17
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
0
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 10-18
Jenna erotikus masszázs

erotikus masszázs

Jenna-

V.I.P hirdető
96/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-20 17:14:28

Zöldszem
Friss újonc
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Jenna reagálása

Kedves Zöldszem !!

Köszönöm,hogy beszámolóval is megörökítetted a mi kis kellemesen eltöltött 1óránkat,és hogy nem adtad fel az első írás után,ami rövidre sikeredett,hanem újra nekifogtál kiegészíteni...Legyen szép napod!!Csók

Jenna beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-11-23

Egyeztetés
Elérhető:
5
Egyeztetés telefonon, elsöre felvette, teljesen korrekt informaciot adot a szolgaltatásairol. Nagyon kedves volt ami nagyon meg gyöző.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
4
Kocsival mentem parkolás nem egyszerü de megoldhato, Bkvval sokkal egyszerubb lett volna. Allenál egyszerü parkolni s onnan egy kellemes séta.4,1
Helyszín
Lakás a célnak teljesen megfelell rendezet s tiszta. A fürdöben van minden féle tusfürdö s szájviz amit a illetik használni 4,8
Jenna külseje
Képek teljesen valodiak, mondjuk mivel vannak tetoválásai ezek retusalva vannak. Az a nézés nekem nagyon tetszik szinte levetközteti az embert😀

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Szakszerűség:
5
Nem egy igazi masször de ki is szeretne egy ilyen testel még a maszázsra is konzetralni😀. Kicsit maszirozhatott volna erösebben😉. Az olaj amit használ nagyon finom volt s pont elég.
Levezetés
Egyeztetés után egy nagyon gyors fürdés következett mert már nagyon vártam hogy elkezdödjön a szeánsz. Hason fekve kezdte a maszirozast, nagyon kol csinálja de én szeretem ha erösseben masszirozák a hátam😉 De végülis ember fia nem egy gyogymasszörhöz ment hanem egy Istennőhöz. Kb 35 perc masszázs után végre lehetett fordulni😀. Na s akkor melleivel amit elötte beolajozott kezdödöt a kényeztetés, ezdredes már nagyon várta ezt a pillanatott. Fantasztikusan csonálja minden percét élveztem😍
Elszámolás
Megérte:
4
Teljesen korrekt elszamolas Bp árak.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nagyon ajalom de vigyazznirá egy ékszer a városban.
Webmesteri megjegyzés
Beszámolód túl rövid, ezért alapból nem kaptál prémium napokat.
A beszámolóról a vendégek szavaznak, és a szavazás ha eléri a ponthatárt további prémium napokat írunk jóvá.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Jenna erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-11-30 13:41:01
Természetesen nem, de írd meg privátban ha kérhetlek, hogy kire tippelsz:)

2020-11-30 13:07:19
Kedves Waldau!!Ennyire szőkének nézek ki? :)

2020-11-30 09:35:44
Ezt egy virtuális felpofozásként értelmezem🥴
Elnézést jogos!
Súgd meg ki voltam itteni “előzőéletemben”:)

2020-11-27 12:50:15
Nem mellesleg kedves Waldau,te is kicsit lehetnél változatos,és nem ugyanarról a lányról írni folyamatosan..

2020-11-27 12:46:24
Kedves Waldau!!
Aki írt nekem,egy friss újonc..Nem kéne az újoncokat így leoltani,rágalmazni,és elvenni a kedvét a további írásoktól..Te is kezted vhogy.Te sem most kezted a pályát,voltál már fent másnéven ezt tudjuk!!!Ha nemtudsz értelmes,normális reagálást írni inkább ne írj..

FunkciókJenna legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2020-01-10) : Lekerült a bugyi is, bekente magát, én elhelyezkedtem, ezúttal már háton és elkezdődött a csúszka. Fantasztikusan izgató volt, ahogy csúszott a farkam a keblei között, emellett ráadásul megőrjített a szemeivel is, így hamar váltottunk a következő fejezetre.

felejthetetlen: 5db
(2019-12-20) : Fordulás után Jenna levette a fehérneműit, valamint bekente magát olajjal. Jöhetett a csúszka, ahol kis barátom még nem akart éledezni, de szuper érzés volt, simogattam Jennát közben.

(2019-12-05) : izgatóan használj a nyelvét miközben kezével a velem egykorút simogatja megkért feküdjek hanyatt combjaim közé térdelt és folyamatosan kék szemeibe nézek ő közben lassan csókra termett szájába veszi

(2019-05-03) : Profi masszázst kaptam, ami nagyon jól esett!! Nem fogta vissza magát, alaposan megdolgozta a hátam és a lábam, amikre szuksem is volt a sok-sok ülő munka után.

nagyon jó: 10db
(2020-08-01) : Van natúr francia és óvszeres is, mindenkinek az igénye szerint. Egy szuper csúszkát kaptam kezdésnek, mely beindította a hormonokat, és utána egy kombinált francia és kézi órán vettem részt. a végén angyali/ördögi technikát is bevetett Jenna a kezével, melynek eredményeképpen hatalmasat táraztam ki. Utána egy kis nagyon finom cirókát kaptam levezetésképpen.

(2020-05-03) : Egy lágy relaszáló masszázs kértem .Jenna finoman beolajozott ês egy lágy kellemes masszázsba kezdett.A ruhája a masszázs végéig rajta maradt,közben egy kicsit beszélgettünk.

(2020-03-09) : Közben éreztem, hogy az ajkai is nagyon finoman kényeztetik a farkamat. Többször csak a makkomat nyalogatta, szopogatta, majd kábító forróságot érezve szinte koppanásig az ajkai közé vette.

: 35db
(2020-12-08) : A masszázs Jennáná nem túl erős , inkább a relaxációrol ellazulásról szólt és nekem pont erre volt szükségem hogy kikapcsoljak. Erotikus rész csak fordulás után van, kis olajos mázsás áttvezetésel, majd fordulás után jött a kedvencem csúszkamasszàs. A csúszkát követően jöhetett a remek francia, amely kellemesen érzéki, változatos, egyáltalán nem volt gépies.

(2020-10-10) : Kellemes, nyugtató, közben beszélgettünk. Egyik láb, másik láb, hát, váll, nyak, teljes test. Jennának nincs vasmarka, de nem is azért látogatja meg az ember. A masszázs Jennánál masszázs, erotikus rész csak fordulás után van úgy látom, és úgy tapasztaltam, aki másképp szeretné, szóljon. Fordulás után jött a csúszka a mellek és a test beolajozása után.

(2020-10-04) : Bekente melleit olajjal majd finoman csúszkálni kezdett farkamon, ami tetszett neki éledezni is kezdett majd mikor szájába kerültem megmakacsolta magát és nem akart hadrendbe állni pedig minden jót megkapott, amit kaphatott. Érzésre fantasztikus volt, de az élmények hatására vagy fáradság miatt nem keményedtem fel annyira, hogy az aktus létrejöhessen.