba lépni. Nem egyszerű vele időpontot egyeztetni, igy jó előre jeleztem, hogy az év utolsó napjai egyikén szeretném élvezni a társaságát. Az év vége számomra nem hozott sok jót, szóval eléggé magam alatt voltam, igy nagyon készültem a testi-lelki felüdülésre, kikapcsolódásra, fantáziám már túlzottan is koncentrált a tervezett kétórás élményre. A korábban kért időpontot előző este üzenetben kölcsönösen rögzitettük.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
A megadott cim pontos, több közhasznú járművel is megközelithető, 5-10 perces sétával. Kocsival mentem, parkolással nem volt gond, 50 méteren belül sikerült. Jelen esetben ingyenes volt, normál esetben nem tudom.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Nagyon kellemes, hangulatos kis búvóhely, tökéletesen passzol Andi személyiségéhez, kanapé, tatami, massz.pad, tükrök ( nagyon jól elhelyezve). Rend, tisztaság mindenhol. Andi izgalmas, egybe részes valamiben fogadott, régebbi ismerősként, rövid de igéretes csókkal.
ANDI külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Andi a korábbiakban többször is megénekelt jelenség. Magas, karcsú arányos nő - szem, szájnak (kéznek, fülnek) ingere.Mint fentebb irtam, napok óta készültem a találkozásra, beszélgetésre, érintésekre, szóval fantáziám túlfűtött, szükségem volt a társaságára. Előre megbeszéltük, hogy kávét kérek, vittem egy kis "izfokozót" hozzá, majd a kanapén üldögélve beszélgettünk, mi történt az utóbbi három hétben, mióta nem láttuk egymást.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
A ragyogó tiszta fürdőszoba látogatása után már "összeöltöztünk" és kérésemre felfeküdt a massz.padra. Számomra ez fontos esztétikai élmény , egy darabig csak a szemeimmel simogatom a tökéletes formákat, gyönyörködöm az ivelt vonalakban. Majd kezeimmel bokától fejéig és vissza simogatom. Ettől az ivelt vonalak "elgörbülnek" hiszen a lágy keblek,az ivelt lábak az izmos combok a mohó kezek alatt átmenetileg elveszitik igéző formáikat, viszont az esztétikai élményt kiegészitik az erotikussal.Közben szám is részt vesz a kezek munkájában, Andi fantasztikus csókjaival tovább fokozza a hangulatot. Combjait harapdálva gyönyörködök lassan nyiló szirmaiban, majd lágyan próbálom kényeztetni Őt -meg magamat-. Sikert nem érek el, - Úgy érzem nincs ott igazán - végül mondja is,hogy nem tud mindig elmenni de azért jólesik.
Levezetés
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Átmegyünk a tatramira, mellém fekszik, néhány perces összebújás, - ezt nagyon szeretem vele - de nem vagyok azon a szinten ahogy azt napok óta képzeltem ( ez már olyan túlfantáziált állapot) Andi lemegy a bokámig ,olajozza magát, majd teljes hosszában rám csúszik. Hajlékony társamat kebleivel simitja, majd hasával hasamhoz szoritja és hosszú csókban forrunk össze. Hasizmával (vagy spéci légzéssel) barátomat simogatja gyengéden de nagyon izgatóan masszirozza. Látja reakciómat az arcomon, mert huncutul kérdezi: történt valami? Majdnem olyan mintha-mintha nyöszörgöm, de ő ezt pontosan tudja - pedig sajnos nem-. Most figyelmembe ajánlja a mellettünk álló tükröt és ajkai közé vesz, úgy hogy a tükörből pontosan látható legyen amit művel, lassan, csábitóan, ö is a tükörből nézve ill. visszanézve. Néha kezei közé vesz - csodás ujjai vannak - és menthetetlenül visz a vég felé. Még egyszer sikerül egy hosszú csókot váltanom vele, majd a célegyenesbe fordul. Még valamit próbálok mondani a befejezéssel kapcsolatban de már mindegy, "fogd a párnát" mondja (hangfogónak) és számomra megszünik a világ csak sokára érek vissza soha nem tudom hogy mennyi idő múlva és azt sem, hogy mi történt pontosan. Vissza megyünk a padra, kapok egy kis masszázst ami nagyon jólesik -legközelebb ezt is kipróbálom felvezetésnek. Azután felgyorsul minden , fürdés, gyors búcsú.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Még soha nem került szóba, az elején leteszem a boritékot, extráról nem tudok az egész együttléi is az tud lenni.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Andi imádni való tud lenni. Csak ismételni tudom korábbi véleményemet: Erotikán kivüli lénye- beszélgetés, vélemény, gondoskodás finom kitérései, terelései - az ezeket is érdeklő, figyelő számára izgalmas kihivások. Ma maradt hiányérzetem főleg a fentebb emlitett hangulatom miatt, de valószinű, hogy neki is év vége volt nem kevés tennivalóval, fáradtsággal. Szinte másodpercre kitöltöttük a két órát. A lépcsőházban ráadásul eltévedtem -két kijárat van- végül az utcára nyiló kapunyitó nem működött, igy fel kellett hivnom, elirányitott egy tartalék gombhoz. Még egy észrevétel:Hogy Andi nehezen érhető el annak másik oka, rövid idejű jelenléte óta nagyon sok beszámoló született és ezek mindegyike besorolható lenne az ÓDA műfajba. Ez pedig úgy hat mint a mézcsepp nyáron a kerti asztal sarkán a darazsakra. Ez egy paradoxon: minél hálásabban énekeljük meg, annál nehezebb eljutni hozzá

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés ANDI erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Kezdő irogató rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Billentyűbetyár rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókANDI legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2020-12-30) : A masszázs típusát nem tudnám egzaktul megmondani, de mivel életem egy szakaszában sokat jártam gyógy masszázsra ezért úgy tudnám jellemezni, hogy, hogy különböző masszázs típusok kombinációja. Mozdulatai szakszerűek voltak és közepesen erősek és lágyak voltak. Kezdéskor kaptam egy puszit a tarkómra, majd a hátammal kezdte, minden területet jól átmasszírozva és érintve.

(2020-12-27) : Lemászott rólam tarkómtol kezdve krémet használva alaposan átgyurta vállaim,hátam,karjaim,lábaim még a talpaim is. Olajat csorgatva melleire rámfeküdt a fenekemtől kezdve melleivel csúszkált rajtam a szájával fülemhez érve fülcimpám beszopva bele nyögött...én meg a masszpad lukán keresztül nyögtem.😜

(2020-12-11) : Eddigi tapsztalataim alapján masszázsa szakszerű, kellően erős. Jól végzi dolgát, ahol csomót talált, ott rutinosan és gondosan kezelte az érintett területet. Szépen sorban masszírozta a végtagokat, hátamat, nyakamat, nagyon jóleső volt.

felejthetetlen: 17db
(2020-11-24) : Kezdte a szerszám közvetlen környékével, majd a rudat csókolta, nyalta végig sokszor le-föl járatva nyelvét, csak ezután vette célba makkomat. Érzékien, épphogy érintve, már alig vártam, hogy bekapja végre, amit lassan, észveszejtően érzéki mozdulatokkal tett és lágyan, finoman szopni kezdett. Lassú ütemben, egyre mélyebben amíg az egész el nem tűnt.

(2020-10-25) : A zuhanyból vissza térve a padra fektetett arcom egy lukban lestem a padlót. Andi finoman nyakon csókolva kért h.lazítsak. A vállaimnál kezdett masszírozni.Az egész testem profi módon átmasszírozta a talpaim sem kihagyva. Lábaim közt benyúlva megmarkólta a farkam,tarkón csókolt és rámkérdezett volna e kedvem a tatamin folytatni,hirtelen azt se tudtam h.mivan felültem magamhoz húztam és megcsókoltam.

(2020-08-26) : Fejét behajtotta két combom közé, majd szemkontaktust tartva, kéz használata nélkül előbb nyelvével tett néhány simogató mozdulatot rudacskámon, majd végét bekapva szép lassan elkezdte beszívni, mígnem tövig elmerültem az élvezetben. Elszabadultak az érzelmek egyre intenzívebb élményekben részesültem, melyet akár órákon át is szívesen élveznék.

nagyon jó: 8db
(2020-12-06) : Csúszik rajtam a gyönyörű női test, önti rám az olajat, keblei közrefogják a golyókat a pálcát, egy csók - hosszú hosszú, de nekem nem elég . . Keskeny, szép vonalú keze, finom ujjai simogatnak nyelve mindenhol végig simit, izzit mellbimbómat kóstolgatja, tetszik kérdi valamit mondok mert tovább folytatja. Lábam közé ül lábaimat combjain átveti olajos kezeivel elkábit, - ne szorits annyira mert fáj - mondja

(2020-11-30) : Egy kis pihi után helycsere következett ,én voltam hátra parancsolva és kezdetét vette egy kéz nélküli nagyon fincsi fallosz nyalogatás ,semmi vad bólógatás hanem lightos a golyókra is kitérő ,igazán kellemes kényeztetés a gátat is nyalogatta illetve azt kézzel izgatta végig ,ezt persze nem lehet órákig nyúzni bár próbálta amennyire lehet elnyújtani a Andi a végkifejletet ,

(2020-11-15) : Andi mezítelen testével, kezében az olajjal, már az ágy végében állt. Talpamnál kezdett, majd szép lassan haladt a vádlik felé, amik egy sportmasszázs erősségű gyúrást kaptak a combjaimmal együtt. Andi kiválóan ráérzett, a masszázs erősségére testem más-más pontjain. A fenék és a derék környéke egy közepes erősségű, de nagyon hatásos kezelést kapott,

: 4db
(2020-07-07) : Szuper test. Gyönyörű punci ami nagyon jól reagál a kényeztetésre. Nagyon finom ,lassú, érzéki francia végig szájba,. Nem tudok hibát találni benne.

(2020-04-26) : Figyeltem a reakcióit és közben a szép cicikkel is játszottam. Nem volt ellenére a ténykedésem, majd lassan gyorsítva és mélyebbre hatolva a nylevemmel, a sóhajokból, nyögésekből és remegésekből azt remélem, hogy végül sikerült örömet okoznom neki. Ezután Andi lépett a tettek mezejére és engen hanyatt fektetve a lábam közé telepedett, majd rám hajolva ő indult lefelé a testemet végigcsókolva, néhány játékosan kedves és kellemes harapással. Kértem, hogy a kényeztetésemet nyújtsa el, amit fantasztikusan teljesített.

(2020-03-06) : Ezt követően viszont Ő vett kezelésbe. Bemutatta csodálatos cicis és teljes testes csúszkáját, közben mindig felérve számhoz. Eddig még nem kellett olaj. Na de ezután elővette az olajat és fergeteges lingamba kezdett.