94
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Jenna erotikus masszázs

erotikus masszázs

Jenna-

V.I.P hirdető
96/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-12-08 00:05:18

legendAAA
Már Valaki itt
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Jenna reagálása

Kedves Legendaaa!!!

Köszönöm az írásodat,nagyon jól esett..Bár már több mint egy hónapja lehettél nálam!!Igaz ott nehézkes volt a parkolás..de ahol most vagyok ott még nem panaszkodtál emiatt,még így sem hogy ingyenes most..Remélem egyszer itt is találkozunk,és többre pontozod :) Véletlen se vedd szEmrehányásnak,nem annak szántam..Sok sok puszi: Jenna

Jenna beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-12-09

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon hívtam amit elsőre fel is vett. Nagyon kedves volt, és pár órával későbbre megbeszéltük a találkát . A telefonban az összes fontos információt elmondta.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Móricz Zsigmond tér közelében az egyik kis utcában található bérház. Tömegközlekedéssel egyszerűen megközelíthető, a megállok-tol csupán pár perc séta. Cím könnyen megtalálható.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A ház bejáratához közel található tiszta, földszinti nagy belmagasságú lakás. A fürdő szintén tiszta és több fajta tusfürdő és szájvíz is rendelkezésre áll.
Jenna külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képek egyértelműen a valóságot tükrözik, csupán a tetoválásai lettek retusálva. Belépésem pillanatában egy az alakjához tökéletesen passzoló falatnyi fehérnemű szemben fogadott, amely tökéletesen kihangsúlyozta a formás popsit és gyönyörű melleit. Arca ahogy az a képeken is látszik gyönyörű és elbűvölő.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
4
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Erotika:
5
Természetesen egy gyors fürdéssel kezdtem. Fürdés után bementem a szobába és ott lefeküdtem az ágyra. Következett a kellemes lágy masszázs, közben beszélgettünk is kicsit. Jennanel nem profi masszőr, de nem is gond nem azért látogatja meg az ember. A masszázs Jennáná nem túl erős , inkább a relaxációrol ellazulásról szólt és nekem pont erre volt szükségem hogy kikapcsoljak. Erotikus rész csak fordulás után van, kis olajos mázsás áttvezetésel, majd fordulás után jött a kedvencem csúszkamasszàs. A csúszkát követően jöhetett a remek francia, amely kellemesen érzéki, változatos, egyáltalán nem volt gépies. Franciàzás közben finoman néha használta a kezeit is. Miközben ő kényeztetett én simogattam ahol csak értem, különösen a csodás melleket és kerek popsit. Nem kapkodott, kényeztettet amíg végem nem lett.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
3
Mialatt én megfordultam Jenna levette maradék fehérneműket. Finoman érzékien beolajozott közben a formás cicikkel rám feküdt. Egy érzéki csúszkát kaptam közben végig simogadtam ahol csak értem. Nem sokak később Jenna kézzel es szájjal felváltva kényeztetett, amíg vegem nem lett. Hagyott időt mindenre, nem sietette a dolgot.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Fürdés előtt átadtam. Bővebb Infobol lehet tájékozódni. Extrát nem kérdeztem.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Jenna egy gyönyörű és intelligens nő. A cicis csúszkája nagy kedvencem volt. Ajánlom mindenkinek aki tud vigyázni rá.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Jenna erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-12-09 11:35:24
Nekem ez túl rövid, főleg az érdemi levezetős rész. A masszázst írtad meg hosszabban, de már ott is van olyan rész a végén ami a lenti fejezetbe való. Mindenesetre rövid.

FunkciókJenna legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2020-01-10) : Lekerült a bugyi is, bekente magát, én elhelyezkedtem, ezúttal már háton és elkezdődött a csúszka. Fantasztikusan izgató volt, ahogy csúszott a farkam a keblei között, emellett ráadásul megőrjített a szemeivel is, így hamar váltottunk a következő fejezetre.

felejthetetlen: 5db
(2019-12-20) : Fordulás után Jenna levette a fehérneműit, valamint bekente magát olajjal. Jöhetett a csúszka, ahol kis barátom még nem akart éledezni, de szuper érzés volt, simogattam Jennát közben.

(2019-12-05) : izgatóan használj a nyelvét miközben kezével a velem egykorút simogatja megkért feküdjek hanyatt combjaim közé térdelt és folyamatosan kék szemeibe nézek ő közben lassan csókra termett szájába veszi

(2019-05-03) : Profi masszázst kaptam, ami nagyon jól esett!! Nem fogta vissza magát, alaposan megdolgozta a hátam és a lábam, amikre szuksem is volt a sok-sok ülő munka után.

nagyon jó: 10db
(2020-08-01) : Van natúr francia és óvszeres is, mindenkinek az igénye szerint. Egy szuper csúszkát kaptam kezdésnek, mely beindította a hormonokat, és utána egy kombinált francia és kézi órán vettem részt. a végén angyali/ördögi technikát is bevetett Jenna a kezével, melynek eredményeképpen hatalmasat táraztam ki. Utána egy kis nagyon finom cirókát kaptam levezetésképpen.

(2020-05-03) : Egy lágy relaszáló masszázs kértem .Jenna finoman beolajozott ês egy lágy kellemes masszázsba kezdett.A ruhája a masszázs végéig rajta maradt,közben egy kicsit beszélgettünk.

(2020-03-09) : Közben éreztem, hogy az ajkai is nagyon finoman kényeztetik a farkamat. Többször csak a makkomat nyalogatta, szopogatta, majd kábító forróságot érezve szinte koppanásig az ajkai közé vette.

: 35db
(2020-11-20) : Hason fekve kezdte a maszirozast, nagyon kol csinálja de én szeretem ha erösseben masszirozák a hátam😉 De végülis ember fia nem egy gyogymasszörhöz ment hanem egy Istennőhöz. Kb 35 perc masszázs után végre lehetett fordulni😀. Na s akkor melleivel amit elötte beolajozott kezdödöt a kényeztetés, ezdredes már nagyon várta ezt a pillanatott. Fantasztikusan csonálja minden percét élveztem😍

(2020-10-10) : Kellemes, nyugtató, közben beszélgettünk. Egyik láb, másik láb, hát, váll, nyak, teljes test. Jennának nincs vasmarka, de nem is azért látogatja meg az ember. A masszázs Jennánál masszázs, erotikus rész csak fordulás után van úgy látom, és úgy tapasztaltam, aki másképp szeretné, szóljon. Fordulás után jött a csúszka a mellek és a test beolajozása után.

(2020-10-04) : Bekente melleit olajjal majd finoman csúszkálni kezdett farkamon, ami tetszett neki éledezni is kezdett majd mikor szájába kerültem megmakacsolta magát és nem akart hadrendbe állni pedig minden jót megkapott, amit kaphatott. Érzésre fantasztikus volt, de az élmények hatására vagy fáradság miatt nem keményedtem fel annyira, hogy az aktus létrejöhessen.