8
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
Ma elérhető: 9-20
20
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
17
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
ANDI erotikus masszázs
ISTENNŐ
erotikus masszázs

ANDI-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-12-11 10:20:06

Mergewesh
Mindentudó
szerint valódi képpel hirdet
Képek száma:
5
Hasonlóság:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

ANDI reagálása

Kedves Mergewesh!

Köszönöm a kedves beszámolód és, hogy egy lila szalaggal tüntettél ki. Örültem a látogatásodnak, habár jól megvezettél a telefonba:)))) Jót nevettem magamba mikor megláttalak! Nagyon jól éreztem magam Veled, és remélhetőleg nem egy év múlva fogunk újra találkozni!:)))

Várlak vissza sok szeretettel!

Andi

ANDI beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-12-14

Egyeztetés
Elérhető:
4
A környéken jártam, akadt szabad időm, így elkezdtem nézelődni az oldalon. Először másik hölgyet hívtam, ő volt előbb a szűrt listán. De Andi vette fel a telefont (jelezte, hogy nem az övé a lészülék), kedvesen tájékoztatott, de a kolléganő nem ért rá. Kérdeztem, hogy Ő tudna-e fogadni, de korrektül azt kérte, nézzem meg képeit és ha tetszik, hívjam a saját számán. Tudtam, hogy tetszik, hiszen voltam már nála egy éve, született is beszámoló. MInden esetre betartva a forgatókönyvet ránéztem, majd hívtam. Meg is beszéltünk egy időpontot kicsivel későbbre.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Pontos címet kaptam, ami nem az egy évvel ezelőtti volt, hanem pár sarokkal arrébb. Jól megközelíthető, főútvonal, parkolni a ház előtt tudtam, volt még szabad hely sok. Tömegközlekedés kiváló, fő csomópont 3 perc sétára található, itt van busz, metró, villamos, troli.... Sőt, benzinkút is, ha épp világít a csóróságjelző...
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Emeletes ház felső szintjén lévő lakás. Felújított régebbi ház és lakás, új lifttel. Senkivel nem találkoztam sem a be- és kijutás alatt, sem a lakásban, teljesen ok a logisztika. A lakásban 2 tetthely, nagy előtér és nagy fürdő található.
A fürdő kádas, zuhanyfüggönyös, kádkilépős, kombi cirkó adja a meleg vizet. Sok tusfürdő, 3 féle szájvíz volt, érkezéskor és távozáskor is tiszta törcsit kaptam a zuhanyzásokhoz.
A tetthelyen tatami van - ez inkább az erotikához- és masszázspad - ez inkébb a szakszerű masszázshoz. Gyenge hangulatfény és lágy meditációs zene szólt végig, rend és tisztaság volt mindenütt.
ANDI külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képek nem hazudnak, egy csinos 40 körüli hölgy fogadott. Megismert, egyből az lett a téma, emlékezett a beszámolómra is.
Egy szép alsóneműben fogadott, tisztálkodva, rám készülve. A megadott adatok stimmelnek, nincs kozmezikázás, a várt csinos, kedves, simogatni-markolni való testű NŐ fogadott.
A randi így másodikra nagyon bensőséges lett, az előzőnél még több kedvességgel, bókkal, beszélgetéssel - tényleg barátnősre sikeredett.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Mint múltkor, most is a randi középső része volt a masszázs. Kérte, feküdjek fel a masszázspadra, úgy tud szakszerűen ténykedni.
Eddigi tapsztalataim alapján masszázsa szakszerű, kellően erős. Jól végzi dolgát, ahol csomót talált, ott rutinosan és gondosan kezelte az érintett területet.
Szépen sorban masszírozta a végtagokat, hátamat, nyakamat, nagyon jóleső volt. A masszázs vége felé, időnként a comboknál deréknál be- besimított a popóhoz, zacsihoz, épp csak annyira erotikusan, ami a masszázsba belefért úgy, hogy még nem az előjáték része volt.
Nagyon jól esett, kellemesen ellazított.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
MInt írtam, megismert, szerencsére Ő is kellemes emlékeket őrzött rólam, egyből jó hangulat kerekedett. Kis beszélgetés volt vetkőzésem alatt, hogy telt az elmúlt év, emlékezett sérülésemre, erre is rákérdezett. Megnyugtattam, hogy már nem kell vigyáznia, közel 100%-os vagyok. Fürdésem után egyből átkarolt és mély, érzéki csókokkal kezdte kényeztetésemet, közben simogatott, ölelt. Persze ezt nekem is viszonozni kellett, így egy igazi barátnős adok-kapok lett a dologból.
A tatamira kerültünk, ahol folytatódott a simogatás, ölelés, csók, majd lassan, puszikkal kényeztetve egyéb alkatrészeimet elindult a már ágaskodó vezér felé.
Lágyan érzékien kényeztette férfiasságom, mélyen, teljesen eltünteve azt. Nem hagyta ki a a környéket sem, sőt, mikor látta, mennyire tetszik, intenzívebben foglalkozott a területtel. Közebn azért szólt, hogy ne engedjem el magamat, hosszan szeretne velem foglalkozni....
Kis szünetként, olajjal kente be tenyerét és farkamat, majd egy nagyon jó kézimunkában részesített. Persze én azt annyira nem díjazom, de ez most jól esett, hozzá tett az erotikához. Később visszatért az orális kényeztetéshez, amit ezután is változatosan végzett. Végre megengedte, hogy kiengedjem a felgyülemlett gőzt, ami mind a szájában landolt. Itt még 1-2 percig, teljes megnyugvásomig bennt tartott, csak utána ersztett és ürített zsepibe.
Én persze elnyúltam, azt sem tudtam, merre vagyok arccal. Mellém feküdt, simogatott, megvárta, míg magamhoz térek. ezután került sor a masszázsra, ahonnan ismét visszatértünk a tatamira.
Ölelkezés simogatás közben gondoltam, hogy valamit törleszetek a kedvességéből, így én kezdtem el kényeztetni, csókokkal haladtam nyakától, ciciken és hasán át a kelyhéig. Finom, jól reagáló puncija van, élvezet volt nyalakodni, sőt, ujjamat is használhattam a cél érdekében. Úgy tűnt, élvezi is ténykedésem, hogy sikerült-e elmennie, nem tudom. Az előre megbeszélt időnk végézhez közeledtünk, de azért simogatott, csókolt, játszott a velem egykorúval - megjegyezte, hogy rá pazaroltam az időmet. Persze egyből javítottam, hogy nem pazarlás, hanem élvezet volt nekem is, de azért megkérdeztem a hosszabbítás lehetőségét, amire szerencsémre igennel válaszolt.
Új lendülettel és lelkesedéssel kényeztetett, ismét egy beleélős, barátnős, megfelelően pornós orális élvezetben volt részem, melyenk végén szintén ajkai között ért a csodás vég.
Ismét kis bújás, puszik, ölelések, ezek után tusolás és balra el.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az oldalon látható információk nem változtak a helyszínen, utólag rendeztem a két órásra sikeredett randi csokrát.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nos, nem a masszázsos hölgyek között keresgélek elsősorban, mert általában hiányérzetem van aktus nélkül. Itt teljesen kielégültem, nagyon kellemes élményekkel távoztam. A hölgy eddigi tapasztalatom alapján nem csak a masszőzök között van a toppon erotika terén, de a szexpartnerek között is dobogós lehetne - sajna nem ott hírdet. Masszázsa is szakszerű, kellő tapasztalattal bír, így mindenképpen a csúcson a helye!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés ANDI erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Kezdő irogató rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Billentyűbetyár rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókANDI legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2021-01-25) : Szeretem, ahogy masszíroz, most különösen, mert most ruhátlanul végezte így elmém már az érintés élvezetén túl már az azt követő csodás összebújás körül járt. Masszázs mozdulatai összetettek voltak. Szakszerű a gyógy a svéd és az érzéki érintés keveréke, de erős masszázs dominanciával. Miután végzett a hátammal, ami kb. annyi ideig tartott mintegy orvos által felírt gyógymasszázs, megkérdezte, hogy a lábamat is megmasszírozza e. Ismét igent mondtam.

(2020-12-30) : A masszázs típusát nem tudnám egzaktul megmondani, de mivel életem egy szakaszában sokat jártam gyógy masszázsra ezért úgy tudnám jellemezni, hogy, hogy különböző masszázs típusok kombinációja. Mozdulatai szakszerűek voltak és közepesen erősek és lágyak voltak. Kezdéskor kaptam egy puszit a tarkómra, majd a hátammal kezdte, minden területet jól átmasszírozva és érintve.

(2020-12-27) : Lemászott rólam tarkómtol kezdve krémet használva alaposan átgyurta vállaim,hátam,karjaim,lábaim még a talpaim is. Olajat csorgatva melleire rámfeküdt a fenekemtől kezdve melleivel csúszkált rajtam a szájával fülemhez érve fülcimpám beszopva bele nyögött...én meg a masszpad lukán keresztül nyögtem.😜

felejthetetlen: 18db
(2021-01-02) : Hajlékony társamat kebleivel simitja, majd hasával hasamhoz szoritja és hosszú csókban forrunk össze. Hasizmával (vagy spéci légzéssel) barátomat simogatja gyengéden de nagyon izgatóan masszirozza. Látja reakciómat az arcomon, mert huncutul kérdezi: történt valami? Majdnem olyan mintha-mintha nyöszörgöm, de ő ezt pontosan tudja - pedig sajnos nem-.

(2020-11-24) : Kezdte a szerszám közvetlen környékével, majd a rudat csókolta, nyalta végig sokszor le-föl járatva nyelvét, csak ezután vette célba makkomat. Érzékien, épphogy érintve, már alig vártam, hogy bekapja végre, amit lassan, észveszejtően érzéki mozdulatokkal tett és lágyan, finoman szopni kezdett. Lassú ütemben, egyre mélyebben amíg az egész el nem tűnt.

(2020-10-25) : A zuhanyból vissza térve a padra fektetett arcom egy lukban lestem a padlót. Andi finoman nyakon csókolva kért h.lazítsak. A vállaimnál kezdett masszírozni.Az egész testem profi módon átmasszírozta a talpaim sem kihagyva. Lábaim közt benyúlva megmarkólta a farkam,tarkón csókolt és rámkérdezett volna e kedvem a tatamin folytatni,hirtelen azt se tudtam h.mivan felültem magamhoz húztam és megcsókoltam.

nagyon jó: 8db
(2020-12-06) : Csúszik rajtam a gyönyörű női test, önti rám az olajat, keblei közrefogják a golyókat a pálcát, egy csók - hosszú hosszú, de nekem nem elég . . Keskeny, szép vonalú keze, finom ujjai simogatnak nyelve mindenhol végig simit, izzit mellbimbómat kóstolgatja, tetszik kérdi valamit mondok mert tovább folytatja. Lábam közé ül lábaimat combjain átveti olajos kezeivel elkábit, - ne szorits annyira mert fáj - mondja

(2020-11-30) : Egy kis pihi után helycsere következett ,én voltam hátra parancsolva és kezdetét vette egy kéz nélküli nagyon fincsi fallosz nyalogatás ,semmi vad bólógatás hanem lightos a golyókra is kitérő ,igazán kellemes kényeztetés a gátat is nyalogatta illetve azt kézzel izgatta végig ,ezt persze nem lehet órákig nyúzni bár próbálta amennyire lehet elnyújtani a Andi a végkifejletet ,

(2020-11-15) : Andi mezítelen testével, kezében az olajjal, már az ágy végében állt. Talpamnál kezdett, majd szép lassan haladt a vádlik felé, amik egy sportmasszázs erősségű gyúrást kaptak a combjaimmal együtt. Andi kiválóan ráérzett, a masszázs erősségére testem más-más pontjain. A fenék és a derék környéke egy közepes erősségű, de nagyon hatásos kezelést kapott,

: 4db
(2020-07-07) : Szuper test. Gyönyörű punci ami nagyon jól reagál a kényeztetésre. Nagyon finom ,lassú, érzéki francia végig szájba,. Nem tudok hibát találni benne.

(2020-04-26) : Figyeltem a reakcióit és közben a szép cicikkel is játszottam. Nem volt ellenére a ténykedésem, majd lassan gyorsítva és mélyebbre hatolva a nylevemmel, a sóhajokból, nyögésekből és remegésekből azt remélem, hogy végül sikerült örömet okoznom neki. Ezután Andi lépett a tettek mezejére és engen hanyatt fektetve a lábam közé telepedett, majd rám hajolva ő indult lefelé a testemet végigcsókolva, néhány játékosan kedves és kellemes harapással. Kértem, hogy a kényeztetésemet nyújtsa el, amit fantasztikusan teljesített.

(2020-03-06) : Ezt követően viszont Ő vett kezelésbe. Bemutatta csodálatos cicis és teljes testes csúszkáját, közben mindig felérve számhoz. Eddig még nem kellett olaj. Na de ezután elővette az olajat és fergeteges lingamba kezdett.