Evelin erotikus masszázs

erotikus masszázs

Evelin-

V.I.P hirdető
96/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-01-01 19:57:38

Wizardius
Már Valaki itt
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Evelin beszámoló erotikus masszázs Budapest 2021-01-02

Egyeztetés
Elérhető:
5
Viber kommunikáció:
5
Hétköznap reggel bent a belvárosban jártam, és mivel hamarabb végeztem a fodrásznál mint ahogy azt én eredetileg terveztem, gondoltam körbenézek a térkép funkción keresztül, hogy ki van a közelben és esetleg így reggel elcsíphető egy kis gyors, munka előtti szexizős mókára. Szerencsémre Evelin már viszonylag kora reggel elérhető volt, így könnyen felvettem vele a kapcsolatot telefonon, megbeszéltük a részleteket, felsoroltam kívánságaimat és így sikeresen bekéredzkedtem hozzá egy rövidke szeretgetésre.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
1
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Ez itt a City Centre, az Oktogon és az Opera között, az Andrássyról nyíló belvárosi broadway utca. Én gyalog illetve BKV-val mentem, könnyű ügy hisz járnak ott buszok, villamos az Oktogonnal, kismetró végig az Andrássyn, sőt a troli is jár pont az ház utcájában.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egy régebbi polgári társásházban található a helyszín. Bejutni könnyű volt, Evelin beengedett, majd telefonon elnavigált mint egy GPS a lakás bejárati ajtajáig, hisz az épületen belül könnyen el lehet tévedni: sok a lépcsőház meg a zeg-zúgos negyed-, és félemelet...lényeg a lényeg, hogy Evelin segítségével oda találtam. Szerintem maga a lakás teljesen rendben van: tiszta, rendezett, kulturált körülmények fogadtak. Fürdőszoba tiszta, van több féle szappan, sampon, tűsfürdő. A kilépő száraz volt, és kaptam tiszta törcsit, duplán: egyszer az elején 1et, majd egy másikat a végén. Ez plusz pont részemről, hogy 2szer is tiszta, száraz törcsit kaptam. A masszázs szoba rendben volt: szék a ruháknak, TVből zene szól, illatos gyertyák és mécseset az éjjeli szekrényen, illetve egy nagy francia ágyon zajlik az action, és vannak szép nagy tükrök mind2 oldalon, lehet bátran kukucskálni, szemeket legeltetni.
Evelin külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
4
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Nagyon adom Evelint mint nő, nagyon-nagyon dögös egy nő. Nem egy mai 18-as friss tini pipi, de nem is egy olyan klasszikus old-school MILF. Bomba alakja van, izmos has, formás lábak, tetőtől talpig nagyon fitt. Bőre selymes és puha, szépen barnított. Top 10es feszes fenék. Na meg a cicik, nagyon ott vannak. A cicik szilikonosak, de komolyan mondom, ezek nagyon rendben vannak, szóval ez szép munka volt doki!

Erotikus masszázs
Időráfordítás:
4
Egyéni igények:
4
Szakszerűség:
4
Erotika:
4
Hatékonyság:
4
30 perces "gyors" programra mentem, Evelin egy fekete 2 részes fehérneműben várt, míg én toltam egy rapid zuhanyt, ő elkészítette a masszázs szobát: gyertyák, illatos mécsesek, relax háttérzene. Fürdés után hasra "parancsolt", ledobta a cici-fixet, bugyi maradt végig fent, 30 perces progiban ez a szabály. Beolajozott és kaptam egy bemelegítő hát és láb masszázst, alapos és kellemes erősségű, jó technikájú masszázs mozdulatokkal. Rövid időn belül, Evelin már a csodás melleit olajozta és indult is a vágykeltő csúzskálás a hátamon. A szilikoncsodák kellemes csúszkálása a hátamon megtette a hatását és már nem egyre nehezebben bírtam a hason fekvést.
Levezetés
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Kézi kényeztetés:
4
Pornós feeling:
4
Evelin hamar megkegyelmezett és engedte, hogy megforduljak. Mellém ült, úgy jó közel, hogy egyik kezemmel elérjem a ciciket, a másikkal meg a bugyin keresztül simogattam a puncit, néha-néha finoman félrehúzva a textiliét, hogy hozzáférjek a csupasz, nedves puncihoz. Csurgatott némi olajat a meredező farkamra és golyóimra, majd finoman egyik kézzel elkezdte fel-le verni, másikkal a golyóimat kényeztette. Egyre jobban éreztem, hogy közeledik a vég, így megkértem Evelint, hogy egy kis franciával végezzen ki: szerencsémre nem volt ellenére, hátra húzta a bőrt a makkomon és be is kapta a farkamat. Férfiasan bevallom, hogy (másod)perceken belül jeleznem is kellett Evelinnek, hogy nincs visszaút, én itt és most jövök - NFVSZ nincs a fél órában - így Evelin kézzel kivégzett. Hagyott lenyugodni, majd kedvesen tisztára törölgetett. Sőt, zuhanyzás közben még a hátamról is lemosta az olajat, micsoda top service!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
4
A program végén raktam le a telefonban megbeszélt összeget a kis éjjeli szekrényre, extrákról nem tudok, semmi csalás, semmi ámítás. Ár-érték-arányban nekem a 30 perces programom fullosan megérte.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Hát mit is mondjak, talán egyszerűen annyit, hogy én nagyon-nagyon boldogan távoztam aznap reggel Evelintől, kellemes erotikus kis kalandban volt részem, hálás vagyok azért, hogy így spontán módon tudtam menni hozzá kora reggel és kis kényeztetésre. Remek volt minden, én vissza fogok térni, az tuti, de akkor már egy komolyabb fullosabb 1-1,5 órás programra!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Evelin erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Fejlődő rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Fejlődő rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókEvelin legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 2db
(2020-06-03) : Nem volt ez egy hosszú út, de előbb csak magamban határoztam el, de mire a szobába értünk már hangosan kijelentettem, hogy semmiféle olyan mutatványt nem szeretnék amihez hasra kellene feküdnöm. A miért kérdésére válaszoltam, hogy azért mert a farkam miatt már ez nem lenne lehetséges. A helyzetem semmit nem változott a fürdés során sem, mert a nyitott ajtó előtt „véletlenül” folyamatosan úgy helyezkedett, hogy ne tévesszem a szemem elől.

(2018-08-07) : Kértem, hogy a nyakamat és a vállamat alaposabban. Ahhoz képest, hogy alig 50 kiló, nagyon intenzív masszázsban volt részem. Ha valaki lemondana az erotikus részről, és csak felfrissülni szeretne,

nagyon jó: 2db
(2018-07-11) : A lábaimnál kezdte, majd haladt felfelé. Kértem volna, hogy a vállam és a nyakam kicsit erősebben, de valahogy ráérzett, nem is kellett szólnom. Közben jól beszélgettünk.

(2016-10-21) : Kezdetét vette a masszázs, ami nagyon alapos. Alig vártam, h végre áttérjünk a csúszka masszázsra Hát ezek a hegyes bimbók szinte karcolják az ember testét. Finoman csúszkált rajtam.

: 6db
(2020-12-21) : Felorara mentem, igy nagyivu atmasszirozasokra nem is szamitottam. O is elmondta, hogy ez eleg rovid idoszak. De, amit tapsztaltam belole, az szakszerunek tunt es jol is esett. De nalunk ez inkabb egy kis hangolodas volt, a borunk erintesevel szepen elkezdtuk egymast megszokni. Kozben beszelgettunk kicsit. Nem volt tolakodo, vagy zavaro, inkabb egy kedelyes cseveges zajlott.

(2020-11-12) : Majd mondta forduljak meg,és úgy masszírozott tovább,hogy a mellèt ès a fenekét simogathattam. Nagyon érzèki és izgalmas èlmèny volt,közben kellemes zene szólt. Egy idō után lingam masszázzsal folytatta ami nagyon élvezetes vègkifejlettel zárult :) Ezután mèg egy kicsit masszírozta a combjaimat majd elkisért újra a zuhanyzóba,hogy a masszázsolajat le tudjam mosni magamról.

(2019-08-07) : Krémmel csinálta pont megfelelő erősséggel ahoz, hogy el tudja k lazulni és közben jót beszélgettünk, nem az az üres csevegés volt, hanem tényleg találtunk közös témát és tudtunk is róla beszélni.