25
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 9-20
Fanni szexpartner

szexpartner

Fanni-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-12-06 18:16:01

marcitomi
Fejlődő
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Fanni beszámoló szexpartner Budapest 2020-12-07

Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
A randi előtti este jutott eszembe, hogy szeretném meglátogatni Fannit. Nem akartam már zavarni, úgyhogy váltottunk egy SMS-t, hogy megerősítse lesz szabad időpont. Másnap délelőtt telefonon megbeszéltük a részleteket. Teljesen korrekt egyeztetés volt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Jól megközelíthető autóval a helyszín, a parkolást meg lehet oldani. Tömegközlekedés van közelben. Én mondjuk gyalog mentem, mert szép idő volt és nem lakok messze.
Helyszín
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Kedves garzon, kulturált berendezés, otthonos kis lakás. Fürdőszobában van tusfürdő (rendes és illatmentes is), szájvíz. Nekem tetszett hogy üveg pohár volt kikészített, nem pedig egyszer használatos műanyag. A szoba a konyhával egybe van, az ágy jó nagy, kellemesen rugózik, jól neki lehet feszülni a karfának is.
Fanni külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
4
Természetesen ő van a képeken. Ahogy mások is írták, vannak tetoválásai, ami a képeken ki vannak retusálva. Tetszett az arca, szép zöld szemei vannak, hosszú haja, utóbbi nekem nagyon bejön amikor franciázás közben érzem a bőrömön, a combomon. Szexi fekete ruciban fogadott, jó mély dekoltázssal, mire kijöttem a fürdőből már meztelen volt. Mindenhol kellemesen reagál az érintésre, észvesztő cicijei vannak: van bennük némi szilikon, de egyáltalán nem lufi, nagyon jól lehet velük játszani. Formás, kemény feneke van, A mellbimbója picit érzékeny, ott ne toljátok túl.

Action
Aktus:
4
Csók:
4
Kebelszex:
5
Profi masszázs:
4
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
4
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Kopogtatni se kellett, Fanni fülelte a lépteim és nyitotta az ajtót. Váltottunk két puszit és beljebb invitált. Leültünk az ágyra, váltottunk pár szót, megbeszéltük, hogy mit szeretnék (elején akartam vele egy ismerkedős szexet, aztán dumcsizós masszázst, utána meg ami jön), aztán elindultam a fürdőbe.

Mire visszatértem, már meztelen volt és elkezdtünk csókolózni, kézzel felfedezni egymást, majd elhelyezkedtünk az ágyon és elkezdett franciázni. Ilyen téren nincsen sok tapasztalatom és Fanni franciája bőven a legjobb, amit eddig kaptam. Barátnős, figyel hogy hogy szereted, és a golyókat se hagyja ki a kis huncut. Amikor időnként elkezdtem ütemesen emelni a csípőm, akkor figyelt arra hogy meglegyen a közös ritmus és el is tüntetett teljesen a szájában. Közben simogattam, dicsértem és kedvem támadt viszonozni a franciát.

Hanyatt feküdt és átadta magát az élvezeteknek; csókolózásból lefelé elindulva szépen lassan eljutottam a borotvált puncijához. Fincsi volt ott lenn is, ahogy a lefelé vezető úton is. Fanninak finom, selymes, feszes bőre van, élvezet puszilni. Sikerült csúcsra juttatnom, amitől én is beindultam és kértem hogy hadd támadjam be hátulról, tudván hogy az a kedvence.

Gumit húzott rám és elkezdtem hátulról dugni, tolta magát rám, én meg húztam a formás derekánál fogva. Nem vagyok gyakorlatban, lankadtam, úgyhogy kicsit rásegített újra a szájával, de nem lehetett megmenteni a merevedést, úgyhogy az első játszmát 1:0-ra megnyerte Fanni.

Kicsit dumáltunk erről-arról, aztán elkezdte masszírozni a hátamat. Ügyesen csinálja, de szerintem ne kérjetek egész testes svédmasszázst, arra van lehetőség máshol.

A masszázs után megfordultam és újra elkezdett franciázni, ismét kiválóan, majd kértem hogy feküdjön rám, hogy egyszerre kényeztethessük egymást, amitől én teljesen beindultam, úgyhogy újra gumit kértem és misszionáriusban folytattuk.

Fannival nekem jobban bejött a szex szemből, mint hátulról, mert szerettem közben csókolni a nyakát, alátenni a kezem a párnának és dugni őt, kicsit felegyenesedve pedig fogni vagy csodálni a cicijeit. Amikor még hátrébb dőltem, azonnal tette fel a lábait a vállamra, úgyhogy ekkor már a vádlija és a lábfeje is puszitávolsagba kerültek.

A jó szex ellenére elmenni nem tudtam, gyakorlat hiánya, meg a gumis szexben szerzett kevés tapasztalatnak tudom ezt be. Ezért Fanni újra bevetette a száját, én rásegítettem a kezemmel, dugtam egy kicsit a cicijeit is és végül sikerült a szájába elmennem. Nem volt egyszerű, de összehoztuk, köszi Fanni!

Utána a maradék időben beszélgettünk egy jót, elmentem újra tusolni és elbúcsúztunk egymástól.

Nagyon jól éreztem magam Fannival, szerintem, ha elolvasod az adatlapját és emberként és nőként kezeled, akkor te is ilyen elégedetten fogsz tőle távozni.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
4
Én az elején leraktam a pultra, mielőtt elkezdtünk beszélgetni, ő szerintem csak a végén kérte volna el. Bővebb infóban ott van, hogy mi mennyibe kerül.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Én egy tök értelmes, életre való lányt ismertem meg. Fanni szerintem nagyon ügyesen franciázik (nekem nagy élmény volt), pozitívan áll hozzá a vendégeihez és van elég érett ahhoz, hogy szól, amikor valami nem jó neki. Cserébe természetesen te is mondd neki hogy mit és hogy szeretsz, mert maximálisan ott van fejben, végig rád figyel és meghallja, amit mondasz.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Fanni szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-12-07 21:51:43
Tanult kollégámmal ellentétben azt gondolom, nem az itt elért rang befolyásolja az írni tudást. A helyesírási hibáktól eltekintve őszinte írás. Az nem érettség, hanem határozottság függvénye, ha valaki szól, ha nem tetszik valami. Fanni egy iszonyat intelligens és nagyon karakán nő, nagyon kevés emberért hajlandó megalkudni picit is, már ha akad egyáltalán ilyen.:)

2020-12-07 17:34:47
Rendesen megírtad a kellemes élményeidet, jó stílusban és korrekten tájékoztatva.

2020-12-07 14:04:37
Gratulálok, nagy jó és összeszedett írás, főleg a rangodhoz képest! Csak így tovább!

FunkciókFanni legfrissebb beszámolói

istennő: 12db
(2020-10-03) : Egyre mélyebbre vette be, majd egyszer csak eltüntette koppánásig. Közben felnézve rám tartotta a szemkontaktot és figyelte a reakcióimat. Én sem voltam rest és kezzemel odanyúlva megfogttam a fejét és finoman ellentartottam neki. Mikor a fejét hátrahúzva farkam újra napvilágot látott azt vettem észre, hogy egy hosszú nyálcsík képez hidat ajkai és a péniszem között. Ez egész egyszerűen fantasztikusan izgató volt számomra.

(2020-09-01) : Aztán rátértem a lényegre, és kelyhét előbb lágyan, majd egyre határozottabban ingerelve csúcsra juttattam Fannit. A másodiknál meg is kért, hogy lassítsak picit. Közben persze alig vártam, hogy folytatódjon a francia lecke, amit az imént félbe kellett szakítanom. Cseréltünk, és újra a szájában találta magát kiskocka, amit nagyon nagyon élveztem.

(2019-07-01) : Az ágy elé térdelt, és remek franciába kezdett, gyorsan keményre varázsolt. Változatos programot mutatott be, foglalkozott a környékkel is, volt zacsinyali és minden, ami kell :) Külön tetszett, hogy nem a gyors kivégzésre ment, hanem szépen elnyújtva játszott az ezredessel.

felejthetetlen: 47db
(2020-09-29) : Fantasztikusan finom volt. Annyira profin csinálta, hogy nem kerültem elsülés közeli állapotba, hanem csak élveztem a jót. De mivel semmi sem tarthat örökké, kutyusra váltottunk és így lett végem. Pihenés képen kis beszélgetés következett, majd egy kellemes hátmasszázs.

(2020-07-30) : Ahogy elkezdte szerezni azt a részemet.,nagyon észnél kellett lennem hogy ne legyen azonnal végem. Mikor már egy ideje játszott velem egyszer csak egyre jobban és jobban el kezdett elnyelni.olyan mélyre hogy az frenetikus és aztán lenn is tartotta. Majdnem elájultam amikor éreztem ahogy a tagom átdöccen azon a bizonyos ponton. Ekkor mondta hogy nem heverünk e le az ágyra? Valószínűleg azt mondtam hogy oké

(2020-05-15) : Kezdetnek a környékkel játszik, néha érinti, esetleg megnedvesíti a vezért. Majd miután a végletekig húzott, teljesen magáévá tette a velem egykorút. Igazi nyálas, nem durva, nem köpködős érzéki franciát kaptam.

nagyon jó: 61db
(2021-01-08) : Miután így kiörömködtük magunkat, gumit kértem és a bő síkosítást kihasználva lovaglásra biztattam a mostanra megint kellőképpen kipirult és felhevült kedvesemet, aki néhány finom kísérlet után nagy sóhajok és nyögések közepette magába fogadott. Ez a póz tényleg kihagyhatatlan vele, ahogy hatalmas mellei a szemed előtt ringanak

(2020-09-28) : Majd kaptam egy nagyon jó, lágy franciát, fentről lefelé, lassan, majd kicsit tempósabban, érzékien. Következett a zacsi, elsőnek csak nyalogatva, benyálazva, majd szopogatva, szépen körbejárta, még egy kicsit alá is benyalakodott, amit nagyon díjaztam.Majd kaptam valami igazán különlegeset, popó izgatás nyelvvel. Húúú, ez nagyon, de nagyon szuper volt. Hála az égnek többször is visszatért ide. Az igazán jó szopikálás után kértem egy kis vágtát, amit nagyon jó volt, mert már nagyon lucskos volt.

(2020-08-06) : A zacskó kényeztetése plusz a mély torkozás ,megspékelve egy kis bő nyálas franciával . A nyelvpiercing nem csak dísznek van. Mielőtt így kivégzett volna,kértem egy kis lovaglást. A szép mellek hullámzása jó látvány. Ezt kutyusra cseréltük és erős hanghatások közepette így lett vége az első menetnek. Egy kis frissítő víz után ,egy nagyon kellemes masszázst kaptam. Másodszorra is első osztályú orális kényeztetésben volt részem.

: 73db
(2021-01-11) : Cserébe én is remek franciát kaptam. Először az ágy mellett állva, sokszor mélytorkos elemeket is használva, majd az ágyon is. Cickók között is megjárattam a farkam, újfent a szájába kerülve. Aztán oldalt feküdt úgy toltam neki a szájába, de bírja. Azt már ekkor láttam, hogy ma csak egy menetre leszek képes. Megpróbálkoztam a szexxel is hátulról támadva,

(2021-01-06) : Aztán hanyatt feküdtem és úgy franciázott tovább,közben a környéket is kényeztette rendesen,majd a popsim sem maradt száraz.Azt is kényeztette nyelvel ahogy az adatlapján vállalja.Utána 69-be fordulva én is kényeztettem mindenhol ami érezhetően tetszett neki,majd kértem hogy az ágyon pucsitson be.Így én is kényeztettem az ő popsiát és punciát együtt mindent és igyekezetem meghozta gyümölcsét

(2020-12-25) : . Volt némi zacsinyali és környék kényeztetés is. Első menetben a szájában végeztem, diszkréten zsepi aztán öblíteni ment. Kikészültem rendesen. Elszoktam a jótól. Pihi, beszélgetés aktuális dolgokról. Második körben szájával elérte a harckészültséget. Gumi fel, szex szemből, hátulról majd megint szemből.