Berni erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Berni-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-23 12:59:46

devil69
Mindentudó
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Berni reagálása

Hello devil69! Még egy csodás meglepi beszámoló:)
Úgy tűnik egy ilyen ördögi pasi is jól tudja érezni magát a társaságomban:) Csak el ne bízzam magam, hogy ilyen inspiráló vagyok:)) Szuper beszi lett, nagyon szeretem! :) Köszönöm Szépen💙

Berni beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-11-24

Egyeztetés
Még a hősidőkben történt amikor este nyolckor még nem volt pizsi osztás az egész országnak. Telefonon hívtam, beszélgettünk  vagy tíz percet, elmondta mire számíthatok és én is elmondtam, hogy bármennyire is fantasztikus a hangja ez nekem így kevés lesz sajnos. Ekkor láss csodát megdicsért, hogy milyen jó hogy van olyan férfi aki tudja, mit akar és azt is tudja, hogy nem ezt akarja. Megköszöntem és azt mondtam szerintem lesz rá alkalom, hogy ezt a fajta szolgáltatást fogom igényelni amit ő nyújt, de még nem most. Nem is hittem volna, hogy ez ilyen hamar eljön a mi időnk és pár hétre rá mint minden felelősséggel rendelkező vagy arra törekvő férfi fókuszba kerül számára a biztonság. Egy szó mint száz olyan igényes valódi masszőzt kerestem akiben meg lehet bízni, biztonságos, de egyben erotikus, intelligens és erre tökéletesen alkalmas Berni személyisége, bővebb infója és csengő határozott személyisége meggyőzött hogy találkoznunk kell. VTR-en jelentkeztem be majd meg is kaptam a visszaigazolást.
Megközelítés
Kocsival mentem, érdemes jó pár percet rászánni a parkolásra, mert kaotikus most az ingyenes parkolás miatt. Tömeg közlekedve egyszerűbb, de ez máskor is és most is preferenciámon kívül esik.
Helyszín
A helyszín tökéletes, szerintem nagyon diszkrét. Régi bérház alsó lakása ami nagyon ötletes megoldásokat tartalmaz mind masszázsra mind egyéb szépészeti beavatkozásokat tekintve. Mivel én elég meleg vérű vagyok ezért pont kellemes volt számomra, hogy nem banánrohasztó hőség fogadott, én ezt szeretem.
Berni külseje
Berninek a külső szépségét  oly sokan megénekelték már, hogy nem érdemes ebből a szemszögből megközelíteni. A hölgynek stílusa van, már ahogy fogad, ahogy tartja a kezét, szálfa egyenes tartás, a szeme, ahogy végig mér, egyáltalán nem tolakodóan, de látszik rajta, hogy minden észrevesz ami fontos. Nagyon-nagyon csinos, számomra erotikus a fehér mini köpeny amit viselt , fiatalkorom fodrász hölgyét  juttatta eszembe. Határozott személyiség, aki tudja mit akar, de érződik az auráján a titokzatosság is egyben az igazi NŐi személyiség Szerintem  minden egészséges férfi ember szeretné azt ... Mármint a kezei közé kerülni.

Erotikus masszázs
Zuhanyzás után belépve a szobába hasra feküdtem  a masszázs ágyra, majd leterített előmelegített törölközővel és elkezdődött a szakszerű masszázs. Lábamtól kezdte különböző kínzó eszközökkel segítette a csomók kilazulását a vádlimban. Mondhatnék és irhatnék itt bármit, most ezért mentem így nem csak hogy türelemmel hanem élvezettel adóztam szakszerű kezeinek. Minden mozdulata tanult és szakavatott nem limi lomi, himi humi, mindent masszázsfajtát felsoroló de semmihez sem értő masszzőz Berni. Ő tényleg tudja mit csinál, úgy és azt csinál amit az adott testrész regenerálódásához a legjobb. Több évtizedes pályafutásom alatt szerintem egy kezemen meg tudom számolni, hogy kinek a masszázs tudománya ért fel Berni szakmaiságához.
Levezetés
Erről most mit írjak :)? Bármennyire is furcsa az én számból ilyet mondani, most nem ez volt a fő szempont amiért Bernit felkerestem. Vágytam egy igazi NŐ érintésére aki tud masszírozni és akinek kellemes a társasága és megbízható. Bernivel a végjáték már szóban elkezdődött a masszázs során, elmeséltem mit szeretek ő csak mosolygott ős is hozzátette gondolatait azon én mosolyogtam. Így ment ez... Olyan típus vagyok aki először berúgja az ajtót és utána nézi meg, hogy ki volt-e nyitva, ez itt  nem jó taktika. Itt nem te vagy a főnök, Berni esetleg elfogadja a mellérendelt szerepet, de az alárendeltet nem. Ez a helyzet már  önmagában izgató számomra, édes  kihívásokkal teli.  Nem mellékesen szerintem az egyik legerotikusabb tényező az a női intelligencia a és a verbális kommunikáció, nekem ez volt itt az előjáték. Nem kérdés, hogy Berni  a legszakavatottabbak egyike mondjuk úgy mestere ennek. Szeretek vadászni és szeretem  ha én tartom a puskát a vadra, itt azért volt amikor én voltam a vad és Berni a vadász, de a lényeg, hogy a puska elsült ott és akkor amikor kellet. Úgy hogy senki nem sérült, ellenben megvolt a fárasztás az endorfin hormonok is felszabadultak és  a vadász és vad is mosolyogva távozott a viszontlátás örömével a tudatalattiban.
Elszámolás
Minden információ publikus én másfél órás  kezelést vettem igénybe, ha csak masszázs történt volna akkor is azt mondom hogy maximálisan megérte, az egyik leg szakavatottabb masszőz aki ezen az oldalon hirdet.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Mint mindenben ebben a körülöttünk lévő  elcseszett helyzetben is van valami jó, ha más nem is, de annyi mindenképpen, hogy ha  ez nem lett volna akkor sosem ismerem meg Bernit, így viszont kaptam egy lehetőséget tőle amivel éltem  és nem visszaéltem,  javaslom a VTR-t mert ő szereti tudni, kinek mi az előélete és sokkal jobban tud "kezelni" a szó szoros és tágabb értelmében is ha tudja milyen a stílusod, mit szeretsz és milyen vagy te magad.  Ha Berni csak és kizárólag a masszázs nyújtana akkor is rengeteg vendége lenne, mert egyszerűen szakszerű és profi, már csak ezért  megéri meglátogatni. Aki ismer tudja, hogy nagyon ritka második vendég vagyok, de itt már ez is megtörtént, pedig nem én vagyok a célközönség.  Minden önmagára is igényes férfi embernek maximálisan ajánlani tudom, az ő esetében valóban igaz a régi szólás, hogy mindig a nő választ és sok apró csodát kaphatsz ami felvillanyozhatja megfáradt tested és elméd. Javaslom , hogy ne elvárásokkal menj hanem nyitott szellemiséggel és meglátod nem fogsz csalódni. 

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Berni erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

hotlova
Könyvet írhatna
2021-01-11 18:25:31
Ha beszámolót írsz, akkor ahogy a műfaj neve is mutatja be kéne számolnod valamiről, azaz információkat átadni a megélt dolgokról. Nos ez itt nem sikerült, Nagyon nem.

az_alfonz
Becsben tartott
2020-11-30 09:10:40
Nekem tetszett a beszámoló. Nem az itt sokszor kívánt részletekbe menő, dokumentarista novella, hanem a hangulatot megjelenítő, érzéseket sejtető írás. Persze mindenki annyit ért meg belőle, ahol tart. A többi felejtős. Gratula az élményhez.

2020-11-29 15:42:13
@Kspisti11.
Igaz, az előadàsra késve érkeztél, milyen jó, hogy foglaltam Neked helyet.🙂
Véleményed a beszámoló tartalmáról jól érthetően megírtad, tiszteletben tartom.
Ha figyelmesen elolvastad a hozzászólásokat, könnyen megérthető volt a számodra, az érdemi vita, a beszámoló tartalmáról szólt. Voltak szemrélyeskedès irányába hajazó beszólások, engedtem had menjen.
Egyet és mindenkorra tisztázzunk, ismét egy véleményem.
A beszàmoló, nekünk vendégeknek készül, nem másnak és ez nem csak az oldal, sokunk elvárásai is.
Az író munkásságának elismerése, ha meg írjuk véleményünket, akár kritikusan, ugyan úgy jogunk, mint Neked.
Kérdem én, hol van itt a bili, a benne levő viharról nem is beszélve?🙃

2020-11-29 14:47:38
Nem is értem a kialakult vitát. Egy jó beszámoló íródott. Informatív volt, Érzelmes is volt. Teljesen szavahihető is volt. Köszi, hogy megírtad. Gratulálok és egészségedre :-) Srácok, szerintem ez a vita egy kicsit vihar a biliben jellegű.

2020-11-28 22:14:57
@Pussoholic.
Szerintem jogodban àll eldönteni, mikor, mennyit írsz ebben a fórumban, főleg, ha betartod az ide vonatkozó szabàlyokat, valóban felesleges a magyarázkodás.😉
Az eltérő vélemények vitákat "szülhetnek", ami addig nem problèma, míg nem fordul át személyeskedő üzengetésbe.
Ebben nincs kivétel, legyen az vendég, vagy akár hirdető.
Korrektebbnek tartom, ha az èrtékelő indokolja, miért nyomott átlagos, vagy akár lehetne jobban megírt gombot, mint, ahogy sokan teszik, csendben tovább ballagnak.
Legyetek jók és rosszak.😇

FunkciókBerni legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2020-11-18) : Mondja, hogy ez a fekete body a kedvence, jól esik az érzés, hogy épp ezt választotta a mai randinkra. Pár pillanatig csak állok és bámulom, aztán feldobom magam hasra a padon, ő pedig a már többször tapasztalt és mások által is leírt koreográfia szerint lát nekem. Jólesően meleg a törölköző, amit rám terít és az olaj is szinte süti a bőrömet, ahogy rám csurgatja és elkezdi nagy figyelemmel és jóleső hozzáértéssel belemasszírozni a szöveteimbe.

felejthetetlen: 5db
(2021-01-13) : Fejest ugrottam a padra és miután egyeztettünk a masszázs milyenségéről Berni élesítette az olajos flakont. A vádlimnál kezdett, tapasztalt erős mozdulatokkal, nem cirógatott, masszírozott, egyes helyeken gyengébben, máshol erősebben. Érdeklődött a problémás területekről, asszerint kezelte öket. A derekam, s csípőm is másképp, speciálisan erre a területre fókuszálva masszírozta.

(2020-12-14) : Az ember masszázs közben azt csinálhatja, amilyen hangulatban van. Ha beszélgetni szeretnél beszélgetsz. Bármiről, Berni minden témára nyitott és tájékozott, őszinte érdeklődéssel fogad bármilyen témát. Ha pihenni szeretnél síri csöndben élvezheted az érintéseket. Berni már belépéskor, mintha "beolvasna" hogy milyen hangulatban vagy és mire van szükséged.

(2020-11-16) : Nagyon jól esett, hogy nem az a finomkodó, simogató masszázst adta, hanem az erősebbik fajtát, amire szükségem volt. Már ekkor éreztem érzéki kalandban lesz részem mert mikor lábaim közt járt kezével szerintem nem véletlenül tarisznyámat is érintette nem is kevésszer. Természetesen hátam és karom sem maradt ki megtalálva ott is azokat a pontokat, ahol befeszült izmaimnak szüksége volt szakavatott kezeinek érintésére.

nagyon jó: 2db
(2020-11-03) : Zuhanyzás után egy fekete neccharisnyás vadmacska vár csipke bodyban, amin éppenhogy nem szúrnak át a hegyes bimbók. Haját lazán kiengedve, fejét oldalra billentve kacér mosolyok és pillantások kíséretében vezet a massz szobába. Lepillant a derekamra tekert törölközőre, ami egyértelműen árulkodik izgalmi állapotomról, majd provokatívan a szemembe mondja “Okè baby a masszázs lesz a befejezés“

(2020-10-29) : Először lassú gyengéd simítások, néha kemény gyúrásokkal, amit ismét finom simításokkal csillapít. A láb a fő specialitás a vádli és a combok átgyúrása. Lehet pihenni és beszélgetni is masszázsközben. Berni nem tolakodó, teljes mértékben a páciens hangulatához igadozik. Én most kicsit dekoncentrált voltam , csak érezni akartam a számomra szinte szédítően finom érintéseket

: 7db
(2020-11-19) : Ami ezután jön, az egy fenséges és profi masszázs. A melegített törölköző, olaj, és Berni finom, puha érintései tényleg olyan erővel bírnak, amitől ki tudsz kapcsolni, és el tudod engedni azt a sok vágyálmot, hogy hogyan szeretnéd magadhoz ölelni és kényeztetni azt a csodanőt, aki éppen egy szexi fehérneműben jár körülötted. A masszázs tanult mozdulatokkal történik, változatos erősséggel igényelhető. Mivel én az erősebb típusú masszázst szeretem, nálam még egy bambuszhengerrel is segített kilazítani a fáradalmakat.

(2020-10-21) : A kisebbik ,,dolgozó" szobába invitált, ahol egy igazi kicsit gyúrós masszázs vette kezdetét, úgyhogy hasra vágódtam. Nekem kicsit szokatlan volt, mert ilyen alapos masszázst, még csak egyszer kaptam Hévizen, de azt nem Berni abszolválta. Alulról indított, amikor jeleztem egy kicsit visszavett az erősségből.

(2020-10-09) : Fekvés az ágyra, halk spirituális zene, kellemes megvilágítás, melegített törülköző takar, meleg olajjal csorgat végig combtól és végig simít a puha kezekkel. Beszélgetünk nevetgélünk, az itteni viselkedésen a fő téma:) Akkor halkulunk el kicsit, mikor a hátamhoz ér úgy, hogy a masszázs ágy végébe áll. A vállaimtól elindul a gerincem mellett lefelé a derekam irányába, lassan, iszonyú érzékien. Melle a fejemet érinti..