25
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 9-20
25
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
6
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
Torkos Nova szexpartner

szexpartner

Torkos Nova-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-12-15 21:33:58

Lesly85
Lehet adni a szavára
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Torkos Nova beszámoló szexpartner Budapest 2020-12-16

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Itt az oldalon láttam a hirdetését. A képei és a beszámolói eléggé felkeltették a figyelmem :). VTR-en keresztül jeleztem neki látogatásom szándékát, de utána közvetlenül fel is hívtam őt, hogy megbizonyosodjak róla aznap mehetek is hozzá. Minden simán ment, neki is jó volt az időpont. VTR-en visszajelzett illetve elküldte a pontos címet.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Én tömegközlekedéssel mentem. A négyes metró Bikás parki metrómegállójától pár perces séta, de az 1-es villamos is a közelben rak le, így mondható, hogy jól megközelíthető a helyszín tömegközlekedés szempontjából. Szerintem az autóval közlekedőknek sem okoz gondot. Tipikus panelházas környék ahol sok a parkoló a panelházak között.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A randi helyszíne egy panelház sokadik emelete, így ajánlott a lift használata, hogy az ember ne fáradjon ki idő előtt :) A lakás a célnak tökéletesen megfelel. A bejárati ajtótól balra két ajtó, a tetthely a távolabbi szoba volt. Jobbra pedig a kádas fürdőszoba ahol az ember megtisztálkodhat az akció előtt, illetve én felmelegedésre is használtam a melegvizet, mivel kicsit átfagytam. A szobában franciaágy, a cuccaimat pedig egy fotelba raktam le zuhanyzás előtt.
Torkos Nova külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
A liftből kilépve egy köntös volt rajta alatta egy szexi fehérnemű. Már az elejétől kezdve szimpatikus volt, mert mosolygott, amikor meglátott és úgy köszöntött mintha régóta ismernénk egymást. Mondta is, hogy érezzem otthon magam. Tényleg pici lány Nova főleg az én majd 190-es magasságomhoz képest. Még a telefonos egyeztetés során azt szerettem volna, hogy abban a kék szettben fogadjon amiben a legújabb fotóin szerepel de sajnos az nem volt nála akkor, de sebaj anélkül is láttam a formás idomait. Azok a mellek és az a popsi.. oltári látvány hát még fogni őket :)

Action
Lábimádat:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Megérkezésem után közvetlenül a szobába invitált Nova, közben folyamatosan beszélt és kérdezett, komolyan olyan volt mintha már régóta ismernénk egymást és csak ilyen barátság extrákkal alapon áthívott volna magához dugni. Nagyon közvetlen és cserfes csaj. A rózsaszálakat előre kérte, mivel először voltam nála, amivel nem is volt baj. Rendeztük, nem is volt szó róla azután.

A zuhanyból visszatérve ő már meztelenül várt, elkezdtük feltérképezni egymás testét. Feltérdeltünk mindketten az ágyra és simogattuk csókolgattuk egymást. Nova a nyakamat nyalta én szintúgy az övét közben a kezeimmel hol az isteni melleit, hol pedig a gyönyörű fenekét markolásztam. Aztán Nova egyre délebb tájra tévedt, míg nem elérte a szexi szájával a velem egykorút. Nem telt bele két másodperc és eltűnt a szájában. Aztán kezdetét vette az a fajta szopás, amiről már jó néhány Nováról írt beszámolóban olvastam. Konkrétan mélytorkoztatta magát olyan hanghatásokkal, amelyeket a hardcore pornóban lát az ember csak. Isteni érzés volt, de gondoltam ebből hozzuk ki a maximumot. A térdelésből felálltam az ágy elé, Nova pedig az ágy szélére ült és folytatta frenetikus szopását. Néha rátartottam a fejére és lent tartottam a torkában a merev farkam, aztán amikor kihúztam a szájából szinte nyáltengerben úszott a falloszom. Soha ennyi nyállal nem szoptak még engem, de isteni érzés és látvány volt. Aztán visszatettem a szájába és szó szerint elkezdtem dugni Nova száját. Gondoltam magamban, istenem ez a csaj mit művel a szájával. Mivel az isteni punciját is ki akartam próbálni gondoltam kicsit leállítom mielőtt a lelket is kiszívja belőlem és én kedveskedek neki kicsit.

Bepucsított előttem az ágyon, én pedig letérdeltem a szőnyegre. Az a szép kerek popsi, amit eddig csak képeken láttam most ott volt nyelv közelben :) Elkezdtem nyalni-falni hol a punciját, hol pedig az ánuszát. Szinte belefúrtam az arcom a popsijába. Ő hanghatásokkal jelezte felém, hogy jól esik neki. Amikor kezdtem érzékelni, hogy ebből orgazmus is lehet rákapcsoltam a puncija kényeztetésébe és rövid idő elteltével hangos nyögdécseléssel eljutott a csúcsig. Mondta is, hogy jól csináltam.

Mivel már nagyon be akartam jutni a puncijába és nem csak a nyelvemmel. Mondtam, hogy szopjon még egy kicsit a farkamon. Hipp-hopp gumihúzós keménységű lett és már rá is tolatott Nova azzal az isteni hátsójával. Először csak lassan húztam toltam a nedves puncijában a farkam és markolásztam a popsiját és a melleit. Aztán egyre hevesebb lettem én is és ő is, így ami a csövön kifért megfogtam a derekát és kőkemény baszásba kezdtünk, csak úgy csattogott hozzám a popsija. Így nyomtuk néhány percig aztán Nova hanyatt feküdt én pedig elé térdeltem az ágyon és úgy raktam be neki, itt néha ráhajoltam és úgy toltam, néha pedig a két bokáját fogtam és úgy dugtam a szép kis punciját. Egy valamit csináltam rosszul, de mivel először voltam nem tudhattam. Miközben a melleit gyúrtam megpróbáltam a mellbimbóit morzsolgatni. Egyből le is állított, hogy azt nem szereti, bocsánatot is kértem, de mondta mosolyogva, hogy semmi baj.

Még egy pózt ki akartam próbálni, de végül úgy döntöttem, hogy ismét a szájában kell lennem. Gumi le én hanyatt feküdtem. Nova az ágyon térdelve ismét nyálas, mélytorkozásba kezdett. Én lassan éreztem hogy itt a vég mondtam is neki, hogy mindjárt robbanok és a torkában akarom végezni. Ő egyre hevesebben csinálta, az eldurranásom pillanatában az ágyékom elemelkedett az ágyról, de Nova csak csinálta, szívta a farkam és több lövésben a torkába lőttem a spermám, frenetikus érzés volt. Aztán hagyott lenyugodni a szájában egészen addig, amíg a farkam elérte a szobahőmérsékleti méretét :)
Az aktus után még dumálgattunk kicsit erről, arról elmentem lefürödni és utánam Nova is lemosakodott.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Előre rendeztük, mivel elsőnek voltam nála. Számomra abszolút megérte, mert olyan élményt kaptam tőle, amit azt hiszem férfiember nem felejt el :)

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nova egy nagyon közvetlen és vagány csaj istenien vonzó testtel. Az a pici lány ott kerekedik ahol kell, isteni fogású nagy kerek cicik, harapnivaló popsi. Na és a szex vele brutálisan jó, átéléssel, hanghatásokkal tarkítva. Ő tényleg élvezi a szexet, látszik az egész együttlét alatt. Direkt hagytam utoljára a Nova féle szopást, mert azt minden férfinak ki kellene próbálnia legalább egyszer az életében :) Én azt hiszem nekem nem ez volt az utolsó alkalom, az első ugyan de nem az utolsó :)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Torkos Nova szexpartner beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókTorkos Nova legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2020-10-16) : Na itt aztán nem volt hiba semmiben. Kérem sok mindenkinél voltam, sokat megéltem, sokat tapasztaltam, de ilyen mélytorkost még esküszöm sehol nem láttam és éreztem. Megszoktam, hogy a "specialisták" elég hosszú ideig képesek játszani a farkammal, de egy idő után azért levegőt kell nekik is venniük.

(2020-06-17) : . Ki merem jelenteni, hogy mélytorolban és kényszerfranciában jelenleg Budapesten az első helyen áll, igaz szorosan követi két másik kedvencem. Megérkeztem, váltottunk pár szót, törülköző majd gyors fürdés. Szobába vissza érve már meztelenül az ágyon várt.

(2019-10-17) : Hosszú ideig voltam a torkában majd kihúztam magamat a torkából. Nova hatalmas mennyiségű nyálat köpött a farkamra, mondtam neki, hogy ma nagyon sok nyálat szeretnék tőle látni amit természetesen megkaptam.

felejthetetlen: 38db
(2020-10-19) : Nova először szemből támadta le a farkamat, egy darabig néztem, ahogy csinálta, hihetetlen vizuális élményt nyújt. Kértem, hogy forduljunk 69-be, hogy én is tudjak egy kicsit nyalakodni és elhúzni az élvezetet. Elémtárult gyönyörű puncija, kezdetben csak kis puszikat adtam rá, a végén viszont már úgy nyaltam ki őt, mintha az életem múlna rajta. Néha Nova hangjaiból arra következtettem, hogy Ő is élvezi.

(2020-08-28) : Nova kicsit ellenállt, a bimbóimat kezdte kényeztetni felváltva, majd egyszercsak a golyóimon éreztem a forró nyelve táncát. Szívta külön külön is, és egyszerre mind a két golyómat, közben az arcához vertem a farkamat. Egy jó nagy adag nyálat köpött a makkomra, és már azonnal vett is a szájába.

(2020-07-06) : Rengeteg nyállal, koppanásig, a torkában forgatva, zacsit nyelvezve szopott. Lendületesen, ütemesen csinálta. Többször kértem ezt-azt, azokat mind zokszó nélkül és azonnal, jó hangulatban teljesítette.

nagyon jó: 60db
(2020-12-11) : Egy idő után Nova elkezdte kóstolgatni az örömvirslit, majd se szó se beszéd teljesen eltüntette a szájában. Nagyon kellemes élmény volt, hogy egyszerre kényeztetnek. Amíg Nova délen foglalatoskodott a dákóval, addig Jessyca folyamatosan testemet csókolta. Nova orra ugyan nem koppant a hasamon, de próbálkozott. A lelkesedése csúcson volt. Erről később is írok. :)

(2020-11-13) : Nova is elkezdett lefelé ereszkedni, egészen addig míg teljesen négykézlábra nem ereszkedett velem szemben. És kezdetét vette a méltán híres orális kényeztetése. Ebben sem barátnő fíling nem volt, erősen a pornós kategóriába lépett Nova. Közben még mindig elértem a fenekét és folyamatosan simogattam és markolásztam miközben ő rendületlenül kényeztetett.

(2020-07-21) : Nova pedig szájjal vette kezelésbe a kis ezredest. Az ő franciája durvábban pornós, jól összenyálaz és koppanásig, hevesen küldi be a kárót, faszmeresztő hanghatások közepette, a golyókat sem kihagyva. Időnként inkább kézzel ápolt, hathatós szakértelemmel

: 120db
(2020-12-31) : Furdőből visszatérve lefekudtem az ágyra és egyből a lényegre tért. Nem sokszor volt hasonló élményem. Ezt szopásnak hívják a javából.

(2020-11-26) : Finom csókokkal és gyengéd ölelésekkel fedeztük fel újra egymás testét. Nova először a nyakamnál kezdte lágy csókokkal majd egyre lejjebb haladt. Közben én félig térdelő és ülő helyzetbe kerültem az ágy közepére. Nova kezébe fogta ekkorra már duzzadó farkamat, lassan végignyalta a hegyétől tövéig az egészet, bepucsított, majd tövig bekapta és elkezdte szopni.

(2020-11-10) : Néhány szó és kacaj közepette Nova elkezdte csókolni a nyakam és egész testem lassan egyre lejjebb haladva. Az ágy előtt állva a szájába adtam a farkam. Először lágyan és érzékien kezdte szopni majd egyre erősebben és vehemnsebben bukott rá. Folyamatos mélytorkozós, öklendezős, nyálfolyatós kényszerszopatás vette kezdetét. Kényszerre nem is volt igazából szükség,

lehetne jobb: 1db
(2012-12-11) : Úgyhogy ismét hátulról, ezúttal állva. Amikor tudott az ágyon is, állva is aktívan mozgott tolta magát. Végem a szájában lett, minden furcsaság és kellemetlenség ellenére hatalmasat durrantam.

egyeztetési probléma: 4db
(2015-12-18) : A 9.55-től 10.30-ig csörgettem 4x-5x, semmi válasz. SMS-ben további szép napot kívánva elgurultam a helyszínről.

(2015-12-15) : 'Most hívd, telefonnál van, felveszi', hirdette az oldal, így azzal a biztos tudattal nyúltam a készülékhez, hogy sikerülni fog a szervezés. Így is történt, megbeszéltük a lánnyal, aki felvette a telefont és Nickyként viselkedett

(2015-11-12) : Probáltam hívni Nickyt telefonon de nem vette fel. Úgy döntöttem, hogy várok, mert meg akartam tapasztalni a francia tudását. A randi kezdetéhez képest fél óra elteltével se vette fel a telefont