4
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Eszti szexpartner

szexpartner

Eszti-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-23 09:35:13

Robin95
Szexguru
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Eszti beszámoló szexpartner Budapest 2020-11-24

Egyeztetés
Elérhető:
5
A hirdetésben megadott telefonszámon folyt az egyeztetés. Második csengetésre felvette, az egyik barátnője. Minden lényeges információt megtudtam Eszterről. Olyan volt, mint egy rövid időjárás jelentés. Témában udvariasan határozott, tárgyilagos, a személyt és a helyszínt illetően lokális volt. A randi tartalmának prognózisában az összes lehetőséget megjelenítette. Mindezeket zömében pozitívan tette. A számok tekintetében pedig kifejezetten precíz értékeket adott meg.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Budapest belvárosa szélén található a helyszín. Corvin negyed közvetlen szomszédságában. A taxim az utca elején állt meg, egy kereszteződésben. Reméltem, hogy az új építésű ingatlanba kell majd mennem, mert a másik épület egyáltalán nem volt bizalomgerjesztő. Sofőr szerint,ez lehetett valamikor a pesti Bronx vagy Brooklyn. Azt hiszem, hogy mostanában szebb idők szele járja át ezt,a zord hangulatú, múlt idéző utcákat.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
És igen, szerencsém volt. Vadonatúj, kifogástalan ingatlan, legfelső emelete felé vezetett az utam. A bejárati ajtón a telefonban elmondott egyezményesített jel mutatta, hogy jó helyre érkeztem. A lakásból csak két helyiséget láttam, de azok tökéletesen megfeleltek az én elvárásaimnak. A baszoba közepén 2x2 franciaágy található, azon lehet akrobatikázni. Vele szemben, egy barokk keretes tükörben lehet ellenőrizni a bemutatott talajtorna elemek hibátlan megvalósítását. Körülötte és a padlón hosszan ledfüzér világított.

A szobából a teraszra nyílik egy erkély ajtó. Onnan impozáns kilátás nyílik az egész városra.

Fürdőszobában csak minimális időt tartózkodtam, nem nézelődtem. Mindent rendben találtam, pont úgy, ahogy az egy jobb hotelben is megszokott.
Eszti külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Eszti élőben még szebb volt, mint ahogyan azt a képei alapján gondoltam. Karakteres arcát egyből megkedveltem, bájos, mosolygós volt mindvégig. Folyamatosan derűt és pozitív energiát sugárzott az irányomba. Eszti külseje etnikai értelemben genetikusan korreláló jegyeket mutatott, ami nekem nagyon tetszett.

Érkezésemkor csak egy világos színű, ici-pici kis bugyikát viselt. Amikor, valaki ilyen lenge öltözékben nyit ajtót, azért, az elég határozott maradásra ösztökéli a gyanútlan kuncsaftot. Felül semmi sem takarta a csodás, eredetiben még pompásabb kebleit. Popsija kerekded formái a képekről egyből beugrottak. Rögtön beazonosítottam és tudtam, hogy jó helyre érkeztem. Innentől fogva minden buja erotikával és a szexualitással volt átitatva.

Action
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
4
Érkezésem után, de még fürdés előtt udvariasan elkérte a neki szánt rózsacsokromat, amit egyből át is adtam neki. Amíg fürödtem, azt valahová kivitte a szobából és többet nem került szóba.

Pikk-pakk felkerült a lepedő az ágyra és már ugrott is fel annak a közepére. Egymással szemben térdelve helyezkedtünk el és szenvedélyes csókolózásba kezdtünk. Én hamar izgalmi állapotba kerültem, amit ő egy érzéki franciával jutalmazott. Nyálazott bőven, köpött a makkra is, ha úgy hozta a kedve és ujjaival elmaszatolta a maradékot környéken. Néha mélyen is bevette és kézzel is aktívan dolgozott.

Előttem négykézláb helyezkedett el és egy lineáris ütemű cumikázást produkált. A tükörben fantasztikusan mutatott, ahogyan ez fiatal, karcsú nő homorítva szopizik. Olyan keskeny a dereka, hogy két tenyeremet egymásnak fordítva a kinyújtott ujjaimmal, majdnem átértem. Hosszú haját marokra fogtam és gyönyörködtem az így elém táruló látványban.

Gumit és síkosítót kértem és háta mögé kerülve kutyusosban toltam be a hüvelyébe a védőöltözetes farkamat. Kezdetben csak alapjáraton dugtam, később, amikor a felsőtestével az ágyra lefeküdt, és a fejét oldalra fordította, már komolyabb tempót is adagolhattam neki. Kezemmel a csípőjére markoltam és így csapattam. A tükör ismét jól jött. Mint, a télisportokban ismeretes, síugró pálya, olyan meredeken és szép ívben hajlott meg a kecses teste előttem. Lendületbe jöttem, őrült sebességre késztetett vele. Én nagyon élveztem, ő pedig szépen tűrte a szenvedéllyel teli vágyaim állati kiélését.

Misszibe váltva láttam, amikor tekintetünk összetalálkozott, hogy csak én vagyok felfokozott izgalomban. Gondoltam lejjebb csúszok és az ajkammal a punciján segítek neki, hogy utolérjen. Bordó szirmokon és barnás taréjokon jókat szörföztem fel és alá a nyelvemmel. Sőt két ujjammal többször is ráfogtam a G-moll-ra. Amikor lesből felnéztem, azt láttam, hogy Eszti a színes ledek falra vetülő fénygömbjeit számolgatja. Konstatáltam, hogy ez a zene, csak az én fülemnek olyan tetszetős harmónia. Egy kedves mosollyal jutalmazott azért, és megjegyezte, hogy ez a program most inkább rólam szóljon. Valamint, hogy mit szólnék, ha inkább meglovagolna? Gyija, és már pattant is a nyeregbe. A vadnyugati rodeókhoz hasonló fergeteges attrakciót mutatott be. Annyi különbséggel, hogy itt a Cowgirl meztelenül és szőrén ülte meg a képzeletbeli lovát, vagy ha úgy tetszik a bikát. Haját úgy dobálta közben, ahogyan azt a rock zenészek szokták az élő koncertjeiken. Nem spórolt az energiájával ő sem, azt éreztem, hogy tényleg le akar nyűgözni. Mindent bele adtunk, szó se róla lihegtem, csattogtunk, ahogyan azt kell. Nyikorgott már az ágy alattunk rendesen, amikor végre egy jó nagyot élveztem. Csípőjének ritmusos keverésével vezette le a maradék feszültséget. Ebben jól megtaláltuk a közös dallamot.

Majd leszállt rólam és gondosan letörölgetett, a gumit is ő távolította el.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Elszámolás a telefonban elhangzottak szerint alakult. A helyszínen megemlített extrára nem tartottam igényt. Előre elkérte, de diszkréten kezelte.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Tökéletes alakú, helyes arcú, fiatal csajszival töltöttem egy kellemes randit. Az akció részben rendkívül energikus volt, de csak kis részben volt átszellemült. Úgy dolgozott, mint egy strapabíró mester szakács. A fűszereket patikamérlegen porciózta, szigorúan követte a receptet,igy hozta létre nekem ezt a különleges finomságot az a la carte étlapról. Úgy éreztem, hogy megdolgozott azért, hogy örömet okozzon nekem. Végig tudatos maradt, a munkája legmagasabb szintű elvégzésére koncentrált. A szakmai kereteken belül maradva tökéletes kiszolgálást kaptam. Biztos, hogy visszatérek hozzá, mert azt hiszem, hogy Eszti nem csak a standard menüben jó. Maradtak még ínycsiklandozó finomságok a tarsolyában.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Eszti szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-11-28 08:43:35
Köszi a beszámolót, én inkább ezt tekintem irányadónak, mint az előzőt.

2020-11-25 21:46:06
Nagyon jó! Sok mindent megtudtunk, és én egyáltalán nem bánom hogy a találka okozta jókedved ilyen lírai irányba vitte a kis novelládat!

2020-11-25 11:27:26
Fere, én már a látogatásodat olvasom ki belőle. :)

2020-11-24 18:49:45
A beszamoloban vannak mondatok, amik utik egymast, de boven hordoz hasznos infot az iras.

2020-11-24 16:18:30
Lineáris ütemű cumikázás; alapjárati dugás, színes ledek falra vetülő fénygömbjeinek számolgatása - ma is tanultam új dolgokat.

FunkciókEszti legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2020-12-07) : Eszti a már álló farkam cumizásába kezd... először kezecskéjével felméri keménységét, majd óvatosan felhúzza rajta a bőrt és a makkot veszi szájába és szépen fokozatosan engedi mélyebbre- és mélyebbre. Nem bő nyálasan, de érzékien, hol pedig pornósan, változatosan és nagyon ügyesen franciázza pici szájával teljesen kőkeményre farkamat, néha nyelvével kitérve a herékre is,

felejthetetlen: 2db
(2020-12-27) : Erzeki csokok somogatasok ahogy erem, o is hamar kezet helyezte a szerszamra mar tele is lett elettel. Hamar vizszintben talaltuk magunk es mar vendegvarom csuszott is lejjebb egy kis franciara. Nagyon kellemesen, jol csinalja, feltem is hogy vegem lesz kertem a gumedlit. Fel is helyezte es mar ult is ram. Nagyon tud vagtatni, csokolkozben, fekete haja beteriti az arcom, imadas.

(2020-12-03) : Gyengéden vállamat simogatja és hajamba túr, miközben kecses nyakát puszilgatom. Exponenciális fokozódik bennem a vágy és ajkaiért sóvárgok. Nem húzza el magát, csókol. De pont úgy, ahogy most akarom, nyelvezés nélkül. Nagyon finom így is mert közeben szemével elvarázsol. Eszti keze nem tétlenkedik továbbra sem

nagyon jó: 2db
(2021-01-12) : Amikor visszaértem ő nem volt a szobában de miután beléptem rögtön feltűnt az ajtóban. Bejött, az ágyra vetette magát és már vette is le a bugyiját, majd az ágyra térdelve elkezdte magát simogatni miközben engem is invitált maga mellé. Nekem sem kellett több, én sem akartam ebből kimaradni mellé huppantam és rávetettem magam csodás kebleire. Aztán számmal a száját kerestem és csókolóztunk egy kicsit

(2020-12-17) : Kisvártatva kértem is a védőfelszerelést amit Eszti készségesen fel is applikált meredező kéjrudamra és azonnal birtokba is vette. Akadálytalanul fogadta magába duzzadó férfiasságom. Előbb csak egy laza galoppozást mutatott be némi csípőkörzést megkívánó mozdulatokkal, majd vágta és poroszkálás ismét. Közben le-lehajolt hozzám néhány csókért miközben én isteni melleit simogattam, markolásztam.

: 2db
(2020-12-14) : A mellre élvezés miatt megkérem az ágy melletti szőnyegre térdeljen, úgy folytassa. Így tudom mellre irányítani. Még leteríti a fehér lepedőt is a szőnyegre biztos ami biztos. Majd újra a szájában, érzem meg van a határpont, kivesszük, szólok most kézzel és mellre van irányítva és már élvezek is oda. Majdnem hibátlan, végén kiderül egy csepp megy a lepedőre is, Esztinek volt igaza hogy leterítette a fehér lepedőt. Mellre irányítottuk, szerintem lecseppent a testéről.

(2020-11-21) : Kapot a kalapot es kezdte a franciat. Nem akartam sokat beszelgetni, nem dumalni megye ide. Jo erösen csinalja szajavan de megis ovatosan.Ügyes, hagytamhogy csinalja es elveztem isteni volt. Mikor gondoltam hogy nemvegezen mar ki igy kertem üjön ram. Hat MT tenyel jol mozog.Van egy par egyedi techikaja ami elrepit. Igy megint fekeznem kellet öt. Na meg beleül komplett. Meg raül hogy meg jobban belemenjen az ezredes.