4
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Mirjam szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Mirjam-

Prémium hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-12-17 21:08:35

Fabio
Becsben tartott
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Mirjam beszámoló szexpartner Budapest 2020-12-18

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon hívtam, elsőre felvette. Körülbelül 1 perc alatt sikerült is egyeztetni, mivel az általam felajánlott időpont szerencsére jó volt neki.
A telefonban nagyon határozott nő benyomását keltette a beszélgetés alatt, kedves és közvetlen volt. Már itt nagyon szimpatikussá vált számomra.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Tömegközlekedéssel mentem, viszont én már kint a körúton leszálltam a villamosról és onnan gyalogosan közelítettem meg a helyszínt. Körülbelül 10-15 percet kell sétálnom, viszont én korábban érkeztem így bőven belefért az időmbe. Amúgy metro és busz is van a közelben, azoktól néhány perc séta. Út közben a környékkel nekem nem volt semmi bajom, viszont az utca ahol Mirjam rendel nem valami bizalom gerjesztő.
Autóval lehet parkolni az utcában, akár a ház előtt is, vagy a szomszédos utcákban.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
4
Régi építésű körfolyosós tömb 1. emeletén található a lakás. Oda belépve a konyhán keresztül lehet bejutni a szobába, ami tulajdonképpen 1,5 szoba. Mirjam itt is él, ez látszott is a lakáson a hétköznapi dolgok által.
A szobában a tetthely egy nagy franciaágy. Egy nagyobb tükör is található itt, viszont ez nem az ággyal szemben van, hanem kicsit arrébb így sajnos a vizuális élményeket nem lehetett átélni a tükörből. (Pedig de jó is lett volna )
A ruháimat én egy székre pakoltam.
A fürdőszoba a konyhából nyílik, egy harmonikaajtóval van elválasztva. Eléggé picike, a zuhany sem nagyobb, elég nehézkes benne a férfi embernek elférni, Mirjamnak nyilván könnyebb dolga van vele.
A lakásban van még egy aranyos cica is, az action alatt végig a konyhában aludt, nem is zavart minket.
Mirjam külseje
Amiben fogadott:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Mirjam valami elképesztően gyönyörű. Kicsit féltem, hogy élőben nem lesz olyan szép, mint a képein, amik engem teljesen meggyőztek, viszont miután megláttam azt hittem elájulok. Sokkal szebb mint a képeken.
Egy nagyon picike és valami eszméletlen formás hölgyike. Nekem konkrétan leesett az állam ajtónyitás után. Szőke haja copfba volt fogva, ami szerintem rohadt jól ált neki. Gyönyörű kék szemeivel és szép mosolyával teljesen kicsinált. Egy fekete kis köntöske volt rajta, ami alatt szintén fekete bugyi és melltartó. A bőre bársonyosan sima egy darab hibát nem találtam rajta. Nagyon szexi teste van, kis cickók, amiket imádtam és az a poppoló pedig világbajnok. Bár tesz is érte, hogy az legyen, mivel rendszeresen jár edzeni.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
4
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Belépéskor üdvözöltük egymást, majd beinvitált a szobába, ahol beszélgettünk néhány percet. Nagyon kedves és aranyos volt, a szemem alig tudtam levenni róla olyan szép volt.
Gyorsan el is zúztam tusolni, hogy minél hamarabb élvezhessem az érintéseit. Visszatértemkor már csak a bugyi-melltartó kombó volt rajta, nagyon szexi és kívánatos volt.
Törölközőt ledobtam magamról, odabújtam hozzá és csókolózni kezdtünk, közben simogattam ahol csak tudtam. Majd ledőltünk az ágyra és ugyanezt folytattuk tovább, ő is már megtalálta az ágaskodó szerszámomat, amit izgatni is kezdett a kezével. Hanyatt is vágtam magamat Mirjam pedig a lábam közé térdelt és egy érzéki franciába kezdett. Nagyon élveztem, közben simogattam a haját és a fejét fogva tartottam a ritmust.
Melltartóját le szerettem volna venni, ezért kicsit feljebb hajoltam, ő pedig szopott tovább , majd egy mozdulattal ki is kapcsoltam, amit le is dobott magáról egyből és folytatta tovább a szopást.
Megsimiztem a ciciket, aztán fejére fogva kicsit erősebb ritmust diktálva nyomtam rá a dákóra, persze nem ész nélkül, csak finoman. Próbálta teljesen eltüntetni, picit fogazott is de nem zavart. Körülbelül 15 percen keresztül szopikázott én meg mikor már éreztem a végét akkor szóltam neki hogy a szájába szeretnék elmenni. Ezt sikerült is abszolválni, szépen el is sültem, hagyott lenyugodni, majd hümmögve a fürdőbe távozott 1 percre.

Visszatérése után az ágyra feküdt én a közelébe férkőztem és beszélgetésbe kezdtünk, közben simiztem a csodás kis testét. Jól el is beszélgettük az időt. Körülbelül 15 perc maradhatott hátra, rákérdeztem egy 2. lehetőségre amiben benne volt, így elkezdtünk smárolni, majd lejjebb haladtam a kis cicijeit vettem kezelésbe. Csókolgattam, szívogattam a bimbókat. Mirjam teljesen átadta magát az élvezeteknek és elég hangos nyögésbe kezdett, ami engem még jobban felspannolt. Lehúztam a bugyiját, majd lefelé haladtam a puncikáját sem akartam kihagyni, így nyalni kezdtem, amit szintén hangosan élvezett. Gyönyörű szép puncija van neki amúgy.
Felhelyeztük a gumit és szemből támadtam, teljesen átöleltem, ő pedig felhúzta a lábait így jó mélyre tudtam hatolni benne. Egyre hangosabb lett én pedig fokoztam a tempót, egy jót keféltünk. Viszont hátulról még mindenképpen szerettem volna magamévá tenni, ezért szétváltunk, kértem hogy forduljon meg. Ezt meg is tette, atomra bepucsított, már ettől kész voltam, behelyeztem a farkam és szép lassan elkezdtem tolni. Már itt pár fokozattal hangosabban nyögött, amikor viszont rákapcsoltam, akkor már tényleg nagyon hangos volt :D szomszédok biztos nézhettek, de engem nem érdekelt, dugtam ahogy a csövön kifért, csattogtunk is rendesen.
Éreztem hogy közeledik a vég, el is mentem benne, nagyon jó volt. Mikor kihúztam a farkam ő még pucsítós pózban maradt, kicsit lejjebb ereszkedett, vagy 2-3 percig csak élvezkedett én meg csodáltam azt a gyönyörű puncit. Letisztogattam magam, majd láttam hogy már 10 perccel túl is léptük az időmet, így gyorsan elmentem tusolni, öltözködés aztán érzékeny búcsú.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Ottlétem alatt szóba sem került, a végén tettem le az ágy melletti szekrényre, nem is foglalkozott vele. A rózsaszálak mértéke a jelenlegi pesti átlag.
A kapott élmény átlag feletti. TP nincsen.

Rózsacsokor
egy órás randira 28 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Amint az a beszámolómból is kiderül, nagyon jól éreztem magamat. Mirjam csodálatos, egy tündér. Engem teljesen elvarázsolt, úgyhogy örülök, hogy meglátogattam. Biztos vagyok benne, hogy el fogok még hozzá menni, már csak azért is, mert pár elem kimaradt. Meg azt a világbajnok popsit ki kell próbálnom!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Mirjam szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-12-18 12:16:52
Kitűnő írás egy méltán egyre felkapottabb lányról. Nálam is a "célkeresztben" van - irigyellek az élményedért :)

FunkciókMirjam legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2020-08-17) : Ő az agyon kutyusban én pedig az ágyelőt álltam és néztem amint a szájába veszi férfiasságom. istenien franciázik, mindent belead. Nyilván itt vannak fizikai korlátai mindenkinek, de azt kell mondanom, hogy ő ezeket amennyire csak lehetséges feszegeti egészséges határokon belül.

felejthetetlen: 5db
(2021-01-02) : Minden cm2 megkapta a neki járó kényeztetést, majd finoman bekapta és egyre mélyebbre és mélyebbre engedte. Olyan lelkesen próbálta tövig eltüntetni és lent tartani, hogy már-már az egészségéért aggódtam. :) Fergeteges franciát kaptam. Vérszemet kapott, hogy nem sikerült a hasamba fúrnia az orrát és onnantól afféle küldetésnek tekintette, hogy márpedig akkor is tövig be fogja kapni

(2020-12-16) : Egyre mélyebbre engedte minden bólintással, mondtam, hogy remekül csinálja gyorsan élvezni fogok. Ezután többször lengedte teljesen kicsit gyorsított is a tempón, néha megfogtam a fejét és lenttartotam, majd egy hatalmasat élveztem a szájába. Nem engedte ki még játszott a farkamon, vákumot képzett, nyelvével ingerelt, hagyott a szájában lenyugodni. Kivettem és teliszájjal mormogta és mutatta még nem nyelte le, majd rámnézett és nyelt egy nagyot.

(2020-10-11) : Amint az adatlapjából kiderül sok minden van az alapban amit abszolut korrekt módon teljesít . Az érintésekre izgalommal reagál minden porcikája.A mélytorkos kényszerfranciánál sem affektál igyekszik feszegetni a határait könnyezve bőnyállal.A szexet úgy tünt minden pózban szereti és élvezi . a pópót óvatos kezdés után lehet tólni keményen és élvezi is aminek hangot is ad mint végig az együttlét alatt

nagyon jó: 3db
(2021-01-19) : Én pedig kihasználva az alkalmat azonnal feltérdeltem a mellkasához és a fejét két kézzel a mereven álló farkamra húztam. Na itt nem volt kegyelem és rövid idő múlva a szájába lőttem miközben szegény majdnem megfulladt. Azt hittem kapok egy kis megfeddést mivel így elkapott a hév, ő azonban csak csábosan mosolygott majd nyelt egy nagyot. Isteni volt.

(2021-01-03) : Mondta hogy most szépen le fog szopni, aminek én nagyon megörültem. Az ágyon maradtam ülve, ő pedig a földre térdelt és elkezdett szopni. Szép lassan vezette fel én közben a fejét és haját simogattam. Elkezdte mélyebbre venni, magától húzta rá a fejét, én csak két kezemmel diktáltam az ő ütemét. Többször lent is tartotta, majd mikor feljött azért a szemembe nézett,

(2020-10-27) : Előtte állva vettem birtokba a száját, torkát. Remekül csinálta, rásegítés nélkül is próbálta teljesen letolni a torkára. Ebben azért nem hagytam magára, a fejét kétoldalt fogva segítettem a határokat átlépni. Ez időnként sikerült is amit a szexi öklendezés és halk nyögés jelzett. Ilyenkor egy-egy csók is járt a "jó kislánynak". Ezt a pózt a lábaim remegése miatt kellett feladnom, az ágyon hanyatt fekve folytattuk a francialeckét.

: 1db
(2020-10-09) : Hatalmas élmény amint a mesés feneke a szép ágyéka a szemed előtt ringatózó nyalod és közben élvezed az érzést, hogy egy ilyen fantasztikus teremtés torkosan falja a farkad nem kell erőltetni semmit ő magától feszegeti a határait!Kezdem is azt érezni, hogy itt már a kényszer-francia nem is játszik. Azért ezt nem hagyhattam kértem, hogy helyezkedtem az ágyszélére