25
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
4
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Nancyy szexpartner

szexpartner

Nancyy



-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-12-09 16:54:13

BoldMan
Ismerkedik az oldallal
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Nancyy reagálása

Nagyon szépen köszönöm hogy megírtad az élményt! Várlak máskor is! Csók N

Nancyy beszámoló szexpartner Budapest 2020-12-10

Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
VTR-ben egyeztettünk, röviddel a jelentkezés után el is fogadta az időpontot. A randi előtt öt nappal egyeztettünk, mivel nekem elég jól tervezett napjaim vannak, ezért arra a napra már hamarabb tudtam egyeztetni időpontot.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Sofőr szolgálattal szoktam menni, a parkolást a kiszállásra a Béke térnél oldotta meg a sofőröm. Akadt hely megállni. A helyszínig lábon mentem. A gyalogos megközelítés is okés volt.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás egy új építésű, liftel ellátott épületben van, a lakás pedig tiszta és pöpec volt. A fürdőszoba is tiszta és jó illatú volt, meg llehetett találni mindent ami egy tusoláshoz kell. Tusfürdők, dezodorok, szájvízek. Bár én magamnak vittem mindent, mivel jobban szeretek a saját tisztálkodási szereimet használni. Azt le kell szögeznem hogy Nancyy nagyon ügyel a tisztaságra és a higiéniára, a törölközők is illatosak, frissek voltak. Az francia ágy is kényelmes volt.
Nancyy külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Nancyy külseje bombasztikus és észveszejtő, pont mint a fotókon. Egy kék szemű szépség fogadott az ajtóban, egy fekete bodyban, amely kemeli gyönyörű bájait. Az a nő amely pont ez esetem. Kék szemek, hosszú szőkésbarna haj, mintha a mennyország kapuján lépt volna be ahol egy angyal várt.

Action
Ez a második alkalom volt Nancyyvel, és most sem kímélt. Masszázzsal szeretett volna indítani, de én franciát kértem elsőnek, ami fantasztikus volt. Az látvány ahogyan bőnyállal elúsztatta a barátomat, és mellé bevetette a bájait. Oldalról térdelt mellettem, így lehetőségem volt a kebleit és a popsit simogatni, markolászni. Közben fokozta a tempót és jött a nagy durranás a szájba. Ezután Nancyy kiment a fürdőbe egy kis szájhigiéniás foglalatosságra, addig én is letöröltem a bőnyálat a farkamról. Ezután jött a finom olajos masszázs kellemes beszélgetéssel. Finoman átmasszírozott a vállaimtól, a hátamon át, a bokámig. Ezután kérte hogy forduljak meg, itt kaptam egy olajos cicis csúszkát. Kérdezte hogy szeretnék-e kölcsönös framciát, habozás nélkül elfogadtam az ajánlatot. Életemben nem nyaltam olyan illatos és fincsi puncit mint a Nancyyé. Illatos és nedves volt, éreztem hogy már beindult, így gumit húztunk és missziben kezdtünk. A puncija szűk volt nekem, szegénynek nagyon berontottam az elején, de lassítottam, kicsiket mentem mélyebbre minden lökésnél. Mire ellazult és át adtuk egymást a testi gyönyöröknek, öleltük egymást, csokólgttam a nyakát, majd a kebleit, a kemény hegyke bimbó fincsik voltak. Pár perc után missszibe váltottunk, tudta hogy ezt szeretem, imádom a popsiját, markolászni menetközben, de itt hamar kifáradtam, vissza misszibe, mivel kitartó vagyok úgy döntöttünk hogy franciával végzünk, mert már Nancyy is fáradt volt. Így kivégzett. Ismét tisztálkodás, majd egy beszélgetés egymás karjaiban, közben simogattam selymes puha bőrét. Közben erőre kaptam, ezt látván felajánlott egy lignam masszázst. Ennek a végén hatalmasat élveztem, életemben nem volt ekkora intenzív, pulzáló orgazmusban. Eztán kaptam a friss tiszta törölközőt és elmentem zuhanyozni.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elszámolást a végén ejtettük meg, pesti átlagnál magasabb a rózsaszálak száma, de a színvonal fényévekkel jobb, ha szabad így fogalmazni. Megérte tljes mértékben.

Rózsacsokor
Nem adott meg nyílvánosan virágcsokor méretet - rajtatok múlik. Minél többen fogják kérni tőle, hogy adja meg, annál valószínűbb, hogy megadja.
Összkép
Három órát töltöttem nála, de nekem egy egész nap is kevés lenne. Nancyy egy elképesztően szép, formás, és nem utolsó sorban inteligens és kommunikatív személyiség. Maradok az ügyfele ezután is. Aki férfi az Nancyyhez megy.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Nancyy szexpartner beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2021-01-08 10:17:38
Az utolsó mondat miatt kar volt egyébként jól megírt beszámoló

Gézu3
Rutinos harcos
2021-01-04 20:53:12
Nagyon jól megirt beszámoló, nagyon lelkes a kolléga, de ez érthető..

2020-12-10 13:56:02
Nagyot akart mondani a kolléga, tudjuk be a lelkesedésének!

2020-12-10 12:23:53
Szerintem nem sértő az a mondat, a lelkesedés mondatta ki vele, elő szokott fordulni, van ilyen.

2020-12-10 10:50:51
A legutolsó mondat nem kellett volna :(
Amin szerintem a többség átsiklott, pedig sértő. Vendégekre, más hirdetőkre egyaránt. Az ilyenért jár a lepontozás.

FunkciókNancyy legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2020-09-07) : Igazi frissítő masszázs után először Nancyym kezdte a nagy cicijeit beolajozni illetve engem elkezdett rajtam fel le csúszni, fogtam a cicijeit melyeket imádok, közben Zsantill a felső testem mellbimbóim, nyakam puszilgatta,csókolgatta ez nagyon jól esett, utána csere következett Zsantill járt fel le , kézzel fogta a farkam illetve cicijevel úgy is fel le járt,

(2020-08-21) : Először hátát, fenekének és combjainak domborulatait barangoltam be. Azért nem voltam rest viszonozni a benyúlkálásokat én sem és persze a hason fekve oldalra kinyomódó melleivel is megismerkedhettem. Lágy csókokat hintve nyakára fejeztem ki tetszésemet Nancyy irányába, majd fordulás következett.

(2020-02-11) : keze megtalálja lompit, mit szája is követ. Dorombolva nyalja, nyeli, szívja, hogy horpadozik halántékom. Oszt mint elégedetlen gyerek nagyobb terpeszbe rakja lábaimat és nagy területet körbe nyalva, fölváltva bekapja a golyszikat.

felejthetetlen: 17db
(2020-11-17) : Kényeztetésemre kényeztetéssel válaszolt. Megkérdeztem, hogy mit szólnék egy cicis csúszkához, jöhet válaszoltam. Mellére olajat folytatott és neki látott a finom masszázsnak. Olyan szép volt ahogy a hatalmas mellei között játszadozott meredező farkammal, hogy azonnal fejem alá igazítottam a kispárnát, hogy jobban mozizhassak.

(2020-06-20) : Az érintésétől már simán harcra kész voltam, de abban maradtunk, hogy először én kényeztetem a popsiját, így cseréltünk. Kis masszázsos felvezetővel indultunk, nekem elég erős kezem van, szoktam masszírozni, de ezzel óvatosan kell bánni, mert Nancyy inkább a lágyabb mozdulatokat szeretni, ezt gyorsan meg is beszéltük. A masszázsból érintés és simogatás lett, majd szép lassan, majd mohóbban kényeztettem nyelvvel a fenekét.

(2020-05-17) : A lábam közé terdelt, beolajozta a gyönyörű melleit, és csúszkálva simogatta a verem egykorút. Isteni érzés volt. Mivel az elejétől kezdve rá hagytam az események irányítását, tökéletes döntés volt, mert mindig érezte hogy mikor kell váltani. A csúszka után szájjal kezdett el kényeztetni, bonyállal, cuppogósan, a golyókat sem kihagyva. Isteni finom volt, majdnem be is végeztem, szóval kicsit vissza kellett fogni Nancyyt.

nagyon jó: 15db
(2020-10-07) : A szemben lévő tükörben élveztem a látványt. Fordulás misszibe és így is dolgoztuk meg egymást egy kicsit, majd átadtam neki a végjátékot. Cici, kézimunka és NF. Végül az ikrekre ömlöttem. Fantasztikusan jó volt, hosszú ideig nem találtam a szavakat. Majd Ő és én is lecsutakoltuk a szennyet magunkról.

(2020-09-04) : Eleinte vacilláltam, hogy masszázs, vagy szex... aztán mindkettő lett. Egy kellemes masszázs kezdésnek, utána francia, majd egy rövid dugás. Egy gond volt csak, a farkam vastagsága miatt nem igazán volt számára kellemes. Én nem éreztem azt, hogy túl szűk lenne, de az ő elmondása alapján jól kikészítettem a punciját. Szerintem elsősorban a masszázst szereti, mert azt nagyon jól csinálta.

(2020-09-04) : Tökéletesen használja az adottságait, az átdolgozott éjszaka, és hajnali autózás ellenére is haptákba vágta magát az Ezredes, amit a csúszkából franciára váltással jutalmazott. Finom, kóstolgató, majd egyre határozottabb mozdulatokkal repített a mennyeknek kapui felé, kézeivel és szájának puha ölelésével egyaránt.

: 16db
(2020-11-24) : Kimondottan erotikus masszázsnak mondanám, ami nagyon jól fel volt építve, hogy egyre jobban fokozza a vágyat. Kérte hogy forduljak meg és akkor egy cicis csúszka következett, ami már tényleg az azt követő natúr franciának volt a legjobb felvezetése. A franciája isteni, én szeretem ha közben a kezével is matat körülötte, így is történt.

(2020-11-05) : Előző nap beszéltük meg a randit, lefixáltuk az időpontot. Elég feszülten érkeztem meg hozzá,, szétszórtan munkahelyi fiaskó miatt. Feszült voltam, sem mentálisan m sem testileg K.O voltam. Nagyon kellemes megnyugtató kisugárzásával, oldotta a feszültségem, elképesztően türelmes, volt velem. Szerencsés vagyok, mert az adatlapján szereplő videóját, átélhettem más szemszögből. Franciája i!s) isteni finom volt, a testét felfedezni egy élmény.

(2020-11-05) : a nyelvével a zacsimat simogatta úgyhogy nem volt idő szomorkodni. Alaposan körbenyalogatott, majd a cézárt is el-el tüntette. Abban maradtunk, hogy legyen egy jó kis 69, és fölém térdelt ápolt, illatos puncijával. Ő is, én is mindent beleadtunk, egymásba felejtekezve repültek a percek, vègül egy hatalmasat élveztem a szájába. Megvárta szépen a makkommal a szájàban, míg lenyugszom, aztán elszaladt a fürdibe rendbe tenni magát.