25
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
4
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
353
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VIP SZTÁR
Torkos Nova szexpartner

szexpartner

Torkos Nova-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-26 00:46:13

dr_love
Billentyűbetyár
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Torkos Nova beszámoló szexpartner Budapest 2020-11-26

Egyeztetés
Először viberen egyeztettünk aznap a randi előtt néhány órával. Az általam felajánlott első időpont nem felelt meg, de szerencsére a Nova által kínált másik időpont mindkettőnknek jó volt. Néhány óra múlva már nála is voltam.
Megközelítés
Autóval és BkV-val is nagyon könnyen megközelíthető. XI.ker egyik panel lakótelepének sokadik emeletén található a kéjlak. A parkolás ingyenes és mindig akad szabad hely közel a ház bejáratához.
Helyszín
A lakás hangulatos, tiszta és a fürdő jól felszerelt, minden megtalálható. Nova hálója tágas, nagy franciaágy középen, hamgulatos fények, halk zene, és persze Nova. Minden adott egy jó szexhez.
Torkos Nova külseje
A képek után nem érhet csalódás. A való életben egy még vonzóbb alacsony, vörös hajú, formás, kemény seggű, vagány, nagy dumás csaj vár az ajtónál. Édes, aranyos, mindig jó kedvű és könnyű vele beszélgetni is. Bármiről lehet vele beszélni, nagyon jó fej. Nem először jártam nála.

Action
A liftből kilépve Nova már a bejárati ajtó előtti rácsnál várt, majd beinvitált a lakásba és egyből a hálójába. Beszélgettünk kicsit a napi történésekről, jókat nevettünk közben vetkőztem és indultam venni egy gyors zuhanyt, hogy kissé felmelegítsem magam az utcai fagyos hideg után. Miután visszatértem a hálóba, Nova meztelenül várt a franciaágyon. Nagyon vonzó és kívánni való. A törölközőt ledobtam a fotelba és egyre közelebb kerültünk egymáshoz. Finom csókokkal és gyengéd ölelésekkel fedeztük fel újra egymás testét. Nova először a nyakamnál kezdte lágy csókokkal majd egyre lejjebb haladt. Közben én félig térdelő és ülő helyzetbe kerültem az ágy közepére. Nova kezébe fogta ekkorra már duzzadó farkamat, lassan végignyalta a hegyétől tövéig az egészet, bepucsított, majd tövig bekapta és elkezdte szopni. A nyáltól csillogó farkam folyamatosan ki-be járt szájában néhol egészen orr koppanásig, néha csak a hegyével játszattam, nyelvéhez csapkodtam. Miközben vadul mélytorkozott, köpte és folyatta farkamra a nyálat, markoltam popsiját és izgattam ujjaimmal egyre jobban tocsogó punciját. Hosszú percekig így ujjaztam és közben basztam tovább a száját és a torkát. Glugy glugy glugy glugy, cuppogások, öklendezések és levegő utáni kapkodások közepette majdnem így lett végem, de sikerült megelőznöm és kirántanom Nova szájából magamat. Mégegyszer leköpött majd gumit rántott elő, amit gyorsan felhúztunk és már pucsított is kutyusba. Lassan becsúsztattam forro szűk puncijába amilyen mélyre csak tudtam, így nyársaltam fel majd ütemesen kezdtünk baszni. Később egyre keményebben kezdtem dugni én is és Nova is tolta rám magát, ahogy tudta, így egyre vehemensebben és hangosabban csattogtunk. Így is lett végül végem. Teleélveztem a gumit. Elég fáradt voltam egyébként is, igy kicsit meg kellett pihennem, Nova vizet szolgált közben föl nagyon kedvesen. Utána gyors zuhany és sitenem kellet tovább, ezért gyors puszi búcsú.
Elszámolás
Korrekt teljesen fair pesti átlag. A haló komódjára helyeztem el az összeget. Szó sem esett róla.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Mindig szeretek visszatérni hozzá, teljesen megéri. Korrekt, édes, gyönyörű lány. A legjobb francia és nagyon jó numera. Csak ajánlani lehet, a legjobb

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Torkos Nova szexpartner beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókTorkos Nova legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2020-10-16) : Na itt aztán nem volt hiba semmiben. Kérem sok mindenkinél voltam, sokat megéltem, sokat tapasztaltam, de ilyen mélytorkost még esküszöm sehol nem láttam és éreztem. Megszoktam, hogy a "specialisták" elég hosszú ideig képesek játszani a farkammal, de egy idő után azért levegőt kell nekik is venniük.

(2020-06-17) : . Ki merem jelenteni, hogy mélytorolban és kényszerfranciában jelenleg Budapesten az első helyen áll, igaz szorosan követi két másik kedvencem. Megérkeztem, váltottunk pár szót, törülköző majd gyors fürdés. Szobába vissza érve már meztelenül az ágyon várt.

(2019-10-17) : Hosszú ideig voltam a torkában majd kihúztam magamat a torkából. Nova hatalmas mennyiségű nyálat köpött a farkamra, mondtam neki, hogy ma nagyon sok nyálat szeretnék tőle látni amit természetesen megkaptam.

felejthetetlen: 38db
(2020-10-19) : Nova először szemből támadta le a farkamat, egy darabig néztem, ahogy csinálta, hihetetlen vizuális élményt nyújt. Kértem, hogy forduljunk 69-be, hogy én is tudjak egy kicsit nyalakodni és elhúzni az élvezetet. Elémtárult gyönyörű puncija, kezdetben csak kis puszikat adtam rá, a végén viszont már úgy nyaltam ki őt, mintha az életem múlna rajta. Néha Nova hangjaiból arra következtettem, hogy Ő is élvezi.

(2020-08-28) : Nova kicsit ellenállt, a bimbóimat kezdte kényeztetni felváltva, majd egyszercsak a golyóimon éreztem a forró nyelve táncát. Szívta külön külön is, és egyszerre mind a két golyómat, közben az arcához vertem a farkamat. Egy jó nagy adag nyálat köpött a makkomra, és már azonnal vett is a szájába.

(2020-07-06) : Rengeteg nyállal, koppanásig, a torkában forgatva, zacsit nyelvezve szopott. Lendületesen, ütemesen csinálta. Többször kértem ezt-azt, azokat mind zokszó nélkül és azonnal, jó hangulatban teljesítette.

nagyon jó: 60db
(2020-12-11) : Egy idő után Nova elkezdte kóstolgatni az örömvirslit, majd se szó se beszéd teljesen eltüntette a szájában. Nagyon kellemes élmény volt, hogy egyszerre kényeztetnek. Amíg Nova délen foglalatoskodott a dákóval, addig Jessyca folyamatosan testemet csókolta. Nova orra ugyan nem koppant a hasamon, de próbálkozott. A lelkesedése csúcson volt. Erről később is írok. :)

(2020-11-13) : Nova is elkezdett lefelé ereszkedni, egészen addig míg teljesen négykézlábra nem ereszkedett velem szemben. És kezdetét vette a méltán híres orális kényeztetése. Ebben sem barátnő fíling nem volt, erősen a pornós kategóriába lépett Nova. Közben még mindig elértem a fenekét és folyamatosan simogattam és markolásztam miközben ő rendületlenül kényeztetett.

(2020-07-21) : Nova pedig szájjal vette kezelésbe a kis ezredest. Az ő franciája durvábban pornós, jól összenyálaz és koppanásig, hevesen küldi be a kárót, faszmeresztő hanghatások közepette, a golyókat sem kihagyva. Időnként inkább kézzel ápolt, hathatós szakértelemmel

: 120db
(2020-12-31) : Furdőből visszatérve lefekudtem az ágyra és egyből a lényegre tért. Nem sokszor volt hasonló élményem. Ezt szopásnak hívják a javából.

(2020-12-15) : Aztán Nova egyre délebb tájra tévedt, míg nem elérte a szexi szájával a velem egykorút. Nem telt bele két másodperc és eltűnt a szájában. Aztán kezdetét vette az a fajta szopás, amiről már jó néhány Nováról írt beszámolóban olvastam. Konkrétan mélytorkoztatta magát olyan hanghatásokkal, amelyeket a hardcore pornóban lát az ember csak. Isteni érzés volt, de gondoltam ebből hozzuk ki a maximumot.

(2020-11-10) : Néhány szó és kacaj közepette Nova elkezdte csókolni a nyakam és egész testem lassan egyre lejjebb haladva. Az ágy előtt állva a szájába adtam a farkam. Először lágyan és érzékien kezdte szopni majd egyre erősebben és vehemnsebben bukott rá. Folyamatos mélytorkozós, öklendezős, nyálfolyatós kényszerszopatás vette kezdetét. Kényszerre nem is volt igazából szükség,

lehetne jobb: 1db
(2012-12-11) : Úgyhogy ismét hátulról, ezúttal állva. Amikor tudott az ágyon is, állva is aktívan mozgott tolta magát. Végem a szájában lett, minden furcsaság és kellemetlenség ellenére hatalmasat durrantam.

egyeztetési probléma: 4db
(2015-12-18) : A 9.55-től 10.30-ig csörgettem 4x-5x, semmi válasz. SMS-ben további szép napot kívánva elgurultam a helyszínről.

(2015-12-15) : 'Most hívd, telefonnál van, felveszi', hirdette az oldal, így azzal a biztos tudattal nyúltam a készülékhez, hogy sikerülni fog a szervezés. Így is történt, megbeszéltük a lánnyal, aki felvette a telefont és Nickyként viselkedett

(2015-11-12) : Probáltam hívni Nickyt telefonon de nem vette fel. Úgy döntöttem, hogy várok, mert meg akartam tapasztalni a francia tudását. A randi kezdetéhez képest fél óra elteltével se vette fel a telefont