94
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
NADETT erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

NADETT-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-12-22 21:49:00

szorosgorilla
Lelkes irogató
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
4
Képek száma:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

NADETT beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-12-23

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon hívtam, 6-7 csörgés után vette fel kollegina vagy telefonközpontos hölgy. Felajánlott egy időpontot, elfogadtam.
Megközelítés
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
A Mammut környékén taálkoztunk, a parkoláshoz a mélygarázst választottam. Napközben szerencsésebb BKV-val érkezni. A házat könnyű megtalálni, nagy tábla jelzi a házszámot. GPS odavisz.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
4
Felújított lakás fogad, tisztaság és rend. A fürdő tiszta és rendezett, a türcsi száraz és elég nagy. A szobában csak tatami van, a padot jobban kedvelem masszázshoz. Tusfürdők és szájviz van.
NADETT külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Képeknek megfelel-e: nagyon hasonló, a tetkók nincsenek a képeken.
Szubjektív benyomások: izmosnak mondható végtagok, kerek fenék és lábak. Formás.
Lenge öltözékben várt, amit a szobában dobott le a zuhi után.
Tetszik a szép, feszes, illatos bőre, arca, haja, szeme.
Nem tetszik a sok tetoválása.

Erotikus masszázs
Erotika:
5
Hatékonyság:
4
Időráfordítás:
4
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
3
Könnyű volt megtalálni a közös hangot vele. Erősen is tud masszírozni, erre sok lány nem képes. A mozdulataival elérte a feszült izmokat a mélyebb zónákban is. A válla és a kezei is elég izmosak letapadt izmok fellazításához. Nem írhatom, hogy szakszerűek a mozdulatai, de elérték a céljukat és nagyon jól esett.
Ledobta ruháit majd a derekamra és a lábaimra ült.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
4
Pornós feeling:
4
Nem a többi helyen megszokott program zajlott le. Értsd, masszázs,fordulhatsz,francia, helloszia. EZ kicsit más volt. Barátnőfeeling van végig, ölelkezés és egymás simogatása zajlik. Közben csók, ami igazán szenvedélyes és nem alibi megúszós szájrapuszi. Ritkán találkozom ilyen csajszival. Élvezem a helyzetet, vastag csókos ajkait harapdálom, közben magamhoz szorítom, mint igazi, titkos szeretőmet. Megvan a viszonzás is.
A befejezés natur francia, aminek nagy vehemenciával kezd és folytat. Ügyesen használja száját és nyelvét is. Foglalkozik a környező területekkel. Nem kell irányítanom, sem segítenem neki, pontosan az ízlésem szerint csinálja, pedig először találkoztunk. Közeleg a vég, kérdezem, hogy hová üríthetek, a száját választom. Az első lövés a szájában landolt, a többi a hasamra.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A VSZ nem lett tökéletes, szeretem ha végig szájban marad a pisztoly,ez most nem sikerült. A kisugárzása, a hozzáállása és a csók bőven kárpótolt ezért ajánlom.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Végig keresi, hogyan járhat a vendége kedvében.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés NADETT erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-12-31 11:59:27
Nadettel régóta szeretnék egy szeánszot összehozni, ezért érdekelnek a róla írt beszik. Ez nem a legizgalmasabb, de végülis korrekt munka.

2020-12-26 10:03:52
Objektív és nem túl terjengős beszámoló, a lényeg jól kivehető belőle, nem hatásvadász, azért lehetne kicsit rövidebb.

2020-12-26 09:42:27
"Nem a többi helyen megszokott program zajlott le" Nekem Nadett ezért az istennőm, ott még soha nem kaptam átlagos progit!

2020-12-23 14:36:38
Nem voltam jelen, de kettőtök közül talán Nadett többet tett bele a randiba. Bocs, ha tévedek.

Q-rátor
Rutinos harcos
2020-12-23 14:36:04
Lényegi pontokat tekintve tárgyilagos, korrekt, de nem mondhatni olvasmányosnak. Nyilván ha nem cél, akkor nem cél, de nekem inkább kedvet csinál az olyan beszi, amit kicsit jobban át lehet érezni.

FunkciókNADETT legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2021-01-06) : Nem mondanám, hogy franciázni kezdett, inkább hogy rendesen, energikusan de mégsem durvulósan leszopott. Nagyon kitartóan művelte, néha úgy tekerte a cica testét, hogy hozzáférjek a puncihoz, nyalatta magát. Amit ritkán teszek, csak értő partner felé, aki szereti is. Nadett nagyon szereti, de itt még nem élvezett el, csak élvezte. Kicsi incselkedés és cicázás után ismét franciázott

(2020-10-16) : Ez a rész teljesen kimaradt a programunkból, már tudja, hogy én a masszt nem annyira kedvelem de azért egyszer felvetette az ötletet. Nem tehetek róla nekem sokkal jobba esett Nadett bújása, simogatása és a beszélgetés közben elszórt csókjai. Istenien csókol, már abba is beleremegtem mikor a nedves ajkai az enyémet érintették. Bújni sem hétköznapian tud, közben gondoskodik róla, hogy a cerka valami kellemes részhez simuljon.

(2020-02-28) : A magamhoz térésemet úgy segítette, hogy a fejemet a térdei közé véve helyezkedett el felettem és simogatta a fejemet, hajamat borzolta, a fülemet masszírozta.

felejthetetlen: 14db
(2020-11-09) : Zuhanyzás utána ismételten beléptem a szobába, ahol Nadett ott állt meztelenül és azt éreztetve Velem, hogy alig várta már hogy megérkezzek (fantasztikus érzés volt) :) Mondtam neki, hogy a látványa miatt kicsit zavarban érzem magamat és idő kell, hogy feloldódjak. Ekkor kedvesen mosolygósan, de mégis szexisen odalépet hozzám átölelt és megcsókolt. Innentől teljesen a hatása alá kerültem és folytatom a kényeztetés résznél.

(2020-10-23) : A csipkèt ledobta magàròl magamhoz húztam fenekèt markolva faltam nyakàt melleit... Hasra feküdtem ő krèmet hasznàlva a vàdliammal kezdve masszirozni kezdett,a combjaimat hàtsòmat majd a hàtam egèszen a tarkòmig. A fenekemen ült èreztem finom puncijàt,nagyon izgatò volt. Ràm feküdt izgató csúszkàt abszolvàlt. Megkèrtem h.harapjon a tarkòmba amit teljesìtett is. Èrzete hogy nagyon èlvezem egyre durvàbban bele mèlyült az izgatàsomba.

(2020-03-16) : A lábamtól kezdve végig gyúrt a fejem búbjáig, kértem a vállamat és a tarkómat kicsit jobban nyomja meg, aminek eleget is tett. A masszás végén mellém feküdt és simogatott egy kicsit,amit én viszonoztam aztán mikor kellőképpen felcsigáztuk egymást jött a harmadik rész.

nagyon jó: 6db
(2020-05-17) : Lágyan bő nyállal nyalta a golyókat, körbe szívogatva, vissza-vissza térve mindkét golyó érzékenyen el lett varázsolva, majd fel-le járatta nyelvét a szerszámon, csókolta, szívta, ízlelgette míg a tetejére ért.

(2020-02-16) : Egy olajos masszázzsal kezdtünk Nadett bekente a hátamat egy közepes erősségű kényeztető masszázst kaptam,mindenhol alaposan végig gyúrt,majd a derekamra ült és onnan maszírozta a hátam,majd a vállam nyakam is jól átlazította.

(2020-02-09) : azt bizton állíthatom hogy a masszázs területén is otthonosan mozog ,nagyon jó keze van hozzá és tudja is használni ,és ki tudja tapintani azokat a részeket amire szükséged van hogy megdolgozzon kezeivel...

: 6db
(2020-12-09) : Úgyhogy egyre inkább elkezdtünk sodródni a program második része felé, de mint később megtudtam ezt ő sem bánta, mert nem igazán a masszázs a kedvence, de én sem emiatt járok ilyen helyekre, úgyhogy én kifejezetten örülök neki, mikor lehet skippelni ezt a részt és rögtön a program fő részére ugrani, ami miatt jöttem is.

(2019-12-31) : Utána csókok, majd valahogy megint finom kis kelyhénél találtam magam, így ismét bevetettem francia nyelvtudásom, amelynek hatására Nadett még nagyobbat élvezett, mint az előbb. Kis frissítő, majd újra a farkamnak esett.

(2019-12-26) : hátamra feküdtem az ágyon, 1-2 pillanat múlva Szépségünk is megérkezett. Ledobta magáról azt a pár látványos rucit, hosszába rám feküdt és csókolt azonnal. Mint minden, nála a csókjai is rendkívüliek néha lendületesek, néha lágyak, érzékiek