4
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
137
Éppen online
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-20
Zsuzska szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Zsuzska-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-12-27 15:53:56

Szexxmanó
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Zsuzska beszámoló szexpartner Budapest 2020-12-28

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Tegnap délután beszéltük le a ma reggeli randit, amit mint minden alkalomkor VTR-en is megerősítettem. Pár perc után jött is a megerősítés, hogy elfogadta a részemről ajánlott időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Most vasárnap lévén a parkolással nem volt gond, volt több hely is a közelben. BKV-val szokás szerint is könnyű a megközelítés. Több féle jármű is közlekedik a ház közelében. A házat már ismerem így a megtalálás se gond, de aki nem ismeri a környéket annak se lehet probléma megtalálni a pontos címet, ahova a GPS is pontosan odanavigál.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
A helyszín semmit sem változott amióta nem jártam Zsuzsinál. Minden rendben volt úgy higiéniailag mint rend szempontjából. A fürdőben a szokásos tusfürdő választék volt ahol az én kedvenceim is köztük voltak. Tiszta törölköző is oda volt készítve a szobába fotel szélére. A szobában pedig egy kényelmes matracon volt a szánsz érdemi része. A ruhákat pedig a fotelra vagy a mellette lévő szobainasra lehet tenni. Tökéletes búvóhely az ilyen szeánszokra.
Zsuzska külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Külsejéről a képei szinte mindent elmondanak csak azt nem, hogy élőben sokkal szebb, csinosabb mint a képeken. Formás alakja és még formásabb ikrei mindent visznek. Fekete lyukacsos ruha volt rajta alatta pedig szintén fekete együttes. Nekem nagyon bejött ez az összkép, de hisz ezt tudtam az előző látogatásaim alkalmával már tapasztaltam.

Action
Csók:
5
Kebelszex:
5
Ujjazni:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Pontosan érkeztem mint általában feltéve ha nem kell parkolót keresni, mert sajnos volt rá példa, hogy emiatt csúsztam meg. A lakásba érve szájra puszit kaptam olyan barátnős félét. Cipő levétele után a szobába mentünk ahol én a fotelt választottam a ruháim helyének így szobainas munka nélkül maradt. Fürdőszoba felé vettem az irányt ahol kedvenc tusfürdőmet használva tisztába tettem magamat. Együtt mentünk vissza a szobába. A szobába leültünk a matracra, beszélgettünk egy keveset, majd lekerült a lyukacsos ruházat így csak az együttes maradt rajta. Ledöltünk visszintesbe és hosszú csók csata vette kezdetét bemelegítés képpen. Felém jött és újra csók özönt kaptam nagyon finom a csókja. Lekerült az együttes felső része és elém tárultak formás ikrei, amiket azonnal kezelésbe is vettem a bimbói is jól reagáltak nyelvészkedésem hatására. Elindult felfedező körútra déli félteke felé, ahol barátom társasága várta ágaskodva. Itt is ügyes volt lágy franciát adott barátom számára, ami tetszett neki. Elindult felefelé csak azért, hogy csókot adjon, egy kicsit lejjebb csúszott azért, hogy ikreit is betudja vetni barátom szórakoztatására. Eljött az én időm is lekerült az együttes alsó része is. Így most már teljes mértékben meztelen volt. Következett helycserés támadás Zsuzsi került alulra ismét csókolózással folytattuk. Egy kicsit a kezeit a csuklójánál keresztre feszítettem finoman. Mondtam is neki, hogy most keresztre feszítettelek viccesen, amiben természetesen ő is partner volt és nem vette komolyan. Ismét csókolóztunk nem lehet betelni a csókjával. Viszont nem csak ezért mentem, így szóltam, hogy helycserés támadás következik, most én indultam déli félteke felé ahol először az ikreinél pihentem meg, majd folytatva utamat a punciig jutottam na ott él is időztem rendesen. Kéjes hangokat hallatott, de sajnos nem hiszem, hogy sikerült csúcsra juttatni, pedig rajta voltam az ügyön, de ezt már megbeszéltük egy másik alkalommal, hogy nehezen tud elélvezni. Így fel is adtam inkább kértem bohócruhát, amit meg is kaptam missziben kezdtük a punci bejárást, rendesen be volt izzadva szinte tocsogott. Nem is kellett síkosító se. Lehetett tolni rendesen. De nem szerettem volna így eldurranni kértem a mindkettőnk kedvenc pózát a kutyust már pucsított is én pedig bemutatkoztam így is a puncinak, most is lehetett tolni rendesen, de azért nem durván erre azért odafigyeltem. Meg is lett a várt eredmény eldurrant a patron. Egy kicsit hagyott punci melegébe, majd előbújva a bohócruha eltávolítását rám bízva esa tisztába tevést is száraz majd nedves törlőt biztosítva hozzá. Egy kicsit még beszélgettünk aztán szép lassan felöltöztem a kapott üdítőt megittam. Búcsú szájra puszival váltunk el.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Itt a szokásos koreográfia volt a neki vitt nasit előre az ő teljesen megérdemelt rózsaszálait utólag tettem a neki vitt nasijai közé téve. Ami most rendkívül kedvező darabszámú volt, ami kint is van az adatlapján.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Mit is mondhatnék ismét sikerült felejthetetlen pásztor órát nyújtania ami Zsuzsinknak. Egyszóval kellemes érzésekkel távoztam ettól a végtelenül kedves lánytól, amit külön köszönök, minden alkalommal felejthetetlen élményt tud nyújtani részemre. Ajánlom mindenkinek akik egy kedves lánnyal szeretnének egy vagy több órát eltölteni. Köszönök mindent csókollak. 💋😘

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Zsuzska szexpartner beszámolójáról

A hirdető Billentyűbetyár rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókZsuzska legfrissebb beszámolói

istennő: 10db
(2020-11-12) : Isteni franciával ajándékozott meg, ami nem mélytorkos hisz az nincs nála, de nagyon jól csinálta. Bevonta az ikreit is huncut mosollyal egybekötve. Visszatért barátomhoz eltűntetgette szájával isteni volt ahogy csinálta. Én pedig a tükörképet néztem moziztam. Szép látvány volt. Abba kellett hagyatnom vele eme kellemes tevékenységet, mert a végén kivégez és idő előtt eldurran a patron. A védőszelésbe öltöztetés után szemből kértem, hogy üljön bele felkeményített barátomba.

(2020-10-06) : Lágyan végig simogatta,megmorzsolgatta a zsákos családot is, majd rudam oldalán éreztem,hogy kíváncsi nyelvét végig húzza rajta. Már vártam,hogy végre elmerüljek ajkai közt,de Ő még nem így gondolta...

(2020-09-05) : Először a formás ikreit vetette be olyan csuszkálósan ikrei közé véve barátomat, majd dél felé vette az irányt eltüntetve férfasságomat a szájában egyszer egyszer a golyszlikat is bevonva a játékba. Közben többször fel jött és csókolóztunk hol rövedbb hol pedig hosszabb ideig. Isteni a csókja nem lehet betelni vele. Közben én is ténykedtem a ikreivel foglalkoztam hol a kezemmel esetenként pedig a nyelvemmel. Vissza vissza tért a barátomhoz is.

felejthetetlen: 26db
(2021-01-08) : Lassan vigyázz állásba került és ezt látva előjátékként a finom lágy franciával kezdődött ez a felejthetetlennek ígérkező egy óra. Egy kis idő múlva lekerült róla az a nec ruha így most már jobban odafértem különböző dolgokhoz. Felcsaltam egy csók reményében, amit meg is kaptam igazi érzéki barátnős csók volt. Következett egy kis ikreivel való mókázás közéjük szorult barátom alig kapott levegőt szegény. Dél felé kalandozott újra, de nem jutott túl messzire csak a keménykedő barátomig.

(2020-12-10) : A barátomat vette kezelésbe, hol a golyszlik hol pedig a barátom volt a szájába. Így játszadozott barátommal, mintha egy hangszeren játszott volna. Felcsaltam egy igazi csók reményében, amit még is kaptam. Közben ügyesen levette a Mikis tangát is miközben csókolóztunk. Ő csak visszatért barátomhoz és ott folytatta ahol abbahagyta. Töviről hegyire foglakozott barátommal. Újra feljött most csak egy pici csókocska erejéig.

(2020-11-30) : Ott lent délen elidőzött egy kicsit szájával játszott a hol a barátom volt a szájába hol pedig a golyszlik Hagytam élvezkedni egy kicsit majd felcsaltam észak felé ahol elkaptam száját egy csók erejéig. Fordultunk egyet most már ő volt alul ahol a csók folytatódott ismét az ikrei kerültek a középpontba míg én a ikreivel voltam elfoglalva addig ő a kezével kereste barátom társaságát érzéki simogatást adva neki és

nagyon jó: 8db
(2021-01-01) : Aztán természetesen átfordulunk kényeztetésbe. Közben még mindig jól szórakozunk! Őszerinte harcképes vagyok, és rám tesz valami eszközt. Utasít, hogy dolgozzak vele teamworkben! Örömmel Drága. Többféle pózban tornázgatunk valamennyit. Az az érzésem, neki ment volna egy erősebb menet hatására. Ha jól rémlik jobban szereti a sztenderd mechanikát a nyelvezésnél. Hmmm

(2020-07-01) : Nagyon finoman csókol, éreztem puha ajkait, majd finom nyelvjátékát. Kezemmel bejártam teste minden pontját, simogattam popsiját

(2020-06-22) : Zsuzska elmosolyodott,és a megfelelő poziciót felvéve szépen arcomhoz igazította frissen borotvált , illatos kelyhét. Óvatosan végigsimítottam a számomra oly kedves szerelemrést,majd nyelvemmel finoman izgatni kezdtem. Szépen körbe barangoltam a nyílást,lágyan érintve az elémtárt hívogató tájat, közben Kedvesem is feltalálta magát,és rudamat fentről lefelé végignyalogatva tiszteletét tette a zsákos csaladnál is.

: 6db
(2020-12-30) : Elsőre meglovagolt, amit nagyon is élveztem így rövid úton végem is lett. Letisztogattott, majd én is magamat, beszélgettünk elég sokat, közben nem hagyta abba a finom érintéseket, simogatásokat. időnként mreg-meg csókoltam, Ő visszacsókolt. Simogatásai közben felfedezte hogy alakul valami inditványozta hogy folytathatjuk,

(2020-12-15) : Hamarosan megkértem, hogy feküdjön hanyatt. Rögtön kezelésbe is vettem először nyelvvel, majd kézzel, majd vegyesen, miközben hallgattam finom nyögdécselését. A falon tükör volt elhelyezve, úgyhogy oldalra kacsingatva láthattam gyönyörű megfeszülő testét oldalról is. Kitartásom elérte a csodás eredményt, Hangos sóhajjal és megfeszülő testtel jelezte, elérte a csúcsot. Ezután kaptam egy fincsi franciát, de hamarosan kértem, feküdjön ismét hanyatt.

(2020-09-09) : Ismét csókkal folytattam, és gondoltam megszoptatom egy kicsit, amit nagyon jól csinált. Gumihúzás és elölről bedugtam a kukimat a jó csúszós forró puncijába. Élvezettel dugtam és csodáltam ahogy ki be csúszik.