Mesi erotikus masszázs

erotikus masszázs

Mesi-

V.I.P hirdető
98/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-12-14 21:53:41

Suttogó20
Kezdő irogató
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Mesi reagálása

Drága Suttogó20!
Köszönöm szépen a beszit!
Örülök hogy az elégedett vendégeim táborát erősíted!
Várlak vissza szeretettel ha időd engedi!
Millió csók!
Mesi

Mesi beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-12-15

Egyeztetés
Elérhető:
5
A Beszámolók oldalon akadtam rá a hirdetésére. Ezt jeleztem is neki, amikor felhívtam és a lehetőségek felől érdeklődtem. Kedvesen és tömören fogalmazva beavatott a részletekbe. Szakszerű és alapos masszázsban lesz részem a program elején majd ezt követően egy cicis csúszkás kényeztetést kapok, amit nf. követ majd. Tetszett a stílusa, ahogyan kommunikált velem, ezért nem láttam akadályát annak, hogy mielőbb találkozhassunk. Hamar találtunk is, egy mindkettőnk számára megfelelő időpontot.
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egy nem túl forgalmas utcában rendel a Béke térnél. Buszokat is láttam a környéken elhaladni, vagyis tömegjárművekkel is könnyen megközelíthető a helyszín. A pontos címet már a telefonban megkaptam.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Mesitől a telefonban, alapos és részletes útmutatást kaptam. Egy új építésű házsor, az utcáról is jól látható számozása, teljesen egyértelművé teszi a címet. Parkolót kis sétával lejjebb könnyen találtam, annak ellenére, hogy most itt is ingyenes a várakozás. A kaputól egy belső, rendezett udvaron, kell átsétálni a liftig. Az épületen belül, fehér színű, nagyméretű tűz gátló, biztonsági ajtók védik a folyosó részeket. A lakás modern, tisztán és rendben tartott. Odabent mindenhol kellemes félhomály volt, ez viszont engem megnyugvással töltött el. Egyből éreztem ugyanis, hogy a következő egy órában jól fogom majd itt érezni magamat. Jobb oldalt, a tükrös gardrob szekrény előtt egy stabil masszázspad áll, mellette pedig egy kényelmes francia ágy van. Mindkettő szépen előkészítve a kedves vendég fogadására. A modern, kádas, zuhanyfüggönyös fürdőben egy só lámpa világított csupán. Bőséggel volt itt választék mindennemű tisztálkodási eszközből. Ebből a jól felszerelt otthonosságból is látszik, hogy Mesi egy rutinos vendéglátó szakember!
Mesi külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
4
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
5
A képeken ő van, bár a valóságban most már némileg popsisabb, combosabb lett. Ezzel együtt is egy nagyon kívánatos és formás, izmos testű, erős karú Hölgy fogadott. Bőre feszes, a popsija pedig beton keménységű. Haját már előre copfba összefogta. Szemüveg most nem volt rajta, de kedves barátságos mosollyal üdvözölt. Mesi egy szép arcú, érzéki húsos ajkú, meglehetősen vendégbarát, kedves, értelmes és határozott masszőz, aki már több éve gondoskodik arról, hogy a hozzá betérők mindig elégedetten távozzanak tőle. A hatalmas, feszes, feltöltött ikrei kicsit érzékenyek, azokat csak óvatosan szabad simogatni. Biztosra veszem, hogy sok férfi megfordul utána az utcán.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
3
Nála mindig itt, a masszázspadon kezdődik a program, amire én, a fürdőből visszatérve felhasaltam és átadtam magam a manuális élvezeteknek. Már az első érintései után éreztem, hogy ebből nem csak egy kenegetés lesz. Alulról indított, kérdezte, hogy megfelel e nekem az az erősség, ahogyan dolgozik a testemen. Határozott, jól begyakorolt, szakszerű fogásokkal haladt felfelé. A vádlikkal, kérésemre, többet is foglalkozott. Jól megropogtatta a hátamat is, miközben a letapadásokat kimasszírozta belőlem. Eközben nem csusszantak be a kezei a combjaim közé sem. Ez alatt természetesen sok mindenről beszélgettünk. Mesi ebben is magas fokú profizmusról tett tanúbizonyságot. Kiváló kommunikációs készséggel rendelkezik.
Levezetés
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
2
Ehhez a művelethez át kellett vonulnunk az ágyra ( egyet léptünk csupán csak balra). Itt már hanyatt feküdtem ésközépre pozícionáltam magam. Először a lábaim közé ülve indította el a támadást, miközben a két tenyerével mellettem támaszkodott. Nem volt mostanság hasonló élményben részem. Az addig békésen szunyókáló tagomat elkezdte a melleivel bökdösni. Először csak szemből, majd hol jobb, hol pedig a bal oldalam felöl csúszkált rajta. El sem akartam hinni, olyan gyorsan életet lehelt, ezekkel a praktikáival az én szendergőmbe. És a java, a franciás varázslata még csak ez után következett. Kapott az áldásból rendesen a velem egykorú suttogóm és a csatolt részek is.

A befejezést a csodás halmaira szerettem volna abszolválni, úgy hogy Ő eközben előttem térdel. Ebben is rugalmas volt. Lecsúsztunk az ágyról, én pedig terpeszállásban a masszőzöm elé álltam. Mivel addigra már kellőképpen felizgatott a cicis csuszival és a franciás kényeztetésével nem sokáig bírtam neki ellent állni. Hol kézzel, hol a nélkül, folyamatos szemkontakt mellett, játszott még egy keveset a rudamon. A kilövésem előtt jeleznem kellett neki, hogy hamarosan kapitulálni fogok. Kézi vezérlésre kapcsolt át én pedig az ikreit vettem célba. Az utolsó cseppig kifejte belőlem az összes picinyke, suttogóimat és csak ezt követően tisztogatta le magát.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A fürdőbe vonulásom előtt kérte tőlem, a korábban már megbeszélt, átlagos méretű csokrot. Extrákról nincs tudomásom.

Rózsacsokor
fél órás randira 15, egy órás randira 20, másfel órás randira 25, két órás randira 35 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Jól éreztem magam Mesinél! Egy kellemes, szakszerű masszázsban volt részem, amit egy csúszkás, érzéki franciás kényeztetés követett. Nála nincs, csalódás azt kapod majd amit, a kereteken belül, korábban már megbeszéltetek. Jó szívvel ajánlom őt minden úriembernek, aki szeretne kikapcsolódni, ellazulni, mert Ő egy korrekt, megbízható vendéglátó!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Mesi erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Mesi nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókMesi legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2013-10-13) : Ezután csúszott és vonaglott rajtam minden irányba, amit a tükörből nézve még jobban élveztem. Lassan áttért a franciára is, ami nagyon finom volt. Mivel igen érzékeny voltam, így óvatosságra kértem, mert nem akartam volna itt befejezni.

(2013-05-25) : franciával kezdett el izgatni utána én is izgattam őt 2 ujjammal ami nagyon tetszett neki és nyögdécselt is hozzá utána gumit huztúnk és hátulról kutya pózban toltam neki egy jó ideig, utána pózt váltottunk és beleült és lovagolt egy kicsit és a végén a hatalmas melleire élveztem.

felejthetetlen: 4db
(2017-07-30) : A masszázs után kedvesen felajánlott egy natúr franciát, majd ey vadító kebelcsúszkával kényeztette a farkam. Nagyon higénikusan készíti elő a terepet (pl. fertőtlenítő spary), ami nekem nagyon tetszett.

(2014-12-25) : Majd áttértünk a tatamira, ahol egy franciával tette még acélosabbá, ami már így is eléggé meredezett. Kértem a kölcsönös franciát vagy 69-et, de azt még a szokásos módon nem engedte,

(2014-05-30) : Ekkor megkért hogy kenjem be a cickóit masszázsolajjal. Hát erre ki mondana nemet! Utólag jöttem rá, hogy emiatt nem tudom igazán megkóstolgatni a melleit - van ilyen :) Ekkor kezdődött a csúszkamasszázs, amire alig tudok visszaemlékezni, annyira elvarázsolt.

nagyon jó: 10db
(2017-09-19) : Izgató látvány a tükörben ahogy végig dolgozott. Ezután jött amire nagyon vágytam az erotikus része, a matracon. Nagyon izgatóan használja csodás kebleit, majd egy idő után, NFVSZ kértem amit fantasztikus volt.

(2017-09-13) : Aztán a szájába került az éledező testrészem és finoman franciázni kezdett. A környék és a zacsi azonban hiába sóvárgott, most kimaradtak a jóból. Itt jött a kölcsönösség rész, ahol is kb 5 percet nyalakodhattam 69-ben...

(2017-08-21) : majd kezdetét vette a franciás levezetés, mivel most ezt kértem. Finoman kezdte, érezte, hogy mennyire vagyok érzékeny, a kezét is úgy használta, hogy az amúgy kényes szerszámom rendben legyen. Nem semmi látvány volt eltűnni a szájában.

: 41db
(2020-11-17) : Én cicis kényeztetést kértem.Az ágyra fektetett,ő pedig az ágy végéből támadt.Ledobta a törölközőt és végre csodálhattam a testét is.Először kis simogatással,puszilgatással mérte fel a terepet majd beolajozta tökéletes kebleit és azzal folytatta az izgalmas simogatást a testemen,mindenhol.Pontosan tudta mi az ami ide illik és mi az amire szükség van.

(2020-09-06) : Visszatértemkor a masszázságyra irányított. Ahol hasra feküdtem. Majd megszabadult a testét csak nyomokban takaró :) felsőtől. Kezdetét vette egy kellemes szakszerű masszázs. Krémmel alaposan át masszírozott. Lábaimtól haladt felfele. Igazán kellemesen ellazító jóleső masszázsban volt részem. Mesi szeret beszélni így a masszázs nagy részében beszélgettünk.

(2019-08-06) : Teljesen szakszerű masszázst kaptam, hason fekve végig masszírozta a hátam és lábam, nagyon jól esett. Lábtól felfelé haladt, ebben a periódusban kizárólag a masszázsra koncentrált, semmi elkalandozás nem volt. Ügyes keze van, nem volt túl erős,