54
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 8-15
137
Éppen online
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-20
4
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
354
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-19
7
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 10-17
14
Ellenőrzött, retusált képek
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
Linda szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Linda-

V.I.P hirdető
93/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-30 23:39:19

xanonym
Rutinos harcos
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Linda beszámoló szexpartner Budapest 2020-12-01

Egyeztetés
Elérhető:
5
Délelőtt hívtam, néhány csengés után fel is vette. Az általam javasolt aznap délutáni időpont szerencsére számára is megfelelt. Így gyorsan megegyeztünk, korrekt módon elmondta a tudnivalókat, szóval minden flottul ment.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
BKV-val érkeztem, villamostól pár perces sétával elérhető a helyszín. Könnyen megtaláltam, miután Linda pontosan megadta a címet. A jelenlegi ingyenes parkolás miatt a közelben lévő parkolók szinte tele voltak, de egy két helyet azért láttam, csak eléggé szemfülesnek kell lenni, ha valaki autóval érkezik :)
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A feljutásom kicsit időigényesebb volt, futottam egy-két felesleges kört, de ez az én hibám volt, Linda pontosan megadta a paramétereket, én bénáztam egy kicsit.
A lakás állapota teljesen megfelelt az elvárásaimnak, illetve célnak. Konyha-nappali egyben, mellette fürdőszoba és egy kis hálósarok, bár én nem hálni mentem. :) De nagyon praktikus ilyen célokra (is), nekem bejött.
Fürdőszobában kabin, benne többféle tusfürdő, parfüm, szájöblítő; minden amire szükséged van.
Linda külseje
Arc:
4
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Linda van a képeken, ez nem kérdés. Nyári utcai ruhában fogadott, valamilyen vidám, talán virágos felsőben, sötét szoknyában és magassarkúban. Már így is feltűnt a sportos alkata, ami nekem nagyon bejön. Nem tudom mikor készültek a képek, de nekem élőben úgy tűnt, hogy mostanra még vékonyabb, izmosabb lett. Szép formás lábai vannak, kerek popsi, a cicik nem túl nagyok, olyan igazi sportcicik. Bőre finom, ápolt, nincs piercing, nincs tekto. Korábban többen is írták, hogy túl komoly, távolságtartó, nekem ez nem igazán tűnt fel. Az elején talán óvatos, ez szerintem érthető, de később megnyílik, mosolyog.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
4
Profi masszázs:
4
Pornós feeling:
1
Fürdésem után ő is elment egy gyors szájöblítésre, majd visszatérése után elkezdtük egymást simogatni, finoman csókolgatni a nappaliban. Javasolta kerüljünk inkább beljebb a tetthelyre. Ott valóban kényelmesebb volt. :) Ekkor kiszabadult a ruhájából, majd az ágyra telepedtünk. Előbb én kezdtem felfedezni a testét; fentről indultam, szépen lassan haladtam lefelé, ciciknél kicsit elidőztem, finoman kényeztettem őket, majd lejjebb haladtam, has , combok, következtek végül elértem a puncihoz is. Finom, lassú mozdulatokkal kényeztettem, ami a hanghatásokból itélve Lindának is tetszett, ám elélveznie nem sikerült. Ezután helyet cseréltünk, ekkor ő kezdett el játszani velem, finom óvatos mozdulatokkal jutott el a velem egykorúig, egy jóleső franciázásba kezdett. Pár perc után elővarázsolt egy gumit, felhúzta, majd beleült. Lassú lovaglásba kezdett, aztán kicsit növelte a tempót, ez érezhetően mindkettőnknek tetszett, de hogy nehogy korán elmenjek, váltottunk misszonáriusra. Azért itt is lassítanom kellett többször, de végül mégiscsak elenegedtem és egy nagyot élveztem a gumiba. Takarítás, tisztálkodás után Linda felajánlott egy masszázst, amit elfogadtam, közben jót beszélgettünk. Intelligens nő, jó beszélgetőpartner, több témát is érintettünk. A végén még egy zuhany, aminél kedvesen segített lemosni a masszázsolajat. Ezután búcsúpuszi, majd távozás egy kellemesen eltöltött óra végén.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A bővebb infóban le van írva mi, mennyi, sem a telefonban, sem a helyszínen nem kerükt szóba, az elején tettem az asztalra, miközben kiugrott szájöblítésre. Teljesen korrekt. Én szeretem az elején rendezni. Nekem abszolút megérte.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Egy kellemes órát töltöttem egy szimpatikus, kedves nővel. Linda nem túl régóta hirdet, illetve nincs még sok beszámolója sem, de az a pár illetve az adatlapja engem meggyőzőtt, hogy érdemes meglátogatnom. Ezt utólag is így gondolom örülök,, hogy őt választottam. Nekem abszolut bejönnek az ilyen típusú lassabb tempójú, barátnő feelinges együttlétek, ráadásul mindez egy bombatestű, okos nővel.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Linda szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-12-01 10:04:30
Hasznos infó, hogy kellő finomsággal megközelítve csak hozzá lehet férni azokhoz az érzékeny sport cicikhez.:)

FunkciókLinda legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2020-08-09) : Kis erogyujes utan finoman, szeretettel simogatta, nyalogatta, szopta, kenyeztette agaskodo ferfiassagomat. Mivel meg teljesebben szerettem volna nektarjat izlelni, keresemre arcomra ultettem. Orrom, nyelven, erzekeim elvezettel szivtak be a finom izeket es a higienia, noiesseg megtapasztalasat. Linda feszes teste boldogan, felszabadultan es oszinten adta at magat az erzesnek melyet nyujtani tudtan neki. Szamomra ez az oszinte orom az elojatek csucsa.

nagyon jó: 1db
(2020-09-24) : Ezután ő vette kezébe, illetve szájába férfiasságom bő nyállal mélyen szájába engedve, Fantasztikus érzés volt főleg, amikor nyálhidat képezve vette ismét szája mélyére. Egy idő után javasolta a gumihasználatot, amit elfogadtam. Ügyesen rám varázsolta majd megkértem üljön bele, amit meg is tett finoman lassan engedve magába. Éreztem szűkös punciját, ahogy magába fogad, ami elsőre nehezebben ment mértem miatt,

: 7db
(2020-11-09) : Kapsz egy másfél perces gyorstalpalót, hogy ezt ne csináld és azt ne csináld, mert ez érzékeny és az érzékeny. De utánna azon kapod megad, hogy a finom ajkai közé csúsztatja a farkad. Nem pornós, de jóleső bőnyálas. Majd gumit húztok és bele ül, a jólesően szűk puncival. Nekem inkább barátnős a sztori.

(2020-11-03) : Utána mellé feküdtem és elkezdtem puszilgatni meg simogatni, foglalkoztam a cicikkel, igyekeztem finom lenni és nem is ért kritika, egy kis idő múlva a puncinál lukadtam ki. Mikor a kezemet is bevetettem, figyelmeztetett, hogy nincs ujjazás, nem is csináltam csak finoman kívülről. Idővel felvetettem a kölcsönösség lehetőségét, amire pozitív volt a válasz. Innen pár perc múlva gumit kértem és missziben tevékenykedtem tovább. A vég is itt ért.

(2020-10-29) : Lindát megkértem, hogy térjen rá a franciára. Ezt is lágyan csinálta, apró finom mozdulatokkal vette be az ezredest, és elég változatos nyelv technikával cirógatott, miközben állva csodálhattam ténykedését. Az ágyra feküdve kértem, hogy tovább franciázzon, kérésemet szó nélkül teljesítette. Így jobb volt látványba és érzetre is. A gyengéd nyelvmunka meg-meg lett szakítva határozott farok markolással, amit erőteljesebb cuppogással kombinált.