0
Éppen online
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
Prémium
Ma elérhető: 10-16
52
Kedvenced
Éppen online
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
Mia erotikus masszázs

erotikus masszázs

Mia-

Prémium hirdető
76/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-12-06 00:07:02

Yarelmegan2
Billentyűbetyár
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Mia beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-12-07

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon hívtam ma reggel, az oldalon megadott idősáv elején. Szerencsém volt, Mia elmondása alapján korán hívtam azért tudtam még időpontot kapni aznapra. Hangja kedves volt, ügyesen elmondott mindent amit ilyenkor illik és mint említettem megállapodtunk az időpontban.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
1
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Majdnem belefutottam egy oltári nagy késésbe a parkolás miatt, mert hát a belváros központjában található, mondjuk úgy minden út/ kocsi/ BKV/ bringa/ gyalogút oda vezet Pesten. Parkolóhely viszont zéró, gyalogos övezet mindenhol... Mázlim volt mert 3 sarokkal arrébb, de már egy kisföldalatti megálló távolságra találtam végül parkoló helyet. Legközelebb bkv lesz vagy nagyobb egészségügyi séta...
Maga a cím nem eltéveszthető, valóban egy "ember tragédiája" ha valaki nem talál oda a házhoz.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Szerintem airbnb lakás lehetett, amit a covid19 miatt adtak ki más célra, annyira tip top, egyúttal praktikusan egyszerű, mondhatni "letisztult" ízlésre vall. Régi polgári építés a ház, belső folyosóról jutsz be a lakásba. Én az előszobában cipő le/fel ügyben jártam csak, az idő nagy és legkellemesebb része egy franciaágyas mini hálóba zajlott. A szobából nyílt a zuhanyzó kétszemélyes zuhanytálcával, higiénia itt is pipa. Törölköző pont mosásból került ki, nem volt csontszáraz, de nem tudtam haragudni érte Miára, olyan cukin kért elnézést érte. Amúgy se tudtam már másra koncentrálni csak Miára, aki határozottan leparancsolta rólam az alsót mielőtt a fürdőbe léptem volna: "ne legyél szégyenlős!" De ez már a következő fejezet... :)
Mia külseje
"Szia, Mia!" Mutatkozott be az ajtóban aranyosan a szinte zavarba ejtően fiatal és tündéri szép, mosolygós kiscsaj. :) Hogy ezen a szójátékon (név vagy köszönés vagy mindkettő?) vagy azon jöttem zavarba, hogy félmeztelenül fogadott egy fehér tüll mini szoknyában és a tökéletes méretű cicik hetykén hívogattak, már nem tudom, de zavaromban nem a művesznevemen mutatkoztam be...
Mia arcos képpel hirdet, és lehet sablonos, de ha egyszer ez az igazság, hát élőben még szebb, helyesebb. A kislányos külseje vonzott be, a cicás képek, ill.a zuhany ajtónak tolt popsis kép. Hát jelentem élőben is ilyen észveszejtőn fiatal és kacér. Mikor megemlítettem hogy melyik volt a kedvenc képem, huncutul megmutatta hogy tud pucsitani élőben! Öltözködéséről nem tudok beszámolni, mert a vetkőzés is rövid volt, szoknyácska/ bugyi le, és távozáskor is így kísért ki. Mondhatom ez csillagos 5ös amikor ilyen első osztályú felvezetést kap az ember.
A szemeit emelném még ki, amikben óriási erő rejlik. Talan magad sem tudod még Mia, de varázserőd lakozik a szemeidben, ahogy nézel megbabonázol.

Erotikus masszázs
Egyéni igények:
5
Erotika:
5
Időráfordítás:
5
Masszázsa, bár nem beszéltük, de szerintem még tanulás időszakban van, alakul. Amit és ahogy kértem, erősség, tájék technika, azt mind meghallgatta és teljesítette. Nekem bejött, jól esett ez a barátnős masszázs, élveztem nem csak a kezeit, tenyerét, hanem a teste simulását is. Nem bírtam ki hogy én ne simogassam törékeny, karcsú testét, a hetyke ciciket és formás popsikat. Ezen a téren is minden szabad volt. "Minden?" Kérdeztem. "Majdnem minden" jött a válasz. Szóval simogatós, baratnős masszázst kaptam, némi kölcsönösséggel (masszázs terén)
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
A szűkebb értelemben vett masszázs rész után bő - és a hangsúly a bő szón van - olajat engedett rám én pedig engedélyt kértem és kaptam Mia bekenésére. Miután szépen gondoskodtunk róla kölcsönösen hogy ne maradjon beolajozatlan egy porcikánk sem, következett a csúszka. Állítása szerint szereti és el is hiszem, mert ügyesen izgett-mozgott rajtam, ami felettébb vágykeltő volt. Közben az óra is le-lecsúszott az éjjeli szekrényről az ágy mellett, amikor pedig Mia annak megigazitásával küzdött - én hason, ő a hátamon feküdve - én ravaszul újra kihasználtam a helyzetet hogy alaposan megsimogassam hátulról.
Csúszka itt, csúszka ott. Fordulás vezényszóra, majd simogatás szemből. Amit mindenképpen kiemelnék, hogy hátamon feküdtem éppen mikor olyan ügyesen ült szemből rám (a combjaimra) hogy szinte össze értek intim részeink, de csak szinte! "Majdnemlovagló" pózba kerültünk. Ez iszonyat izgató volt. Volt pár kérésem, hogy helyezkedjünk, mindent rögtön teljesített.
Bár nem került szóba, vagyis nem kérdeztem rá, de a határok a simogatás, szorgos fiatal kezecskék segítenek az ellazulásban. Bár ez nem teljesen egyértelmű a hirdetésben, de nekem nem is hiányzott ennél több. Ez is igazi barátnős élmény volt, nem "vérprofi" hanem tinilányos, ügyes kellemes... Egy nagyon érzéki "majdnempózban" teljesedett be ottlétem célja, amiről viccesen megbeszéltük hogy mindketten szeretjük a szexben.
Iszonyat izgató volt hogy közben a szemkontaktust is tartotta, illetve simogathattam bársonyos bőrét.
A boldog vég után zuhany, kis csevej, majd el. Telefonon említett együtt fürdést, ami végül elmaradt, nem kérdeztem rá a végén mivel láttam, eltelt az időnk, viszont semmi sürgtés nem volt. Biztos vagyok benne hogy beállt volna mellém zuhanyozni, lemosni a hátam, hiszen ahogy írtam, minden kérésem teljesítette. Talán majd legközelebb!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Diszkréten asztalra utólag, nem hozza szóba, nincs tp. Extrákról nem tudok, nem volt szó.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Mia iszonyat laza és nem szégyenlős csaj. A lakásban végig meztelenül sétált előttem. Nem nagydumás, inkább figyelmes fiatal csaj, aki figyel a kéréseidre, hogy jól érezd magad. Az együttlét közben ha nyitva van a szemed, gyönyörködthetsz Miában, ha behunyod, akkor fantázialhatsz, mi lenne ha többet, ha azt a bizonyos többet lehetne... Viszont a tükröt amit mondtam, szerezd be ha egy mód van rá!
Remélem nem bántottalak meg amikor rákérdeztem, biztos elmúltál 18? :)
Bár egy négykezesben gondolkodok Layla baratnőjével, amint említettem is Miának, lehet Mia repeta lesz inkább belőle. Engem elvarázsolt a fiatalos bájával, ártatlanságával... :)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Mia erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-12-07 12:46:41
Igen, Mia ért a ,,vendéglátáshoz" fiatalkora ellenére. Talán csak azt sajnálom, hogy az én róla írt első beszim köddé vált.