4
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Aisha szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Aisha-

V.I.P hirdető
98/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-12-06 16:35:19

hupika93
Kezdő irogató
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Aisha beszámoló szexpartner Budapest 2020-12-07

Egyeztetés
Elérhető:
5
Aznap délután hívtam, elsőre nem sikerült elérnem, viszont később visszacsörgetett. Nagyon kedves, kommunikatív, aznap késő délutánra meg is beszéltünk egy talit, minden gördülékenyen ment.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval mentem, az esti órákban elcsíphető a környékbeli kisutcákban egy-egy hely, viszont érdemes picit előbb indulni, ha biztosra akar menni a látogató. Cím pontos, nem lehet eltéveszteni, bejutás szintén könnyű, nem kell még a kapukóddal sem szöszölni, egy gomb megnyomásával fel lehet csöngetni, és már bent is vagyunk. Aki tömegközlekedéssel szeretne eljutni Aishához, az a Nagyvárad térig el tud jönni metróval (vagy már csak pótlóval), onnan pedig egy kis gyalogtúra után tud megérkezni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Röviden tömören: Tisztaság mindenhol. Előszoba, hálószoba, fürdőben kifogástalan tisztaság, friss törülköző, szájvíz kikészítve, ágyon mindig tiszta és vasalt lepedő, mintha csak otthon lennék, semmire nem lehet panasz,
Aisha külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
A lakásba belépve az ajtó mögé bújva fogadott, visszafogott, de kacér mosollyal, melltartó-tanga együttesben. Aisha alakjára nem lehet panasz, pont annyira és ott kerek, amennyire kell, cicik feszesek, arca egyetemistalányos, popsia pedig tökéletesen kerek, fenekelnivaló.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Fenekelés:
5
Közös fürdés:
5
Pornós feeling:
5
Uraim, tudom, hogy egy beszámolót már írtam erről a kis tüneményről. de annyira jól éreztem magam (ismét), hogy úgy döntöttem, írok mégegyet. Egy dolog, hogy külsőre abszolút az esetem, viszont Aishával sikerült megélni egy olyan ritka dolgot, amit nekem eddig nagyon kevés partneremmel: a barátnős és pornó feeling tökéletes váltakozását.

Fürdés után a szobába belépve egyből csókolózással indítottunk, nagyon lágy, érzéki, nyelves csókokkal, és apró simogatásokkal. Legszívesebben már egyből ágynak döntöttem volna, annyira beindított csupán a tudat, hogy egy ilyen vonzó nővel vagyok egy szobában, de úriemberhez méltóan visszafogtam magam egészen addig, amíg partneremben is megindult a vágy. Nem telt sok időbe, hogy az állva csókolózásból áttértünk az ágyra, ahol egyre inkább egymásba fonódva, ölelkezve kényeztettük egymást. Annyira fokozódtak bennem a vágyak, hogy - szokásomtól eltérően - kölcsönös és natúr franciát kihagyva egyből gumit kértem, majd missziben belecsusszantam Aisha kellően szűk és forró babapunciába. Innentől kezdve megszünt minden, a kezdeti barátnős kényeztetésből pillanatok alatt pornós hangulat alakult ki, mikor láttam, hogy a kezdetekben lassúbb, óvatosabb lökéseket elhagyva a gyorsabb, és méllyebb behatolások mennyire felizgatják Aishát. Innentől kezdve alig emlékszem valamire, csak arra, hogy leszállt a lila köd, és elkezdtem teljes erőbedobással kefélni vendéglátómat, miután ő hatalmas nyögések és szorítások formájában adta tudtomra, hogy mennyire tetszik neki az egyre fokozódó tempó. A viszonylag rövidebb előjáték miatt sikosítót használt, viszont nagyon hamar a tudtomra adta, hogy a lenti nedvesség már nem csak a tubus miatt van. Nem sok mindenre emlékszem, körülbelül úgy az óránk 45. percében kérdeztem rá az időre, miután misszi, doggy és talán egy kis lovagló között váltakozva szexeltünk mint a nyulak. Amennyire magamnál voltam, azért figyeltem arra, hogy a tempó ne legyen túl sok, viszont folyamatos visszajelzést kaptam, hogy lehet keményen, mert ő azt nagyon szereti. Nem volt finnyás, nem zavarta, hogy mindketten összeizzadtunk, mindketten csak az élvezetekre tudtunk koncentrálni. Mikor már közeledett az időnk vége, éreztem, hogy be kell fejezni, így egy hatalmas élvezésben volt részem. Alig tértem magamhoz, álltalában a barátnős, gyengédebb kényeztetést preferálom, de most olyan elemi ösztönt éreztem a pornós dugásra, hogy nem bírtam visszafogni magamat. Aztán persze nem lehet 40 percig maximum hőfokon égni, ekkor következett a szolídabb, lassabb tempójú együttlét barátnős elemekkel megspékelve. Hozzátenném, hogy Aisha abszolút partner volt mindenben, nagyon szereti a hosszú ideig tartó keményebb meneteket, és abszolút nem sürget (a végefele az időre én kérdeztem rá, mert nem akartam túlcsúszni, de ő ekkor is jelezte, hogy ne foglalkozzak vele, csak élvezzem az együttlétet). Az együttlét végét követően közösen letusoltunk, majd öltözés, és könnyes búcsú.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Előre, baszobában lévő asztalra letéve egy kis ünnepi csoki társaságában, teljes mértékben megérte. Extrákról nem tudok.

Rózsacsokor
fél órás randira 15, egy órás randira 20, másfel órás randira 30, két órás randira 40 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Maximális elégedettséggel és kielégüléssel köszöntem el Aishától, egy fantasztikus órát élhettem meg vele. Mindenben készséges, és az én vágyaimat kivétel nélkül teljesítette. Újra megkérek mindenkit, hogy tisztelettudóan és kedvesen bánjanak vele, és vigyázzanak rá, mert nem mindennapi élményeket tud nyújtani.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Aisha szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Reindeer22
Könyvet írhatna
2020-12-08 10:25:30
Kellemes, szép emlékeket idéz a beszámolód. Nagyon felidézte a saját találkozásom élményét vele.

2020-12-07 13:12:26
Nyugodtan hagyd el, hogy "vigyázzanak rá".

FunkciókAisha legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 1db
(2020-12-03) : Franciája nagyon finom kellemes, szépen ügyesen csinálja, kellő érzékkel. Hol csak a makkot szopogatta, hol mélyebben bevette, de változatosan és kellő nyálmennyiséggel boldogított. Már bánom, de az idő rövidsége miatt én ugyanezt nem viszonoztam, ezt kimaradt. A nagyon finom francia után jött a gumi, mert nagyon szerettem volna már abba a szép punciba becsusszanni.

nagyon jó: 2db
(2021-01-16) : Ovatosan ramult kis sikosito rasegitessel lassu tempot diktaltunk hat igen ilyen latvanyert erdemes elni. markoltam kezbeillo melleit apro hangok kisereteben. Kozben puszilkodas, haja beteriti az arcom, ez nagy kedvenc. Eleg sokaig birtuk igy a dolgot, de e ereztem en vegzek hamarabb gyorsan valtottunk misszibe. Nagyon befogado, finom puncija van

(2020-10-29) : Franciázni kezdett nekem, nagyon ügyesen és kellemesen végezte. Én nagyon élveztem. Közben megkértem, hogy helyezkedjen úgy hogy kényelmesen hozzá tudjak férni puncijához. Így is lett és miközben ő franciázott nekem én az addigra nagyon erőteljesen felázott talajú illatos kertjét ujjaztam,

: 3db
(2021-01-21) : Met her with beautiful smile. After showering and installing the shower cubicle, she returned to the net, where she was waiting completely naked by then. We started standing with caresses, tiny mouth kisses, and then after I remembered not really used to taking the initiative, I suggested we continue to do the same while lying on the bed.

(2021-01-07) : Ezutan hatulrol, en az agy mellett, kutyusban folytattuk, a latvany mindent meger. Jo volt markolaszni izleses, kemeny popsijat, mikozben egyre gyorsabban jartam benne, cuppogva ahogy kell. Itt megjegyeznem, hogy az agy nekem itt is alacsony volt, egy 15-20 centivel legalabb, megnehezitve a dolgom, igy egy ido utan atvaltottunk az agyra terdeleshez.

(2020-11-10) : Lakásba beérve bemutatkozás, üdvözlőpuszik, pár kedves szó, ahogy az lenni szokott, majd be a baszobába vetkőzni és fürdeni. Fürdőből visszaérve már meztelenül fogadott, nagyon izgat...