25
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 9-20
Nem hirdetőnk!
Kérjük ajánld neki a beszamolok.com oldalt, hogy hirdessen nálunk, ezzel is segítve munkánkat! Köszönjük!
Virág szexpartner

szexpartner

Virág-

Nem hirdet nálunk
55/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-24 23:49:27

Bence0112
Ismerkedik az oldallal
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
nem ellenőrzött
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Virág beszámoló szexpartner Budapest 2020-11-24

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon, egyszerűen, gyorsan. Kedves volt, és rugalmas az időt tekintve, hamar le tudtuk beszélni a találkát.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
BKV-val közlekedek, nem tudok nyilatkozni az autós megközelítésről. Tömegközlekedés szempontjából jó helyen van. Pár percen belül elérhető metrótól villmostól is
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
A helyszín tipp-topp. Régebbi ház, kicsi de teljesen felújított lakás, tisztaság, csend, rend, nyugi van. Többféle tusfürdő,
Virág külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
4
Csodálatos, mint mindig. Bájos arc (már majdnemhogy kislányos), gyönyörű szemek, mézédes mosoly, csilingelő tündérke hang, selymes bőr, vadító, finom illat. Egy valódi istennő. Ugyan az adatlapján nem ellenőrzöttként van megadva a kor, de valós, itt megjegyzem, maximálisan ő van a képeken . Nekem pont az esetem, a gyengém a kinézete.Buja alakjával, cicaszemével, formás melleivel, gyönyörű ápolt vörös hajjal, és édes illattal várt!

Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Lábimádat:
5
Profi masszázs:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Belépve a lakasba óriási mosollyal fogadott, egy ha jól emlekszem lenge fekete cuccban, de nem figyeltem, mert a bájos mosolyáról és cica szemeiről nem tudtam levenni a tekintetem. Kedvesen invitált befelé, leültünk a kanapéra váltani pár szót, amolyan ismerkedős beszelgetésre. Majd megkínált egy türcsivel és irány a fürdő. Visszaérkezve az ágyon térdelve várt, továbbra is azzal a bódító mosollyal az arcán. Odabújtam. Igazi érzéki, kellemes, puszilgatós, odaadó, nagyon baratnős csókok. Majd finoman hanyatt döntött, és kezdetét vette a "baratnőspornós" szopás. Köpködős, bőnyálas, (a méretem miatt nem egészen) mély, de ugyanakkor elképesztően lágy és érzéki. Mivel igen rég voltam nővel, így többször is le kellett állítani, de akkor pedig jött az "edging". Csak a nyelvével, a zacsiktól a makkig vegignyalta, hol a nyelve hegyével, hogy teli nyelvvel, majd szóltam, hogy nekem most ez is erős. Talán idén meg nem is voltam ennyire kemény mint az ő kezei közt. Teljesen ram figyelve, nqgyon koncertrálva, váltogatta a tempót a melységet, majdmegadtam magam. Szépen letisztogatott, de azért elszaladtam egy gyors zuhira. Majd vissza, összebújás és csevej. Nagyjából 15-20 percet töltöttübk el így az élet nagy dolgairól diskurálva, majd finoman elkezdtem elhelyezkedni a viszonzáshoz. Igyekeztem egyenértékű viszontválaszt adni kenyeztetésére. Többféle tempót és technikát is bevetve végül sikerrel jártam, csendes sohajok, apro nyögések, össze-össze ránduló combok és hatalmas mosoly. Ismét turelmesen megvárta míg élveztem utolsó randulása is eljön, és tovább simogatva és nyalogatva (na meg persze mosolyogva) nyúlt a tisztálkodó felszerelésért. Mosakodás, öltözködés, kellemes pár perces búcsú csevej.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Abszolút korrektül, a végén. Átlagosnak mondható, de hogy úgy mondjam, árérték arányban verhetetlen.

Rózsacsokor
Nem aktív hirdetőnk, így nem tudjuk a csokor méretét. Itt az alkalom, hogy jelezzed neki, ha akár ingyensen hirdet nálunk meg tudja ezt is adni!
Összkép
Felejthetetlen imádtam öt! Máskor is őt választom! Elégedett vagyok, vele teljes mértékben!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Virág szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókVirág legfrissebb beszámolói

Nincs több beszámolója.