0
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
ANDI erotikus masszázs
ISTENNŐ
erotikus masszázs

ANDI-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-12-30 17:37:34

Bela04
Vezérhím
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

ANDI reagálása

Kedves Bela04!

Köszönöm ezt a szėp beszåmolôt, és a kedves szavaid.
Igazån megleptél vele és nem beszėlve a besorolåsról.
Jô volt Veled lenni, ėlveztem minden pillanatát!
Várlak vissza nagyon sok szeretettel!

Csókollak

Andi

ANDI beszámoló erotikus masszázs Budapest 2021-01-02

Egyeztetés
Elérhető:
5
Nem terveztem az idei évre további hölgyek meglátogatását, de a korlátozások miatt nem igazán tudom még most sem, hogy a 2020-as év szilvesztere mikéntalakul, ezért nézegettem, hogy lesz e olyan aki 31-én fogad vendéget. A nézelődés és beszámolók olvasása közben akadtam Andi hirdetésére. Tetszett amiket írtak róla ezért felhívtam. Nem vette fel , de egy negyed óra múlva rám csörgött, vissza hívtam. Egy nagyon vidám nő vette fel. Jól elvihogtuk a bemutatkozásunkat és vagy tíz-tizenöt percig beszélgettünk. Már a beszélgetés alapján nyert ügye volt nálam, így már csak az érdekelt, hogy mikor tudunk találkozni. Másnap reggelre megbeszéltünk egy találkozót előzetes telefonon történő egyeztetéssel.
Másnap reggel az általa megadott időben hívtam és egy jó bő másfél óra múlva kegyeit élvezhettem.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Fogarasi TESCO közelében lévő címre kellett menni. Jól megközelíthető tömegközlekedéssel is. Én mint mindig gépjárművel mentem. Nem túl bonyolult megtalálni a címet így nem kellett GPS sem. Egyedül egy dologra kell ügyelni, hogy az utca ami egyébként kék és a vörös szín kombinációjáról kapta a nevét egyirányú. Parkolás most ingyenes és volt és hely is volt igaz nem túl sok. Megtévesztő lehet amikor az utcába fordulunk, hogy sok szabad hely látható, de ott általában gépjármű kihajtó található.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Helyszín új építésű mai típus ház. A lakás tökéletesen megfelel a célnak. Masszázs ágy és tatami és kanapé is található a tett színhelyén. Mindenhol makulátlan tisztaság. Fürdő nagyon jól felszerelt mindenféle tisztálkodási eszközökkel. Látni, hogy Andi igényes a környezetére. A masszázs ágy és a tatami mellett is nagyméretű tükör található amiben nagyszerűen lehet együttlét alatt „mozizni”.
ANDI külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Andi kinézete nekem maximálisan tetsző volt. Igazi kortalan nagyon jó karban lévő hölgy. Igaz én elfogult vagyok mert amikor megláttam az arcát leszámítva mindene olyan volt mint egykoron életem legmeghatározóbb hölgyéé. Később még az is kiderült, hogy a rejtettebb régiókban is szinte ugyan olyan szépséggel és kinézettel megáldott (hihetetlen). Egy szó mint száz nekem tökéletes volt, úgy jó ahogy van. Ez utóbbi megállapításomat vagy háromszor el is mondtam neki.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Érkezésemkor szintén mosolyogva, nevetgélve kezdtük meg az ismerkedést. Szóval kvázi olyan volt mint aki ezer éve ismerik egymást. Beszélgetéssel kezdtük és megerősítettük, hogy másfélórás lesz a találkozónk. Kis idő múlva törülközőt kaptam és irány a fürdő. Visszajövetelkor a masszázságyra felfeküdtem. Ekkor még ruha takarta testét, de valahogy lekerült róla mert amikor felpillantottam a speciális erre a célra szerkesztett arc elhelyezésére szolgáló lyukból már a tükörben meztelen szép arányos maximálisan nőies testét láttam.
Andi visszaparancsolta fejemet a mélyedésbe és egy valóban masszázsba részesített. A masszázs típusát nem tudnám egzaktul megmondani, de mivel életem egy szakaszában sokat jártam gyógy masszázsra ezért úgy tudnám jellemezni, hogy, hogy különböző masszázs típusok kombinációja. Mozdulatai szakszerűek voltak és közepesen erősek és lágyak voltak. Kezdéskor kaptam egy puszit a tarkómra, majd a hátammal kezdte, minden területet jól átmasszírozva és érintve. Hátmasszírozás közben a nagy farizomra is kitért tevékenysége és közben a farpofák közötti vágás érintésekor el-el kalandozott nemesebbik részem felé is, de itt az érintésen volt a meghatározó. Hát után a lábak következtek, leginkább a vádlik lábikrájának masszírozását éreztem. Az erősebb szakszerű masszírozásból fokozatosan tért át egy leginkább tantrikus masszázs lágyabb finomabb formájába. Mikor ezzel is végzett egy újabb tarkó puszi után megkérdezte, hogy van e kedvem összebújni vele. Mit lehet erre mondani, hát persze, hogy van kedvem. Egész pontosan a számat „hogy a fenébe ne lenne „ösztönös mondat hagyta el.
Levezetés
Natúr francia (előjátékként):
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Fölkeltem a masszázs ágyról és a velem szemben álló Andit átöleltem és megcsókoltam. Nagyon szorosan öleltük egymást miközben igazi erotikus nyelves csókban fonódtunk össze hosszú ideig. Két csók szünetében nyakát puszilgattam. Nagyon szép ápolt bőre van nagyon jó hozzá érni hozzá simulni egész testtel. Lefeküdtünk a tatamira és itt is szinte a maximális bőr érintkezés mellett csókolóztunk, majd szép lassan araszoltam lefelé, közben hosszabb ideig csókolta szívtam szoptam melleit. Végig csókoltam testét egészen a hosszú formás lábainak a végéig és onnét kúsztam fel tökéletes simaságú Vénusz dombjához és illatos kertjéhez. Belekóstoltam, rögtön az első nyelvemmel történő érintésre reagált Andi. Érezhető volt, hogy ő az a típusú nő aki nem megjátssza magát, hanem aktívan részt vesz ebben a páros játékban. Hosszan kényeztettem nyelvemmel, majd ujjaimat is bevetettem, közben néha melleit fogtam szabad kezemmel. Hosszan nagyon hosszan kényeztettem, éreztem hüvelyének szorításának növekedését így nem hagytam abba. Andi nagyon szép hangokkal is érzékeltette az ő élvezetének állapotát. Egyre erőteljesebb hangokat adott ki mígnem elélvezett. Ajkamat levettem az ő ajkairól és csiklójáról gyönyörködtem a kívülről is látható semmihez nem hasonlítható összehúzódások látványában. Majd néha meg-megérintettem nyelvemmel még lüktető csiklóját amire heves válaszreakciókat kaptam. Fantasztikusan sokáig voltak válasz reakciók. Csodálatos volt. Miután lenyugodott mellé feküdtem és megcsókoltam, majd magamhoz öleltem. Így összefonódva voltunk meglehetősen sokáig mint két valós szerető. Közben beszélgettünk és egy egy puszit adtunk a másiknak.
Andi lábam közé térdelt és péniszemet kezdte szájával izgatni mester fokon. Változatosan szívva szopva és volt, hogy „csak” végignyalva. Nagyon eltalálta, hogy mi az ami nekem a legjobb. Kezével a golyókat is izgatta. Majd combjaira fektette lábaimat és alaposan síkosítóval látta el péniszemet és egy fantasztikus kézimunkával a menyekbe repített.
Minden tökéletes volt, de legnagyobb meglepetésemre elrepült a másfél óra olyan volt mintha csak fél órája lettem volna ott. Korrekt emberként irány a fürdő. Visszajövetelemkor még Andi a számba adott egy Ferrero Rochert. Az ajtónál még összeölelkeztünk és még egy-két nyelves és baráti csók kíséretében elbúcsúztunk egymástól. Andi még megkérdezte, hogy találkozunk e. Mindenképpen mondtam, de már csak jövőre (ami szerencsére csak pár óra múlva el is jön).
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Adatlapon szerepel a rózsacsokor mértéke. Ez nem változott. Előre leraktam érkezésemkor. Nekem maximálisan megérte. Korrekt!

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Andi egy nagyszerű szolgáltató minden szempontból. Egyrészt a masszázsa szakszerű, másrészt a levezetése az összebújós rész feledhetetlen. Megjelenése nekem tökéletes „úgy van jól ahogy van” , de ugye mint írtam én elfogult lettem objektív okok miatt. Kommunikációja és vidám élet igenlő mentalitásának köszönhetően nekem ő egy tökéletes választás volt.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés ANDI erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Kezdő irogató rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Billentyűbetyár rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókANDI legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2020-12-27) : Lemászott rólam tarkómtol kezdve krémet használva alaposan átgyurta vállaim,hátam,karjaim,lábaim még a talpaim is. Olajat csorgatva melleire rámfeküdt a fenekemtől kezdve melleivel csúszkált rajtam a szájával fülemhez érve fülcimpám beszopva bele nyögött...én meg a masszpad lukán keresztül nyögtem.😜

(2020-12-11) : Eddigi tapsztalataim alapján masszázsa szakszerű, kellően erős. Jól végzi dolgát, ahol csomót talált, ott rutinosan és gondosan kezelte az érintett területet. Szépen sorban masszírozta a végtagokat, hátamat, nyakamat, nagyon jóleső volt.

(2020-07-05) : A gerinc melletti hátizmokkal indított, de aprólékosan végiggyúrta a nyaki és a csuklyás izmaimat, a derekam környéki izmaimat, a fenekemet, lábaimat a vádlimmal, sarkaimig és a vége felé voltak benyúlások, simogatások, ami nagyon érzéki volt,

felejthetetlen: 18db
(2021-01-02) : Hajlékony társamat kebleivel simitja, majd hasával hasamhoz szoritja és hosszú csókban forrunk össze. Hasizmával (vagy spéci légzéssel) barátomat simogatja gyengéden de nagyon izgatóan masszirozza. Látja reakciómat az arcomon, mert huncutul kérdezi: történt valami? Majdnem olyan mintha-mintha nyöszörgöm, de ő ezt pontosan tudja - pedig sajnos nem-.

(2020-11-24) : Kezdte a szerszám közvetlen környékével, majd a rudat csókolta, nyalta végig sokszor le-föl járatva nyelvét, csak ezután vette célba makkomat. Érzékien, épphogy érintve, már alig vártam, hogy bekapja végre, amit lassan, észveszejtően érzéki mozdulatokkal tett és lágyan, finoman szopni kezdett. Lassú ütemben, egyre mélyebben amíg az egész el nem tűnt.

(2020-10-25) : A zuhanyból vissza térve a padra fektetett arcom egy lukban lestem a padlót. Andi finoman nyakon csókolva kért h.lazítsak. A vállaimnál kezdett masszírozni.Az egész testem profi módon átmasszírozta a talpaim sem kihagyva. Lábaim közt benyúlva megmarkólta a farkam,tarkón csókolt és rámkérdezett volna e kedvem a tatamin folytatni,hirtelen azt se tudtam h.mivan felültem magamhoz húztam és megcsókoltam.

nagyon jó: 8db
(2020-12-06) : Csúszik rajtam a gyönyörű női test, önti rám az olajat, keblei közrefogják a golyókat a pálcát, egy csók - hosszú hosszú, de nekem nem elég . . Keskeny, szép vonalú keze, finom ujjai simogatnak nyelve mindenhol végig simit, izzit mellbimbómat kóstolgatja, tetszik kérdi valamit mondok mert tovább folytatja. Lábam közé ül lábaimat combjain átveti olajos kezeivel elkábit, - ne szorits annyira mert fáj - mondja

(2020-11-30) : Egy kis pihi után helycsere következett ,én voltam hátra parancsolva és kezdetét vette egy kéz nélküli nagyon fincsi fallosz nyalogatás ,semmi vad bólógatás hanem lightos a golyókra is kitérő ,igazán kellemes kényeztetés a gátat is nyalogatta illetve azt kézzel izgatta végig ,ezt persze nem lehet órákig nyúzni bár próbálta amennyire lehet elnyújtani a Andi a végkifejletet ,

(2020-11-15) : Andi mezítelen testével, kezében az olajjal, már az ágy végében állt. Talpamnál kezdett, majd szép lassan haladt a vádlik felé, amik egy sportmasszázs erősségű gyúrást kaptak a combjaimmal együtt. Andi kiválóan ráérzett, a masszázs erősségére testem más-más pontjain. A fenék és a derék környéke egy közepes erősségű, de nagyon hatásos kezelést kapott,

: 4db
(2020-07-07) : Szuper test. Gyönyörű punci ami nagyon jól reagál a kényeztetésre. Nagyon finom ,lassú, érzéki francia végig szájba,. Nem tudok hibát találni benne.

(2020-04-26) : Figyeltem a reakcióit és közben a szép cicikkel is játszottam. Nem volt ellenére a ténykedésem, majd lassan gyorsítva és mélyebbre hatolva a nylevemmel, a sóhajokból, nyögésekből és remegésekből azt remélem, hogy végül sikerült örömet okoznom neki. Ezután Andi lépett a tettek mezejére és engen hanyatt fektetve a lábam közé telepedett, majd rám hajolva ő indult lefelé a testemet végigcsókolva, néhány játékosan kedves és kellemes harapással. Kértem, hogy a kényeztetésemet nyújtsa el, amit fantasztikusan teljesített.

(2020-03-06) : Ezt követően viszont Ő vett kezelésbe. Bemutatta csodálatos cicis és teljes testes csúszkáját, közben mindig felérve számhoz. Eddig még nem kellett olaj. Na de ezután elővette az olajat és fergeteges lingamba kezdett.