42
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
354
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VIP SZTÁR
25
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Lexie szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Lexie-

V.I.P hirdető
89/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-12-04 21:58:15

ehrenfest
Lehet adni a szavára
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Lexie beszámoló szexpartner Budapest 2020-12-07

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Először telefonon próbálkoztam. Habár már Lexie rendelési ideje után járt az idő, gondoltam azért teszek egy próbát. Nem vette fel és nem is akartam már ilyenkor zavarni, viszont annyia megtetszett, hogy gondoltam megpróbálkozom egy üzenettel az oldalon. Hamarosan válaszolt is kedvesen, majd végre először kipróbáltam a VTR-t és így jelentkeztem be nálam másnapra.
Minden flottul ment mindenről tájékoztatott, már alig vártam hogy felvirradjon az új nap mikor is találkozunk. :D
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Újbuda frekventált részéhez tartozik a randihelyül szolgáló lakás. Megtalálni roppant egyszerű, van a környéken közeli bkv megálló is, de én taxival mentem. Kocsival azért necces lehet a parkolás, főleg ezekben az időkben. Tipikus környékbeli ház, nagyban virít az elején a házszám, nem lehet eltéveszteni.
Helyszín
Fürdő:
5
Randi helyszíne:
5
A lakás abszolút patent, teljesen felújítva, nagyon szép minden. Több szoba van (szerintem csak kettő, de nem a helyiségeket számolgattam.), de jól elkülönülnek, és ha mozgás is van, nem lehet észrevenni (szerintem ketten rendelnek). Engem a hátsó részén nyíló szobába invitált be Lexie. Fürdőszoba is csodás, szép ilyen küszöb nélkülire megcsinált zuhanykabin van, ami meglepően jól zár, és nem folyik össze vissza ki a víz, ez igazi ritkaság :D Tusfürdő is van legalább 3-4 fél vagy több nem számolgattam nem vagyok túlságosan válogatós. A baszoba nagyon kellemes, igényesen van berendezve. Szobainas+kis kanapé is van, ahova lehet pakolni. Plusz a lényeg, egy szép nagy széles ágy foglalja el a szoba nagy részét. Oldalt van egy tükör, bár véleményem szerintem lehetne kicsit alacsonyabban, jobban az ágy szintéhez közelebb. :D
Lexie külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képei is nagyon jók, de 3D-ben még csodálatosabb. Karcsú, feszes, magas lány. Az arc kitakarástól sem kell félni, mert egyszerűen gyönyörű. Fehérneműben fogadott, de pontosan nem emlékszem milyen volt, mert nem sokáig volt rajta, és a látogatás további része árasztja el éppen a emlékeim. :D

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Féltem a forgalomtól, úgyhogy időben elindultam. Elég hamar odaértem, de úriemberhez híven megvártam a pontos időt. A bejutás nagyon diszkréten és gyorsan megy, pár másodperc múlva már a padlóról szedhettem össze az állam, meg az elgurult szemeimet. :D Nagyon közvetlen volt az első perctől kezdve. Kedvesen beinvitált a szobába, kaptam egy extra friss törölközőt, majd miután elhelyeztem a kis szobai kanapén a cuccaimat, átvezetett a fürdőbe. Mire én is visszatértem a szobába már megszabadult a "welcome" ruházatától és teljes természetes csodájában tündökölt előttem. :O Hát gyerekek... nagyon tuti.

Leültünk az ágy végére egy-két átvezető mondat után már a sajátunk helyett inkább egymás szájában mozgattuk a nyelvünket. :) Közben elheveredtünk, és felfedezhettem a csodás testét. Tényleg nagyon feszes mindenhol, tökéletes méretű és formájú feszes mellek és popsi. Élmény volt simogatni közben csókolgatni. Egy idő után aztán elindult lefelé, hogy megnézze a misztikus obeliszket. :D Finom gyengéd franciába kezdett, kézzel javarészt csak tartotta, de közben el-el engedte és kezével inkább a zacsi felé vándorolt. Pont így szeretem felvezetésnek, nem szeretem a sok kezezést, meg a túl erős dolgokat, szóval kiváló élmény volt. Ezután én is megmutattam neki, hogy milyen szinten vagyok nyelvtudás terén. Nagyon szép, és fincsi volt. Szerintem tetszett neki, úgy gondolom, hogy ügyes szoktam lenni, teljes tarolást nem értem el, de már nem csak szájjal vágytam rá. :D

Felhúzódtam hozzá, és szinte egyszerre mondtuk, hogy jöhet a gumi. :D Hát akkor a nagy egyetértés jegyében így is lett. Felszerszámozás után szemből kezdtük el mélyre hatóbban megismerkedni. Nagyon jó volt közben simogatni, és látni ahogy ez ilyen tökéletes nő vonaglik alattam. Utána oldalt fordultunk, amit tökféle "szubpozícióban" is abszolváltunk. A soron következő póz a kutyus volt, majd áttértünk a lovacskára. Eszméletlen élmény közben gyönyörködni az vonalaiban, nincsenek szavak.... Ezt át kell élni. Amúgy nagyon ügyes minden pózban és lelkesen lovagolt is, aminek meg is lett az eredménye. :)

Tisztogatás után felajánlotta, hogy megmasszíroz. Most engedtem a csábításnak, és nem én masszíroztam, de majd esetleg viszonzom legközelebb. Nagyon kellemes lazító masszázst kaptam amúgy, közben pedig beszélgettünk erről arról. Érdeklődő, és jól szóba lehet elegyedni vele.

A masszír vége fele mondta hogy forduljak át, és rátért a lényegre, szájjal, kézzel. Még volt egy kis időnk úgyhogy gondoltam még belekezdhetünk egy menetbe. Készségesen bele is ment, és ismét ő került felülre. Az eddig tapasztalt odaadással, és aktivitással vonaglott rajtam, de másodjára már nem járt sikerrel a csúcstámadás. Mindent megtett és nagyon ügyes, de hát éppen így jött ki. Mindenesetre fenomenális élményt nyújtott. :)

Az időnk végével elmentem gyorsan még letusolni, aztán öltözés közben egy kis csevej, majd az új élményektől zsongó fejjel távoztam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az előre megbeszélt honoráriumot az elején adtam át, nem volt félreértés, extrákat nem vettem igénybe, nem tudom hogy vannak.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Összességében egy nagyon kedves, kezdeményező, jófej, és nem utolsó sorban gyönyörű és tökéletes alakú bomba csajt ismertem meg, akivel nagy élmény volt az együttlét. ;) Köszönöm!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Lexie szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-12-07 19:25:41
Tetszett a humorba csomagolt és szimpatikus írásod ehrenfest! Szívesen olvasnék még tőled, csak bíztatni tudlak, hogy írj még és ne fogd vissza a tollad:)

FunkciókLexie legfrissebb beszámolói

nagyon jó: 1db
(2020-09-21) : Mosolyogva megköszönte kedvességem majd megkért feküdjek hátamra, amit megtámasztottam egy párnával, hogy nézhessem, ahogy szájába veszi férfiasságom egy nagyon érzéki franciázásba kezdve. Azt nem tudom tudatosan e vagy sem de úgy helyezkedett, hogy simogathattam, markolhattam észbontóan gyönyörű popsiját majd engedélyt kapva ujjamat is becsúsztathattam nedvekben bővelkedő puncijába

: 5db
(2020-12-24) : Kemenyedes eleg hamar bekovetkezet. Lejebb csuszottces nagyon finom franciaba kezdett, szep latvany, keves kezezes. Ifo elott gyorsan gumit kertem fel is helyezte es ult is ram szo nelkul :) ment a vagta hol o fokozta a tempot azan en gyositottam, lihegtunk egymas nyakaba mire teleeresztettem a gumedlit. Szuszanatnyi idore gyors tisztalkodas es felajanlotta hogy megmasziroz.

(2020-10-12) : Na sebaj ezután én is megkaptam amiért jöttem, egy igazán bőnyálas natúrfranciát, kicsit komolyan, célirányosan, de nagyon lágyan is. Jöhet a gumi felkiáltás után, misszionáriusban támadtam, öröm volt nézni ezt a fiatal, gyönyörű lányt alattam előttem vonaglani. Egy idő után kutyusba fordultunk, de ekkor volt egy kis illúzió rombolás, fordulásnál az óráját vizslatta, de szólni nem szólt.

(2020-10-01) : Ám ezzel bemelegítve franciázni kezdett,néhol mélyre is véve a kedvencemet. Kértem hogy én is tevékennyé válhassak,így heveskedtünk egy kicsit. Nem gondolnám hogy élete legjobb nyalását kapta tőlem,viszont megpróbálta elhitetni velem,ami még több lendületet adott nekem. Lovaglást kértem ezután ,amit elég lendületesen adott elő . Végem mégis kutyusban lett,mert ennek a fenéknek nem lehet ellenállni.