ANDI erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

ANDI-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-30 12:05:28

steven2015
Mindentudó
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

ANDI beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-11-30

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Szokás szerint telefonon ,könnyen elértem ,s rövid határidőt,kértem amit egyből nem de kis rábeszélés után el is fogadott ,kb félóra múlva mehettem is,ergo rugalmasan kezelte kérésem.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A XIV kerület ,Kerepesi Hungária kereszteződéstől nem messze ,én mindig autóval megyek de van mindenféle BKV a közelben ,parkolás is könnyen sikerült szerencsémre .A cim ponto,s a bejáratnál csörögtem és kód beütése után, máris mehettem fel a lifttel.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Kivűlről nem mai épités de a lift az modern,a lakás is teljesen rendbe van ,többen is rendelnek ,de jó a logisztika csak idegen férfi cipő árulkodott hogy talán más MT is van egy másik szobában.
A fürdő kádas teljesen rendben, tusfürdő, szájviz garmadával műanyag pohár puha friss tűrcsi szintén száraz kilépő, a szobában tatami ,matrac a földön ,bőrkanapé a ruháknak, a légkondi is melegitett egyszóval példás körülmények vannak.
ANDI külseje
Arc:
4
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
A képek ,természetesen valósak, de a kisugárzást sajnos nem adják át ,nagyon mosolygós, kedves hölgy ,picivel többre saccolnám a kiirt évet de ez egyébként se nem oszt se nem szoroz mert mindenképpen jó karban levő negyvenesről beszélünk, magas, feszes formás mellekkel ,nekem bejött, ennyiben maradhatunk asszem.

Erotikus masszázs
Ez a rész sajnos elmaradt, mert nemrégiben szemműtéten estem át és hason fekvés még nem javasolt egyáltalán ,pláne masszirozással egybekötve, meg az erre szánható idő is sajnos hiányzott ,de túléltem.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Tehát maradt a kényeztetés, ami már belépéskor elkezdődött ,kacéran nézett, kaptam egy puszit majd cipő le és beinvitált a tetthelyre, itt gyorsan levetkőztem ,majd elvonultam fürödni ,elég gyorsan végeztem majd ismét a szobában találtam magam meg Andit természetesen ,ahol gyorsan vázoltam a szitut az idővel illetve szemműtétemmel kapcsolatosan és bár szenvedélyesen csókól a járványra való tekintettel ezt kihagytam.
Pedig a magasságunk is passzol ami elég nagy szám mert kevés magas hölgy van e műfajban, még a másikban sem sajnos. Teljesen meztelenül várt ,leparancsoltam a matracra és belekezdtem az ő kényeztetésében,a nyakától kezdve mindkét cicit kényeztetve sikerült a bimbóka megkeményitenem, majd lejjebb csúszva a punci következett ,teljesen sima borotvált ,fiatalabbnak látszott mint a tulajdonosa nagyon jól reagált a kényeztetésemre ,csikló szépen előjött ,majd pár perces nyaligátorozás után sikerült elröptetnem . Egy kis pihi után helycsere következett ,én voltam hátra parancsolva és kezdetét vette egy kéz nélküli nagyon fincsi fallosz nyalogatás ,semmi vad bólógatás hanem lightos a golyókra is kitérő ,igazán kellemes kényeztetés a gátat is nyalogatta illetve azt kézzel izgatta végig ,ezt persze nem lehet órákig nyúzni bár próbálta amennyire lehet elnyújtani a Andi a végkifejletet ,de megadtam magam és egy nagy orgazmus keretén belül, telelőttem a száját ,megvárta mig teljesen elernyedek és azután ment az utódokat kiöblitni .
Ezután elviharzottam egy gyors fürdésre majd vissza a szobában ,elintézni a csokrot.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Annyit adtam amennyit mondott egy órányi rózsák száma, bár nem voltam 1/2 óránál többet de ok volt igy is. Félórás program lehet nincs is. Mindenképpen megérte ez tutti, főleg mert rugalmasan kezelte az időhiányomat is .
Amire mentem azt teljes mértékben megkaptam.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Ajánlott kategória , legalábbis a magamfajta nem épp fiatal MT ,aki kellemesen akar eltölteni 1 esetleg másfél órát az feltöltődve mehet útjára. A kedvessége mindenesetre megfogott és bár nem mai csirke ,szerintem sokkal kellemesebb vele tölteni az időt, mint sok huszonéves tapasztalatlan fruskával aki hirdet .Mindenképpen visszamegyek még.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés ANDI erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Kezdő irogató rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Billentyűbetyár rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókANDI legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2020-12-30) : A masszázs típusát nem tudnám egzaktul megmondani, de mivel életem egy szakaszában sokat jártam gyógy masszázsra ezért úgy tudnám jellemezni, hogy, hogy különböző masszázs típusok kombinációja. Mozdulatai szakszerűek voltak és közepesen erősek és lágyak voltak. Kezdéskor kaptam egy puszit a tarkómra, majd a hátammal kezdte, minden területet jól átmasszírozva és érintve.

(2020-12-27) : Lemászott rólam tarkómtol kezdve krémet használva alaposan átgyurta vállaim,hátam,karjaim,lábaim még a talpaim is. Olajat csorgatva melleire rámfeküdt a fenekemtől kezdve melleivel csúszkált rajtam a szájával fülemhez érve fülcimpám beszopva bele nyögött...én meg a masszpad lukán keresztül nyögtem.😜

(2020-12-11) : Eddigi tapsztalataim alapján masszázsa szakszerű, kellően erős. Jól végzi dolgát, ahol csomót talált, ott rutinosan és gondosan kezelte az érintett területet. Szépen sorban masszírozta a végtagokat, hátamat, nyakamat, nagyon jóleső volt.

felejthetetlen: 19db
(2021-01-02) : Hajlékony társamat kebleivel simitja, majd hasával hasamhoz szoritja és hosszú csókban forrunk össze. Hasizmával (vagy spéci légzéssel) barátomat simogatja gyengéden de nagyon izgatóan masszirozza. Látja reakciómat az arcomon, mert huncutul kérdezi: történt valami? Majdnem olyan mintha-mintha nyöszörgöm, de ő ezt pontosan tudja - pedig sajnos nem-.

(2020-11-24) : Kezdte a szerszám közvetlen környékével, majd a rudat csókolta, nyalta végig sokszor le-föl járatva nyelvét, csak ezután vette célba makkomat. Érzékien, épphogy érintve, már alig vártam, hogy bekapja végre, amit lassan, észveszejtően érzéki mozdulatokkal tett és lágyan, finoman szopni kezdett. Lassú ütemben, egyre mélyebben amíg az egész el nem tűnt.

(2020-10-25) : A zuhanyból vissza térve a padra fektetett arcom egy lukban lestem a padlót. Andi finoman nyakon csókolva kért h.lazítsak. A vállaimnál kezdett masszírozni.Az egész testem profi módon átmasszírozta a talpaim sem kihagyva. Lábaim közt benyúlva megmarkólta a farkam,tarkón csókolt és rámkérdezett volna e kedvem a tatamin folytatni,hirtelen azt se tudtam h.mivan felültem magamhoz húztam és megcsókoltam.

nagyon jó: 6db
(2020-12-06) : Csúszik rajtam a gyönyörű női test, önti rám az olajat, keblei közrefogják a golyókat a pálcát, egy csók - hosszú hosszú, de nekem nem elég . . Keskeny, szép vonalú keze, finom ujjai simogatnak nyelve mindenhol végig simit, izzit mellbimbómat kóstolgatja, tetszik kérdi valamit mondok mert tovább folytatja. Lábam közé ül lábaimat combjain átveti olajos kezeivel elkábit, - ne szorits annyira mert fáj - mondja

(2020-11-15) : Andi mezítelen testével, kezében az olajjal, már az ágy végében állt. Talpamnál kezdett, majd szép lassan haladt a vádlik felé, amik egy sportmasszázs erősségű gyúrást kaptak a combjaimmal együtt. Andi kiválóan ráérzett, a masszázs erősségére testem más-más pontjain. A fenék és a derék környéke egy közepes erősségű, de nagyon hatásos kezelést kapott,

(2020-08-29) : Fokozva az élvezeteket rövidesen szájába vesz, először csak a makkom környékét, majd a zacsitól a hegyéig végig nyal, majd fokozatosan eltűnök ajkai között, majd hirtelen felcsúszik hozzám egy forró csókra. Egyre kéjesebb érzéseket váltott már ki belőlem, mikor egyszer csak új pózt vesz fel. Nem igazán értem mi fog történni, hiszen már majdnem ott voltam, de tudtam, tudja Ő, hogy mit csinál...:

: 4db
(2020-07-07) : Szuper test. Gyönyörű punci ami nagyon jól reagál a kényeztetésre. Nagyon finom ,lassú, érzéki francia végig szájba,. Nem tudok hibát találni benne.

(2020-04-26) : Figyeltem a reakcióit és közben a szép cicikkel is játszottam. Nem volt ellenére a ténykedésem, majd lassan gyorsítva és mélyebbre hatolva a nylevemmel, a sóhajokból, nyögésekből és remegésekből azt remélem, hogy végül sikerült örömet okoznom neki. Ezután Andi lépett a tettek mezejére és engen hanyatt fektetve a lábam közé telepedett, majd rám hajolva ő indult lefelé a testemet végigcsókolva, néhány játékosan kedves és kellemes harapással. Kértem, hogy a kényeztetésemet nyújtsa el, amit fantasztikusan teljesített.

(2020-03-06) : Ezt követően viszont Ő vett kezelésbe. Bemutatta csodálatos cicis és teljes testes csúszkáját, közben mindig felérve számhoz. Eddig még nem kellett olaj. Na de ezután elővette az olajat és fergeteges lingamba kezdett.