94
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-18
ESZTER erotikus masszázs
ISTENNŐ
erotikus masszázs

ESZTER-

Prémium hirdető
96/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-12-02 18:36:11

prof1
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

ESZTER beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-12-03

Egyeztetés
Elérhető:
5
Ahogy megláttam Eszter hírdetését és azokat a fekete zsinór-tangás popsis képeket tudtam mi a dolgom, de sajnos egy csomó feladat átmenetileg elméletivé degradálta e lehetőséget. Csak tegnap estére nyílt egy szűk rés nekem a masszázs világára, amit egy menekülő zsebtolvaj fürgeségével igyekeztem megragadni. Ritkán elérhető kolléganőjével, Helénával egy vibráló és élvezetes egyeztetés-folyamba bocsátkoztam, aminek vége egy másnap reggeli órás szeánsz lett Eszterrel. Ezúton is köszönet és pusziáradat Helénának a rugalmas és kreatív hozzáállásért. Nemhiába kedvelem ezt a kedvenc kerületem szívében találhtó szalont.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
2
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Az ismert budai körút Combínó keverte zajában, parkolhatatlan környezetben bújik meg a szalonnak otthont adó jó állapotú épület. Parkolni jóval távolabb érdemes és vállalni a kis sétát, mert pár száz méteren belül gyakorlatilag lehetetlen az autót letenni, főleg mostani ingyenesség hátulütőjeként. Cserében a villamos a közelben áll meg és a gps is odatalál. A bejárat nagyon diszkrét, gyalog is figyelni kell, arra is, hogy az utca zajától nehéz érteni a kapucsengőt, kérdezz vissza a számot illetően, nehogy valamelyik szomszéd vasorrú bába nyisson ajtót. Ha a foglalásnál figyelsz a részletekre nem lesz gond az odatalálással. Mivel ismerem az idejárást jó messze letettem a járgányt és gyalog mentem biztosra az érkezést illetően.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A szokásos budai körúti épületben bár van lift, de kulcsos, ezért pár emeletet rögtön meg kell mászni, ami egy jó teszt, mert ha túlzottan lihegve, vagy ezt lkerülendő túl lassan érsz fel az egyeránt gáz. A lakásban polgári miliő fogad, hangulatos fények, nagy belmagasság, kellemes színek, pasztell hangulat, perzsa szőnyeg, régi bútorok. A fűrdő viszont modern, kicsit art deco-s a zuhanykabin, kis mozaikokkal diszítve, szájvíz, egy csomó tusfűrdő, finom puha fűrdőlepedő, a szobákban masszív masszázságyak, bár az én súlyom nem kihívás, még Eszterrel együtt sem, mint később kiderült. Mindenhol tisztaság és otthonosság fogad, mintha felugrottál volna a barátnődhöz, míg a férj éppen külföldön nyújtózik egy hasonló szalonban esetleg, kizárólag üzleti okból persze. A három szoba talán csak csúcs időben lehet kevés, most ilyen veszély ugye nem játszik.
ESZTER külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Csengetés nélkül már nyílt is az ajtó, ami mögött várt a kis tünemény egy fekete szettben és magassarkúban. Azonnal megérintett természetes szépsége, kidolgozott, feszes teste és enyhén felfogott barna hajzuhataga. Nekem pont ideális a termete, kis törékeny, de mindenhol ropogósan feszes, hetykén álló cicikkel és elképesztően gömbölyű, markolnivaló popsival, gyönyörű ívelt combokkal és formás vádlival rendelkezik. Mosolya kacér, pont annyira kihívó, amennyire kell. Ahogy előttem beringott a szobába az már felért egy előjátékkal. Ráadásul nem tette magát, csak létezett, de azt nagyon....

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Aprócska logisztikai variálások oldották a nemlétező feszültséget, míg bejutottam a fűrdőbe és elindult a zene. Viharos gyorsasággal elrobogtam zuhanyozni, hogy a tervezett órából a lehető legtöbbet tölthessem vele. Visszaérkezésemkor széles mosollyal, már csak egy kis fekete tangában fogadott, ami szinte beleveszett abba a zabálnivaló popsijába. Belekortyoltam a vizembe a masszázspad túloldalán, majd emeltem volna a lábamat, hogy felfeküdjek, miközben Eszter a pad túloldalán várta érdeklődéssel mire jutok. Olyan édesen nézett rám kecsesen megfeszülő testével kissé előredőlve, hogy egyszer csak azon kaptam magam, hogy odalendülök hozzá, magamhoz ölelem és megcsókoljuk egymást. Hoppá, mire képes a kémia...Egyikünk sem szólt, hogy mit és hogyan kellene, meg hasonlók. Egymást átölelve, simogatva, kóstolgatva ismerkedtünk egy finom kölcsönös vertikális masszázs vette kezdetét. Szeretem az ilyen integratív megoldást, amikor nem válik szét a program masszázsra és erotikára, hanem az elejétől egyszerre van jelen mind a kettő elválaszthatatlanul kergetve-kerülgetve egymást. Izgató volt a bőrömmel simogatni egész testét, csípőm le-föl mozgatásával ingereltem szeméremdombját, finoman csókoltam vállát, nyakát, arcát, ajkait, miközben ő nyakamat átfogva ölelt magához. Kezei fenekemet, combomat simogatva siklottak egyre izgatóbban, egyre lejjebb, míg végül meredező farkamra fonódtak, majd belső combjain dörzsiztek, egyszer egyszer combjai szorításában melegedtek egyre nagyobbra.
Eszter lassan lecsusszant szorosan rám tapadva, mint egy pajkos csiga a lapulevélen húzta ajkai nedvét mellkasomtól ölemig, végül térdre ereszkedve szájába vette vágytól duzzadó farkamat. Olyan kontra mozdulatokkal kényeztetett, amit egyhamar nem felejtek el, változatos technikával egész puhán járatott ajkai között, szinte éreztem, ahogy centinként egyre mélyebbre jutok, majd lassan vissza a makk végéig, majd oldalt végigcsusszanva a töltényekig, melyeket közben tenyerében morzsolgatott lágyan.
Levezetés
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Felhúztam magamhoz nehogy korán kilőjem a ballisztikust és egy határozott mozdulattal a maszpad szélére ültettem. Most én térdeltem le és miközben hátrakönyökölt lábait lazán vállamra helyezve szétnyíltak vágytól duzzadó szirmocskái. Kelyhéből a súroló fényben gyöngyökként gördültek nyelvemre gyönyöre cseppjei. Mint megkerdült medvebocs nyalintgattam a nektárt, ajkaim közé véve az egyre izmosodó sűrű nedűben nehezedő pillangószárnyakat és a fölöttük őrködő duzzadó klitoriszt. Eszter testének egyre hevesebb játékával, combjai rámfonódásával, majd ütemes rezgésével jutalmazott. Hátára fektettem és egész testemmel masszíroztam, meredező farkam combjai között lelt gyógymasszázsra, közben csókoltuk egymást ahol értük, majd hasra fordítottam, most hátulról vett combjai közé. Csípőjét megemelve diktálta az ütemet, miközben előről lábai közé hátranyúlva navigálta farkamat a helyes pályára nehogy tiltott zónába tévejedjek. Összeakadt a tekintetünk és ugyanarra gondoltunk, egyre feljebb húzódtam lábai közé és farkamat nedvesen csillogó forró farpofáihoz dörzsölgettem, föl-le húzogatva a vágatban, melynek ütemét átvéve Eszter csípőjét fel-le tologatva kergetett az őrületbe, majd combjait hol összezárva, hol kissé megnyitva masszírozta valószínűtlenül bekeményedő farkamat. A látvány, az érzés leírhatatlan volt, farkamat kezébe adtam, hogy oda dörzsölje ahol neki a legjobb... Ekkor Eszter megfordult és a hátamra fektetett, lábim közé hasalt, popsija a tükörből ingerelt szambázva, majd kitörni készülő farkamat szájába véve kissé lefelé irányítva egészen különleges technikával alapvetően lágyan, de határozott, ugyanakkor változatos ütemű kéz, nyelv, ajak kombinációval vitt a csúcsra úgy, hogy éreztem ahogy lassan, de megállíthatatlanul mint egy páternoszter jön egyre feljebb a magma, míg egyszer csak kizúdulnak a srácok... egyedi élmény volt egy különleges nővel, most, hogy írom újra átélem:))).. észveszejtő volt, még a fűrdőben is meg-, megrándult az ágyékom környéke….
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Budai átlag, melyet a szokásoknak megfelelően utólag helyeztem a maszpadra. Nincs extra, a kölcsönös szimpátiától és a pillanatnyi helyzettől függ, hogy a kereteken belül mit kaphatunk. Én ezt szeretem, fontos a bizonytalanság, mert ez inspirálja nemcsak a vendéget, hanem talán a vendéglátót is.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Jó döntés volt az első megérzésemre hallgatni és Esztert felkeresni annak ellenére, hogy nehezen jött össze. Szerencsére az intuícióm ezúttal sem hagyott cserben, egy igazi kincsre leltem. Egyszerűen jó vele együtt lenni, kellemes, alkalmazkodó partner, remek testi adottságokkal, számomra megfelelően széles repertoárral. Amit csinál azt őszinte természetességgel teszi, a vendégért. Nagyon finom és érzéki partner, engem leginkább a finom érzékisége, őszinte gesztusai fogtak meg és a személyiségének pozitív kisugárzása. Nem egy szerepet játszik, hanem önazonosan viselkedik, nem közönséges, nem pornós, hanem abszolut barátnős a hozzáállása, ami nyílván nagyban függ attól, hogy a vendég miként viszonyul hozzá. Mivel kétségtelenül rokonlelkek lehetünk, így már az első találkozás is olyan volt, mintha a sokadik lett volna. Gesztusai magától értetődőek és belülről jövők, ami számomra lebilincselő. Eszter azt a fajta élményt adja, mint amikor álmodsz egy különleges nővel, akit nem kaphattál meg, de mindig vágytál rá, majd felébredsz és kiderül, hogy ott fekszik melletted és mosolyogva nézi, ahogy ébredezel, minden olyan természetes...hát persze nem álmodtam, ő az én csajom. No ez az, amit nagyon kevesen tudnak, aki pedig tudja, az nem tanulta, csak úgy van neki. És az a fenék és az a mosoly...tele vagyok összbenyomással:) Egyedi élmény volt, amivel csak a legmagasabb minősítés lehet arányban álló.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés ESZTER erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2021-01-18 16:29:52
Jó kedvcsináló! Köszönöm!

Miki001
Billentyűbetyár
2020-12-16 22:06:37
Nekem ez a beszi nagyon bejön! Gratulálok!! És persze a remek élményhez is!

Linear
Törzsvendég
2020-12-10 13:29:23
Helló Prof1!
Az Összkép fejezetben írtak nálam mindent vitt... Egy referencia került ki a "tollad alól" számomra, hiszen nekem is ezek azok az élmények/érzések, amelyeket minden randin "keresek".
Gratulálok mindkettőtöknek az élményhez!

2020-12-04 09:13:25
Nagyon jó beszi,csak picit túl ömlengős!!!!!!!!!!!!!

2020-12-03 10:55:49
Örülök, hogy ilyen frenetikus élményben volt részetek, ritka aznilyen első alkalommal, nekem is sok ilyenben van részem. Aki mer az nyer, meg meg a jó ösztönn kell hozzá.
Gratulálok.

FunkciókESZTER legfrissebb beszámolói

Nincs több beszámolója.