52
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
Glória erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Glória-

Nem prémium hirdető
98/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-12-16 23:30:41

Bela04
Vezérhím
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Glória beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-12-17

Egyeztetés
Elérhető:
5
Hétvégén hívtam telefonon. Nem tudta felvenni, de visszahívott egy jó fél óra múlva.
Eredetileg hétvégén akartam menni hozzá, de nem tudtam így hétfőt előzetesen egyeztettük le, úgy hogy reggel még hívom. Jelezte, hogy a kiírtaktól eltérően egy órával később lesz elérhető.
Azóta Glória az adatlapján is módosította a kiírt időpontot. Hétfőn hívtam kilenckor és meg is egyeztünk, fél tízben. Távirati stílusban így zajlott le az egyeztetésünk. Vagyis flottul.
Amit nem lehet vissza adni azt a varázslatos kedves „csicsergő” bájos kommunikáció, ami alapján úgy éreztem, hogy ha fene fenét is eszik, akkor is nekem meg kell látogatnom Glóriát. Ez utóbbi gondolom hangulat és viszont kommunikáció függő, tehát senki ne gondolja azt, hogy ez egy automatizmus, de egy nagyon baráti tájékoztatót mindenképpen várhat.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Harmadik kerület Szent Endrei út mentén elhelyezkedő egyik tíz emeletes panelházhoz kell menni. Könnyen megközelíthető mind BKK-val mind gépjárművel. Parkolás sem bonyolult, mert minden ház mellett hatalmas parkolók kerültek kialakításra. A sok parkoló hely ellenére azért előfordul, hogy közvetlenül a lakásnál nem lesz hely. Fizetős, de most a járvány intézkedéseknek köszönhetően ingyenes a parkolás.
Amit érdemes tudni, hogy ugye ezeknél a házaknál megállni csak a nevesített út mellett álló háztömb túl oldalán lehet.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A háznak az a lépcsőháza ahova menni kellett, köszönhetően a panellakások iránti megnőtt keresletnek meglepően kulturált volt. Lehetett látni, hogy felújították és már nem a régi módon egy meszeléssel, hanem a falak és járófelületek burkolásával. A lift is már nem az a lepukkant agyon karistolt volt, hanem normál kinézetű és jó fényviszonyokat biztosító.
Az igazi meglepetés maga a lakás volt, mert ugye egy panellakás tele van méret korlátokkal és egy adott kor jellegzetességeivel. Ellenben ez a lakás az ékes bizonyítéka annak, hogy egy kis fantáziával és egységes szemlélettel a gipszkartonozás és újfajta világítási móddal a meglévő tereket mennyire át lehet hangolni egy korszerű barátságos élhető modern lakássá.
A fürdő is kulturált, igényesen lett kialakítva, persze a maga igen picurka méretében. A fürdőben minden szükséges tisztálkodási eszköz rendelkezésre állt.
A szoba ahol fogadott egy gyerek, vagy hálószoba lehetett mérete alapján így ennek megfelelően minimál letisztult stílusú berendezéssel van ellátva . Teljes mértékben megfelel annak amire használva van.
Tisztaság mindenhol. Tip-top az egész, kellemes keretet biztosít a találkozóhoz. Normál életben is jó volna egy legénylakásnak.
Glória külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Glória harmincas éveiben járó igazi eredeti plasztikázás mentes nagyon szép nő. A képek nagyon jól adják vissza a lényeget, de pixelesek így egy kicsit meglepő, de öregítenek. Élőben fiatalosabb Glória.
Meglepődtem, hogy ugyan olyan szépen és ugyan úgy volt sminkelve mint a képeken. Nagyon jól nézett ki és nagyon jól is áll neki.
Az igazi az Glória megjelenésében, hogy majd minden részletében eltér a mainstream média által közvetített és sulykolt idoltól, de mégis mind részleteiben mind egész megjelenésében egy végtelenül kívánatos igazi szép nő jelenik meg előttünk. A találkozónk idején a semmihez nem hasonlítható mámorító közelségét élvezhetjük személyében. Az arcát különösen kedvessé teszi a két hatalmas őzike szeme. Kedves személyisége a fizikai megjelenését további szépséggel ruházza fel. Talán a második kép a csillagszórós adja vissza leginkább Glória szépségét és kedves kisugárzását.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Egyéni igények:
5
Erotika:
5
Masszázsról igazából nem is tudok írni, mert fordított menetrend szerint jártunk el.
Itt kell megjegyeznem, hogy eredetileg egy előző beszámoló keltette fel az érdeklődésemet, mert az általam eddig megélt masszázs látogatás lényegében egy irányú volt, míg Glóriánál mindkét fél kap és ad egyaránt érintést, élményt és erotikát.
Még az első telefonon történt egyeztetésünknél megerősítette Glória, hogy milyen sorrendben szeretném, a találkánkat abszolválni az rajtam múlik.
Mivel én szeretem a kölcsönösséget és nekem már egy esetleges második körhöz kell, a feltöltődési idő gondoltam akkor kezdjük a kényeztetéssel, majd masszázs és újra kényeztetés.
A vége az lett, hogy egy fantasztikus kölcsönös élvezetekkel tarkított kényeztetés után az ágyon én elterülve Glória meg ülve kölcsönös simogatás közepette úgy elmerültünk az élet dolgainak megbeszélésbe, mint két szerető akik a várva várt találkozó elején egymásnak esnek és utána az életük napi rutinjából kilopott perceiben még megosztják egymással az élet ügyes-bajos dolgait.
Volt valami meghitt bája ennek a résznek. Jobb volt mintha klasszikusan egy levezető masszázst kaptam volna. Most nem a fizikai kontaktus élménye, hanem a lágy simogatás és verbális közös hullámhossz végtelenített szemkontaktussal adta az együttlét levezető akkordjainak szépségét.
Sajnos az időnk lejárt így el kellett búcsúznom, pedig mindketten megállapítottuk, hogy sokáig el tudtuk volna így képzelni egymás társaságát.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Mint írtam az előző résznél a levezetéssel kezdtük. Mivel masszázs nem volt igazából egy klasszikus szeretgetős együttlétet éltünk meg genitáliák egyesülése nélkül.
Mégis más volt az egész, mert bár a végeredmény ugyan az volt egy frenetikus orgazmus, mégis az egész nem volt célra törősége ellenére olyan direkt mintha a felület másik szegmesében találkoztunk volna, mert bár a végén eljutottunk az egzakt nemi szervek direkt ingerléséhez, de az odáig vezető út sokkal lágyabb volt.
Elvonultam a fürdőbe, visszaérkezésemkor Glória igazán hívogató fehérnemű szettben fogadott. Combfix fekete harisnya melltartó bugyi egészen különleges mintázatú és színű. Átöleltük egymást csak lágyan majd szorosan, de nem erősen. Bőrünk maximális felületen érintkezett. Szétnyíltunk és lágy csókot leheltünk egymás ajkaira, majd a csók nyelves érzéki erotikusba váltott át. Újra összeölelkeztünk bőrünk szemből megint egybeforrt. Közben kioldom és leveszem a melltartót és közben simogatom hátát. Hibátlan bársonyos bőre van. Annyira finom a bőre, hogy meg is jegyzem, hogy még a sokat emlegetett „baba popsi” is elbújhat az övé mellett. Hosszan ölelkezünk és csókolózunk, majd az ágyra heveredünk, közben megszabadítom bugyijától. Megcsókolom ismételten simogatjuk, egymást mindenhol ahol érjük a másikat. Melleit kezembe veszem, élvezem a természetes „keménység-puhaság” semmihez nem fogható élvezetes élményét. Megcsókolom mellbimbóját. Pörgetem, nyelvemet rajta finoman megszívom. Levándorlok púderrózsaszín vulvájához ami gyönyörű. Belekóstolok, kisajkába pörgetem nyelvem csiklóján, fölnézek, simogatom, megbeszélünk gyorsan még egy dolgot és visszatérek. Glória aktív. Érezhető, hogy zsigerből ösztönösen mozgatja nyelvemen csiklóját. Intenzív orgazmusban tör ki. Játszok, vele élvezem a látványt és a lecsengő kontrakciókat.
Ő kezd simogatni engem. Hátamon fekszem így gyönyörködhetek benne. Meztelen teste felettem suhan, el miközben finoman átsimogat érzékien egyre közelebb kerülve férfiasságomhoz. Érzékien elkezdi simogatni ujjbegyével végig, simítja vesszőmet és zacskómat, majd szájába veszi azt. Nem szünteti meg az ujjainak játékát csak férfiasságom tövére és a zacskómra helyezi át a kezének hangsúlyát. Fejével egyenletesen mozog fel-le, szájával szívja nyelvével játszik makkomon, hol pörgetve, hol a fékre koncentrálta. Mindent eltalál, hogy mit hogyan szeretek, hogyan tökéletes nekem. Megkapom életem egyik legjobb franciáját. Csodálatos az egész, hatalmas kéj lesz úrrá rajtam pedig még fel sem értem a csúcsra. Mozgok én is szerencsére sokáig bírom, de egy hatalmas orgazmusba robban a fokozódó élvezetem.
Kimegy a fürdőbe letisztogatja magát, majd visszajön leül mellém szorosan csípőnknél összeér testünk én még aléltan fekszem úgy ahogy pillanatokkal előtte „elmentem”. Elkezdődhetne a masszázs rész, de csak simogatjuk egymást és beszélgetünk. Élvezzük egymás társaságát. Nem hiányzik a masszázs, nem hiányzik az újabb kényeztetés, csak élvezem egy igazi nővel való érintkezés és simogatás örömét az érintés varázsát.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Régi Budapesti átlag. Annyi amennyit telefonban mondott. Nagyon korrekt, főleg az élményhez viszonyítva meg pláne. Előre adtam mint mindig, hogy annak rendezetlensége ne feszélyezze az együttlétet.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Glória összességében olyan komplex élményt nyújtott ami nem csak a minősítésében hanem valóságban is egy felejthetetlen élmény marad. Szuper volt.
Azon gondolkodom, hogy ebben a vészterhes kissé fura helyzetben amibe a mindennapok kerültek az új évet valami igazán szívmelengető élménnyel kellene kezdeni, lehet, hogy megpróbálok januárban az első vendége lenni.
Javaslom e Glóriát, azt hiszem a leírtak alapján ez nem kérdés.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Glória erotikus masszázs beszámolójáról

Ingyenes és normál hirdetők beszámolóiról szóló beszélgetésbe regisztráció után tudsz írni.

2020-12-17 19:56:26
Az írásod tartalma szerintem jó, csupàn apró észrevétel.
Az idegen szavak hasznàlata használata, szerintem tök felesleges.