Fanni erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

Fanni-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-12-21 10:53:46

Sparrow
Nagytudású
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Fanni reagálása

Szia kedves Sparrow!!
Nagyon szépen köszönöm a beszámolód!
Nagyon kedves dolgokat írtál,emlékszem a randira és szeretném megvèdeni magam, nem játszom el az orgazmusom, így az általad említett elsőt sem. És fura volt olvasni, meg is kèrdezhetted volna akár személyesen.
VTR bejelentkezès: csak akkor látom ha belépek az oldalra , online történik így a telefonhívás élvez elsőbbséget, mivel az előbb történik...így tudtam csak megoldani bármelyik másik időpontban is össze hozhattuk volna de ezt választottad!
A randi helyszíne egy olyan utcában történik ahol az átlagnál jóval több autó tud megállni, általában mindig van is hely ezzel sosem volt gond.
A lakás 3 éve épült. Vadonatúj.
Köszi még 1x!
Sok puszi neked és az olvasóknak!

Fanni beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-12-22

Egyeztetés
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Dolgom volt a munkahelyemen, de rövidebbnek bizonyult; így a városban járva nem kellett a lakóhelyem környékére szűrnöm a kutatást.
Fannit nem ismertem korábbról, a Beszámolók keresőjében szűrtem masszőrlányt publikus virágszálakra és VTR kedvezményre, és a találatok közül a beszámolói alapján Fanni lett a befutó.
Telefonon egyeztettünk. Könnyen elérhető, a beszélgetés során megosztott részletek konzisztensek az adatlapon írottakkal.

Az egyetlen kifogásom, hogy telefonban azt az infót kaptam, hogy egész nap szabad, így a 14:30 + 90 perc + 20 perc ajándék modellt foglaltam VTR-en, de időközben egy 16 órai korlátozó tényező megjelent (nem biztos, hogy vendég), így kénytelen voltam egy 60+20 perces programmal beérni.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A Béke tér környékén dolgozik, a cím könnyen megtalálható, de a GPS is segít.
Nem illik panaszkodnom a parkolásra, mert épp a házzal szemben állt ki egy autó, de ha nem lettem volna ilyen szerencsés, bajban lettem volna a parkolással. Szóval ne vegyétek ígéretnek a csillagokat, de én dupla hatost dobtam. Amúgy a környék BKV vonalon is jól el van eresztve.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Nem vadi új, de az elmúlt évtizedekben épült társasház. Hibátlan állapotban, és a lakás is kiváló.
A fürdőszoba hatalmas, a kádon kívül mosó- és szárítógép is van benne, de még így is keringőzni lehetne közöttük.
Ránézésre 2 masszázshelység található - szintén nem félszoba méretben - de aznap rajtunk kívül senki nem volt a lakásban.
Mindenütt tisztaság, maximális higiénia, kellemes illatok. (Nem füstölő, inkább aromalámpa vagy kifejezett levegőillatosító).
A masszázs tatamin történik, 3 oldalról tükrökkel körülvéve.
Fanni külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Ha idáig eljutottatok, nyilván láttátok Fanni adatlapját is. Ő olyan alkatú lány, akin a 168/65 ellenére egy gramm felesleg sincs, míg másnak 168/56 mellett is lehet úszógumija. Szóval Fanni nem az eufemizált "nőiesen telt szépség", combja és feneke pedig nem vaskos, hanem hibátlan, pusztán egy Kim Kardashian típusú alkatot örökölt. Nagyon fejlett testtudata van, szuperül használja mindenét. Mindehhez csinos arc és huncut mosoly társul - senki sem fog az ajtóból visszafordulni.

Erotikus masszázs
Egyéni igények:
4
Szakszerűség:
5
Erotika:
2
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Megérkezésemkor egyeztettük, hogy dupla erotikát keresek kölcsönös kényeztetéssel és sok csókolózással, így tudomásul veszem, ha a masszázs látja ennek a kárát. Mindazonáltal Fanni ki akart tenni magáért, így nem engedett a teljes testmasszázsból, inkább kicsit felgyorsította a mozdulatait. Nem tudom, neki mennyire volt fárasztó, de én igazán élveztem. És a mozdulatok nyilvánvalóvá tették, hogy a hölgy tapasztalt, képzett masszőr. Használta az ujjait, kézélét, könyökét, ahol kellett a testsúlyával is rám nehezedett, szóval a talpmasszázson kívül semmi jóból nem maradtam ki. A tenyérre és az ujjakra is kiterjedt a masszázs; nem is tudtam, hogy ilyen kellemes tud lenni.
Értelemszerűen a masszázs rész erotikamentes volt, abban a 25 percben nem is lettem volna fogékony huncut érintésekre. Sok hölgynél átvezetés helyett szólnak, hogy "megfordulhatok"; Fanninál már a masszázs vége is háton fekve történik, így a harmadik felvonás kezdetét a medence-táji olajozás jelzi.
Levezetés
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
4
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
4
Pornós feeling:
4
Kivételesen most nem azért telt 2 napba, hogy megírjam az élménybeszámolót, mert elfoglalt voltam, hanem mert tanakodtam, mit és hogyan is írjak. De végül az tűnt legegyszerűbbnek és legcélravezetőbbnek, ha őszinték közreadom saját percepciómat a történtekről.
Ha nem is biztos, hogy mindent szó szerint átbeszéltünk, az egyeztetésből (és esetleg a VTR bejelentkezés alapján visszakereshető korábbi beszámolóimból) kiderülhetett, hogy a szememben az erotikus masszázs nem megvásárolt szexuális szolgáltatás, hanem inkább egy olyan együttlét, ahol (értelemszerűen megfizetve a hölgy idejét) a masszázson kívül egy olyan barátnő feelinget keresek, amelynek a kedves mosoly és a szájrapuszi csak az előszobája, de igazából a gátlástalan csókolózás és a hölgy orgazmusa az igazi kiteljesedése. Persze lehet, hogy túldimenzionálom, mindenesetre 80 perc két nem-kapkodós zuhanyzással és középen egy értékelhető teljes testmasszázzsal érthetően némi nyomást gyakorol a kényeztető fejezetekre. Fanninak pedig fontos, hogy a vendég ne pusztán kielégülten, de elégedetten távozzon, és próbált mindenben a kedvemre tenni, de nem tudok szabadulni a gondolattól, hogy (első) orgazmusa nem volt valódi. Mondjuk én ezt inkább pozitívan értékelem, mert a kedvesség jele, hogy nem beszélt le a próbálkozásról, szóval szó sincs rossz-néven vételről, mindenesetre szokatlan élmény volt.

Mindegy, nem is akarlak Titeket a saját hülyeségeimmel traktálni (nem mintha a pszichológusnak el lehetne ezeket mondani), hiszen a Fannival töltött erotikának van egy rakás megosztandó csúcspontja is. Például ahogy bevon engem a saját testének beolajozásába. Vagy ahogy az olajos testével olajoz be engem. Ez a lány nagyon ura a testének és izmainak, profin használja minden porcikáját. Az egyik legintimebb, legizgatóbb élményem volt (nem Fanninál, hanem az egész masszírozós pályafutásom alatt), amikor Fanni merőlegesen rám feküdt, mellei között dédelgetve a farkamat, közben pedig jobb kezem hüvelykujját az ajkai között kényeztette, és a bal kezem hüvelykujja is ... hogyismondjam ... az ajkai között matatott, bár azon a végen én voltam a kényeztető fél. Fanni nagyon jól tudja szinkronizálni a gyönyör nyújtását és fogadását; szinte dorombol, de a kényeztetést nem függeszti fel. A franciája kellemes, változatos; az izgatási szakaszon tökéletes, az orgazmus során picit gyors, intenzív. A ciciszex is nagy élmény, főleg, hogy kinyújtott nyelvvel huncutkodik közben.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
4
Nincsenek extrák, amiket Fanni vállal, mind részei az alapprogramnak. Az árak átlagosak, VTR akcióval pedig kifejezetten kedvezményesek.
Elszámolás a végén, teljes összhangban az adatlapon írtakkal, illetve a telefonon egyeztetett információkkal.
A csókok kicsit szolidabbak, de igazán kellemesek.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nagyon jól éreztem magam Fanninál, de hiányzott az a 30 perc, amivel mindhárom részt ki lehetett volna teljesíteni.
Kommunikált időnyomás alatt tulajdonképpen így sem voltunk (lifttől liftig 79 perc telt el), de az együttlét terjedelmét picit szűkebbnek éreztem a tökéletesnél.
Aki olyan hölgyet keres, aki nem csupán a testmasszázst űzi professzionálisan, de akinél az erotikus rész is csupa energia és szenvedély, az Fanninál megtalálja a számítását.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Fanni erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-12-23 16:20:53
Nekem tetszett, hogy azt írtad meg, amit éreztél, még ha bizonytalan is voltál a sikerességedben.
Jól mutatad be gyönyörű partnered, számomra lejött, hogy mennyire vendég centrikus.
Ahogy és amiket írtál, mindenképpen jó ajánlólevèl.

2020-12-23 09:17:28
Gondolkodtam, hogy megírjam-e a bizonytalanságo(ma)t, vagy pusztán írjam meg, milyen jó voltam az ágyban.
A visszajelzések alapján nem feltétlenül a jó megoldást választottam...

2020-12-22 12:01:12
Gondolkodtál, hogy az orgazmusa nem volt igazi? BIzony, a nők néha nagyon furcsák tudnak lenni :)

2020-12-22 11:12:08
Ezt kicsit talán túlgondoltad, inkább elvont dolgokról írtál, mint arról, ami valójában történt.

2020-12-22 10:36:55
Végig vártam mikor indul el a beszámoló. Olyan érzésem volt, mintha egy kicsit zavaros bevzetőt olvastam volna. Nekem nem volt ez így kerek egész.

FunkciókFanni legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2019-04-14) : I laid down on my stomach and she put my feet up on her lap. After working my feet and calves she spread my legs and worked up higher and I started getting very excited.

(2018-09-02) : Abban a fennmaradó 10%-ban én hason feküdtem a tatamin és Fanni kellő olajzás után a hátamat és a csuklyámat masszírozta át tenyérrel és alkarral, ami azért nagyon jól felfrissített

(2018-05-29) : Mindeközben a hátamra különös figyelmet fordított, a kérésemre. Kellemesen kilazította a vállaimat, csuklyát, nyakat. Megfordultam és a mellizmokat, hasat szintén egy kicsit kezelésbe vette.

felejthetetlen: 3db
(2020-07-14) : Vádlimnál kezdte, és haladt a vállamig. Ügyesen ráérzett a technikára. Nem az a gyúrás-masszázs, de nem is azért jöttem. Nagyon jól éreztem magam, kiengedtem, megnyugidtam a kezei alatt.

(2019-02-04) : Fanni ezt érzékelve azonnal a popsiját még a lenge köntösén keresztül finoman, majd egyre lendületesebben az ágyékomhoz dörgölte. Nagyon izgató volt, de a köztünk lévő textil ki tudja miért, de valahogy engem zavart :) így elkezdtem lassan Fannit kicsomagolni belőle.

(2018-06-08) : Az első körös kényeztetés után igazán alapos és harmónikus masszázst kaptam testem egyetlen porcikája sem lett kihagyva, egészen az újjak kiropogtatásával bezároűlag. közben kellemesen elcsevegtünk.

nagyon jó: 6db
(2021-01-18) : A masszázs nekem szakszerűnek tűnt, kitapintotta az extra kezelést igénylő pontokat is. Nagyjából lentől felfelé haladva dolgozott meg, keresve sem tudnék benne hibát találni. A rendelkezésre álló időkeret is pont elegendő volt, kifejezetten felfrissült még a fájós hátam is, talán a hát és váll rész masszírozása esett a legjobban nekem.

(2019-05-30) : Látvány, íz, illat, érintés teljesen kikészített, nem tudtam betelni vele. Javasoltam, hogy talán ha a hátára feküdne kényelmesebb lenne. Egyetértett, hátára feküdt, elkapta mindkét bokáját, feltolta punciját jelezve, hogy akkor most így folytassuk.

(2019-02-17) : Masszázsa alapos, inkább könnyed relaxáló., ellazító. Később mellém ült, és így haladt hátamon felfelé, majd nyakamhoz érve fölém guggolt és így masszírozott. Elég nehéz volt lehajtva tartani fejem, mert nézni akartam a tükörből a kis szétnyíló szirmait.

: 7db
(2020-07-15) : First an erotic part, then massage, and finally an erotic part again. French with Fanny is stunning.

(2020-01-12) : Alapos láb, fenék majd hátmasszázs, kicsit a kezeimet is megdolgozta. Narancsos olajjal dolgozott ami után narancsligetté változott a szoba. Nem gondolom, hogy szakszerű de átéléssel jól masszíroz és amit csinál az nagyon jól esi

(2019-11-29) : Csókos és ujjas csiklókényeztetésem eredményeként valódi orgazmust élvezhettem végre nézőként. Ezt követően - némi pihegés után - ő mutatta be csodálatos csúszka masszázsát. Ennek van egy olyan formája is, amikor felemelkedik, minta 69 lenne, de nem érünk egymáshoz.