143
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
BARBI erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

BARBI-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-12-21 15:53:52

rex80
Kezdő irogató
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

BARBI reagálása

Szia szia ! :)
Öröm volt visszaolvasni és felidézni a randevút ! :) nagyon örülök neki , hogy jól érezted magadat ! Várom a következő randit és bízom benne , hogy megint kellemes élménnyel fogunk gazdagodni mind a ketten ! :)

BARBI beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-12-22

Egyeztetés
Elérhető:
5
Könnyen tudtam időpontot egyeztetni Barbival.
Nagyon rugalmas volt mert nekem elég sűrű volt a napom és a kedvemért ő is átszervezte a programjait.
Így létre jött a találkozó.
Megközelítés
Könnyen oda lehet találni egyértelmű útbaigazítás.
Barbi szerint szerencsés vagyok de én már többször voltam nála és mindig a ház előtt találtam parkolóhelyet és most fizetni sem kellet.
Helyszín
Barbi egy nagyon modern és tiszta lakásban dolgozik. Mindig tiszta és illatos törölközőt kapok tőle és annyi tusfürdő közül válogathatok, hogy még a döntés is nehéz. Szájvíz is rendelkezésre áll.
BARBI külseje
Barbi egy csodálatos nő és élőbben még szebb mint a képeken. Az arca is nagyon szép és kis mosolygós kedves lány. A bőre puha és illatos és ott kemény a teste ahol szükséges. Nekem a kedvencem a popsija azzal nem lehet betelni.

Erotikus masszázs
Erotika:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Mivel nem első alkalommal voltam nála így tudtam mire számíthatok. Magasra elvárásokkal vártam ezt a napot is amit Barbi teljes mértékben teljesített is. Minden porcikámat átmasszírozta nem simogatott hanem rendesen közepes erővel átgyúrta a testem és nekem pont erre volt szükségem. Most a felsőtestemmel kezdte a masszírozást és a lábamnál fejezte be és utána került sor a második örömszerzésre.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
5
Most 1,5 órára tudtam meglátogatni Barbit és a mostani alkalommal is kértem egy "felvezetést" és egy levezetést. Imádom Barbiban, hogy az első pillanattól kezdve elengedhetem magam és teljes mértékben rábízhatom magam. Mikor zuhanyzás után beértem a szobába kérés nélkül megszabadult minden felesleges zavaró fehérneműtől. Majd elhelyezkedtem a hátamon és kezdődött a felvezetés. Bekente magát olajjal és máris csúszkált is rajtam a gyönyörű testével. Én egyszer Barbit néztem egyszer a tükröt ahol más szemszögből láttam a világot. Ügyesen a mellével izgatta a fegyveremet majd kezecskéjével is rásegített. Ezt én sem tudtam már csak nézni én is simogattam az ő testét ott ahol értem de leginkább a fenekét mert az világbajnok. Miután a száját is bevetett ott már nem volt kérdés, hogy itt a vég és ezzel le is zárult a felvezetés.
Mivel szeretem volna meghálálni kedvességét így én is meg masszíroztam Barbit amit nem csak ő élvezet hanem én is. Majd helyet cseréltünk és ő következett. Átgyúrt rendesen és kérte, hogy forduljak meg és kezdődőt a levezetés. Lelkesedéséből semmit nem veszített és ugyanazt az élményt éltem át mint a találkozónk elején ez egy soha meg nem unható program most kicsit tovább tartott a dolog és tovább franciázott amit nagyon élveztem és megint így lett végem. Hagyott lenyugodni és a végén még meglepet egy kis kedvességgel.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Minden a megbeszéltek alapján történt.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Biztos, hogy még megfogom látogatni Barbit. Mindig feltöltődve és csalódás mentessen jövök el tőle és ez a fontos. Aki nem akar csalódni mindenképpen látogassa meg ezt a tüneményt.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés BARBI erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Billentyűbetyár rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókBARBI legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2020-12-22) : Talpmasszázzsal kezdett, alaposan átmasszírozta a vádlimat,combomat.Utána a hátam,karom,majd a vállam,nyakam,fejem következett.A masszázs során az olajat finoman belemasszírozta a bőrömbe,a felesleget pedig gondosan letörölte.Majd elkezdődött a csúszka masszázs szeánsz.Tökéletes melleivel le-fel,majd jobbra-balra csúszkált a hátamon.

(2020-05-30) : Talpmasszázzsal kezdett,majd alaposan átmasszírozta a vádlimat,combomat.Utána a hátam,karom,majd a vállam,nyakam,fejem következett. A masszázs során a felmelegített olajat finoman belemasszírozta a bőrömbe,a felesleget pedig gondosan letörölte.

(2020-04-01) : Most is erőteljes masszázst kértem és kaptam Barbitól. Talpmasszázzsal kezdett,majd alaposan átmasszírozta a vádlimat,combomat. Utána a hátam,karom,majd a vállam,nyakam,tarkóm,fejem következett.

felejthetetlen: 7db
(2021-01-19) : BARBI mellém telepedett,JÁZMIN és NATI pedig a lábaim mögé ültek.Ismét egy erőteljes masszázst kértem a lányoktól. BARBI elkezdte masszírozni a hátamat,majd a karom,vállam,nyakam,tarkóm és a fejem következett. Közben JÁZMIN talpmasszázzsal kezdett,majd alaposan átmasszírozta a vádlimat,combomat. NATI nagy alapossággal a derekamat masszírozta. Masszázs közben a lányok finom érintésekkel, "benyúlásokkal" a kellemes érzést fokozták.

(2020-12-30) : A szokásos erőteljes masszázst kértem a lányoktól.Jázmin elkezdte masszírozni a hátamat,majd a karom,vállam,nyakam tarkóm és a fejem következett. Közben Barbi talpmasszázzsal kezdett,majd átmasszírozta a vádlimat,combomat.A masszázs közben finom érintésekkel,"benyúlásokkal"a kellemes érzést fokozta.

(2020-05-01) : Közben Barbi talpmasszázzsal kezdett,majd átmasszírozta a vádlimat,combomat.A masszázs közben finom érintésekkel, "benyúlásokkal" a kellemes érzést fokozta. A program során a felmelegített olajat finoman belemasszírozták a bőrömbe,a felesleget pedig gondosan letörölték.

nagyon jó: 16db
(2020-09-25) : A gyengéd és a kicsit erősebb masszírozást váltogatta. Illetve nem csak az ujjaival hanem a karjával is masszírozott. A fenék és a comb masszírozás volt a kedvencem :) Nagyon érdekes volt a csúszka masszázs a hátamon. Néha nem tudtam, hogy melyik testrésze van rajtam :) (de tudtam, persze, hogy a cicik :))) Irtó jó érzés volt, pedig ez még csak a hátam volt.

(2020-08-18) : Hasra fektetett majd elkezdett masszírozni, megnyomkodta a vállaim a hátam, a derekam illetve a lábaim. Kellemes lazító masszázsnak mondanám. Ezután bekente magát olajjal majd elkezdett csúszkálni rajtam. Nagyon izgató és erotikus ahogy csinálja. Szerintem a csúszkamasszázshoz fontos a jó ritmus érzék illetve kell hozzá egy kis átszellemültség hogy igazán erotikus tudjun lenni. Barbi mindkettővel rendelkezik!

(2020-07-02) : Olajat használtak és elkezdtek masszírozni. Nati a bokáimnál kezdte míg Barbi a derekamnál ténykedett. Barbi masszázsa sok kis érzéki érintés; olyan ami minden érzékszervre hat

: 23db
(2021-01-17) : Barbi a szájába vette a farkamat és nyalogatta, szopogatta , a golyókat sem hanyagolta el ,nem tudom ,hogy meddig tartott mert nagyon élveztem amit csinált , már csak arra emlékszem, hogy kértem, hadd élvezzek a szájába. Miután a program első részével végeztünk alaposan megtörölgetett és magát is , mert mindenhova került a nedűből.

(2020-11-06) : A masszázs pont megfelelő erősségű se nem a simogatós fajta és nem a kipréselős. Kellemesen át masszírozta az egész testemet. Én nem irányítottam inkább rá bíztam magam és nem bántam meg. Szerettem volna én is kicsit megmasszírozni ami nem volt ellenére és véleménye szerint jól eset neki és élvezte is. Megmondom ősszintén én is mert ezt a nagyon csinos és kedves lányt masszírozni egy élmény volt. Mi nagyon jót beszélgettünk masszás közben

(2020-10-11) : Törcsi letesz, majd hasrafekvés és Barbi mellém telepedve a hátam alján kezdi a finom - érzésem szerint nem tanult, inkább amolyan ösztönös - masszírozást. Tekintve, hogy jó ideje Home Office-ban dolgozom, így az itthoni székek némileg lefárasztották már a hátizmaimat, ezért jól is esett még ez a mérsékelt erősségű masszírozás is.