14
Ellenőrzött, retusált képek
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 8-19
7
Éppen online
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
4
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Legközelebb:
12:00-tól hívható
25
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 9-20
Mira40 szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Mira40-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-12-03 16:19:42

Imrus11
Veterán
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Mira40 reagálása

Kedves Imre!
Nagyon szépen köszönöm a kedves szavakat , én is csodásan éreztem magam a társaságodban🥰
Hihetetlen voltál😍
Várlak vissza szeretettel 😘
Csók : Mira 💋

Mira40 beszámoló szexpartner Budapest 2020-12-04

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Itt láttam a hirdetését, kerülgettem már a forró kását, beszélgettem vele privát üzenetben majd VTR-en is, viberen, igazán klassz csajnak ismertem meg, és ez élőben sem változott meg. Rugalmasan kezelte a szitumat, megbeszéltük, hogy csak miattam jön be, mert én voltam aznapra az egyetlen vendége. Ez már egy szép gesztus volt tőle.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Parkolni nagyon könnyen ment, a BKV-val is könnyű, hiszen Kőbánya egyik nagyobb csomópontjához van közel, a vasút is megáll. A házat is könnyen megtaláltam, a panelház oldalára nagy betűkkel fel van tüntetve. Amikor megérkeztem, feltelefonáltam és beengedett a kapun, ahová lifttel kellett felmennem. (gyalog sok lépcső lett volna, tuti izomláz másnapra) :)
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás állapota tökételetes, Fürdő kíváló, kb 4-5 tusi volt benne. Tisztaságról csak annyit, hogy még véletlenül se volt, egy kósza hajszál se eldobva, patyolat volt minden. Törülköző finom és illatos, nedvességet gyorsan szívta. A baszoba maga a nappali, de ott megtalálható még egy masszázs ágy, de azt nem igen használtuk. Nagyon szép, kupi mentes lakás volt.
Mira40 külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Mi az hogy, a képeknek totál megfelel. Retusáltság kizárva. Miután a liftből kiszálltam, van még egy ajtó, amit Neki kell kinyitnia. Meglátom az arcát, mosolyogtam egyből magamban: egy gyönyörű MILFhez jöttem, a fogadóruhája egy meggy színű ruha volt, amiben már izgatottan elkezdett állni a farkam a saját gatyámban.
Amikor a meggy ruhát levette és közölte hogy átöltözik a fürdőben, utána amiben visszatért!!! HŰHA! Kimaradt egy dobbanás, a nagy nyelésem miatt.
Gyönyörű szexy ruha (a képeken a fekete body ruha), gyönyörű test, feszes és sima bőr, tetovált mentesség, szép fogak, bájos arc... Elsőre imádtam.
Tudtam, hogy jó lesz a következő 2 óránk egymással :)

Action
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
2 órába sok minden belefért.
Amikor visszatért a fürdőből és megpillantottam csodás testét, én már készen voltam a fürdéssel, és megöleltük egymást. Rajtam a derakamon még ott volt a törülköző, de már férfiasságom megemelt állapotban ütötte Mira combját. Én fenekére fogtam, ő a farkamra, majd csókoloztunk egyet. Még az elején ilyen szájrapuszis volt, majd hamarosan belelendültünk, és ültünk is le az ágyra.
Én voltam a kezdeményezőbb, lesöpörtük magunkról a ruhákat, majd lassan elkezdett puszilni lefelé a nyakamtól a farkamig. Csodálatosan kezdte el, lágyan, de mindent nyalt: zacskót, herét beszipantotta, nyalta a farkamat, majd idővel kérdezte, mit csináljon még, hogy jobb legyen? Mondtam neki a vákuumot és a bőnyálasságot, és ki nem hagyta. elkezdte úgy, ahogy mondtam. Éreztem ahogy folyik a meleg nyála le a seggem tövéig, majd mondtam neki poénból, hogy nyalja le ott is, és megcsinálta. Én úgy meglepődtem, mert nincs benne a listájában, de megcsinálta, mert nagyon bejöttem Neki. (nem mindenkinek fogja megcsinálni, ezt kiemelem, csak annak, aki szimpatikus Neki). Uhh onnantól nem volt megállás, nyalta a fenekem, én meg kitaláltam, hogy soha se mentem még így el, hogy nyalják a seggem. Erre még jobban elkezdte, majd elkezdtem verni a farkamat, és egy hosszabb ilyen menet után a hasamra élveztem. Fenomenális volt, észvesztő!
A szünetben megmasszirozott az ágyon, kellemes volt, de bőven volt még időnk.
A második menet is szopással kezdödött, lágyan, bőnyálasan, de most nem volt fenék nyalás az ő részéről. Amikor a hancúrléc megmerevedett a szájában, kértem gumit és hátulról kezdtem el elöszőr tolni. Lassan, kiméletesen kezdtem, mert nem akartam fájdalmat Neki okozni, de később már - már ő kérte, hogy basszam meg erősebben. Nem tétlenkedtem, pakoltam Neki, ahogy lehetett. Élvezte, húztam magamra a derekát, vállánál is fogtam, a haját is húzhattam óvatosan. Majd missziben folytattuk, a lendület nem lankadt, és amikor éreztem a remegését, mondom akkor együtt elmegyünk. Nagyot robbantam a gumiba, de az hogy egyszerre mentünk el, kivételesen jó dolog volt számomra.
Még mindig volt időnk, kérdeztem, hogy szokott e dohányozni?
Nem napi szinten, de néha napján elszív, így elszivtunk egy cigit, sok mindenről beszélgettünk, így kiderült ami már világos volt, hogy kultúrált, intelligens MILF Mira.
A 3. menetben máshogy indultunk. Én a masszázs ágyra dőltem, ő pedig leguggolt elém, (nem akarta elhinni, hogy harmadjára is feltudja majd állítani :) ), de amilyen jól csinálta, már ment is rá a gumi. Felkönyökölt a masszázságyra, és hátulról állva, majd egyik lábát felkapva dugtam. Élvezte a poziciókat, amikor elfáradtam, jött a lovacskázás az ágyon, és simult hozzám nagy kerekded csöcseivel, amit élénken nyaltam faltam, amikor az arcomba tolta. Amikor éreztem, hogy jön a vég, lemászott rólam, lement lábam közé és szájjal sikerült kivégeznie.
Utána egy gyors fürdés, majd együtt távoztunk el otthonából, ő jobbra, míg én balra.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az aktushoz mérten csekély az appanázs. Nagyon jó áron, nagyon jó színvonal. Minden le van írva az adatlapján, de vtrbe is elmondta nekem még külön.

Rózsacsokor
fél órás randira 15, egy órás randira 20, másfel órás randira 25, két órás randira 30 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Isteni volt. Tuti hogy még egyszer megyek hozzá. Már tervezem is, csak néha az élet közbeszól felőlem, de Mira, jövök! :)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Mira40 szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-12-05 06:08:26
Az igaz, reakciója mindent elmond, de egy valamit azért megemlítenék, hogy nem csöcse van hanem formás cici. Csöcse a tehénnek van. 😀 😀 😀

2020-12-04 21:25:27
A reakciója is mindent elmond :)

2020-12-04 09:46:17
Igazán remek randi, pazar köntösben tálalva! Jól el lettél kényeztetve a csodálatos Miránál, és ezt jól meg is írtad!
Köszi,hogy elolvashattam!

2020-12-04 09:32:32
Gratula mindkettőtöknek ez lemaradt. 😀 Mindenhez két ember kell Mira és egy jó vendég. Köszi, hogy megírtad. 😀

2020-12-04 09:30:44
Én már mégse lepődök aki hozzá elmegy az csak jól járhat, ez lejött a te besziből is. A színse meglepő kékszalag. Bár nekem ő az istennő. 😀 😀 😀

FunkciókMira40 legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2020-11-16) : Megkérdezte mivel szeretném a masszázs olajjal, krémmel, testápolóval a végén hűsítő Aloe Vera gél mellett döntöttünk. Átmasszírozott tetőtől talpig az igaz nem túl erősen, de nem is igényeltem az erős masszást. Így nekem tökéletes volt hamar be is szívta a bőröm. Áttértünk az ágyra és egy hosszú csókkal folytattuk igazi nyelves érzéki volt. Eldőltünk mint egy bot ahol ismét csókkal folytatódott ez a remeknek indult picivel több mint egy óra

(2020-09-29) : Kellemes franciával ajándékozott nem egyszer végig ment e barátomon tövétől a hegyéig aki nagyon élvezte eme ténykedését. Gyors nyelv munkájának köszönhetően majd nem kivégzett, de nem hagytam magam kértem az egy híján 70-et. Már így is voltunk nem kellett kétszer mondanom isteni puncija van és a látványa se rossz. Érezhette, hogy kőkemény barátomat nem sokára kivégzi így szinte egyszerre kérdeztük. Húzzunk gumit? Gumi fel megkérdezte,

(2020-09-22) : Lecsúszik nemi szervemhez simogatja csókolja játszik vele. Imádom ahogy franciázik. Változatosan és élvezettel csinálja. Nem hagyom sokáig én akarom kényeztetni és pillanatok alatt illatos kertjénél vagyok. Nyelvemmel kis és nagy ajkait érintem és nyalom lassan gyorsan valahol a lágy és közepesen erős tartományban. Néha nyelvemet bedugom hüvelyébe érzem, hogy ez jó neki.

felejthetetlen: 5db
(2021-01-05) : Már éreztem rajta, hogy szeretné kezelésbe venni barátomat így engedtem a kísértésnek útjára engedtem csináljon, amit szeretne ő is végig puszilta felső testemet, az ikreit is bevonta megmutatta barátomnak, de a végállomás neki a vigyázz állásba vágott barátom volt. Töviről a hegyéig végig puszilgatta golyszlikat is bevonva a játékba nem mélytorokkal, mert az nincs nála eltüntetgette ez olyannyira jól sikerült, hogy robbanás határára került barátom.

(2020-12-21) : Megdicsérte a technikámat, majd viszonzó útra indult és lágyan közelítve eljutott a testem legkiemelkedőbb pontjához, melyet nagyon finoman izgatni kezdett, igazán kellemes, érzéki franciát kaptam, látszott rajta, hogy legalább annyira élvezi csinálni, mint én átélni. Illedelmesen megkérdeztem hogy szabad-e a kicsi szájába élvezni, amire igennel felelt

(2020-12-12) : Egy igazi játékos franciával lepett meg, a golyszlikat is bevonva a játékba. Nem mélytorkos, de nagyon jó volt, már majdnem kivégzett, de még időben jeleztem a kezemet feje alátettem és megemeltem ezzel jelezve, hogy netovább. Ekkor újabb csókkal folytattuk. Ezekután egy kicsit bevetette az ikreit is közéjük véve barátomat. Ez új dolog volt, mert ilyet még nem csináltunk, de jólesett ez is nekem is és barátomnak is tetszett.

nagyon jó: 2db
(2020-12-08) : Lassan lekerült minden ruhadarab róla is, majd bemutatta lágy, érzéki francia tudását, közben fel-fel pillantott kéjesen, én pedig a haját, arcát simogattam, így gyorsan felkeményedtem. Láthatóan élvezte amit csinált. Majd a hátára fordítottam, és széttárt lábai közé furakodtam. Ő lehunyt szemmel fogadta nyelvjátékomat, amit érezhetően élvezett (elélvezett), ezt hangokkal, és pár suttogó szóban is megerősített.

(2020-09-15) : Kérésemre - pici pihenő után - megismételhettem partnerem kényeztetését, aki megint igen hamar elélvezett. Gumihúzást követően doggyban szorgoskodtam hátulról, Partnerem halk nyögései, elsuttogott biztató szavai és lucskos kelyhe repítettek a csúcs felé; de én még nem szerettem volna elérkezni oda, ezért kértem, forduljunk misszibe. Ebben a pózban pár perc alatt leszállt agyamra a köd és elég vad vágtába kezdtem

: 8db
(2021-01-15) : Fordultunk egyet és Ő is ugyanígy tett velem egészen addig míg le nem ért a lényeghez, ahol megmutatta a francia tudását, ami semmi kívánnivalót nem hagyott maga után, és külön örömömre oldalról csinálta, úgyhogy az a gyönyörű látvány egy örök emlék marad. Megkérdeztem, hogy a 69-et szereti-e, a válasz igen volt, úgyhogy így folytattuk, ezt már sokáig nem bírtam,

(2021-01-05) : A továbbiak igen konzervatív mederben folytak: volt francia oda: a punci is szép, jó illatú, öröm volt nyalni, meghálálta a gondoskodást, ahogy előbújtak az ajkak, csikló, itt is adta alám a lovat, kis remegésekkel, sóhajtozásokkal, csak úgy dagadtam a büszkeségtől. Aztán francia vissza: finom lágyan csinálja, egyik kéz simogat, nyalja, játszik rajta a nyelvével, napestig is ellettem volna, csak bírni kell.

(2020-12-15) : Majd Mira viszonozta kedvességemet, finom nem mély torkos franciával, kezét nem nagyon használta, fürge nyelvét annál inkább. Kértem a védelmi felszerelést, lovacskázással kezdtünk amit nagyon jól csinált, kértem forduljunk én kerültem fölűre. Nagyon élveztem hogy lábával átfogott és húzott magához, végem is lett. Kis beszélgetés, tisztálkodás, sajnos lejárt az időm.