ANDI erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

ANDI-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-24 13:02:53

sug83
Vezérhím
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

ANDI reagálása

Kedves sug83!

Nagyon köszönöm a kedves beszámolód!! Ez a 30., ez már egy jelentős szám!:))) Egy élmény Veled lenni, és egy igazi úriembert ismertem meg személyedben! Imádtam együttlétünk minden pillanatát!
Várlak vissza sok szeretettel!

Csókollak


Andi

ANDI beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-11-25

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Telefonon kerestem, amit pár csöngés után fel is vett, vagyis könnyen elértem :)
Már ismerjük egymást, de meghallva nyugodt, kiegyensúlyozott hangját, éreztem ahogy árad felém a nyugalom, a kiegyensúlyozottság és a mögötte érzékelhető érzékiség.
Régi barátként megbeszéltük a mostanában velünk történteket és élveztem kedves, érzéki hangját, vidám, incselkedős, lehengerlő egyéniségét, majd az időpontban is megállapodtunk ami után csak a vágyakozás napjainak kellett eltelnie.
A találkánk reggelén jeleztem hogy jövök, már ezzel is fokozva a vágyakozással teli perceket.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Andival a XIV. kerületben, (az Aréna környékén) igen jó helyen lehet találkozni, bármilyen közlekedési eszközzel könnyen megközelíthető. Mindig autóval érkezem és mindig találtam a közelben parkolóhelyet (mostanában ismét ingyenesen) Tömegközlekedés számtalan formájával (metró, villamos, troli és busz) belátható távolságon belül megközelíthető a helyszín. Ezután az épületet nagyon könnyű megtalálni. Pontban a megadott időben hívtam Andit, aki megadta a kapucsengő számát és már nyílt is a kapu, majd lifttel a legfelső emelet és Andi karjaiban találtam magam.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A ház egy főút régebbi épülete, szépen felújítva, ami főleg a belső részen érzékelhető. A kapun bejutva, a kapualj végén, egy panoráma lift emel a magasba és ahogy kilépünk a liftből, teszünk egy jobbost és már meg is érkeztünk Andihoz. Belépéskor egy tágas előszobába érünk, innen nyílik több helység, a fürdő és a masszázs szobák. A fürdőszoba tágas, kád függönnyel van ellátva, van sokféle tusfürdő, mosdónál fertőtlenítős kézmosók, többféle szájvíz kis poharakkal. Száraz kilépő, tisztaság mindenhol. A jobboldali szoba Andi szobája, tágas, hangulatos, masszázsággyal és tatamival, amelyeket rendeltetés szerűen használtunk. Romantikus fények , a hangulathoz illő keleti zenével.
ANDI külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Andival mintha már ezer éve ismernénk egymást..., -pedig csak néhány hónapja. Magas, vékony testalkata van, nagyon kellemes domborulatokkal, tenyerembe pont beleillő cicikkel, szép popsival. Bársonyos bőre, vöröses haja és zöld szeme kellemesen kiegészítik egymást, bár a megérkezés utáni össze gabajodástól -ami a randi végéig eltart- nemigen van módom a részletek alapos megfigyelésére:) Mivel rögtön szájon csókolt, mellőzve a járványügyi etikettet, magához húzott, átölelt, tudtam hogy ez a randi is fergeteges gyorsasággal és az érzéki örömök kavalkádjával fog eltelni.
A honlapon szereplő képei között vannak retusáltak is, de a valóságot mutatják, arckitakarás a diszkréció miatt van, szerintem varázslatos zöld szemeivel, állandó mosolyával mindenkit a gyönyörök kertjébe repít.
Sok fiatal hölgy megirigyelhetné Andi testi adottságait emellett kellemes hangja, erotikus kisugárzása, varázslatossá teszi a tűnő pillanatot.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
4
Időráfordítás:
4
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Az ajtó mögött Andi várt nagy mosollyal és sok csókkal a kosarában amiből számolatlanul kaphat a betérő vándor. Sokat nem várt, máris csókot kaptam, átöleltem és viszonoztam, ami percekig eltartott. Aztán a cipőm le, kézen fogott és bevezetett szobájába, ahol a sok csók között sikerült átadnom ajándékaimat.
Vetkőzés, törölköző, majd a fürdő igénybe vétele után Andi várt az ajtóban, feltérképezte testem majd egy lágy csókot lehelve ajkaimra vezetett szobájába. A szobába érve megszabadultunk Andi testét még fedő, erotikus és érzéki fekete fehérneműitől és meztelenül, egymáshoz simulva folytattuk egymás érzékeinek hevítését, a csók minden rafinált módját szenvedélyesen művelve, a lágy érintéstől, a finoman harapdálós, legerotikusabb nyelves csókig. Eközben persze a kezeinkkel kerestük egymás testének érzéki pontjait. Ezt az érzéki összefonódást a végletekig el tudnám viselni, de Andinak más tervei is voltak.
Kérdezte, hogy jöhet-e a masszázs, mondtam hogy jöhet és karjaimba kaptam, majd felfektettem a masszázspadra és meglepetésére Ő lett a masszázs alanya, amit az első meglepődés után örömmel fogadott. Lehunyt szemmel arcát cirógattam, nyakának érzékeny részén át lefelé haladva elidőztem kebleinél, cirógatva, csókokkal hintve, nyalogatva múlattam az időt. Tovább indulva hasának bársonyát simítva értem csípőjéhez, melyet épphogy érintve, enyhén karmolászva körözgetve simogattam, majd combjait simogatva értem bokájáig, ahol az érzéki pontok érintése után belső combjain haladva elértem a gyönyörök völgyéig, ahol a széttárt lábak között vénuszdombján körözve puncijára leheltem csókjaimat. A csókok és a nyelvelés ideje következett, melyet lágyan kezdve körbe nyalva, csókolgatva élesztgettem már forró punciját, majd belenyalva éreztem hogy kedvesem élvezi ténykedésem. A csókok, a szívogatások, és a nyelvelés mellett ujjaim is táncot jártak a nedves punciban és csípője emelkedése, majd combjainak heves szorítása jelezte hogy öröme beteljesült. Simogattam, ölelgettem amíg elcsendesült az öröm hulláma, majd csókokkal köszönte meg ténykedésem.
Levezetés
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Ezek után lefeküdtünk a tatamira, majd Andi olajjal kente be a hasam és elkezdődött a csúszka. Lecsúszott lábaimhoz és a cicik között csúszkált a farkam, majd feljött hozzám, egy csókért, majd a mellkasomon csúszkált tovább és végig a szemembe nézve vágyaimat korbácsolta. Megszomjaztunk ezért pótoltuk a folyadékot, és folytattuk hevesen az élvezetek hajszolását. Lábaim közé fészkelte be magát és kezdődött lassú, elnyújtott kínzásom. Kezdte a szerszám közvetlen környékével, majd a rudat csókolta, nyalta végig sokszor le-föl járatva nyelvét, csak ezután vette célba makkomat. Érzékien, épphogy érintve, már alig vártam, hogy bekapja végre, amit lassan, észveszejtően érzéki mozdulatokkal tett és lágyan, finoman szopni kezdett. Lassú ütemben, egyre mélyebben amíg az egész el nem tűnt. Nem sietett, hosszan elnyújtotta élvezetemet. Kértem hogy kézzel tartsa a tövét, majd nyelvvel, szájjal változatosan kényeztetett tovább. Ha közeledtem a csúcshoz akkor visszavett a tempóból, de a lassú érzéki érintések inkább fokozták kéjemet. Csókokkal lassítottam a véget, de már nem volt visszaút, vitt a csúcsra és nagyot robbantam a szájába. Nem engedett el, megvárta míg ájultan elernyedek és mire feleszméltem már mellettem feküdt és édességgel kínált. Az apróságok sorsa a feledés homályában veszett.
Átöleltük egymást és folytattuk a finom csókolózást.
Mellette a kezem mindig keresi a melleit, bőre bársonyát, a kéjek völgyét, amit csókjaimmal követek és már megint kényeztetem ahol érem. Gyengéden nyalogattam melleit és keményedő bimbói helyeselték tevékenységem. Végig csókolva testét ám a gyönyörök kertje ismét rabul ejtett. Imádok nyalakodni, és egy ilyen szép, érzékeny, élvezetekre hajlamos punci kedvére tenni nagy élvezet nekem is. Nyaltam, csókoltam, szívogattam minden lehetséges érzéki módon, ujjammal lágyan masszíroztam barlangját, Andi pedig csípőjét tekergetve, emelgetve terelt a helyes irányba. Amikor csúcsközelbe ért lassítottunk, majd ismét fokoztuk az élvezetet, végül feljutottunk a csúcsra, ahol is testét csavargatva és combjaival satuba fogva fejem célba ért kedvesem. Eltakarta a kéjek völgyét és megpihent élvezete csúcsán. Egy szusszanás után forró csókkal köszönte meg ténykedésem.
Pihenésként csokit majszoltunk, beszélgettünk, és időnként csókolóztunk egy kicsit. Majd Andi kezdeményezte a második fordulót. Csodás franciája közben időnként a golyóimat morzsolgatta finoman ujjhegyeivel, majd a gáton és az ánuszrózsán körözött, de időnk végéhez közeledve a második robbanás nem jött össze. Gyors fürdés és öltözés következett, majd csókok özöne közben utamra engedett.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A rózsaszálakat előre leraktam a szekrényre, szokásom szerint, (a már ismert csokrot), ami egy ilyen emlékezetes randiért jelképes, mivel a bemutatkozó szövege szerint, hogy: "nem kizárt, hogy évek múlva is emlékezni fogsz rá", nagyon is igaz!

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Andi masszázs és az erotika területén nagyon nagy tapasztalattal és tudással rendelkezik. Azt a figyelmességet, őszinte odaadást, a mindent értem hozzáállást, szerintem olyan kiemelkedő módon tudja velem tudatni, úgy tud elvarázsolni, hogy sokáig a hatása alatt maradok.
Közeledése ösztönös, érintése érzéki, csókja őrjítő, lila köd, ha Andival vagyok. Nagyon örülök hogy találkozhatok Vele és érezhetem a csodát amit magából sugároz.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés ANDI erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Kezdő irogató rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Billentyűbetyár rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókANDI legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2020-12-30) : A masszázs típusát nem tudnám egzaktul megmondani, de mivel életem egy szakaszában sokat jártam gyógy masszázsra ezért úgy tudnám jellemezni, hogy, hogy különböző masszázs típusok kombinációja. Mozdulatai szakszerűek voltak és közepesen erősek és lágyak voltak. Kezdéskor kaptam egy puszit a tarkómra, majd a hátammal kezdte, minden területet jól átmasszírozva és érintve.

(2020-12-27) : Lemászott rólam tarkómtol kezdve krémet használva alaposan átgyurta vállaim,hátam,karjaim,lábaim még a talpaim is. Olajat csorgatva melleire rámfeküdt a fenekemtől kezdve melleivel csúszkált rajtam a szájával fülemhez érve fülcimpám beszopva bele nyögött...én meg a masszpad lukán keresztül nyögtem.😜

(2020-12-11) : Eddigi tapsztalataim alapján masszázsa szakszerű, kellően erős. Jól végzi dolgát, ahol csomót talált, ott rutinosan és gondosan kezelte az érintett területet. Szépen sorban masszírozta a végtagokat, hátamat, nyakamat, nagyon jóleső volt.

felejthetetlen: 18db
(2021-01-02) : Hajlékony társamat kebleivel simitja, majd hasával hasamhoz szoritja és hosszú csókban forrunk össze. Hasizmával (vagy spéci légzéssel) barátomat simogatja gyengéden de nagyon izgatóan masszirozza. Látja reakciómat az arcomon, mert huncutul kérdezi: történt valami? Majdnem olyan mintha-mintha nyöszörgöm, de ő ezt pontosan tudja - pedig sajnos nem-.

(2020-10-25) : A zuhanyból vissza térve a padra fektetett arcom egy lukban lestem a padlót. Andi finoman nyakon csókolva kért h.lazítsak. A vállaimnál kezdett masszírozni.Az egész testem profi módon átmasszírozta a talpaim sem kihagyva. Lábaim közt benyúlva megmarkólta a farkam,tarkón csókolt és rámkérdezett volna e kedvem a tatamin folytatni,hirtelen azt se tudtam h.mivan felültem magamhoz húztam és megcsókoltam.

(2020-08-26) : Fejét behajtotta két combom közé, majd szemkontaktust tartva, kéz használata nélkül előbb nyelvével tett néhány simogató mozdulatot rudacskámon, majd végét bekapva szép lassan elkezdte beszívni, mígnem tövig elmerültem az élvezetben. Elszabadultak az érzelmek egyre intenzívebb élményekben részesültem, melyet akár órákon át is szívesen élveznék.

nagyon jó: 7db
(2020-12-06) : Csúszik rajtam a gyönyörű női test, önti rám az olajat, keblei közrefogják a golyókat a pálcát, egy csók - hosszú hosszú, de nekem nem elég . . Keskeny, szép vonalú keze, finom ujjai simogatnak nyelve mindenhol végig simit, izzit mellbimbómat kóstolgatja, tetszik kérdi valamit mondok mert tovább folytatja. Lábam közé ül lábaimat combjain átveti olajos kezeivel elkábit, - ne szorits annyira mert fáj - mondja

(2020-11-30) : Egy kis pihi után helycsere következett ,én voltam hátra parancsolva és kezdetét vette egy kéz nélküli nagyon fincsi fallosz nyalogatás ,semmi vad bólógatás hanem lightos a golyókra is kitérő ,igazán kellemes kényeztetés a gátat is nyalogatta illetve azt kézzel izgatta végig ,ezt persze nem lehet órákig nyúzni bár próbálta amennyire lehet elnyújtani a Andi a végkifejletet ,

(2020-11-15) : Andi mezítelen testével, kezében az olajjal, már az ágy végében állt. Talpamnál kezdett, majd szép lassan haladt a vádlik felé, amik egy sportmasszázs erősségű gyúrást kaptak a combjaimmal együtt. Andi kiválóan ráérzett, a masszázs erősségére testem más-más pontjain. A fenék és a derék környéke egy közepes erősségű, de nagyon hatásos kezelést kapott,

: 4db
(2020-07-07) : Szuper test. Gyönyörű punci ami nagyon jól reagál a kényeztetésre. Nagyon finom ,lassú, érzéki francia végig szájba,. Nem tudok hibát találni benne.

(2020-04-26) : Figyeltem a reakcióit és közben a szép cicikkel is játszottam. Nem volt ellenére a ténykedésem, majd lassan gyorsítva és mélyebbre hatolva a nylevemmel, a sóhajokból, nyögésekből és remegésekből azt remélem, hogy végül sikerült örömet okoznom neki. Ezután Andi lépett a tettek mezejére és engen hanyatt fektetve a lábam közé telepedett, majd rám hajolva ő indult lefelé a testemet végigcsókolva, néhány játékosan kedves és kellemes harapással. Kértem, hogy a kényeztetésemet nyújtsa el, amit fantasztikusan teljesített.

(2020-03-06) : Ezt követően viszont Ő vett kezelésbe. Bemutatta csodálatos cicis és teljes testes csúszkáját, közben mindig felérve számhoz. Eddig még nem kellett olaj. Na de ezután elővette az olajat és fergeteges lingamba kezdett.