25
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 12-20
Jessyca szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Jessyca-

V.I.P hirdető
98/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-12-12 08:46:07

Voidem
Megbízható
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Jessyca beszámoló szexpartner Budapest 2020-12-14

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon egyeztettem Jessycával. Már csak az ő oldala hiányzott a tricikliből. Nagyon kedvesen megbeszéltük a maradék kérdésemet. És akkor már csak a pénteket kell megvárnom.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
XI. kerületben a Bikás park közelében dolgozik mindkét tündér. Nagyon egyszerű az odajutás. BKV-val a Bikás park(M4) megállónál kell leszállni, és onnan pár perc séta. Én Autóval mentem, GPS pöccre pontosan odavisz. Parkolás ingyenes, volt is hely.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Régebben épült társasház sokadik emeletén van a lányok irodája. Nagyon igényes, rendes a lakás, amit láttam belőle. A fürdőszobabában pont annyi hely van, amennyi a tusoláshoz kell. A baszobában kellemes félhomály uralkodott. Közepes méretű ágy szinte az ablak alatt állt. Régies fabútorok voltak a helység távolabbi zugaiban, és egy kanapénak is jutott hely. Óriási tükör az ágy fölött. Az ággyal szemben egy fotelbe tudtam lerakni a ruháimat. A fürdő pont a szobával szemben van, el se lehet téveszteni.
Jessyca külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Kérésemre köntösben fogadott a baszobában. Gyors bemutatkozás után, már levetkőzte magáról a köntöst, és a gátlásokat is. Gyönyörű csoki teste van. Egyik álmom volt, hogy színesbőrű nővel legyek együtt. Ma ez is teljesült. A képeihez képest élőben jobban néz ki, szintén arányos alkatú, minden a helyén van, számomra tökéletes. De ne legyek ennyire elfogult, mikor minkét gyönyörű nővel egyszerre együtt lehettem.

Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Nagyon fesztelen volt a hangulat a randi egész ideje alatt. Egyből megtaláltuk a közös hangot egymással. Szinte végig nevettük a randit, kivéve amikor foglalt volt mindhármunk szája. Nova rögtön hanyatt parancsolt, és a lányok egyből nekem estek. Melleimet kétoldalról csókolták, nyalták, falták. Ez idő alatt kapkodtam a fejem jobbra-balra, és minden kezemre és kezembe jutott egy nő, egy mell vagy egy jól markolható fenék. Volt hogy ujjal izgattam a puncijukat is felváltva, vagy egyszerre. Nagyon jól nedvesedtek a kezelés hatására. Simogattam mindkettejük hátát is, ahol értem. Közben a Vörös Démonom farkam felé vette az irányt kezeivel, és a puskacső és markolatot simogatta. Amikor leért, addig Jessycával foglalatoskodtam. Cirógattam, csókoltam. Mikor démoni szorításból kiszabadult kéjrudam, akkor ő vette kezelésbe. Nagyon finom mélytorkos produkciót varázsolt. Ahogy írtam korábban, egyik álmom, hogy csokinővel legyek együtt teljesült ma. Elsőként kértem, hogy pattanjon nyeregbe. Rövid galopp következett, amit felváltott egy gyors vágta. Azt hittem beledöngöl az ágyba. Mindenfajta pozícióval próbálkozott lovaglás alatt: előrébb hajolva, hátrébb dőlve, guggolva, fenékmozgatva. Élveztem, ahogy nyögés nyögést követ. Csak jobban és jobban sarkallt az élvezetek megélésére. Mialatt kasírozott bele a fekhelybe, éreztem, hogy mindjárt eldurranok. Ééééééééés igen! Mikor leszállt rólam, kaptam egyszerre két oldalról nedves és száraz törlőkendőt. Hirtelen nem tudtam, hova forduljak először.
A szünetben beszélgettünk egymásról, tervekről, egyebekről. A második felvonást szintén Nova mélytorka kezdte meg. Addig csoki istennőmet kényeztettem, csókoltam a nyakán, mellén. Ujjaimmal izgattam punciját is, ami ugyanolyan jól nedvesedett, mint korábban. Szívogattam a mellét, nyaltam a bimbóját, ami tetszett neki. Mikor kicsit jobban rászívtam a tejtartóira, nagyon finoman megjegyezte, hogy azt annyira nem szereti. Én annyit mondtam erre megadóan, hogy azt hittem csokis tej jön ki belőle. :)Így folytattam az ő kényeztetését. Majd, ahogy szaladt az idő, megkértem, hogy most ő üljön a számra, és addig Nova kiteljesedhet a kopasz őrmesteren. Nagyon finom puncija van. Fel-fel néztem, és megcsodáltam kannáit, melyből nem sikerült tejet fakasztanom, de torkából neki is nyögésorkán szabadult fel, ahogy Nováéból is, kicsit hátrébb. Ahol tudtam mindkettejüket simogattam, vagy fogtam, ahogy kellett. Nem tudtam eldönteni, hogy Jess elment-e nyelvjátékom alatt, igyekeztem ehhez hozzájuttatni. Olyan kellemesen mozgatta csípőjét arcomon. Még szerencse, hogy a combkefém szőre elég hosszú és puha, nehogy felsértse belső combját, vagy a Gyönyör Kapuját. Mikor éreztem, hogy Vörös Démonom már-már csúcsra juttat, abbahagytam Jessyca nyalását. Ekkor misszibe átfordultam Novával, és így adtam neki ritmust, amíg el nem sültem. Mikor kissé lenyugodtam, és leszálltam Hősnőmről, kaptam újra tisztítóvarázst. A maradék időben még beszélgettünk az élet dolgairól. Időm vége felé járva lassan készülődtem az indulásra. Kaptam még mindkettőjüktől búcsúpuszit. Nova kikísért.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Az elején adtam oda az egyórás program tiszteletdíját. Nem esett szó róla, nem is mozdult a helyéről. Telefonban megbeszéltek szerint.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Karácsony alkalmával Télanyóim kitűnő szolgáltatást nyújtottak, ezzel is emelve a mostani időszak fényét. Nagyon tudom kettejüket ajánlani csomagban, vagy akár külön-külön is. Ez utóbbira még sort kerítek én is. Óriási összhang van a két hölgy között. Imádtam velük lenni. Szívesen megtartanám őket magamnak, de erről nem én döntök. ;)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Jessyca szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-12-14 12:58:18
Másodszorra már nem volt annyira ütős, főleg a copy/paste miatt.

FunkciókJessyca legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2019-08-08) : Egy kis franciával kezdett. életem egyik legjobb franciája volt, nagyon jól csinálta. Gondolom sokan már itt elvéreznek, mert szólt hogy, jelezzem ha mehet a gumi. Nem is kellett sok hozzá, éreztem, hogy nem szabad tovább engednem, mindenképpen szerettem volna érezni őt.

(2018-03-10) : Majd franciásan kényeztetett, utána gyorsan kértem gumit, mert már nem bírtam volna sokáig, szemből misszionárius pózban lett végem. Utána beszélgettünk. Intelligens, nagyon jól el lehetett beszélgetni vele.

(2015-11-17) : A franciája az egyik legjobb az eddigiek közül (top 3-ban benna van), ahogy rendesen torokra veszi, az valami hihetetlen.Francia után meglovagolt és végem is lett elég gyorsan,

felejthetetlen: 14db
(2020-03-03) : Szűk a puncija. Behatolás elott síkosítót használ. Utana viszont könnyen behatoltam, ki-&be. Misszionárius póztól kezdve, kutyán át, lovagló pózban is folytattuk.

(2020-01-07) : Ezután a hátamra fektetett, és lassan szinte centiről centire végigcsókolta a testem amíg le nem ért a kis barátunkhoz. Ráköpött és egy eszméletlen iramú és intenzitású franciát produkált.

(2019-10-01) : Kértem, hogy egy kicsit a golyókra is összpontosítson, amit meg is tett. Majd rákérdezett, hogy jöhet e a gumi. Igennel válaszoltam, így hát felruházott a vendéglátóm és óvatosan belém ült. A cicik az arcomhoz közel ringadoztak, így hát volt mivel foglalatoskodnom.

nagyon jó: 23db
(2020-09-09) : . Elkezdett mindenhol csókolgatni, a mellkasomtól lefelé haladva. Közben persze én is igyekeztem megérinteni, ahol csak tudtam. Kutattam himbálózó melleit, végig a puncijáig is eljutottam, amit elkezdet finoman simogatni, kis izgalomba hozva partnerem. Majd Jessyca kezébe akadt immár keményen meredező farkam, amit határozottan megmarkolt, majd szájába vette,

(2020-08-24) : Lehet kihívást lát a farkamban nem menti ki magát, megcsinálja rendesen és többször, nem semmi látvány lenne így sem, de most jön a csúcs, a bőnyálas szopás újraértelmezése: amikor végig beveszi picit bent tartja majd kiveszi szájából és végig köpi folyatja nyállal, de iszonyú mennyiséggel. Ez rengetegszer megismétlődik, folyamatosan köpi a farkamra, úszok a nyáltengerben.

(2020-07-22) : De ezen hamar átestünk, mert kedvesen letámadtak, simogatással, puszikkal. Hamar le voltam fegyverezve, ezt a fajta kedveskedést Jessyca folytatta, én pedig igyekeztem viszonozni, bár nehéz volt, mert közben Nova úgy pippantott, hogy nem volt könnyű mindkettejükre figyelni.

: 72db
(2020-12-18) : Kisvártatva már ő volt az aki a száját és nyelvét használta... minek is finomkodjunk, egy brutálisan jó franciát kaptam tőle! Ezt egyből végső kifacsarásig vittük, és kérésemre nem finnyáskodott a kinyert nedvekkel sem, hanem szépen a szájacskájba eresztette. Mivel ezzel pár perc alatt megvoltunk, volt idő egy kis szusszanásra,

(2020-06-30) : Jessé, a finomabb, lágyabb. Az orál visszatükrözi a két lány egyéniségét, Nova a vadabb, Jessyca a szendébb, bár lehet Jess is be tud vadulni. Most ilyen változatos volt, két eltérő stílusban kényeztettek

(2020-03-13) : A szobába meztelenül fogadott . Lefektettem a hátára körbecsokoltam a testét mire elértem amiért jöttem. (Multkor ez kimaradt) Nagyon szép a puncija ugyhogy nekiestem és sokáig kényeztettem.

egyeztetési probléma: 3db
(2015-07-20) : Előző nap egyeztettünk, majd kapott visszaigazolást a randi napján is, amire megadta a címet. Az időpont elött 2 egész perccel már ott voltam és hívtam a nagyságos asszonyt, hogy megérkeztem

(2015-06-26) : Mondanom sem kell, nem tudtam elérni, hiába csörgettem többször is, vártam 10 percet a tisztesség kedvéért a ház előtt, aztán rámondtam az üzenetrögzítőre egy nem túl kedves szöveget

(2014-08-12) : Folyamatosan hívtam, hiszen csak az utcát és a házszámot kaptam meg, a konkrét bejutás módját nem. 12 percen keresztül próbálkoztam, míg nem egy számomra ismeretlen számról érkezett bejövő hívás 7 perccel a megbeszélt szeánsz után.