25
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 12-20
Leila szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Leila-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-12-21 19:24:40

Hriszto8
Élő lexikon
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Leila beszámoló szexpartner Budapest 2020-12-22

Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
Vtr-en történt ,mert az a legjobb. Elég hamar visszaigazolta és elfogadta. Az időpontok egyeztetésénél mindig rugalmas.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Egy még épülőben lévő tömb egyik vadonatúj háza,ezért a parkolást nehéz megoldani. Viszont az 1-es villamos sétatávolságban van. Én a közelben lévő MOL kútnál szoktam parkolni. Onnan 5 perc séta. Könnyű megtalálni, elsőre pontos címet ad.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Mint említettem vadonatúj ház, ennek megfelelő a lakás állapota is. Fürdő nagy káddal, minden szükséges eszközzel és teljes higiéniával vár. A nagy ágy a szobában is a kényelmet szolgálja. Kiegészítőként egy remek tükörrel, ami azért lehetne nagyobb.
Leila külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Egy remek alakú fiatal, vékony lány. Formás alak, pici természetes cicik, aranyos tekintet, ami mögött egy szexistennő rejtőzik. Mindig a "pedofilok álma" szettben fogad, ami miatt gondolom sokan járnak hozzá.

Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Közös fürdés:
5
Profi masszázs:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Most másfél órát voltam, mert így nem kell kapkodni. Eleve így beszéltük meg, ezért a korai időpont. Megérkeztem, kódot kaptam és irány a tetthelyre. Belépve ugyanaz a megnyugvás töltött el, mint előző alkalommal, jó helyen vagyok. A kutyával történő barátkozás és a közös fürdő indítja a partyt. Ezután én nekiesem a puncinak és nagyon sokáig nyalom. Élvezte, bár nem hiszem hogy elment. Én viszont elég gyorsan mikor szemből megtámadtam. Pihenés, frissítő üdítő és masszázs a szünetben. Annyira ellazított, hogy kértem egy kis franciával ébresztést, majd hogy lovagoljon meg. Végül hátulról fejeztük be, a tükröt itt már segédeszközként használtam. Picit lehet vele vadulni is, de normál kereteken belül. Szerintem azt még élvezi is. A végén egy kis simizős pihi, majd kérésemre masszázs. Ezek után már nem maradt más, mint egy közös kávé után elindulás. Szerintem ez most így volt tökéletes. Mindig jó így kezdeni a napot.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Abszolút korrekt, most különösen, főleg ha több időt szánsz rá. Nem kértem extràt, az én igényeimnek az alap is maximálisan megfelelő.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Rövid időn belül másodszorra vagyok nála,ez nem véletlen. Valami elemi szexualitás van benne, ezért vonz. Neki pedig üzenem, nagyon szép vagy.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Leila szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-12-27 13:32:01
Tiberius95, sőt ha férjhez menne és felvenné azt a nevet akkor lenne egy férjezett neve is és még inkább igazad lenne. :)

2020-12-27 12:23:08
Ha azt is figyelembe vesszük, hogy Leila a felnőtt neve, de volt neki egy leánykori neve is, akkor azért a dolog nem annyira egyértelmű...

2020-12-27 12:16:04
NO-KECMEC, valóban mindig van egy pici mondanivalóm még: Leila még nem nyilatkozott van-e ikertestvére. :)))) Ha azt mondja nincs, csak akkor jelenthető ki hogy belőle csak egy van.

2020-12-27 05:43:25
Viva! Belátom neked van igazad, nincs is más lehetőségem, te nem adod fel és a végén lyukat beszélnél a hasamba. :-) Akkor maradjunk abba, hogy Leilából tényleg csak egy van. Ugye az nem elegendő, ha azt írom, vita lezárva, lesz neked még mondandód! :-)

2020-12-26 01:03:19
Ha Leilának nincs ikertestvére autómatikusan igazolja amit írtam, minden nőből csak egy van ( kivéve az ikreket). Ha mégis lenne ikertestvére akkor is igazolná amit mondtam, csak a mondatom másik felét. Lásd be NO-KECMEC, mindenképp igazam lesz bármi a kimenetele a dolgoknak. Bebiztosítottam magam azzal hogy odaírtam a kivételt. :)

FunkciókLeila legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2021-01-06) : Helycserés támadást követően most rajtam a sor hogy hatra dőljek és élvezzem, amint kedvesem szépen kezelésbe veszi velem egykorú társamat. Természetesen ezt is lágyan gyengéden kezdi kedvesem, először lassan végig nyalja a fegyvercső teljes hosszát majd szinte miliméterenként lassan beveszi a szájába, közben kezeivel finoman simogat.

(2020-12-09) : Megmarkoltam a fenekét, aminek persze az lett a vége, hogy a bugyikát félrehúztam és simogatni kezdtem a puncit, majd kicsivel később a félig oldalról pucsító lányt nyaltam oldalról, hátulról. - egy kényelmesebb pózban nagyon hosszan kényeztettem Leilát. Ő a hátán halkan nyögdécselve én pedig hasalva a lábai közt. Nagyon finoman, halkan reagál a történésekre, de reagál, tegnap egy kicsit lassabban vette fel a fonalat

felejthetetlen: 5db
(2020-12-25) : Hamar le is került rólam a törölköző és Leila megismerkedett a velem egykorúval. Lágyan játszott vele hol bekapta hol a környékét nyalta, míg én a kezemmel felfedeztem finom puncikáját. Úgy helyezkedett hogy elérjem a kis kelyhét, annyira finomnak ígérkezett, hogy az arcomra húztam és 69-ben folytattuk.

(2020-12-17) : Gyorsan megfordulok, erre szemből is! Ahhhh némi csókokkal megszakítva. Utána a szájmunka lejjebb folytatódik.. Igen.. Kis idő múlva adja magát a védőruha, és a lovacska. Rám ül, és elkezd engem megtornázni. Közben csodálom simogatom a szexi testét, gyönyörködök a szép mellekben! (szintén gif fájl, magamat copyzva :p ) Egyre inkább szellemül át Leila arca, miközben harmonikus, természetes a mozgása.

(2020-11-23) : Hanyatt feküdtem, majd szemből hozzám bújt és folyamatos nyelves csókok mellett finoman izgatni kezdett, majd a puha ajkaival forró csókokat adva, mellbimbóimat kényeztetve csúszott lassan az ágyékom irányába. Elsőnek a combjaimat puszilgatta körbe, aztán megnyalogatta a cerkám tövét, majd a szárát nyelvével végigsimítva a tetejéhez ért és mélyen a szájába vette.

nagyon jó: 7db
(2021-01-04) : Formás mellei és a bimbok gyönyörűen reagálnak az izgatasra, legnagyobb, de persze kellemes dillemam csak annyi volt, hogy melleit vagy fenekét fogja éppen. Rövid bemslegités után aztán már az ágyon találtuk magunkat. Leila a hátára feküdt, én pedig elkezdtem ebben a pozícióban is felfedezni őt. Rövidesen eljutottam a finom, édes kehelyhez, ahol aztán hosszabb időre le is taboroztam, nyelvemmel és ujjammal is próbáltam kedvére tenni gyönyörű vendeglatomnak,

(2020-12-30) : Az ágyra dőltünk és hosszan összebújva csókolóztunk, majd hanyatt fordítottam és franciásan kényeztettem, de eredményt nem sikerült elérnem. Én következtem, elkezdett csúszkálni majd kukacot szájjal kényeztetni de gyorsan le kellett állítanom mert nem akartam egyből elsülni, gumit húztunk és lovacskázott, nagyon jól csinálja, mikor már kezdett jó lenni pózcserét javasoltam, mindenképpen hátulról is szerettem volna dugni, markolva popsiját toltam kutyusban majd lehasalt és úgy folytattuk.

(2020-12-14) : Egyszer közölte, hogy most ő is szeretne játszani. Hátra fordultam és egy nagyon finom franciát kaptam. Kezét is használja, de egyáltalán nem zavart. Gumiert kialtottam és bele ült. Jó érzés és szép látvány volt. Kutyusra váltottunk, de visszafordultunk misszibey mert nézni akartam közben őt. Aktus közben az ujját harapdálta és kis hangot is adott. Egy hosszabb ment volt ebben a pózban és így mentem el.

: 2db
(2020-12-16) : Közben simogatás mindenhol, főleg részemről, majd Leila megvillantotta barátnős francia tudását. Ami ténylegesen lassú, és érzéki. Hamarosan csúcsközeli állapotba kerültem, így váltottunk, és én kezdtem kényeztetni. Párnával a feje alatt, felhúzott, széttett lábakkal várt pillangós puncija. Szépen, lassan kezdett nedvesedni, egy majd két ujjamat is bevetettem

(2020-12-02) : Az ánusza is nagyon szép volt de oda most nem nyaltam ( majd legközelebb)😛 A kis nyali-fali után kaptam én is egy “kis” franciát. Azért kis franciát mert kb 2 perc után én állítottam le mert éreztem, hogy lassan itt a vég. Cuppogósan néha kisseb nagyobb vákumot vitt bele. Ezek után kaptam egy kis vágtát, majd kutyába értem el a csúcspontig.