0
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
LOLA erotikus masszázs

erotikus masszázs

LOLA-

V.I.P hirdető
88/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-01-01 16:34:28

csmo
Lelkes irogató
szerint valódi képpel hirdet
Képek száma:
5
Hasonlóság:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

LOLA beszámoló erotikus masszázs Budapest 2021-01-02

Egyeztetés
Elérhető:
5
Mivel elég szar év volt a 2020, 100% biztosra akartam menni egy jó évzáró tekintetében. Már több mint egy órája nyomogattam ezt és a szomszéd oldalt is, amikor a 'Most hívható' szűrő bedobta Lola hirdetését. Rá is csodálkoztam, hogy miért is nem volt idáig a kedvenceim között - mindenesetre azonnal hívtam, sikerült is egy jó bő órával későbbre időpontot egyeztetni. Telefonban szuperkedves, szuperaranyos, egyből levettem, hogy itt bizony nem futok lyukra - már ha élhetek ezzel a nem túl egyértelmű 'képzavarral'.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval mentem, tehát tömegközlekedésről nem tudok nyilatkozni - egy biztos, hogy van egy BKV hajóállomás a ház mellett közvetlenül, mivel kb 5 perccel hamarabb érkeztem, volt időm egy kis sétára. :) Úgyhogy hajó, ha nem jó, vízen egészen biztosan jól megközelíthető a hely.
Kevésbé rutinos fővárosi sofőr lévén megörültem a google maps zöld estimation time értékének, így Szilveszter delén kvázi akadály nélkül rongyolhattam az alsó rakparton, és egy cigarettányi távolságon belül baromi könnyen le tudtam parkolni a Marina parti - általam csak rendezett káosznak tekintett - környéken.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Mivel új építésű társasházról van szó, semmi panasz nem lehet a környezetre. Dedikáltan szalon, az ennek megfelelő fénytechnikával, szobákkal, fürdőhelyiségekkel. Ez utóbbi többesszám nem mellékes, mindkettőhöz volt szerencsém, ez bizonyítja a hölgyek fantasztikus logisztikai érzékét. Noha 100%, hogy a randi végén egy másik makktárssal toltunk tandemzuhanyt, én ebből semmit nem vettem észre. Tusfürdőből bőven lehet válogatni, szájvíz + műanyagpohár, deok, a második fürdőszobában még egy elég menő parfüm is pluszban, szóval ha netán nem jönne be a randi itt helyben, simán lehet alapozni a következőre.
LOLA külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Na innen leszek viharban, egyrészt elég rossz megfigyelő vagyok, másrészt nehezen tudom produkálni az itt megszokott részletességet. Amiben 100%-ig biztos vagyok, hogy a képeken ő van. Kicsit elcsépelt, hogy élőben jobb, mint a fotókon, de igaz. Amiben fogadott, az nekem nem is igazán fehérneműnek tűnt, inkább bikininek, de ezzel a csomagolással olyan látvány volt, hogyha az Omszki tón (tudom, tavon - vidéki vagyok, bocs :) ) látom meg a parton, hótzicher, hogy leesek a wakeboardról. Az 'archomályosítás' - mert kitakarásnak nem nevezném' - igazából pont azt a funkciót látja el, mint a fehérnemű: Diszkréten sejtet valamit, amiről alig várod, hogy felfedezd, majd amikor megtörténik: Huuuvazzze! Tökéletes illúzió, tényleg egy ajándék, amit akkor sikerül kibontani, amikor kinyitja neked az ajtót.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
4
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
4
Szakszerűség:
3
Erotika:
5
Mivel másfél órára mentem, ezért a masszázs vonalat amolyan átvezetőként tekinthetjük a két erotikus etap között. Nem lehúzni szeretném, hiszen ezzel együtt is olyan kerek a történet, amit kevés hölggyel tapasztaltam, viszont - őszerinte is - a masszázs nem az erőssége. Szóval szakszerű átgyúrásra nem lehet számítani, ámde tökéletes a relax fíling, valahogy úgy éreztem, hogy itt tényleg fel tudok oldódni, el tudok lazulni. Gőzöm sincs, hogy miket lehetne még ide felhozni, hiszen a koreográfia alapvetően klasszikusnak tekinthető. Kezdve a háttal, szépen haladva lefelé, befejezve a két lábbal, vádlik, combok, stb. Hanem - ami még fontos lehet - nem is igazából azt éreztem, hogy masszíroz, hanem hogy felkészít a második felvonásra.

Nálam az első patron után kb instant kóma van, simán volt olyan másnál, hogy elszenderedtem gyengéd kezek között, itt viszont beszélgettünk, ami nálam nagy szó, az még nagyobb, hogy élveztem is társalgást.
Ezzel arra szeretnék utalni, hogy a hozzám hasonló, introvertáltabb makktársak is simán megtalálhatják vele a közös hangot.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Na itt megint a vihar, nem vagyok oda az anatómiai részletességgel kifejtett másodperc pontos pornómesékért de megpróbálom.

Ha egy szóval kellene jellemezni a szeánszt, akkor csak ennyi jut eszembe: Profi. És ezt a lehető legjobb értelemben értem. Én általában a barátnő feelinget keresem, nyálas kandúr vagyok, szeretek kicsit szerelmes lenni a partnerbe, ami itt meg is volt részemről, a viszonzás már elmaradt. Ezt megint ne értsetek félre, ezzel nincsen semmi gond, hiszen nem vagyok egy Adonisz, abszolút meg tudom érteni, hogyha nem mindig működik a kémia.
Ilyenkor szokott jönni egyfajta 'blokk' részemről - és talán kezdjünk is itt: Ollyan hitelesen menedzselte a szituációt a 'felugrok a szomszédcsajhoz egy patakparti petting partira'-ról a 'te itt egy masszőznél vagy, mindent megteszek azért, hogy jól érezd magad, de ennyi'-ig, hogy egyszerűen elfelejtettem magam kellemetlenül érezni a kémia hiánya miatt. :)

Szóval a lényeg: A fürdőből visszatérve határozottan le lettem parancsolva a tatamira. :) Mivel benéztem a középvonalat, ezért némi korrekciót igényelt az alapállás(fekvés), de a műsor már elindult, így amíg én próbáltam a leterített, egyszer használatos lepel közepére orientálni magam, Lola egy mozdulattal szabadult meg a 'bikini' alsó és felső részétől - én kajak azt hittem, hogy ez egy egyben szet. Előkerült az olaj, itt már némiképp fél-önkiszolgáló módba tettem magam, tehát ő pumpálta a felsőtestére az olajat, én pedig igyekeztem minél igazságosabban elosztani a cickók között. Egyik sem panaszkodott, szóval tekinthetjük ezt egy mission completednek. :)
Ezután jött a csúszka + egy újabb woww faktor: A csúszka szöge kezdett az óramutató járásával egyirányba mozdulni, szépen, lassan, egészen kb 11 óráig, a zászlón csúzdázó keblek látványa mellé bejött a tükörbe egy csodaszép fenék, punci, pucsítva, mindez kartávolságon belül áááááááááá, na innentől kezdtem elengedni a barátnő feelinget, és elfogadni, hogy itt jó kezekben (később szájban is) vagyok.

Ahogy az óramutató visszetért a 6 órára, szépen, lassan elkezdett mélyebb vizekre evezni, majd az ezredes egy olyan kényeztetést kapott, hogy így utólag az Edda Háromszor című száma jutott eszembe. Vegyesen lingam masszázs, szájjal kényeztetés, olykor csak a nyelvvel, na itt voltam úgy, hogy ennek nem akarom, hogy vége legyen: 'Háromszor szóltam rád' - szó szerint. :D A franciatechnikája baromira passzolt hozzám, gyengéd, de mégis határozott, játékos, és pont annyi kézzel, ahogy imádom. A harmadik könyörgésem után elengedtem magam, az első karika kézzel ért véget, hogy az utódok hol landoltak, már nem tudom, de nem lennék meglepve, hogyha a falon is világítana valami UV fényben.

A második felvonás hasonlóképp zajlott, volt csúszka, 11 óra, majd vissza 6 órára. Ölelés, finom puszik. Itt kicsit nehezebb dolga volt Lolának, de mindent bevetett, és másodjára is sikerült elröppennem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Én átlagosnak mondanám, extrákra nem is kérdeztem rá. Mivel hajlamos vagyok az ilyen típusú élmények hatása alatt vakon távozni, ezért én mindig előre leteszem a rózsákat. Ha a pure közgáz ár/érték arányt tekintjük, mindenképpen megéri.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Fuuu.. Gondolom, érződik az ambivalencia a posztban. Egy olyan élménnyel lettem gazdagabb, amit nem cserélnék el semmiért, fantasztikus lezárása volt a hígfos 2020-nak! Viszont én egy picit másra vágyok, és ez nem Lolát minősíti, hanem engem. A kettősséggel együtt remélem, hogy átjött, hogy mennyire szuper csajjal randiztam, hiszen először írok olyan beszi.com beszit, ami - talán - megüti az itteni színvonalat.
BUÉK!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés LOLA erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2021-01-14 23:04:30
Nem kell szabadkoznod, jó lett ez a beszi. Megismerhető volt belőle a te történeted. Gratulálok!

2021-01-06 20:38:31
remek, köszönöm, minden fontosat tartalmaz, nem unalmas

2021-01-03 17:26:58
Bár kissé bő lére eresztetted, és valójában sokkal több a terjedelem, mint a tartalom, azért nem esett nehezemre elolvasni. Feeling, illúzió, érzések. Valójában erről szól ez az egész. Szerintem így is jó.

2021-01-02 20:20:53
@csmo.
Amit és ahogy írtam, csupán saját véleményem a tartalomról.
Igen, rám is érvényes, amit hiányoltam, jobban kicsomagolhattam volna.😄
A partner választásban nagy segítség a jól részletezett tartalom.
Első helyen és számomra a legfontosabb szempont, a külső jól részletezett bemutatása, nagyban segítség döntésemhez.
Persze megtudom érteni azokat is akiknek a számára mellékes, az Ő dolguk.
Remélem Benned nem merült fel, hogy bármilyen helyesírási verseny lenne egy beszámoló.🙃

2021-01-02 19:32:59
Abszolút megüti az itteni színvonalat. Ez nem helyesírási verseny, hanem egymás informálása arról, hogy milyen egy randi LOLÁval. És ez itt maradéktalanul megtörténik. Köszi, hogy megírtad. Gratulálok és egészségedre :-)