25
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
4
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Mirjam szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Mirjam-

Prémium hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-12-16 07:50:15

piotr01
Szexguru
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Mirjam beszámoló szexpartner Budapest 2020-12-16

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Pénteken telefonon hívtam pár csörgés után felvette és kedvesen üdvözölt. Kérdeztem tudna-e fogadni mostanában, de sajnos nem volt a válasz, ezért mondtam, majd máskor próbálkozom. Ezután kaptam egy sms-t, hogy volna egy lehetőség, de az nekem már késő volt. (nem pesti vagyok vissza kellett indulnom) Visszakérdeztem egy hétfő délelőttre, amire kettő időpontot javasolt, a 10 órában maradtunk, jeleztem, hívom hétfőn telefonon. Hétfőn 9 körül hívtam, mondta már azt hitte nem hívom, de persze vár szeretettel.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
A megadott pontos címre waze navigált el, könnyen megközelíthető volt, parkolóhelyet is találtam, egy közeli utcában álltam meg. Sétáltam kicsit és láttam a ház előtt is 2 parkolóhelyet.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Régi ház belső körfolyosóval, kapu után jobbra a lépcsőn lehet feljutni egy emeletnyit kedvesünkhöz. Belépéskor előtér fogad, majd konyhán áthaladva egy tágas szoba franciaággyal. Itt egy asztal előtti székre helyeztem ruháimat, majd megmutatta a fürsőt kedvesem. A bejárattal szemben a konyhából nyílik egy műanyag harmonika ajtó mögött az igen pici fürdő. Tusolókabinban el lehet férni, tusfürdőből lehet választani, és jól nedvszívó törölközővel lehet szárazra törölni magunkat.
Mirjam külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Mirjam nekem nagyon tetszett. Képei alapján szimpatizáltam vele, de élőben elbűvölt a természetessége, közvetlensége, és formás teste. Elmondása szerint edzeni szokott, most sajnos nem lehet edzőterembe mennie, amit nagyon hiányol. Ez persze nekem nem látszott, mivel először vagyok nála, nincs összehasonlítási alapom. Egy fekete köntösbe rejtve bugyiban és melltartóban fogadott. Formás szexi teste van, szép arca, szép kék szemei, arányos markolnovaló popsija, és cuki mellei, szép nem nagy udvaros bimbókkal. Nekem nagyon tetszett.

Action
SOS francia:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Az ágyon ülve én meztelen Mirjam bugyiban melltartóban beszéltük meg, mivel töltsük el az óránkat. Mondtam az elején egy gyors franciás élvezést, majd minden mást is szeretnék. Jelezte kétszeri élvezés van az órában. Kérdezte lenyelje-e mert úgy vette észre a férfiak ezt szeretik. Mondtam, hogy előtte játszon kicsit majd vele a szájában. Ezután kis csókokkal haladt lefelé, majd én az ágy szélén ülve ő előttem térdelve kezdte meg remek franciáját. Közben megszabadítottam melltartójától. Kicsit nyalogatta a golyókat is, majd lágyan a szájába vette félig beengedte, majd vissza cuppantott a makkom hegyén és újra bevette. Egyre mélyebbre engedte minden bólintással, mondtam, hogy remekül csinálja gyorsan élvezni fogok. Ezután többször lengedte teljesen kicsit gyorsított is a tempón, néha megfogtam a fejét és lenttartotam, majd egy hatalmasat élveztem a szájába. Nem engedte ki még játszott a farkamon, vákumot képzett, nyelvével ingerelt, hagyott a szájában lenyugodni. Kivettem és teliszájjal mormogta és mutatta még nem nyelte le, majd rámnézett és nyelt egy nagyot.
Kis szünetben beszélgettünk kérdezte mennyi idő kell, hogy regenerálódjak. Mondtam majd jelzem és elkezdtem simogatni, amire érzékenyen reagált. Melleit simogattam csókoltam felfedeztem testét, lepusziltam a bugyit róla, és szép kopasz punciját vettem nyelvügyre. Tetszett neki ténykedésem ezt egyre fokozódó nyögdécselésekkel jelezte. Kis idő után már szinte nevetésbe hajló élvezés közeli állapotban párnát nyomott az arcába és haladt az élvezetek útján. Bevetettem ujjaimat is a játékba. Mikor bevezettem puncijába hálás nyögéssel adta tudtomra, hogy már várta, hogy beljebb kerüljek. Adtam neki időt az élvezkedésre és mindent megtettem, hogy a lehető legtovább nyújtsam élvezetét. Egyik kezével a párnát nyomta az arcába hangtompítóként, a másikkal szerintem rá akart fogni a fejemre és magába húzni, de valamiért nem tette, csak vezényelt vele a levegőben mint egy karmester, mikor beleéli magát a műbe. Ujjamat bevezettem popsijába is így teret hagyva punciján nyelvjátékomnak ezt is élvezte. Közben regenerálódtam, így feltérdeltem és újra szájába adtam merev farkamat, amit teljes odaadással vett kezelésbe. Letoltam torkára, fejét ráfogtam ami nem volt ellenére. Néha kivette nyelte a nyálát, könnyes szemeivel rámnézet és újra elmerült. Hanyatt fektetve ágy szélére húztam és fejét lelógatva folytattuk a mélytorkos kényszer franciát. Lelkesen és ellenvetés nélkül türte, hogy lentartottam hosszabb ideig, míg ő nem jelezte, hogy kellene levegő is. Volt, hogy lenyúltam kezemmel és fejét felhúzva teljesen eltűnve szájában élvezkedtem, volt, hogy kivettem és a golyókat nyalta, majd újra be, fejét ráfogva torkozott. Fantasztikus volt, de meg akartam kefélni a punciját is. Feljebb húztam az ágyon hanyatt fekve, hogy ne lógjon a feje, majd szemből hatoltam kedvesembe. Csodás szorítású, nedves puncijába könnyen becsúsztam dolgoztam kicsit ráhajolva, lábait v betűként megfogva, majd nyakamba véve is. Mirjam csodálatos. Lábaival nyakamban előrehajoltam így őt összehajtva teljesen el tudtam merülni benne, amit nyögéssel és szemembe nézéssel konstatált. Hevesen dugtam hajtottuk az élvezeteket, Mirjam nevetés szerű nyögései jelezték, hogy neki is tetszik. Megfogtam tarkóját, fejét húzva állát mellkasára szorítva, lábait feje mellé hajtva, mint akit összecsomagoltak keféltem. Élveztük mindketten. Eszembe jutott, hogy ebben a pózban átteszem popsijába is a farkam, de a gondolat is elég volt, hogy ne bírjam tovább és hatalmasat élveztem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nyilvános a csokorméret, ami a kapott élményért teljesen korrekt. Elején tettem az asztalra vetkőzés közben, ami távozásomig ott is maradt.

Rózsacsokor
egy órás randira 28 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Mint írtam Mirjam csodálatos. Gyorsan feloldja a hangulatot, érkezésemkor egyből éreztem jól választottam, amit a megéltek csak megerősiteni tudtak. Távozásomkor biztos voltam benne, hogy újra akarom őt. Ő is jelezte vár máskor is, ami nagyon jól esett.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Mirjam szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Donhuan17
Lelkes irogató
2020-12-18 07:23:16
piotr01!Igy már értem.Mondjuk nálam az 5-ös pornó az már elég hardcore,és még itt az oldalon is elég sokan letiltanak,hacsak üziben rákérdezek egy-két vállalt dologra vagy összegre.:(Ezt mondjuk máig nem értem pár lánynál,hisz nem virágot árulnak.Na mindegy ez én vok,ez-az én gondom,még szerencse számtalan hölgy üzi ezt a szakmát pesten,így nem kell elkeserednem!Hétmilliárd emberből én is találok magamnak valót!:D:)

2020-12-18 05:38:12
Donhuan17 azért adtam 4-et, mert sokkal inkább pornófilmes, mint barátnős volt az élmény, amit Mirjam adott nekem. És azért nem kevesebb, mert egyébként meg olyan kedves volt, mintha barátnő is lenne. Olyan barátnő, akivel pornós dugást élhetünk át ritka kincs.

Donhuan17
Lelkes irogató
2020-12-17 09:56:02
>Tökéletes fogalmazás!Ő tényleg ilyen.Én csak a barátnőfeeleng 4-et nem értem!:(Szerintem teljesen térdre rogyassza a palit,és teljes az illuzió a barátnős érzésnél is!:):P

2020-12-16 18:33:09
Tetszett a stílusos és részletes randi bemutatód piotr01, kiváló olvasmány lett! Még sok ilyet. üdv: milky01

Bubus56
Becsben tartott
2020-12-16 18:25:58
A beszid jól érzékelteti partnered odaadását. Különösen tetszett a nyelés leírása. Csak gratulálni tudok az élményekhez!

FunkciókMirjam legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2020-08-17) : Ő az agyon kutyusban én pedig az ágyelőt álltam és néztem amint a szájába veszi férfiasságom. istenien franciázik, mindent belead. Nyilván itt vannak fizikai korlátai mindenkinek, de azt kell mondanom, hogy ő ezeket amennyire csak lehetséges feszegeti egészséges határokon belül.

felejthetetlen: 5db
(2021-01-02) : Minden cm2 megkapta a neki járó kényeztetést, majd finoman bekapta és egyre mélyebbre és mélyebbre engedte. Olyan lelkesen próbálta tövig eltüntetni és lent tartani, hogy már-már az egészségéért aggódtam. :) Fergeteges franciát kaptam. Vérszemet kapott, hogy nem sikerült a hasamba fúrnia az orrát és onnantól afféle küldetésnek tekintette, hogy márpedig akkor is tövig be fogja kapni

(2020-12-17) : Mirjam pedig a lábam közé térdelt és egy érzéki franciába kezdett. Nagyon élveztem, közben simogattam a haját és a fejét fogva tartottam a ritmust. Melltartóját le szerettem volna venni, ezért kicsit feljebb hajoltam, ő pedig szopott tovább , majd egy mozdulattal ki is kapcsoltam, amit le is dobott magáról egyből és folytatta tovább a szopást.

(2020-10-11) : Amint az adatlapjából kiderül sok minden van az alapban amit abszolut korrekt módon teljesít . Az érintésekre izgalommal reagál minden porcikája.A mélytorkos kényszerfranciánál sem affektál igyekszik feszegetni a határait könnyezve bőnyállal.A szexet úgy tünt minden pózban szereti és élvezi . a pópót óvatos kezdés után lehet tólni keményen és élvezi is aminek hangot is ad mint végig az együttlét alatt

nagyon jó: 3db
(2021-01-19) : Én pedig kihasználva az alkalmat azonnal feltérdeltem a mellkasához és a fejét két kézzel a mereven álló farkamra húztam. Na itt nem volt kegyelem és rövid idő múlva a szájába lőttem miközben szegény majdnem megfulladt. Azt hittem kapok egy kis megfeddést mivel így elkapott a hév, ő azonban csak csábosan mosolygott majd nyelt egy nagyot. Isteni volt.

(2021-01-03) : Mondta hogy most szépen le fog szopni, aminek én nagyon megörültem. Az ágyon maradtam ülve, ő pedig a földre térdelt és elkezdett szopni. Szép lassan vezette fel én közben a fejét és haját simogattam. Elkezdte mélyebbre venni, magától húzta rá a fejét, én csak két kezemmel diktáltam az ő ütemét. Többször lent is tartotta, majd mikor feljött azért a szemembe nézett,

(2020-10-27) : Előtte állva vettem birtokba a száját, torkát. Remekül csinálta, rásegítés nélkül is próbálta teljesen letolni a torkára. Ebben azért nem hagytam magára, a fejét kétoldalt fogva segítettem a határokat átlépni. Ez időnként sikerült is amit a szexi öklendezés és halk nyögés jelzett. Ilyenkor egy-egy csók is járt a "jó kislánynak". Ezt a pózt a lábaim remegése miatt kellett feladnom, az ágyon hanyatt fekve folytattuk a francialeckét.

: 1db
(2020-10-09) : Hatalmas élmény amint a mesés feneke a szép ágyéka a szemed előtt ringatózó nyalod és közben élvezed az érzést, hogy egy ilyen fantasztikus teremtés torkosan falja a farkad nem kell erőltetni semmit ő magától feszegeti a határait!Kezdem is azt érezni, hogy itt már a kényszer-francia nem is játszik. Azért ezt nem hagyhattam kértem, hogy helyezkedtem az ágyszélére