4
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Lana szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Lana-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-12-16 08:12:52

NO-KECMEC
Vezérhím
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Lana reagálása

Köszönöm szépen a beszámolót.
Egy dologra azért reagálnék. 😇
Hétfői napon kerestél, amikor ki volt írva,hogy 2ig vagyok elérhető.
Szerencsére meg is lettek hamar az aznapi uriemberek 🤍 Szándékosan már reggel sem kapcsoltam be a "most hívj" funkciót,mivel tudtam,hogy nincs több hely. Láttam,hogy kerestél, de én nem az a lány vagyok,aki csak úgy vissza hív. Lehet már nem aktuális, esetleg család van a közelben...stb. okokból.
Emiatt picit talán "túlzásnak" tartom a leírásod első részét. Kicsit ilyen "mission impossible" küldetésként élted meg az egyeztetést. 🤭
Dehat...szokták mondani... Minden jó, ha a vége jó😁
Mégegyszer köszönöm a találkozót,beszámolót🤍❤

Lana beszámoló szexpartner Budapest 2020-12-16

Egyeztetés
Megláttam az adatlapján villogni a most hívható feliratot és rögtön hívtam, de semmi sem történt csak kicsengett a telefon. A felirat kitartóan villogott én meg kitartón hívogattam, Kedvesünk pedig kitartóan tűrte a telefonos ostromom. A felirat kitartása fogyott el a leghamarabb, pár óra után feladta, eltűnt, megszűnt villogni. Én töretlen kitartással tovább hívogattam, romokba zúzva a hölgy makacs kitartását és megszólalt kedvesen csicseregve a vonal végén. Teljesen szét zuhantam, már nem számítottam rá, hogy felveszi. Kicsi hebegés után elmondtam, hogy az adatlapja felől szeretnék érdeklődni, mire visszakérdezett, hogy pontosan mi érdekel amit nem találtam az adatlapján. Nagyon ügyesen vágtam ki magam a dologból, közöltem, hogy semmi, csak az, hogy az adatlapi dolgok megfelelnek a valóságnak? Az igen válasza után időpontot kértem másnapra és kaptam, még azt a VTR-es izét is lebeszéltük, küldtem egyet és visszaigazolást nyertem. Én hülye megnéztem még egyszer az adatlapját és a fotóit, azt kel mondjam álló farokkal nehezen telik az idő.
Megközelítés
Délelőtt mentem, nagyon vaciláltam a BKK megközelítési lehetőségein, mert rengeteg lehetőség áll a rendelkezésre, de nem mertem kockáztatni, a reggeli borotválkozásomkor láttam a tükörben, hogy úgy vigyorgok mint aki b@szni készül és senkit nem akartam megbotránkoztatni, hiszen gyerekek is utaznak a buszon, villamoson, stb... Rengeteg parkolóhely van a környéken ez miatt nem kell aggódni, aggódni azért kell, hogy találjunk üreset, ezért viszont érdemes időben indulni, hogy a mámoros perceinket ne a parkolási lehetőség keresésével töltsük miközben telefonálunk, hogy késni fogunk, mert ez a fránya parkolás. Esetleg ha nem ismered a címet, akkor a GPS remek lehetőség, bár csak tudna parkolót is keresni. :-) Gondolom tudja mindenki, hogy a parkolás az most ingyenes, sokan élnek a lehetőséggel és nem dobálnak aprót a tisztesség kedvéért az automatába. Én sem dobáltam, hiszen eleve tisztességtelen szándékokkal érkeztem a címre.
Helyszín
Minden fontos dolog megtalálható a helyszínen., van mosógép, talán valahol konyha is van de azt nem tudom biztosra ígérni, azt nem láttam. Van cipőkanál, bár ezt sem láttam de meg lettem kínálva vele, így gondolom tényleg van. Az előtérben még mosogató is van. Akkor így, hogy minden fontos dolgot megemlítettem és próbáltam ecsetelni, hogy minden
szuper és tisztaság van, meg tükör és matracon folyik a digi - dugi szerintem ugorhatunk is.
Lana külseje
Egy telten formás hölgyről beszélünk, olyan igazán nőiesen formás idomokkal. Nagy cicik, kerek popsi, édesen csábos és kacér tekintet. Szépen mosolygós arcot láthatunk ha éppen azt nézzük és nem kalandozik el a tekintetünk a cici irányába. Szőke hosszú haj, igen selymes tapintású. Jaj de butus vagyok, eddig azt írtam ami a fotókról is kitalálható. A természetesen kedves viselkedése az nagyon tuti érzéseket gerjesztett bennem. Nagyon barátnős a hozzáállása, olyan mintha nem is 1-2 perce ismernénk egymást, hanem már sok-sok percet töltöttünk volna együtt. Nagyon csábosan volt öltözve, mint aki nem fél a megfázástól. Bugyi, melltartó és egy lenge kék köntös, a kebleknél széthúzva, vagy a keblek tolták szét az már sosem derül ki.

Action
Tusi és vissza szobába. Egyenlőre egyedül voltam ott, de Kedvesünk rögtön érkezett utánam, még leheveredni sem volt időm. Nem kecmecelt az biztos, rögtön szájon csókolt, kecmeckét megragadva elkezdte kicsomagolni magát, én meg csak álltam mint a f@szom. Elém térdelve cumizott, vissza jött csókolózni és javasolta a lefekvés lehetőségét, amivel éltem és elheveredtem a matracon. Szaxi közben kellemesen cirógatott és jött a gumis kérdés, én azt kértem csinálja még egy kicsit, mert nagyon jól esik és nagy élvezet ez nekem. Gumihúzás előtt még nyalakodtam egy keveset, ami után megint a szájában kötöttem ki, és végül csak felkerült az a védelmi eszköz.

Drágaságunk meg lovagolt, miután rákérdezett, hogy szabad-e, én meg azt hittem, hogy ez egy kandi kamerás kérdés volt, mert minden vágyam ez volt. A csókjait magától is osztotta, de az ellen sem volt kifogása mikor én csókoltam szájon, a smaci is gyakran megjelent, teljesen tudta mit szeretnék.
Pózcserét kértem, szerettem volna a miszis pózt is kipróbálni vele. A behatolás pillanatát annyira élveztem, hogy rögtön meg is ismételtem. Húzgáltam a cerkát ki-be, de sehogy nem tudtam eldönteni, hogy bent, vagy kint a jobb érzés, ezért folyamatosan próbálkoztam egy ütemes mozgással. Szerintem így volt a legjobb, mert mikor durrantam ez a Tündér szájon csókolt, én meg próbáltam még a lankadt farkamat az utolsó pillanatig beljebb és beljebb nyomni. :-)
Letisztogatott, kaptam még egy nedves törlőt, ha esetleg úgy érezném, hogy nem volt elég alapos akkor tudjak rajta segíteni.

Volt második kör is de arról inkább nem írnék semmit, mert az olyan tuti volt, hogy azt nem lenne ildomos megosztani. :-) Erről csak annyit árulhatok el, hogy a szájával és a nyelvével végzet ki, hagyta a haja simogatását és copfba fogását, nagyon kellemes volt a saját magam diktálta ütem, és a maga által adott nyalogatás. Az is titok, hogy a szájában engedte a befejezést. Nagyon szép látvány volt ahogyan a fürdőbe távozik, kecses nőies mozgással és hallottam ahogyan a magjaimat a mosdóba üríti. Mikor visszatért kellemesen mellém bújt és egymást simogatva végig beszélgettünk a maradék időben.
Elszámolás
A VTR az 15 ajándék percet takar, amit javarészt beszélgetéssel töltöttünk, de nincs panaszom, így is megérte elküldeni. :-) A virágszálak mértéke az átlag alatti, ami nincs arányban a kapott élménnyel, az élmény bőven átlagon felül van. A fontos dolgokra szinte nem is emlékszem, egyszercsak ki került a csokrocska egy jó látható helyre, nagyjából a tusolásom után.

Rózsacsokor
fél órás randira 17, egy órás randira 22, másfel órás randira 28, két órás randira 37 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Akinek a szőke formásan telt lányok jönnek be, azoknak nagyon ajánlom, akiknek a barna formásan telt lányok jönnek be azoknak is ajánlom és megértik a szőke "titkot" :-) Nagyon tuti élmény, egy olyan lánnyal aki csak az én kedvemben akart járni az ott töltött idő alatt. A barátnős feelinget azt nagyon megkapják a kószáló kalandorok, szerintem a visszajárók is. Olyan lány, akivel a szabadidőt is szívesen töltené a magamfajta gazfickó és itt nem csak az erotikus dolgokra gondolok.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Lana szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2021-01-18 09:04:53
A beszámolód szokás szerint pazar, épp most vettem észre, hogy lemaradtam róla decemberben. Egy kamu felvetést azért elcsíptem benne: "de sehogy nem tudtam eldönteni, hogy bent, vagy kint a jobb érzés" - nemáááá

2020-12-19 11:14:11
NO-KECMEC, valld be ittad minden szavát Lanának. :)

2020-12-19 03:00:31
Hát az ivós kérdésre válaszolva, arról csak azért nem írtam, mert a mámoros pillanatok között nem emlékszem rá biztosan. Szerintem meg lettem kínálva, de ha egy ilyen bizonytalan infót írnék, akkor sok szomjas kolléga várná el a kínálgatást, vízzel, üdítővel, stb...

2020-12-16 21:27:32
Azóta rájöttél, hogy hol volt jobb...kint vagy bent...én tippelek, azért bent kellemesebb lehetett :) viccet félretéve szuper kis beszit írtál egy kellemes élményű randiról :)

Ván-dor
Lehet adni a szavára
2020-12-16 19:56:36
A fotók is figyelemre méltók, de a beszámoló azt súgja, egy ilyen társaságra vágyom. Fantasztikus lehet!

FunkciókLana legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2020-10-04) : Hanyatt fordított és oldalról nyelvecskéjével izgatni kezdte a cerkát. Közben simogattam a haját, emelgettem a ciciket, finoman paskoltam a fenekét. Ekkor láttam, hogy popsija és puncija csodásan látszik a tükörben. Észrevette, hogy a tükröt használom, rám mosolygott és nagyobb terpeszt vett fel. Mozizhattam ha már ilyen jól helyezkedett a Drága. Ő eközben lassan, finoman kéz nélkül kényeztetett.

felejthetetlen: 3db
(2021-01-14) : Meg is jegyeztem, van még mit tanulnom :) Újra cseréltünk immár fekve kaptam ismét elképesztő franciát, amit élőben és a tükörből is remekül követhettem. Egyhamar megálljt kellett parancsoljak, mielőtt hamar túl jó lett volna. Lana gumit adott rám és lovagló pózban indítottuk útjára a szeretkezős kalandunkat. Egyszerűen kihagyhatatlan ez a pozitúra vele. Ütemesen lovagolt rajtam és közben hol a popsit, hol a ciciket markolásztam veszettül.

(2020-11-27) : Lana egyszer csak szépen lenn termett a velem egykorúnál és kézbe vette a dolgot és az irányítás, pontosabban a szájába vette nemesebbik részem. Hagytam, hogy csak ő kényeztessen. Nekem az ő franciázása tökéletes volt. Nem csinált hatalmas trükköket, csak pont eltalálta, hogy mennyire szorítsa szájával, milyen erővel dörzsölje makkomat, milyen tempóba szopja. Nagyon élveztem akár egész nap is el lettem volna így csak simán élvezve az ő ténykedését.

(2020-11-26) : Leültem, majd elém guggolva kényeztetni kezdett a Szépség. Lassan, finoman, középmélyen, kevés nyállal dolgozott. Kértem feküdjön le a matracra mert szeretném testének minden pontját végig puszilgatni. Mosolyogva lefeküdt és csók után végig haladtam gyönyörűséges testén. Utazásom végén a puncit kezdem el nyalogatni. Szépen lassan kinyílt a kagylócska, a pici csikló kiemelkedett, majd megízlelhettem a kelyhe édes nedvét.

nagyon jó: 2db
(2020-08-31) : A technikája jó volt, az erőssége nekem kissé kevés, de neki már így is ez volt a legerősebb fokozat. (Most ugye hümmögtök, hogy aki szétszedős masszázst akar, az ne itt keressen, de ezt hat év tapasztalatával cáfolom.) A nyakam be volt állva kissé, azt is tőle telhető mértékben megdolgozta, jobban éreztem magam utána.

(2019-07-26) : Lana nemsokára megérkezett immáron ruha nélkül,hatalmas cicikkel mellém térdelt és beolajozta a hátam,sajnos a tükörben nem tudtam nézni mert magasan volt a túloldalon, valószínűleg még a masszázs padhoz lett beállítva.Lana közepes erősségel kezdett masszírozni kérdezte,hogy jó ez az erősség,majd a hátamat átgyúrta időnként a zscsikhoz is benyúlt

: 5db
(2021-01-08) : Tus után irány a szoba, ledöltam és már nekem is esett. Csokolgatott aztán a száját használta. Nagyon ügyesen csinálja. Egy kicsit bírtam aztán kértem a kabátot, rámáyztam. Csokcsata, cicizés aztán vége is. Még én is meglepödtem. Egymás mellé feküdtünk, beszélgettünk egy jót, közben a gyönyörű melleit simizgettem. Kis idő múlva megkérdezte hogy mégegy.

(2020-12-12) : Aztán Lana a matrachoz invitált és kezdődött egy nagyon finom natúr francia közben feszes testét simogattam és mozizás a tükörben. Utána 69 következett, ahova elém került a lényeg, igazi mézes csupor volt számomra, miután ki nyalakodtam magam fel álltam és kaptam még egy kis nf-t, coffba fogtam a haját és így ütemeztük a ritmust szinte majdnem kényszer franciába mentünk át,

(2020-11-20) : Ezután leheveredtünk a matracra es kaptam egy finom franciát. Majd felváltva kenyeztettuk egymást. Ezutan gumit kértem es meglovagolt. Hol intenziven hol lassabban. Közben a melleit kenyeztettem vagy csókolóztunk. Igy is lett vege az első körnek. Abszolut barátnő feeling. Oda adó. Jol éreztem magam nála. Kaptam egy kellemes masszázst is.