94
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-18
Fanni erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

Fanni-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-12-30 17:23:30

Viragszal6
Billentyűbetyár
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Fanni beszámoló erotikus masszázs Budapest 2021-01-02

Egyeztetés
Elérhető:
5
Kedd délelőtti órákban hívtam Fannit. Azonnal felvette. A 1.5 órás program érdekelt, meg az extrák. Részletes tájékoztatást kaptam a virágszállak mértékéről, a címet is megkaptam. Délutánra már kaptam is időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető, Kelenfőldről 1-es villamos, Deákról 47-es villamos. A megállóktól alig 6 perc séta a cím. A google térkép oda visz. Mivel arra van sok lakás, cég, a közlekedés jó, a parkolás is megoldható szerintem.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás új építésű. A címhez érve kaptam meg a bejutáshoz szükséges információkat. Két lift van, ez szuper, mert nem kell más lakóval utazni az emeletre. A lakás kellemes atmoszférájú. A fürdőben sok féle tusfürdő van, szájvíz, kaptam jó nedvszívó tiszta törölközőt. Szállodai módon volt összehajtva. A szoba hangulatos, a megvilágítás, a zene, az ágy is kényelmes volt. Az előtérben (konyha) van szék-asztal, és kanapé.
Fanni külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Fanni csodaszép fiatal lány. Vékony formás test, formás cicik, gyönyörű arc. Egy egyrészes piros body-ban fogadott.

Erotikus masszázs
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
A fürdés előtt beszéltünk arról, hogy masszás program majd ahogy alakul sorrendű lesz. A fürdés után visszatértem a szobába, a hasamra feküdtem, Fanni kókusz zsir segítségével masszírozott. A lábamnál kezdte, kellemes volt, majd jobb lábra áttért, ott elidőzott, cirogatott is, ismert pontokat hol jó. Elején beszéltük, hogy én simogató-relax masszást szeretnék, mert irodaban kaptam masszást, és a hátamnak az erős mozdulatok-nyomások nem jók. Fanni kellemes hátmasszást adott. Közben mondtam, szólj ha fordulhatok. Meglepetésemre megtudtam, ha szólok, fordulhatok. Ennek örülök, mert sok masszás szalonban a masszőröknek fix a sorrend, a program. Na tehát fordultam. A ciciket akartam kényeztetni. Nagyon sokat elidőztem ott. Majd puszi hasra, nyakra, arcra és csokókat kértem. Ez volt az egyik extra amit kértem.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
A masszás és a kényeztetés elég összetett volt, mert átmenet és oda-vissza volt köztük. Tehát csókolóztunk. Nem nyelves, de nem is szájrapuszi, barátnős csókolózás volt. Kértem egy NF-et. amit nagyon kellemesen izgatóan csinált, száj és kéztechnikával. Fanni nekem jobb oldalról volt, és néztem. A tükör ott volt velem szemben de nem használtam ki mint lehetőség. Mondtam a francia közben, mindjárt elmegyek, csuszka masszast szeretnék, és úgy elmenni cicik között. Kis kókusz zsírral bekente a cicijét Fanni és nekiállt a csúszkának. Folyamatos mozgás és az érzéki cicik megtették a hatását, elmentem a cicik között. Nagyon türelmes és figyelmes volt, várt még utána és pár perc múlva ment törlőkendőt és segített a tisztálkodásban. Haladt az idő, én masszíroztam Fannit. Teljes testmasszást kapott, jó volt masszírozni Őt, mert jól éreztem magam vele. Nagyon figyelmes volt velem. A masszas után puszilgattam a testét, kis csókolózás megint, és közben kézbe vettem az ezredest és csókolózás közben kézzel vertem magamnak. Mondtam elötte, úgyse tudok elmenni, mert egylövetű vagyok. És elmentem másodszorra is. Fanni megjegyezte, nem vagy egylövetű. Mosolyogtunk. Legközelebb majd a másodikat máshogy csináljuk, pl franciával.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az alap 1.5 órát és egy extrát kértem, a csókot. Az együttfürdés extra, arra most nem volt idő de bepótolom Fannival. Teljesen megérte, előre a kis asztalra tettem a virágszállakat, ott maradt távozásomkor is.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nem vagyok beszámoló írós, Fanninál úgy érzem, mivel nagyon kedves, figyelmes és korrekt volt, megérdemli hogy leírjam a tapasztalataimat. Jól éreztem magam vele, lehetett vele beszélgetni, megmasszírozhattam Őt, és a másfél órás masszas után is kitartott a jókedv, a pozitív érzések. Köszönöm Fanni :)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Fanni erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Fanni nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókFanni legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2020-12-18) : Hasra fektetett majd lábaimmal kezdte. Hosszan kényelmesen elvolt majd feljebb ért fenék és hátam masszírozta. Inkabb simogtás volt de jól eső volt érintése. Után kezdett kicsit izgalmasabb helyekre nyúlni befejezés gyanánt. Utána kért meg a fordulásra aztán szemből kis olajozós célirányos minden részletre kitérő masszázsban volt részem. Tövében simogatva, herékre kitérve,

(2020-12-12) : A masszázsa közepes, inkább simogatás. Ez volt elmondása szerint a harmadik napja, a mélyvízbe rögtön egy négykezessel került, ami hasznos lehetett, hiszen sok fogást láthatott élesben. Nos vagy nagyon jó volt az oktatás, vagy Fanni tényleg őstehetség. A combtőnél úgy simított be kezével a zacskómra, hogy ágaskodó falloszom nőies pacsításra kényszerített. Kisvártatva meg is fordultam.

felejthetetlen: 1db
(2020-12-30) : Lábaktól induló masszázst kaptam a két kényeztetés között, kifejezetten kellemes volt és megfelelő erősségű. Igaz nem ez volt a látogatás fő célja de csak hozzáadott az élményhez. Fanni krémmel masszíroz, közben lehetett vele beszélgetni sok mindenről bár ha elhallgattam ő nem kezdeményezte a kommunikációt ami csak segítette a ellazulásomat. Ügyesen érti mi kell a vendég számára.

: 1db
(2021-01-19) : A zuhanyból visszatérésem után megegyeztünk, hogy amúgy is rövid időnket nem pazaroljuk masszázsra, azt majd egy másik alkalommal bepótoljuk. Egy-két simítás még állva történt, de "leparancsolt" a tatamira, hátamra fekve. Nem teketóriázott sokat, két simítás után a szájában találtam magamat.