4
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Aisha szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Aisha-

V.I.P hirdető
98/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-12-03 11:51:00

Reindeer22
Könyvet írhatna
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Aisha beszámoló szexpartner Budapest 2020-12-04

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Az egyeztetés VTR-en zajlott, több mint egy héttel ezelőtt kezdődött. Az első időpontot amit kértem elfogadta, de írta mellé, hogy női napok miatt a lehetőségek korlátozottak lennének. Így azt az időpontot akkor azonnal visszamondtam és megbeszéltük, hogy később újabb időponttal jelentkezem. Így is tettem, pár nap múlva újabb időpontot kértem, immáron olyan távolabbi időpontra, amire a női napok elmúlnak és a puncija is bevethető lesz. Elfogadta az új időpontot is, ha jól emlékszem, kb 5 napra előre jelentkeztem be. Amint látható, Aishánál ez nagyon jól működik, jóval előre lehet vele tervezni és hiába a távoli időpont, a rögzített időpont az rögzített időpont. Semmi egyéb megerősítés, vagy „biztos jönni fogsz?”, amit megbeszéltünk azt megbeszéltünk.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autó híján BKV, mint mindig. Könnyen megközelíthető helyszín, az utca az Üllői útról nyílik, ezt talán még megírhatom, kellően hosszú az Üllői út ahhoz, hogy ennyiből ne lehessen még konkrétan meghatározni. Kulturált környék, a ház új építésű, jó környéken helyezkedik el, metrómegálló a közelben. A házszám egyértelmű és könnyen megtalálható. Kapuból hívtam, felvette és mondta, hogy melyik csengőt nyomjam a bejutáshoz. Minden eszerint történt, könnyen és egyszerűen bejutottam.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A ház újépítésű, a mai igényeknek teljesen megfelelő. Szép tiszta lépcsőház. Lifttel fel a megfelelő emeletre. Liftből kiszállva pár lépcsőházi ajtón át kell magunkat küzdeni, de nem legyőzhetetlen akadályok, és nemsokára el is érünk a megfelelő ajtóhoz, ahol halk kopogással jeleztem, hogy megérkeztem. Az ajtó pár másodperc után nyílt is és bebocsátást nyertem. A lakás szép tiszta és a modern. Amerikai konyhás nappaliba lép be elsőként az ember. Innen vezetett a vendéglátóm a megfelelő szobába. Kis szobácska, de helyszínnek tökéletes. Franciaágy tiszta lepedővel, van bent asztal és szék, amire pakolhatjuk a ruháinkat. Innen nézve a fürdőszoba szemben van, nem csak szuper tiszta és rendben tartott, hanem hatalmas is, táncteremnek is alkalmas lenne a mérete. Fürdésre egy kád szolgál, rengeteg tusfürdőből választhat az ember. A kilépő tiszta és száraz, a törölköző ugyancsak megfelel minden elvárásnak.
Aisha külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Amikor nyílt az ajtó, és bejutottam, az ajtó mögé bújt, majd ahogyan csukta vissza, szép lassan megpillantottam. Annak ellenére, hogy a fényképein az arca ki van takarva, valami mégiscsak sejteti, hogy helyes, csinos arca lesz. És nem tévedtem. Nagyon kedves, aranyos, bájos, szép arca van. Fekete bugyi és melltartó volt rajta, olyasmi (vagy talán pont az), ami itt a képeken is láthatóak. Az alakja, meg valami isteni. Mondtam is neki, hogy az efféle női alkat a gyengém. Nem egy nádszál kisasszony, de kövérnek, teltnek, husinak, stb. nem lehetne nevezni mert egyáltalán nem az. Egész egyszerűen pont annyi van rajta, amennyi kell, amennyit kötelezően előírnék minden nő számára. Persze nyilván ez egyéni ízlés. Nagyon szép nőies formája van, szép széles csípő, hozzá remekül passzol a dereka. Magassága, alkata nagyon passzol egymáshoz, ízig vérig női alkat. Keblei tökéletesek, formában, méretben egyaránt. És a puncija valami gyönyörű, egy kis diszkrét vonal, mintha csak ceruzával rajzolták volna. Szép sima, tökéletes babapunci.

Action
Aktus:
5
Ujjazni:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Fél órára mentem csak. Megérkezés után rendeztük előre a rendezni valót, letettem a kis asztalra, majd gyors fürdés és irány vissza a szobába, ahol már meztelenül várt. Nem bírtam betelni a látvánnyal, annyira szép volt. Sőt, még szebb, hiszen már ruha sem volt rajta. Magamhoz öleltem és fogtam mindenhol, élveztem a kis testének minden tökéletességét. Az első pillanattól fogva meg volt közöttünk a szimpátia, én így éreztem. Annyira természetes és kedves volt a viselkedése, mintha már ismernénk egymást egy ideje. Pedig most találkoztunk először. Állva szépen feltérképeztük egymás testét, hamar megtaláltuk egymás legérzékenyebb pontját. Puncija nagyon puha, könnyen nedvesedett, már attól, hogy az ujjaim fel-le simogatták. Ő is kézbe fogott engem, masszírozni kezdte, amitől hamar felegyenesedtem. És nagyon hamar a szájában kötöttem ki. Leült az ágy szélére, én pedig előtte álltam. Franciája nagyon finom kellemes, szépen ügyesen csinálja, kellő érzékkel. Hol csak a makkot szopogatta, hol mélyebben bevette, de változatosan és kellő nyálmennyiséggel boldogított. Már bánom, de az idő rövidsége miatt én ugyanezt nem viszonoztam, ezt kimaradt. A nagyon finom francia után jött a gumi, mert nagyon szerettem volna már abba a szép punciba becsusszanni. Így is tettünk. Gumi fel, némi síkosítót kent magára a megfelelő helyre, majd kölcsönös gyönyör-nyögések közepette missziben betettem. Nagyon szép látvány volt, miként a babapunci kis vonala alul megnyílik és magába fogadott. Szűk, forró, pici punci, nagyon kellemesen szorított. Hol a bájos arcát néztem, hol a lenti történéseket, amint ki be csúszkálok benne. Nagyon élveztem, de elmondhatom, hogy Aisha is élvezte, folyamatos nyögdécseléssel nem szégyellte a tudomásomra hozni, hogy jól érzi magát és számára is kellemes. Misszi után fordultunk, Aisha hasra feküdt, és kértem, hogy zárja össze a lábait. A popsiját kicsit széthúztam, hogy előbukkanjon a punci, melyben azon nyomban eltűntem és így folytattuk. Hol fölé támaszkodtam és lassan nagyokat löktem a popsiján, hol hátra helyeztem magam és kicsiket, gyorsan, eközben persze vadul markoltam vagy a derekát, vagy a vállát. A nyögései itt már szaporodtak és hangosodtak. Nem tudom, hogy elélvezett-e, nem kérdeztem rá. Az időnk viszont vészesen fogyott, így be kellett fejeznem nekem is. Így is ért a vég, a derekát fogva, sok kicsit lökve, nagyon a popsijához simulva élveztem el benne, mármint gumiban. Fenséges volt. Punciból ki, gyors tisztálkodás törlőkendővel az ágy mellett, majd még egy gyors zuhi és öltöztem is. Ruha nélkül kísért ki az előszobába, és ott állt mellettem végig. Miközben guggolva a cipőmet kötöttem be, ott mosolygott rám fejmagasságban az a gyönyörű kis babapuncija. Nehéz volt így a cipőre koncentrálni 😊 Elköszöntünk és eljöttem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Félórás randi, teljesen átlagos bp-i színvonalon. Elérhető az oldalán a rózsaszálak mértéke, úgyhogy semmilyen meglepetés nem ért. Szobába érve letettem az asztalra, még mielőtt elmentem fürödni.

Rózsacsokor
fél órás randira 15, egy órás randira 20, másfel órás randira 30, két órás randira 40 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Aisha egy kis tünemény. Nagyon szép lány, nagyon kellemes, közvetlen személyiséggel, mindenféle allűr, zavaró hatás nélkül. Vigyázni kell rá, mert az ilyen típusú lányok csak ezt érdemlik. Biztos, hogy megyek még hozzá a jövőben.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Aisha szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-12-04 10:34:54
Fél óráról is lehet jól írni íme a példa.
A cipőfűző kötésekor én nem hagyom ki soha a puncipuszit, te elfelejtetted.
Köszi

FunkciókAisha legfrissebb beszámolói

nagyon jó: 3db
(2021-01-16) : Ovatosan ramult kis sikosito rasegitessel lassu tempot diktaltunk hat igen ilyen latvanyert erdemes elni. markoltam kezbeillo melleit apro hangok kisereteben. Kozben puszilkodas, haja beteriti az arcom, ez nagy kedvenc. Eleg sokaig birtuk igy a dolgot, de e ereztem en vegzek hamarabb gyorsan valtottunk misszibe. Nagyon befogado, finom puncija van

(2020-12-06) : körülbelül úgy az óránk 45. percében kérdeztem rá az időre, miután misszi, doggy és talán egy kis lovagló között váltakozva szexeltünk mint a nyulak. Amennyire magamnál voltam, azért figyeltem arra, hogy a tempó ne legyen túl sok, viszont folyamatos visszajelzést kaptam, hogy lehet keményen, mert ő azt nagyon szereti. Nem volt finnyás, nem zavarta, hogy mindketten összeizzadtunk,

(2020-10-29) : Franciázni kezdett nekem, nagyon ügyesen és kellemesen végezte. Én nagyon élveztem. Közben megkértem, hogy helyezkedjen úgy hogy kényelmesen hozzá tudjak férni puncijához. Így is lett és miközben ő franciázott nekem én az addigra nagyon erőteljesen felázott talajú illatos kertjét ujjaztam,

: 2db
(2021-01-07) : Ezutan hatulrol, en az agy mellett, kutyusban folytattuk, a latvany mindent meger. Jo volt markolaszni izleses, kemeny popsijat, mikozben egyre gyorsabban jartam benne, cuppogva ahogy kell. Itt megjegyeznem, hogy az agy nekem itt is alacsony volt, egy 15-20 centivel legalabb, megnehezitve a dolgom, igy egy ido utan atvaltottunk az agyra terdeleshez.

(2020-11-10) : Lakásba beérve bemutatkozás, üdvözlőpuszik, pár kedves szó, ahogy az lenni szokott, majd be a baszobába vetkőzni és fürdeni. Fürdőből visszaérve már meztelenül fogadott, nagyon izgat...