143
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Napsugár erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Napsugár-

V.I.P hirdető
92/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-12-21 21:36:31

Ace_Ventura
Megbízható
szerint valódi képpel hirdet
Képek száma:
5
Hasonlóság:
5
nem ellenőrzött
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Napsugár beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-12-21

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Sms-eztünk mint a szerelmesek, titkos randi, egyeztettünk, minden klappolt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Van BKV is szinte a ház előtt tesz le, de autóval is könnyű, a GPS tökéletesen ismeri a helyet.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Igazán otthonos, jó ott lenni, érződik a személyes kötődés, nem csak egy munkapont. Van mindenféle tusfürdő, tiszta törülköző, tisztaság, gyertyák, hangulat, diszkréció. Ilyen pozitív kulcsszavakkal lehet értékelni a helyet.
Napsugár külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Az igényesség aranyszobra, az utolsó porcikáig. Természetesség nyereményjátékán jött ki győztesnek, nem mint mi, pucér halandók. Minőségi stílusos ruhácskakombináció, melltartó, izémizé. Valami női ruha volt, nem értek hozzá. Az arca olyan tinédzseres, a vagány csaj, Jenny from the block. Diáklányos mellek, tökéletes, különleges formás nuni. Azért nuni, mert tényleg ez a legjobb szó rá.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
3
Erotika:
5
A masszázs inkább felvezető és nincsen előre meghatározott korreográfia. Nem is ez a lényeg. Ez egy small talk, egy ismerkedés, egy kis bemelegítő olyanoknak akik még mindig izgulnak és félrebeszélnek, ijedtükben lenyelik a rágógumit. Mint én. Rengeteget beszélgettünk, be nem áll a szája. Nem tudtam elmondani semmit a középkori pénzgyűteményemről és az amatőr csillagászati hobbimról. De majd következőkor.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Talán az eddigi legigazibb barátnő feeling első randin. Beszélgetés közben, apró lépések. Semmi sem rutinos, minden egy kis pettingen múlik. Meg kell harcolni azért a bugyiért. Közben tettem magam, hogy nem is érdekel annyira, mert első randi, ilyenkor a lányok csak filmet nézni akarnak. De ölelések, apró puszik és simogatások között csak eljutottunk oda, hogy a lábával simogatta már a hátam. Mert oda került. Nagyon finom odalenn. Aztán ő jött, ugyanígy, lassan, kéz, száj, ölelések, mese, repeta.
Először éreztem úgy, hogy többet is akarok de ahhoz millió randi kellene. Nem hagyja magát, ha lehozod neki a csillagokat az égből megkérdezi nem-e volt más színben. De ez a varázsa.
Kár ezt ecsetelnem, de aki már átélt pár dolgot az tudja, hogy az igazi randi feeling, az igazi nyitottság és a rutinnak a hiánya pont annyira luxus mostanság mint bármilyen offline öröm. Főleg a fiatalabb generációban. És remélem, hogy ezen beszámolónak ez lesz a leghasznosabb mondata.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Ezekről nem tudok sajnos, hogy lennének, az összeg egy nagyon átlagos pesti átlag, egy szavam nem lehet. Ha lennének extrák, valószínűleg kértem volna.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Ez döfi volt. A csaj aki a barátnőd és megmondja a tuti frankót. Akiért meg kell harcolj és reménykedsz, hogy kapsz valamit. De ez nincs kimondva. Nem írja egy menüben, hogy ez extra, az nincs. Csak egy játék az egész, egy oda-vissza kóstólgatás, hogy ki hol húzta meg a határokat. Remélem más se kapott többet mint én, kifejezetten irigykednék. A visszatérést ezt támasztja alá, hogy vajon mit lehet még feszegetni. Mert enélkül élni lehet, de nem érdemes. Minden jót.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Napsugár erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-12-26 15:36:33
@Ace_Ventura.
A népszerűséget is el kell tudni viselni.😀
Csakis ez lehet az oka, hogy van aki csak azért regisztrál, hogy kifejezze tiszteletét, hidd el a stílusáért én sem rajongok.
Azt viszont nem szeretem, ha bárki is a "többiek" kifejezésbe csomagolva hangoztatja ismét a véleményét.
Az olyan általánosító megjegyzést, nem fizető kukkoló, vagy nézelődő "inget", becsomagolva visszaküldöm a feladónak.
Nem fogok hetente a "kedvencemről" emlékeztetőket beküldeni az élményeimről, gyűjteni az ingyenes napokat, úgy gondolom megtehetem.
Rendszeres előfizetője vagyok az oldalnak, a többit, az okokat, màr jól érthetően leírtam korábban.

2020-12-26 13:41:55
Azért igyekszem úgy írni, hogy nektek is hasznos legyen, hisz te is ezt teszitek cserébe :) De ezután válaszolok külön a felmerülő kérdésekre, úgy fairplay. Végülis ''Felejtősnek'' is igaza van-.

2020-12-26 12:42:51
Szerintem klassz beszámolókat írsz, de ne foglalkozz annyira a mi kommentjeinkkel. Itt Napsugár van a központban, meg Te. Mi többiek csak a nem fizető "kukkolók" vagyunk. "Bystander"-ek, ha úgy akarom. Ha nincsenek a tényekkel ellenkező állításaid, akkor nekünk "legyen elég ennyi".
Köszi, hogy megírtad. Gratulálok és egészségedre :-)

2020-12-26 10:56:17
Ezt 7 perccel regisztráció után, 0 beszámolóval, jellemezted? :)

2020-12-26 09:10:51
Kb semmi érdemi infót nem tartalmaz azon kívül, hogy az iró szerelmes tipus. Na ezt meg pont le...rom.

FunkciókNapsugár legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 1db
(2020-04-23) : Pontosan ott gyúrt, ahol kértem és pont annyira, hogy jól megmozgatta az izmokat, de kellemesen lazító volt. Egyértelműen tanulta, technikáján és tapasztaltságán is érezhető volt.

nagyon jó: 7db
(2020-08-11) : Másfél órára mentem, így két erotikus rész közé akár be is férhetett volna egy kis masszázs, de végül is nem került sor rá, mert - összebújva - elbeszélgettük az időt. De meggyőződésem, hogy kellemes lett volna, mert Napsi megkérdezte, hogy amúgy hogy szeretem; ez alapján feltételezem, hogy többféle stílusban is képes masszírozni.

(2019-04-06) : Inkább kedves simogatás, nem éreztem azt, hogy profi lenne. Ugyanakkor közben jókat lehet vele beszélgetni, könnyen feloldódik nála az ember, ez sokat kompenzál masszázstudásán.

(2019-03-28) : Gyengéd simogatás, de ilyen helyen én ezt szeretem. A legjobb része az volt, amikor én masszíroztam őt. Legalább is nekem. Ezt a lehetőséget mindig megragadom, ha tehetem.

: 8db
(2020-10-07) : Kézi kényeztetésben volt részem. (Francia nem került szóba, de nincs hiányérzetem!) Nem mondanám hogy világbajnok vagy felejthetetlen volt a kézimunka, (nem kaptam sokkot - Üvegtigris) de mivel volt egyfajta szikra, egymásra tudtunk hangolódni, és közben szemkontaktus végig, én is simogathattam közben, mondhatom, barátnős volt az élmény.

(2020-08-05) : Maga a masszázs igen is kellemes volt: kaptam egy kellemesen finom, simogató, hol-hol picit erősebb nyomkodós masszást tetőtől-talpig. Illatmentes olajat használt ehhez. Nem hiszem, hogy vérprofi tanult technika lenne, de nagyon jól ellazultam és a masszázs alatt nagyon jókat beszélgettünk, ismerkedtünk, az összkép igen is pozitív számomra,

(2019-06-01) : A lábamtól indulva, felfelé haladva, semmit ki nem hagyva, és a hátamon jócskán elidőzve, illetve azt jobban meg is gyúrva nagyon kellemes masszázst kaptam. Sok-sok cirógatás és dörgölőzés.