ANDI erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

ANDI-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-12-06 14:46:12

Ván-dor
Lehet adni a szavára
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

ANDI reagálása

Kedves ván-dor!

Köszönöm szépen ezt a gyönyörű beszåmolót, akár egy költemény! Kedves Tőled, hogy ilyen szép szavakkal illettél! Egy igazi úriembert ismertem meg személyedben és ėlveztem az egyuttlétünk minden pillanatåt!

Várlak vissza sok szeretettel!

Csókollak!

Andi

ANDI beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-12-07

Egyeztetés
Elérhető:
3
Személyes üzenetben:
5
Kicsit vissza kell mennem az időben. Kb. két éve ismerem a helyet, ahol egy igen kedves, nekem minden szempontból tökéletesen megfelelő kapcsolatot - az általa megadott kategóriában - találtam és akivel kb. egy tucatszor volt szerencsém találkozni. Jó egy évvel ezelőtt tüntek fel Andi fotói - nagyon rövid bemutatkozással, de szemet/fantáziát megragadóan. Kérdeztem róla vendéglátómat - aki egyébként az idő múlását is figyelmen kivül hagyó kellemes beszélgető partner is volt ( és akkor még nem tudtam, hogy utolsó találkozóink egyikén vagyok vele) nagyon kellemes, diszkrét jellemzést adott Andi emberi tulajdonságairól, empatikus hozzáállásáról. Vendéglátóm hirdetése egyszer csak eltünt, de SMS-ben jelezte, visszavonult. Többé nem tudtam elérni.Andi új volt az oldalon - négy beszámolója volt csak - de hirdetése, a róla elmondottak inspiráltak egy kapcsolat felvételre. Nem könnyen, de - részéről némi szervezés eredményeként egy évvel ezelőtt kétszer is sikerült találkoznunk. Minden várakozást felülmúló - de még az "összeszokásos" -találkozások voltak, Andi számára szokatlan lehetett néhány reagálásom (Geológia: a vulkán kitörést kisérő földrengés intenzitása, a hangjelenségek, a földkéreg mozgásai ). De igazak bemutatkozó sorai: "Nem kizárt, hogy évek múlva is emlékezni fogsz rá". Ezután többször kerestem,néha beszéltünk is de időpontot nem találtunk. Róla szóló beszámolók száma sokszorosára nőtt, ami érzékelteti elfoglaltságát. Nem régen ismertem meg a VTR-t, ebben felfedeztem a "Kedvencek" lehetőségét és bejelöltem. Priv. üzenetben megköszönte - még ismeretlenül, - igy levelezni kezdtünk és " hagytam magam beazonositani". Ezután sikerült közös időpontot találni, bár ez is eltartott pár hétig.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A helyet tehát ismertem, jól megközelithető metró, villamos, busz, parkolás fizetős de pár perc sétával található hely.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Lift-tő 5 méteren belül ( nem kell hosszú folyosón bolyongani) nyilik az ajtó mindjárt egy tágas "könyvtárszobában vagyunk, Andi- a régen látott- mosolyogva fogad valami egybe részes, szép alakját kihangsúlyozó textilben. Emlékeim azonnal frissültek. Nagyon kellemes látvány, egy vizuális élmény. Magas nőiesen karcsú semmi felesleg se "poci" se "redők", szép emlők, vörös hajjal keretezett kifejező arc, igy azonnal kezdtem szemeimen keresztül feltöltődni. Csak ezután kaptam kölcsön - mert azonnal visszaadtam - a már ismert és sokszor megénekelt csókot
ANDI külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Fentebb leirtaknak megfelelő, Telt hosszú combok, gömbölyű karok Nagyon érzéki lágy ajkak. Minden porcikája vonzza a tekintetet

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
4
Két órát kértem,gondolván bőven jut idő mindenre (tévedtem). bekisért a szobába kellemes, tágas, szobainas, pamlag,massz.pad, tatami. Poén kedvéért vittem egy kis kávékivonatot, de hogy ne kelljen mosogatni, ehető pohárkával. Fürdés után a vizuális élményt fokoztam az akusztikussal is, én a pamlagon ülve, Andi a massz.padon és beszélgettünk az elmúlt évről, érintve a fentebb leirt geológiai témát is. Egyszerüen élveztem az egy légteret,a társaságát. Még mindig azt hittem, van időm bőven(!). Aztán lassan egyenruhába kerültünk (egyen se volt ruha) és elmerültem csókjai által keltett örvényben.
A masszázs később történt
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kérésemre hanyatt feküdt a padon, igy ebben a helyzetében gyönyörködtem a csodás ivekben, lágy vonalakban az izmos, remekbe szabott formákban. Lábfejétől a homlokáig -és retour- simogattam, csókolgattam, fő területek az ajka, keblei, óvatosan kikerülve az "ARANYHÁROMSZÖGET". Lassan szétnyitottam a lábait, és csak néztem, még mindig nem hozzáérve (hogy még egy év múlva is emlékezzek rá). Szép, sima domború domb alatt párnás ajkak között egy tökéletes, zárt, teljesen zárt vonal, amit még mindig nem érintek. Csak a combokat, a combhajlatokat- néha felnyúlva- a kebleket ,alig érintve várok. És lassan megmozdulnak az ajkak. Elindul részéről is a vágy(?) Mint rózsanyilásról készült gyorsitott film - nyilik a "RÓZSA". Megnőnek, kitárulkoznak a kisajkak is, kissé emelkedik felül a kis bimbó. És még mindig csak a combokat simogatom és gyönyörködöm. Változik a légzése/m. A harmatos "rózsa" teljesen kinyilt. Ekkor hozzáérek, megkóstolom - hálás sóhaj - bennem vad vágy, hogy most azonnal birtokba veszem a természet törvénye szerint ! ! De győz a korrektség, ez most csak az ajkak, ujjak, nyelvek kölcsönös játéka lehet- de nem akármilyen ! A férfi mindig kétkedik, hogy partnerének valóban csúcs volz-e vagy csakm úgy tett a kedvéért? De ez a lassú megnyilás, ez az érintés nélküli "kitárulkozás" ez szerintem csak a valóság lehet. Lassan elcsendesülünk, vég nélküli csókban ringunk. Átinvitál a tatamira. Most övé a terep. Csúszik rajtam a gyönyörű női test, önti rám az olajat, keblei közrefogják a golyókat a pálcát, egy csók - hosszú hosszú, de nekem nem elég . . Keskeny, szép vonalú keze, finom ujjai simogatnak nyelve mindenhol végig simit, izzit mellbimbómat kóstolgatja, tetszik kérdi valamit mondok mert tovább folytatja. Lábam közé ül lábaimat combjain átveti olajos kezeivel elkábit, - ne szorits annyira mert fáj - mondja (nem vettem észre, lábam nem volt már ellenőrzésem alatt). Bocs. Hogy szeretnéd? hallom a hangját- ajkaid, nyögöm. Nem tudom mit csinál, de őrület. Vedd a párnát az arcodra kéri mert tudja, hogy most elvisz . . . Valóban, megszűnik a világ kissé eszméletlenül üvöltök, hörgök as párnába, nehogy összeszaladjon a ház. Soká tart, nem enged, lassan nagyon lassav vezet vissza. És most felajánl egy lazitó masszázst amit hason fekve élvezek, mert ezt is tökéletesen csinálja.Finom levezetés egy darabig, mert rájövök, hogy nem volt sok, sőt kevés a kért idő. Egyik beszámolóban olvastam egy "rezgő malacká"-járól rákérdeztem megismerhetném-e? Igenlő válasz után megmutatta, hogy működik. Korábban még nem láttam ilyet, igy záróakkordként egy izgalmas esménysor szemlélője lehettem- most először- ahogy csak magát szeretve, mindentől függetlenitve felvitte magát a csúcsra, annak minden látható, hallható, az erotika WIFI-jét átsugárzó, hullámzó jelével, ahonnan lassan, pihegve visszatért. Majd csókokban összeforrva koronáztuk meg együttlétünk -most már végérvényesen rövidnek tűnő - élménydús idejét.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A hirdetésben is megadottak szerint, amit kis csekélységgel együtt az elején letettem egy asztalkára. Korrekt, extráról nem tudok, nem is kell több. Az ár/érték arányszám a nevező miatt igen nagy.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Többen irtak már szuperlativuszokban Andiról , nehéz lenne bármit is hozzátenni. Kései lányom is lehetne, igy ebből az időtávlatból nézve is állitom, ritka kivétel az az empátia amivel rendelkezik. Megjelenése, kisugárzása, közvetlensége nem átlagos.Erotikán kivüli lénye - beszélgetés, vélemény, gondoskodás,finom visszautasitás, kitérések mind figyelemreméltó. Tisztában van értékeivel,szivből ad, akar adni, akarja, hogy a lehető legjobban érezd magad és ezt elhiszed, mert el akarod hinni és ő akarja, hogy elhidd. Az ókor szentélyeiben különleges papnő lehetett valamelyik előző életében.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés ANDI erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Kezdő irogató rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Billentyűbetyár rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókANDI legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2020-12-30) : A masszázs típusát nem tudnám egzaktul megmondani, de mivel életem egy szakaszában sokat jártam gyógy masszázsra ezért úgy tudnám jellemezni, hogy, hogy különböző masszázs típusok kombinációja. Mozdulatai szakszerűek voltak és közepesen erősek és lágyak voltak. Kezdéskor kaptam egy puszit a tarkómra, majd a hátammal kezdte, minden területet jól átmasszírozva és érintve.

(2020-12-27) : Lemászott rólam tarkómtol kezdve krémet használva alaposan átgyurta vállaim,hátam,karjaim,lábaim még a talpaim is. Olajat csorgatva melleire rámfeküdt a fenekemtől kezdve melleivel csúszkált rajtam a szájával fülemhez érve fülcimpám beszopva bele nyögött...én meg a masszpad lukán keresztül nyögtem.😜

(2020-12-11) : Eddigi tapsztalataim alapján masszázsa szakszerű, kellően erős. Jól végzi dolgát, ahol csomót talált, ott rutinosan és gondosan kezelte az érintett területet. Szépen sorban masszírozta a végtagokat, hátamat, nyakamat, nagyon jóleső volt.

felejthetetlen: 18db
(2021-01-02) : Hajlékony társamat kebleivel simitja, majd hasával hasamhoz szoritja és hosszú csókban forrunk össze. Hasizmával (vagy spéci légzéssel) barátomat simogatja gyengéden de nagyon izgatóan masszirozza. Látja reakciómat az arcomon, mert huncutul kérdezi: történt valami? Majdnem olyan mintha-mintha nyöszörgöm, de ő ezt pontosan tudja - pedig sajnos nem-.

(2020-11-24) : Kezdte a szerszám közvetlen környékével, majd a rudat csókolta, nyalta végig sokszor le-föl járatva nyelvét, csak ezután vette célba makkomat. Érzékien, épphogy érintve, már alig vártam, hogy bekapja végre, amit lassan, észveszejtően érzéki mozdulatokkal tett és lágyan, finoman szopni kezdett. Lassú ütemben, egyre mélyebben amíg az egész el nem tűnt.

(2020-10-25) : A zuhanyból vissza térve a padra fektetett arcom egy lukban lestem a padlót. Andi finoman nyakon csókolva kért h.lazítsak. A vállaimnál kezdett masszírozni.Az egész testem profi módon átmasszírozta a talpaim sem kihagyva. Lábaim közt benyúlva megmarkólta a farkam,tarkón csókolt és rámkérdezett volna e kedvem a tatamin folytatni,hirtelen azt se tudtam h.mivan felültem magamhoz húztam és megcsókoltam.

nagyon jó: 7db
(2020-11-30) : Egy kis pihi után helycsere következett ,én voltam hátra parancsolva és kezdetét vette egy kéz nélküli nagyon fincsi fallosz nyalogatás ,semmi vad bólógatás hanem lightos a golyókra is kitérő ,igazán kellemes kényeztetés a gátat is nyalogatta illetve azt kézzel izgatta végig ,ezt persze nem lehet órákig nyúzni bár próbálta amennyire lehet elnyújtani a Andi a végkifejletet ,

(2020-11-15) : Andi mezítelen testével, kezében az olajjal, már az ágy végében állt. Talpamnál kezdett, majd szép lassan haladt a vádlik felé, amik egy sportmasszázs erősségű gyúrást kaptak a combjaimmal együtt. Andi kiválóan ráérzett, a masszázs erősségére testem más-más pontjain. A fenék és a derék környéke egy közepes erősségű, de nagyon hatásos kezelést kapott,

(2020-08-29) : Fokozva az élvezeteket rövidesen szájába vesz, először csak a makkom környékét, majd a zacsitól a hegyéig végig nyal, majd fokozatosan eltűnök ajkai között, majd hirtelen felcsúszik hozzám egy forró csókra. Egyre kéjesebb érzéseket váltott már ki belőlem, mikor egyszer csak új pózt vesz fel. Nem igazán értem mi fog történni, hiszen már majdnem ott voltam, de tudtam, tudja Ő, hogy mit csinál...:

: 4db
(2020-07-07) : Szuper test. Gyönyörű punci ami nagyon jól reagál a kényeztetésre. Nagyon finom ,lassú, érzéki francia végig szájba,. Nem tudok hibát találni benne.

(2020-04-26) : Figyeltem a reakcióit és közben a szép cicikkel is játszottam. Nem volt ellenére a ténykedésem, majd lassan gyorsítva és mélyebbre hatolva a nylevemmel, a sóhajokból, nyögésekből és remegésekből azt remélem, hogy végül sikerült örömet okoznom neki. Ezután Andi lépett a tettek mezejére és engen hanyatt fektetve a lábam közé telepedett, majd rám hajolva ő indult lefelé a testemet végigcsókolva, néhány játékosan kedves és kellemes harapással. Kértem, hogy a kényeztetésemet nyújtsa el, amit fantasztikusan teljesített.

(2020-03-06) : Ezt követően viszont Ő vett kezelésbe. Bemutatta csodálatos cicis és teljes testes csúszkáját, közben mindig felérve számhoz. Eddig még nem kellett olaj. Na de ezután elővette az olajat és fergeteges lingamba kezdett.